mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Zdravie a výživa - 

Proč lidi jedí tepelně upravené maso?

Saffiyah
Saffiyah | 30.9.2015 14:45
Nebylo by lepší jíst ho syrové?;)

Tepelnou úpravu masa zřejmě vymyslely ženy, takže je správné přemýšlet, jestli je na ní vůbec něco dobrého.

http://www.maxim.cz/cirkus-maximus/vedeli-jste-ze/proc-lidi-jedi-tepelne-upravene-maso-nebylo-by-lepsi-jist-ho-syrove-LOL-
neznámy
neznámy » Saffiyah | 30.9.2015 16:38
Myslím, že to písal človek totálne neznalý problematiky, i keď fakt je, že pre niektorých ľudí sú to super informácie. Normálne ma pobavil napr. bod o enzýmoch dôležitých pre ľudské telo, ktoré sú len v surovom mäse ...:D
Saffiyah
Saffiyah | 30.9.2015 23:07
Dala jsem to sem jen pro zpestření, myslím, že autor si z toho dělá legraci sám -LOL-
Už jen tahle pasáž by nás o tom měla přesvědčit:

4. Máte šanci zažít netušené pocity a podstoupit pozoruhodné léčebné procedury při boji s mikrobiální (listerie, salmonela, zlatý stafylokok) či parazitární (svalovec, tasemnice) nemocí, a dáte tak vydělat farmaceutickým firmám. :D
neznámy
neznámy » Saffiyah | 2.10.2015 10:36
ach do kelu,,ked mne také krvavé mäsko aj viac chutí-CONFUSED--CONFUSED--CONFUSED-
Saffiyah
Saffiyah | 2.10.2015 12:02
Jak které, takové uzené vepřové kolínko nebo hovězí kližka se musí v puse rozplývat ;)
neznámy
neznámy » Saffiyah | 2.10.2015 12:07
veru súhlasím,,,,je úžasné ked sa kolienko na tanieri na mňa trasie,,,,-LOL-
neznámy
neznámy | 2.10.2015 15:31
;)-LOL- a nahodou aj dačo žmurkne :)
neznámy
neznámy | 8.10.2015 17:24
Pretoze lepsie chuti a surove sa taksie kuse.
milan08
milan08 | 27.10.2015 10:19
taky tatarsky biftek to je zuzo!
neznámy
neznámy » milan08 | 27.10.2015 10:28
A potom nejaký svalovec, alebo iné červíky. -PUH-
neznámy
neznámy | 27.10.2015 12:15
heh))) .. tataráčik jedine z loska, hutná bezkostná ryba!
neznámy
neznámy » Saffiyah | 27.10.2015 15:02
No takové chorizo je myslím ze sušeného, klasické španělské šunky jsou taky jenom sušené na vzduchu. Sušené ryby u moře je taky delikatesa, a existuje spousta různých nakládaných mas syrových třeba herinky losos.. tatarák je německá národní pochoutka.
A eskymák to bez čerstvé tulení játry nedá nemají žádný jiný zdroj příjmu vitamínu C.
neznámy
neznámy | 28.10.2015 10:05
-BOW-
milan08
milan08 | 28.10.2015 11:22
zatial sa nic take nestalo,som odolny nevibrujem v ich frekvenciach.
milan08
milan08 » Saffiyah | 21.12.2015 18:46
bolo ale v starsom veku uz niesu nato zuby!
neznámy
neznámy » milan08 | 21.12.2015 19:08
na to jsou už dneska implantáty.
nikav
nikav | 21.12.2015 22:11
Píšeš o tataráku z lososa? Perfektný typ, skúsim na silvestrovské chuťovky k vínu. -YUMMIE-
neznámy
neznámy » nikav | 21.12.2015 22:14
nejlepší je nakládaný v olej(oliv) citrón špetka cukru kopr a dyžonská hořčice necháš naložené v lednici do rána a -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 22.12.2015 01:47
ja si uz na lososa (a vseobecne na ryby) davam poriadneho bacha, ked sa mnozia kazdym rokom taketo a podobne clanky s vyskumami kvality:

http://gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/pesticidy-v-chovnych-lososoch.html
neznámy
neznámy | 22.12.2015 10:11
No! a mám po tataráčiku -NOSMILE-

Je ešte vôbec dáke mäsko čo sa dá bez obáv zjesť ? čo králičie (z obchodu) ..
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...