mesiac
Nedeľa, 19.5.2024
Meniny má Gertrúda

Voľný pokec - 

Víťazný marec 2018?

neznámy
neznámy | 19.3.2018 12:14
Ono dokazat propagandu je velmi tazke :) Vravim skuste si zapnut spravy tejto TV z obdobia cecenskej vojny, majdanu, anexie krymu, alebo krizy rubla proste si realne pozriet jeden diel tych sprav ked sa nieco vo svete dialo do coho boli zapleteni rusi a urobite si obraz sam. Som v praci tak mam len malo casu za PC ale vecer skusim nieco vyhladat. Ukarjinci uz mali tusim od vtedy volby a zvolili si sami. My sme tiez po neznej zazivali kadejake casy a ano aj na nej sa podielali aj zahranicni agenti. No v slobodnych volbach sme si mohli zas zvolit KSS ale neurobili sme to lebo sme necheli. Aj Ukrajinci maju na vyber a vybrali si cestu k zapadu. Podla mna zla volba pre nich ale to je len moja domnienka :)
Z cisto cynickeho pohladu je vrazda novinara najlacnejsia cesta k prevratu... Zaplatite jedneho najomneho vraha a ostatne zariadi ulica. Je to hnusne zmyslanie ale verim ze aj takto rozmyslaju ludia co robia geopolitiku.
Nic to nemeni na fakte ze nemoze vrazdu vysertovat podozrivy... Ved je to svagor chlapa o ktorom pisal Kuciak . To je naplutie do tvare tym nestastnym rodinam a v podstate nam vsetkym. Ci uz to bolo zorganizovane zvonka zvnutra alebo to bola nahoda...
lak
lak | 19.3.2018 12:22
nemoze vrazdu vysertovat podozrivy... Ved je to svagor chlapa o ktorom pisal Kuciak . To je naplutie do tvare tym nestastnym rodinam a v podstate nam vsetkym. Ci uz to bolo zorganizovane zvonka zvnutra alebo to bola nahoda..."

-THUMBSUP-
lak
lak | 19.3.2018 12:29
na jednej strane odsudzujes "domnienky" (hoci je zjavne, ze nejde o domnienky) ohladom propagandy v TV, na druhej strane, sam ich vytvaras tym, ze ironicky hovoris, ze ked to zacalo vrazdou novinara, je to "náhodička"..
neznámy
neznámy | 19.3.2018 12:35
Dosť sme sa už vzdialili od hlavnej témy. Ale dobre, tak si vyberme trebárs Krym. Aby som teda pochopil tú propagandistickosť. Ako informovali zaujato?
Inak súhlasím, aj keď sme opomenuli ovplyvňovanie ľudí cez médiá, ale to je už zodpovednosť ľudí, že sa nechali.
Súhlasím, ale problém je aj v tom, že ovplyvniť zloženie vyšetrovateského tímu chcú tiež ľudia, o ktorých písal. Je to problém. Ale ak je v hre aj motív vraždy zo zahraničia, tak je problém, že sa do toho miešajú aj tie organizácie. Bolo by úplne niečo iné a myslím, že nikto by nemal nič proti, keby sa ľudia zišli sami, bez tej politickej a mimovládnej štruktúry čo za tým stojí. Ja osobne mám problém práve s tým.
neznámy
neznámy » lak | 19.3.2018 12:41
Potom by nemal byť problém dokázať propagandistickosť :-). Ak nejde o domnienky :-). Skonštatoval som fakt. Začalo to tak. A vyjadril som svoju pochybnosť ohľadom náhody. Čím zvýrazňujem svoje tvrdenie, že na manipulovanie davu sa emócia vyvolaná vraždou hodí dobre. Je to tvrdenie, nemusíš mu veriť :-). Aby som ti ho oddelil od faktu :-).
lak
lak | 19.3.2018 12:47
ak chces, vies si najst aj dokaz
neskonstatoval, snazis sa manipulovat tym, ze to smiesne nazyvas nahodickou.. to neni skonstatovanie faktu, lebo "nahodicka" (v ziadnom zmysle) to nebola.. raz ti domnienky vadia, inokedy ich sam vytvaras
neznámy
neznámy » lak | 19.3.2018 13:12
:-) v poriadku, tak to bola náhoda.
lak
lak | 19.3.2018 13:19
podla mna nie. ale nemas ziadny dokaz (ktore vsade vyzadujes a ked ich dostanes, aj tak prehliadas) o tom, s cim to suviselo. preto je zvlastne, ze v tomto pripade ti tvoja domnienka podporena tvojim ironickym hodnotenim "náhodička", absolutne nevadi, a v inych pripadoch domnienky (hoci na realnom zaklade) odmietas
neznámy
neznámy | 19.3.2018 15:33
Vražda dvoch mladch ľudí bola "iba" zápalná iskra. Ludia sú nasr..ní, majú po krk toho, čo si verchuška dovoľuje. Pretiekla miera.

Aj prvá svetová vojna začala Sarajevom, vraždou arcikniežaťa Ferdinanda. Príčiny vojny boli omnoho hlbšie ako samotná vražda.

Ako sa hovorí, dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije. Kto chce, vidí, čo sa deje, koľko napätia je naakumulovaného vo svete.
Kto chce, strká hlavu do piesku a nechá sa oblbovať ruskou propagandou s krycím menom nezávislé alebo slobodné médiá. Propagandou, ktorá je na veľmi vysokej úrovni, už od čias cárskeho Ruska, pokračujúc obdobím komunizmu, až po dnešné časy.

Rok 1914, začiatok prvej svetovej vojny, bol z astrologického hľadiska trochu podobný zajtrajším časom. Konjunkciou saturnu a pluta.
Väčší zmysel má modliť sa ako hádať sa.
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 19.3.2018 22:16
Premýšľam, čo ti odpísať, aby aj vlk bol sýty, aj ovca celá. :) Prečítal som si po sebe moje príspevky, ktoré vyznievajú arogantne a povýšenecky. Áno, priznávam, pri písomnom prejave som priamočiary, nezaobalujem slová, nechodím okolo horúcej kaše, skôr píšem narovinu, bez toho, aby som sa zamyslel nad tým, ako to vníma dotyčná osoba, ktorej adresujem môj príspevok. Príjmite ospravedlnenie všetci, koho sa to týka. Preto ti odpoviem priamo len na tvoje otázky, hoax nespočíva vo vyjadrení Čarnogurského, ale v jeho obsahu. Tu si o ňom môžeš prečítať viac: https://dennikn.sk/1051007/do-bratislavy-priletel-sorosov-majster-na-revolucie-ako-hoax-pripravil-podu-k-ficovmu-prejavu/?ref=top-cl
neznámy
neznámy | 20.3.2018 06:03
Sorry ale uz sa mi nedalo prispievat. Relacie televizie Rossia 1 sa akosi nedali streamovat v EU :) Preto pridavam stranku ktora mapuje vsetky hoaxy a klamstva okolo ukrainy. Je to zaujimave citanie ale prosim opat citat s porozumenim nie len pasivne prijimat/neprijimat domnienky. Samozrejme ani tu nemusi byt vsetko "pismo svate".
Je to vo viacerych jazykoch takze si kazdy moze prist na svoje. Referencie na tuto stranku su druhy odkaz. Dufam ze aspon jednemu otvori oci ze ked niekde behaju vojaci bez uniforiem stale su to vojaci... To ako v 68. keby nemali rusi na tankoch svoje zastavy bolo by to akoze v pohode?

https://www.stopfake.org/cz/domu/

https://www.stopfake.org/cz/media-o-nas/
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 20.3.2018 08:58
Tak zrovna ty sa nemusíš ospravedlňovať, tvoj prejav mi síce blízky nie je, ale je v celku v poriadku. :-)
Napísala som, že už do tejto diskusie ani podobných s vami nejdem, obraz už mám.
Niečo podobné ako toto. :-)

https://www.facebook.com/lubos.blaha.7/posts/10213765602368069
Gitus
Gitus | 20.3.2018 09:24
No, ja nekomentujem napriklad politiku ale ludskost. Ktora zjavne chyba. Treba sa zavret doma vo svojej skatulke a nahovorit si ze svet je zly, aj tak nic s tym neurobime, a starat sa len o svoje. To je naj! Gratulujem.
neznámy
neznámy » Gitus | 20.3.2018 09:37
Ty komentuješ vlastné videnie a výklad. Zatvárať oči pred inými skutočnosťami je ešte horšie ako sa zavrieť doma.
A ešte si nahovárať, že obhajuješ ľudskosť, že tvoj prístup je ten najsprávnejší a najľudskejší. Dokázala si to aj v reakciách na Michala. Takto sa napádaná obeť vlastne stáva vinníkom. To je fakt zaujímavé.

Mimochodom. Dnes som si prečítala správu, samozrejme nie v mainstreame.
https://slobodnyvyber.sk/taliansku-stopu-mozeme-vylucit/

Prečo sa takáto informácia nezverejnila inde? Ja chcem mať k dispozícii všetky informácie. Aj preto že chcem vedieť, čo za tým všetkým je. Aspoň sa o to pokúsiť.
Gitus
Gitus | 20.3.2018 09:59
To su take hluposti toto, ze ani neviem co odpovedat.... Nehovorim ze moj pristup je najspravnejsi. Hovorim ze ked ludia vyjadruju spolupatricnost, a vy to nedokazate, tak to laskavo neznizujte svojimi konspiracnymi teoriami. Aj ked by to urobil svety peter, tak totosa nerobi.. A ak budem doma iba citat o tom clanky, tak sa urcite nic nezmeni. Ci ano? Zmeni sa to poctom clankov ktorych si precitala????
neznámy
neznámy » Gitus | 20.3.2018 10:01
Toto je moja téma, nie je o Kuciakovi. Môžem tu písať, čo chcem.
A tvoje reakcie sú tak tendenčné a iracionálne, že už na teba reagovať nebudem.
Gitus
Gitus | 20.3.2018 10:04
Tvoja tema? Tak si ju zober domov a nikomu ju neukazuj. Mam pisat to co ty chces? Nesuhlasim s ludmi co mudruju, poukazuju a argumenttuju akoze.... a nic nerobia. ani nikdy nebudem.
neznámy
neznámy » Gitus | 20.3.2018 10:05
Aj ja ti prajem pekný deň. :-)
Gitus
Gitus | 20.3.2018 10:07
Asi skor ty potrebujes, tak ti zazelam. Rozumu zdar!
neznámy
neznámy » Gitus | 20.3.2018 10:42
Ďakujem, rozum a pekné dni, to je presne to, čo tu momentálne chýba.
Takže prajem všetkým. :-)

Kto si dnes kladie samostatne otázky, kto nejde s davom je...
konšpirátor, ficoid, bezcitný človek, verí na hadojašterov, neslušný človek... dalo by sa ešte vymenovať, ale už sa mi nechce. :-)
Stránka:
< 4 5 6 7 8 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...