mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

Víťazný marec 2018?

neznámy
neznámy » lak | 21.3.2018 13:04
lak:
Dobre, predstav si, že si na súde a chceš dokázať vinu toho pána. Pustíš im tam to video. Oni sa ťa spýtajú odkiaľ vieš, že došlo aj k manipulovaniu dôkazmi. Tak, teraz argumentuj, toto ti stále vysvetľujem. Potrebuješ dokázať vinu. A nie len emočne vykrikovať že môj dohad je fakt. Je dosť otázne, či klamal vedome. Prezident o prípade nie je tak informovaný ako dozorový prokurátor, ktorý ho vedie.

gituš:
Asi si nečítaš všetky. "Máte na rukách krv" , "Fico je vrah", ....
Uvidíme, čo sa ešte zistí. Transparent by som si skôr nepísal, kým neviem viac.
lak
lak | 21.3.2018 13:06
bavime sa o manipulovani vysetrovania.. policajny prezident, ktory klame, je toho najlepsim dokazom. ale ty to podla vsetkeho potrebujes citat v niecom konspiracnom, aby ti to stacilo
neznámy
neznámy » lak | 21.3.2018 13:09
áno, a ja som ti navrhol aby si ho dokázala. Lebo zatiaľ si uviedla len niečo, čo by pred súdom neobstálo a neobstojí to ani ako argument pre viacerých ľudí, ktorí sú trocha rozvážni.

Toto je moja desiata správa dnes. :-) Takže týmto končím, pekný deň vám všetkým.
Gitus
Gitus | 21.3.2018 13:12
Tak ked si niekto na transparent nieco napise, tak to ma vahu, ale ine vaznejsie veci prezentovane vseligde, su domienky?zase dvojaky meter ????fuha. ..
lak
lak | 21.3.2018 13:16
klamanie policajneho prezidenta je dokazom manipulovania vysetrovania. akokolvek ti tento fakt vadi, pretoze ti to nepasuje do konspiracie :)

kedze dokazovy material nemas ako popriet, vytahujes sudy.. o tom sa nebavime, bavime sa o manipulovani :- ) pochopis to, co kazdy videl na videu, alebo budes stale tarat o tom, o com nie je rec? to ti ide -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 21.3.2018 13:45
nechcela som sa uz zucastnovat tejto debaty ale neda mi...
Takze zhrniem fakty:
1. zabili novinara ktoreho vacsina clankov bola o smerakoch a oligarchoch v ich pozadi (bodor)
2. Bodorov svagor je prezident policajneho zboru.
3. Bodorov syn podnika s manzelkou sefa NAKA

kazdy nech si urobi obraz sam ci je to konflikt zaujmov. Za mna to asi nevidi len slepy.
lak
lak | 21.3.2018 13:48
uplny suhlas
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 21.3.2018 21:50
To opäť v tomto prípade nejde o to, že sa nezhodneme, ale ide o tvoje názory, ktoré vychádzajú z dezinformácií a dezinterpretácií faktov.

„Ty si zaklincoval denníkom N a nespomenula som to.“

Porovnávaš neporovnáteľné. Fakt. Denník www.hlavnespravy.sk má na stránke www.konspiratori.sk, ktorá sa venuje stránkam s neserióznym, podvodným, konšpiračným alebo propagandistickým obsahom, rating 7,9 z 10, kde 10 reprezentuje najväčšiu náchylnosť k spomenutému obsahu. Sú tam uvedené konkrétne prípady: https://www.konspiratori.sk/assets/screenshots/s.php?i=hlavnespravy.sk.png.

Link, ktorý som uviedol z Denníka N, kde bolo dopodrobna napísané (a overiteľné), ako účelovo narábajú so zdrojmi informácií. Fakt. Oproti tomu Denník N nemá zastúpenie na stánke www.konspirátori.sk. Ak máš overiteľné informácie, kde účelovo zavádzali a manipulovali so zdrojmi informácií, sem s nimi!

Vložila si tu link na článok, kde z Čarnogurského úst vyšla vymyslená správa, ktorá bola dokázateľne odhalnená v článku, na ktorý som ti dal link. Fakt. Ty si nevedela v danom článku rozlíšiť, čo je vymyslené a čo nie. Fakt. V podstate si ani na začiatku nevedela, že je tam vôbec niečo vymyslené. Fakt. Ten hoax sa šíril zo stránky www.aeronet.cz, ktorý má na stánke www.konspiratori.sk rating 9,7, patrí medzi najvyššie. Opäť si môžeš overiť, prečo je tomu objektívne tak: https://www.konspiratori.sk/assets/screenshots/s.php?i=aeronet.cz.png.

Či to robíš z nedbanlivosti, ľahostajnosti, neznalosti, alebo nevedomosti, to sa môžem len domnievať. Tak ako vychádzaš z objektívne pochybných zdrojov, potom máš následne aj pochybné názory. Pri faktografii už nestačí si povedať „ja to tak cítim“ alebo „čo mi hovorí moja intuícia“ ako pri ezo debatách. Podobne je to ako pri počítaní príkladnu, kde jeden nesprávny výsledok, ktorý je vo vzťahu s iným, ovplyvní aj ten druhý, nesprávnym výsledkom. Ale čo ma prekvapuje, sme na stránke, kde by mala byť pravda najvyššou métou, v tomto prípade sú to fakty, čo sú u teba absolútne na vode. Takže suma sumárum, nie, nemáš kritické myslenie. Fakt...
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 22.3.2018 08:51
Napísala som, že s vami sa už v tejto a podobných témach baviť nebudem, ale odpoviem aspoň stručne.
Denník N bol pristihnutý pri vedomých klamstvách nie raz. Takže ak niekto vydáva príručku proti hoaxom a sám ich vedome tvorí, správa sa podľa hesla "Zlodej kričí, chyťte zlodeja."
Ja sa v časoch kľudu politike nevenujem, jediné nemainstreamové médium, ktoré sledujem, je Slobodný vysielač, kde mám viacero obľúbených relácií.
Práve na tomto rádiu bolo prvýkrát spomenuté podozrenie, že vražda Kuciaka a jeho priateľky mohla mať aj iný zámer ako bol prezentovaný v oficiálnych médiách a vedome vybičovával ulicu.
Za tých pár týždňov sa toho veľa zmenilo a dnes to vypadá, že ľudia už aj začínajú rozmýšľať, nie len slepo vrieskať o mafii. Mimochodom uverejnili už v denníkuN, alebo Sme aspoň na zadnej strane, že talianska stopa je v podstate odstavená?
Posledné týždne som len nemo zírala na reakcie niektorých ľudí, na nenávisť, nadradenosť, už stačilo iba naznačiť, že nejdem s davom.
Dám sem tiež dva odkazy. Jedno je video s odovzdávania cien Otto pre Adelu Banášovú, treba si pozrieť komenty pod videom a druhé, vyjadrenie E.Chmelára ešte z roku 2015.
Som rada, že situácia už naberá iný spád a snáď už budú môcť základné inštitúcie štátu robiť svoju prácu. Aj čo sa týka vyšetrovania prípadu. Pre mňa to znamená, že sa tiež môžem v kľude venovať iným veciam, takým, čo sú mi bližšie ako politika.

https://www.youtube.com/watch?v=cua8X_BJc3w

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/posts/921091481256078

A citát z článku na záver...

Miera demokracie sa nemeria súhlasom väčšiny, ale postojom k tomu poslednému exotovi, ktorý sa zdvihne zo zadnej lavice a povie niečo šokujúce. Z toho, ako sa k nemu bude väčšina správať, môžeme posúdiť, aká je úroveň demokracie v spoločnosti.

Ja osobne dúfam a budem rada, ak zase na nete a na ulici budem stretať živých ľudí, to je najdôležitejšie. :-)
neznámy
neznámy | 22.3.2018 11:06
tu je autokracia postoj k vaznom je miera pre demokraciu tu su najhorsie vaznice v europe...R.Saviano Gamora...pred10 r.pisal o tal.vazbach na sk.ale papier toho znesie vela a net.este viac.
elenalaukova
elenalaukova | 25.3.2018 20:14
-THUMBSUP-
Magnician
Magnician | 26.3.2018 11:04
:)
milan08
milan08 | 27.3.2018 10:56
Rafaj bol Rafaj...
neznámy
neznámy » Magnician | 28.3.2018 04:48
Súhlasím👍
neznámy
neznámy » milan08 | 28.3.2018 08:39
Sami si vyberáme, čím sa krmime. Aj to, k akým osobnostiam (aj v úvodzovkách) vzhliadame.:)
milan08
milan08 | 3.4.2018 07:45
kotkodakat nieje podla mna neslusne slovo,ved aj sliepky kotkodakuju!
neznámy
neznámy » milan08 | 3.4.2018 20:20
samé osebe nie, v kontexte áno
milan08
milan08 | 17.4.2018 07:07
a je tu internetova vojna....
Magnician
Magnician » milan08 | 17.4.2018 10:39
dúfam,že už prehrmela,,teda ja sa snažím:)
Stránka:
< 8 9 10
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...