mesiac
Piatok, 17.5.2024
Meniny má Gizela

Voľný pokec - 

Víťazný marec 2018?

lak
lak | 18.3.2018 22:51
ja ti zmyslanie konspiratora vysvetlim na priklade. asi poznas sochu. socha strasil mejdanom. a vies, co povedal, ked mejdan sa nestal? ze to preto, ze on varoval pred sorosom. cize logika konspiratora :

poviem, ze mejdan bude

a tam su potom dve moznosti:

A - mejdan sa stal, takze, mal som pravdu.

alebo

B - mejdan sa nestal, ALE AJ TAK MAM PRAVDU, lebo "mejdan mal byt len sa ma zlakli.." toto realne natocil chlapec.. a teraz mi povedz - ake pochody ten chlapec ma?

my, co nekonspirujeme, sa zaoberame FAKTAMI - oznamil sa POKOJNY PROTEST? ok, ideme tam.. nic sme si nedomysleli, ziadne zidojastery sme za dlazobnymi kockami v kriku nevideli, ziadnym majdanom sme sa postrasit nedali.. chapeme fakty a rozhodujeme sa LEN na zaklade nich

konspirator nechce vidiet fakty, len fabuluje a ma v rukave xyz verzii a dohadzuje ich do "mozajky" (sory, interny humor :D) podla toho, ako sa mu prave hodi
neznámy
neznámy » lak | 19.3.2018 05:59
dohadzuje ich do "mozajky" :D made my day today -FLOWER- ani Rostáš by to nepovedal lepšie
neznámy
neznámy | 19.3.2018 08:22
Hmm RT využívaná na propagandu. Myslel som, že domnienky podobného typu nemáš rada :-) A domnienky, že ide o informačnú hru sú na tom podobne. Ale súhlasím, že tam boli najmä tvrdenia (aj keď tam je aj video). Preto skúsim ešte iné video.

Napríklad tu sú aj zábery z daných priestorov a ten človek to tam aj porovnáva s mapou a je tam zozbieraných viac videií. Sú tam aj zábery z rôznych televízií. Celkom dobré video, aj keď kvalita obrazu by mohla byť lepšia.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1114&v=s8av0bIchp8
Gitus
Gitus | 19.3.2018 08:54
Naozaj nechapem o co ti ide, je to smutne....kolko ludi sa vynorilo, a sabotuje to pekne co sa deje. Lebo to pekne je! Ze nam to nieje konecne jedno, v akej krajine zijeme...
To, ze kto a preco to urobil, to sa mozno ani nezisti... Pri nasej polici... ...pravda je ale ta ze vo vela ludoch, chvalabohu, sa ozvalo nieco, co uz dlho spalo.
https://www.aktuality.sk/clanok/573450/kuciakov-priatel-taha-tisice-ludi-do-ulic-v-baste-smeru/
Toto je to o co nam ide. Podla mna bysa mali niektori ludia mozno aj hanbit....
neznámy
neznámy » Gitus | 19.3.2018 09:11
Veď som to už viackrát napísal o čo mi ide. :-) Alebo presnejšie povedané, čo si myslím. Bolo by pekné ísť vyjadriť v kľude svoj názor, prípadne súcitiť s pozostalými. Proti tomu nemám nič.

Faktom naďalej ostáva, že nevieme kto ho zabil a nevieme ani prečo ho zabil. Preto politické požiadavky spojené s vyšetrovaním sú blbosť. Už len preto, lebo písal o oboch zúčastnených stranách (opozícia-koalícia). A keď má požiadavky opozícia voči koalícii na základe vraždy, tak je to pokrytecké a je to cynizmus. Odkedy ten dav prestal triasť bránou, tak je to už lepšie :-).
Gitus
Gitus | 19.3.2018 09:17
Mne to nepride naozaj usmevne.... Co robite. Hm.Naozaj nie.Je to smutne. Ked ti to nieje luto alebo ta to nezaujima, nechapem naco furt si chces dokazovat kto vytiahne ake argumenty,a tu sa hadat s ludmi o tom. Nieje to podla teba neucitve voci tym ludom ktorych sa to naozaj dotyka!?Nepriklad ich rodicia a priatelia.... Tolko negativnych reakcii je vsade na nete. Sam hnus ide z ludi.
neznámy
neznámy » Gitus | 19.3.2018 09:40
Gitka, prosím nevrav za mňa, že mi to nie je ľúto. Bodaj by tí ľudia žili. Argumentovať nie je neúctivé, je to súčasť rozhovoru predsa. A neútočím. Aj napriek tomu, že sa tu na mňa útočilo. Len normálne píšem čo si myslím. Od začiatku tvrdím, že tú záležitosť netreba zneužívať, takže práveže vyzývam aby sa konalo voči tým ľuďom úctivo. Zneužívanie smrti ich detí je práve tým neúctivým chovaním o ktorom píšeš.
Gitus
Gitus | 19.3.2018 09:48
Ich rodicia prosia ludi, aby nepriestali protestovat. Ich priatelia ziadaju, nech sa to vysetri. Argumetovat? Ake mas argumenty? Clanky? Aj ti druhi maju take iste clanky.... Potom to nechapem.. Ze co riesime. My sme tam boli, aj na proteste aj na koncerte, uctili sme si ich. Keby si tam bol, vedel by si ze nemas proti comu argumetnovat. Par psychopatov tu bolo aj bude vzdy...nezodpovedame hadam za kazdeho cloveka na tomto svete, ani za jeho konanie? Preco ničite takuto krasnu myslienku, solidaritu...???a o tom ze fico je chrapun, a co nam robi, ludom, o tom sa bavit nemusime asi, ze? Tak potom co??
neznámy
neznámy | 19.3.2018 10:21
Televizia Rossia 1 je roky vyuzivana na propagandu kremla a jeho politiky to nieje domnienka ale fakt. Tento fakt je mozne jednoducho vyvratit jednou reportazou z tejto televizie ktora sa vyjadruje kriticky ku kremlu ale obavam sa ze taku nik nenajde.

Ja nepopieram ze geopoliticke hry boli hrane aj na majdane ale pride mi kratkozrake verit agentovi ukrajinskej KGB.
O tejto kratkozrakosti stale hovorim ze domnienky jednotlivca sa stavaju faktami. Je krasne sledovat ako jedna strana obvinuje z hier a ovplyvnovania naroda tu druhu... Ved ale o tom je geopolitika.
Zazili sme si na slovensku obe sfery vplyvu aj rusku aj americku a je na kazdom z nas co sa mu paci viac. Mne sa paci ze mozeme vobec diskutovat a bojovat faktami co vy aj robite. -FLOWER- Toto je diskusia nie vety typu "co ona moze vediet" to priam neznasam.
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:18
Ospravedlňujem sa, ak sa vás dotklo, čo som napísala.
Máte pravdu, nejde len o to, že všetci preberajú len oficiálne verzie a vykladajú ich ako nespochybnitelné fakty. Pričom druhú stranu neustále spochybňujú a zosmiešňujú.
Sú aj takí, ktorí sledujú všetky zdroje, ale i tak si podľa svojich vedomých, ale viac nevedomých impulzov vyberajú tie verzie pre seba, ktoré považujú za pravdepodobnejšie alebo menej pravdepodobné a nazývajú ich faktami. Medzi faktom a domnienkou je často rozdiel iba v osobnej preferencii konkretného zdroja.
O čo viac sebaistoty, o to väčšia možnosť omylu.
To, čo mňa aj na tejto diskusii najviac zaráža, ale to som už spomenula, je tá neotrasitelná istota, arogancia.
Ja nevidím do toho, čo sa v tejto krajine momentálne odohráva, ale nespochybňujem verzie druhej strany, tak ako to robíte vy.
Taký totalitarizmus a selektovanie pravdy som už zažila kedysi a vidím, že určité schémy správania sa znovu a znovu opakujú, nezávisle na tom v akej dobe žijeme.
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:20
Voči čomu by sa mali kriticky vyjadriť? Úlohou médiá je byť objektívny a tým pádom šíriť objektívne informácie, namiesto súdenia a kritizovania. Nie je čo vyvracať, keďže si neuviedla žiadny fakt potvrdzujúci propagandistické účely stanice. :-) Len si napísala tvrdenie, že propagandistická je. :-)

Na tie videá sa môžeš pozerať aj bez agenta KGB. Aj keď teda KGB už neexistuje. :-) Ďakujem, aj mne sa páči, že sa o tom môžeme voľne rozprávať :-).
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:30
Pozor domnienka a fakt maju od seba velmi daleko a nieje to len preferenciou zdroja. Ale chapem co ste tym chceli povedat. Kazdy ma svoju pravdu... Ano diskutujuci hlavne ti ktori nemaju moc co povedat radsej zosmiesnuju.
Avsak ja sa fakt musim smiat nad tym carnogurskeho clankom od ktoreho sa cela ta diskusia odvija. Uznajte ze je to proste proruska propaganda ktoru tento nesporne inteligentny pan uz dlhsie razi. Ma svoje publikum co mu to zerie a "fakty" typu sorosov odbornik na revolucie ktoreho nikto nikdy nevidel sa v jeho pracach (alebo vyplodoch neviem ako to nazvat slusne) vyskytuju na moj vkus prilis casto. A to spochybnuje celu jeho snahu v mojich ociach. Pritom mam rusov celkom rada :)
neznámy
neznámy » Gitus | 19.3.2018 11:33
Však články uvádza predovšetkým opozícia a ľudia, ktorí na základe nich chodia do ulíc. Ak to je málo a tie články sú bez faktov (čo súhlasím) tak prečo sa tak zneužívajú? Chcelo by to ozaj viac faktov uviesť v tých článkoch, mňa samého by zaujímalo ako to ozaj je. Nemám problém uveriť žiadnej verzii, ak bude poriadne podložená :-). Klebety mi nestačia, ani keď ich napíšu do novín. Uctili ste si ich, to je dobre. Ale na základe toho, že si bola na námestí nie je dobré robiť závery, že tí čo tam neboli si ich životy nectia. Je to trochu povýšené správanie (môj súcit je viac, lebo ...). Nič neničím, len vysvetľujem svoje postoje :-). Prečo si myslíš, že niekoho urážam len preto, že si myslím čosi iné?
Nadávanie na ľudí je zbytočne emotívne a nie je na mieste, nech už spravil čokoľvek. Oveľa konštruktívnejšie je urobiť prácu poriadne a ukázať ľuďom niečo dôveryhodnejšie (fakty). Práve preto napríklad matovičovi verí len 10 percent obyvateľstva a ostatok si o ňom myslí svoje. Proste sa to robí inak a nehrá sa na emócie. Keď má človek na svojej strane dôkazy tak to ani nepotrebuje emočne podfarbovať.
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:35
Váš osobný vkus a preferencie, to je vaša osobná záležitosť, to je práve to, o čom som písala. :-)
A táto diskusia sa vôbec neodvíja od spomínaného článku, treba si prejsť na začiatok.
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:45
Ono si staci tu televiziu zapnut a urobit si svoj nazor. Ja som to urobila pred par rokmi na dovolenke v rusku. Je to proste komunikacny kanal ruskej vlady.
Agent ukrajinskej KGB som napisala co SBU naozaj je. Dnes nemaju rusi KGB ale maju FSB a GRU. Ukrajinci maju zas SBU my mame SIS a VOS. Proste rozvietky a kontrarozvietky ktore maju svoje oddelenia aj na ovplyvnovanie verejnej mienky. Dufam ze som dostatocne vysvetlila :) Ludia pracujuci v tychto sluzbach proste pre mna nikdy nebudu doveryhodny zdroj informacii lebo povaha ich prace im vyslovene zakazuje hovorit o nej a ak niekto prehovori je proste nedoveryhodny. Aj ked moze hovorit pravdu :)
Ako som uz spomenula geopolitika je velka hra kde su bohuzial obete skutocny ludia. Kto strielal dnes nieje dolezite. Dolezite je ze ukrajinci sa chceli priblizit europe ako my kedysi a mozno si nevybrali lahku cestu ale vybrali si ju oni. Ci uz zmanipulovany ruskom alebo USA. Z mojho laickeho pohladu bude ta krajina na najblizsich 20-50 rokov v prdeli lebo europa ich ma na haku a rusko ide proti nim...
lak
lak | 19.3.2018 11:47
-LOL- it's my pleasure -FLOWER-

mozno to ma od neho -LOL- kazdopadne to u mna "zarezignovalo" -LOL--LOL--LOL-
Gitus
Gitus | 19.3.2018 11:48
Michal, naozaj ma to uz nebavi. Z ludskeho nestastia si taki ako ty urobili temu na dohadovanie sa s ludm.. Co sa vyberu na namestia vyjadrit solidaritu i. Mna filozofovanie o tom, do coho nevidim, nebavi.. Fakt je ze ich naozaj zavrazdili, a fakt cislo dva je, ze ludia uz maju po krk tychto nasich vladcov... Co sa nam smeju do ksichtu. . A robim si zavery iba z toho ci pises, ty a aj ini..... Kazdy si to moze precitat, ten tvoj postoj k tomu.... Vyjadril si ho priamo, a je to pre mna smutne. To je zas moj postoj k tomu.
Toto nieje diskusia, robis z ludi debilov, nech su doma a cakaju co sa bude diat. Nemozes ale ludom zakazovat citit... Sucitit s inymi.. Mozno ze ty by si mohol zacat citit viac.??? Ktovie.
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:52
Pardon tak sa odvija od vyjadreni Slotovho podrztasku Rafaja ja som sa do nej zapojila neskor ked ma zaujalo ako ludia "ktorí sú ešte schopní nadhľadu a kritického myslenia. Dúfam, že sa takí ešte nájdu...".

prezentuju p.Rafaja a p.Carnogurskeho ako "spravne" zdroje informacii.

Ale vzdavam tieto dotahovacky o slovicka kto chape ten chape a kto nie tak bude stale verit roznym Rafajom, Carnoguskym, Rostasom, Ickeym, Hudom a inym im podobnym ktori "poznaju" pravdu. Ved aj astro je len o viere takze niet sa comu cudovat ze sa tu najdu ludia co lahsie uveria hoaxom.
neznámy
neznámy | 19.3.2018 11:59
Nenapísala som správne, ale iné, ďalšie k dispozícii. A áno, páčil sa mi prístup oboch. Aj moderátora aj hosťa.
Ale ak vaše presvedčenie a odpor sú tak silné a sebaistota tak neotrasitelná, nemusíte si to vypočuť.
Pre mňa už táto diskusia stráca zmysel takže končím. Ale bola zaujímavá skúsenosť, za čo ďakujem. :)
neznámy
neznámy | 19.3.2018 12:01
Ale ja predsa viem aké majú služby, Len to už proste nie je KGB, ani podľa mena, ani štruktúrne.
Stále nebol uvedený fakt potvrdzujúci propagandistickosť tej televízie. Ale trošku sa od tej témy odtrhnem a vrátim sa k tej dôležitejšej veci, od ktorej sa odbehlo. To video som sem dal nie kvôli televíziám, ktoré to natáčali (lebo ich bolo viac), ale kvôli obsahu videa. A ten obsah je pomerne dosť faktický.
To by potom na Slovensku neboli žiadne dôveryhodné médiá.
Je to samozrejme dôležité, kto strieľal, však aj u nás chceme vedieť kto zabil dvoch mladých ľudí. Dosť pochybujem že si vybrali Ukrajinci. Ukrajincov je tuším 40 000 000. Na námestiach ich bolo možno cez 10 000. Takže to logicky nesedí. Proste sa tam odohralo čosi podobné ako tu, len tu sme našťastie viac rozvážni, aj keď nie úplne tak ako by sa dalo. Tiež to tam začalo vraždou novinára, celkom náhodička.
Stránka:
< 3 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...