mesiac
Piatok, 17.5.2024
Meniny má Gizela

Voľný pokec - 

Víťazný marec 2018?

neznámy
neznámy | 18.3.2018 19:34
Ide o to, že RR v rozhovore nehovorí pravdu a nie je teda dôveryhodný zdroj. Nie je nestranný, lebo je spätý so SNS, v minulosti aktívne činný v parlamente aj v najvyšších straníckych štruktúrach. Stačí použiť kritické myslenie.

Kulichova socha bola posúdená odborníkmi, historikmi a kunsthistorikmi, umelcami. Posudky a vyjadrenia sú exaktne sformulované, voľne dostupné aj na internete.

Viac energie na toto nemienim použiť. Kto má záujem vedieť viac, vyhľadá si. Alebo si ešte raz vypočuje rozhovor s RR a jeho zavádzajúce tvrdenia. Osobne nemám záujem počúvať ho ešte raz, ani sa dalej venovať tejto téme.
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 18.3.2018 20:53
Sorry, ale nemám potrebu ani skúšať, ani vysvetlovať. Ten, kto má rozumieť, rozumie, ten, kto nemá, tak nikdy neporozumie, aj keby mu bolo vysvetlené...
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 18.3.2018 21:14
Vyjadrenie pána Čarnogurského na stránke Slovensko-ruskej spoločnosti je hoaxom?
V akom zmysle?

http://www.srspol.sk/clanek-tlacove-vyhlasenie-slovensko-ruskej-spolocnosti-16141.html
neznámy
neznámy | 18.3.2018 21:28
Tak ten clanok sa oplati si precitat... nieje to jeden hoax ale viac akumulovanych v jednom... Protestujucimi zaplateni snajperi na majdane WTF, sorosov odbornik na revolucie na slovensku je este vacsi gol... nik ho nevidel nik ho neodfotil dokonca ani nik nevie ako vyzera ale vsetci s "kritickym" myslenim to beru ako fakt... Ludia nebudme ovce a zacnime miesto citania hordy balastu na nete aj premyslat... ale Vas prispevok ma uprimne rozosmial a za to Vam dakujem -FLOWER-
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 18.3.2018 21:34
:-) Prepáč, ale najprv si niekoho obvinil, že nevie vyhodnocovať relevantnosť zdrojov a potom si sa radšej vzdal vysvetlenia. Kto chce argumentovať, ten argumentuje, kto chce obviňovať, ten len obviňuje aj keď nie veľmi trefne. :-)
lak
lak | 18.3.2018 21:38
-THUMBSUP-
neznámy
lak
lak » LoveIsTheLaw | 18.3.2018 21:47
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 18.3.2018 21:57
Ja nepopieram ze tam zomreli ludia len mi pride divne ze si sami zaplatili ostrelovacov aby do nich strielali :) A o Sorosovi je toho na nete tolko ze si na jeho pokrivenu moralku spravi nazor kazdy sam...
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:00
Nevidím rozdiel medzi mainstreamovými médiami, ktoré denne plodia nové a nové konšpirácie a týmto mojim odkazom. Potom bude hoax zrejme všetko.
Jednoducho tu platí dvojaký meter.
Nepotvrdené správy jednej strany sú konšpirácie a hoax a nepotvrdené správy druhej strany samozrejme nespochybnitelné fakty.
Tak to potom naozaj škoda debaty o nejakej pluralite.

Čo mňa najviac zaráža, je tá nálada, tá arogancia a snaha zosmiešňovať zo strany vás slušných antikonšpirátorov.
Je to niečo veľmi podivné a to ma na tom všetkom znepokojuje najviac.
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:03
Inac ked uz sme na astrowebe taky Sorosov rozbor kolecka by som si veru rada precitala. Aj ked je mozne ze ked je ten židojašter tak moze s datumom narodenia zavadzat ;)
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:07
A co ine ako smiech nam zostava? ved uznajte ale porovnavat "mainstream" ktory ma aspon fotky, data nejake FAKTY a nie len info typu "jedna babka na stanici v Lendaku videla sorosovho odbornika na revolucie" to je akoze co za informacia? len sa smiat na tom
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:10
Urobila by som osobitný horoskop na chvost židojaštera.:D
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:11
To video som tam dal nie ako reakciu na vás, skôr ako námet na rozmýšľanie všeobecne pre všetkých, čo radi viažu ľudí do vreca s názvom konšpirátor :-).

Uznávam a súhlasím s vami, je to čudné a človeku sa až bridí čo i len nad tým rozmýšľať, či to tak náhodou nie je. Pokiaľ je pravda, že sú známe aj mená konkrétnych odstreľovačov (pokiaľ si dobre pamätám, boli to Gruzínci, skúsim nájsť článok) tak už je to na zamyslenie. Zatiaľ teda aspoň článok, ktorý nie je z hlavných správ, špeciálne pre vás z markízy som našiel jeden (HS tiež písali o tom ale tým asi neveríte).
http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1747835_sokujuce-tvrdenia-o-ostrelovacoch-z-majdanu
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:16
Ale hej, kto sa nikdy nesnažil sledovať aj iné zdroje ako tie, ktoré dostane predložené rovno na tanieri z oficiálnych zdrojov, nemôže reagovať inak. Chápem to.
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:22
Ale veď si zoberme, čo tie médiá vytvorili len za posledné dva týždne. Z tých všetkých "faktov" bola podložená ozajstnými faktami možno tretina. Stále je to len jedna babka povedala. Napríklad: máme prepojenie mafie na vládu, lebo tam ten napísal, že tamten tvrdil, že kedysi pracovali spolu. A pracovali spolu, lebo boli v jednej mafiánskej rodine.

Poznám firmu, kde sú viacerí vlastníci a nepoznajú sa poriadne, v podstate vlastnia firmu viacerí, lebo bolo treba riešiť finančnú situáciu a tak časť predali, no nepoznajú poriadne tých, čo vlastnia tú druhú časť. Ak sa ukáže, že sú mafiáni, znamená to, že o tom vedeli a že sú mafiáni aj tí čo im tú časť predali?

Inak povedané. Ak chce niekto zodpovedne informovať o trestnej činnosti, tak sa to robí inak. A médiá hlavného prúdu sú toho gýču plné. To ani nie je gýč, len taká dosť vážna fušerina :-).

Nehovoriac o objektívnosti. To, že sú spolitizované je už jasné. No objektívnosť je ďalšia na rade. Napríklad ak im vadí Baštrnák a Fico a podporujú jeho odchod (a ja súhlasím, len by to nemali robiť médiá) tak musia robiť to isté aj s Kiskom. On je horší ako Fico s Kaliňákom, Matovičom, Sulíkom a Baštrnákom dokopy. Proste to nei je objektívne a je to očividné.
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:23
Ja citam aj hlavnespravy aj dennikn a to je podla mna cesta urobit si o veciach svoj nazor. Nepocuvat len jednu stranu. Uvediem par prikladov z textu co ste dali...
"Povedal to v stredu večer v rozhovore pre televíziu Rossija 1." - Ruska statna televizia vyuzivana na propagandu.
"Jakymenko sa domnieva, že medzi ostreľovačmi mohli byť cudzinci, žoldnieri z bývalej Juhoslávie, ako aj bývalí príslušníci špeciálnych síl ukrajinského ministerstva obrany." - domnienky nie fakty
V podstate cely ten text su len domnienky a informacie cloveka co pracoval v SBU takzze informacne hry boli jeho celozivotnou naplnou prace...
Nebudme ovce a zacnime citat fakty a nie domnienky pochybnych osob.
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:27
Prosim Vas toto je opat len domnienka... nie fakt. Ale kto sa nikdy nesnazil nad informaciami rozmyslat a texty nielen precitat ale im aj porozumiet nemoze reagovat inak ;)
neznámy
neznámy | 18.3.2018 22:31
Prepáčte, zabudla som, že patent na fakty máte vy. Takže je to v poriadku. Už nebudem chŕliť zo seba domnienky. :)
Stránka:
< 2 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...