mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Zdravie a výživa - 

Cyklický pôst - autofágia

neznámy
neznámy | 31.10.2017 08:08
Nemyslím si ,že je zdravé jesť 1x denne ...poznám ľudí čo tak robia a vôbec nevyzerajú mlado a už vôbec nie štíhlo :) Ja jem keď som hladná ...
Zdravé je vraj najesť sa až vtedy keď nám škrka v bruchu :)
neznámy
neznámy | 31.10.2017 08:27
Asi viem aké typy sú to, aj ja som takých stretla dosť. Si tak rada spomeniem na bývalú kolegyňu ešte na starom pracovisku. Bola to taká objemnejšia dáma. Raz sedela pri stole a meditovala o tom, že takmer nič neje a i tak priberá. V ruke mala cukrík z bomboniéry. To bolo také jedno malé nič. A takých ničov bolo cez deň naozaj dosť. Ale reálne jedla iba obed, hovorila, že doma už neje nič, teda je nič. :-D

K tomu škrkaniu v bruchu... ide o návyk. Ak si v nejakom čase zvyknutá jesť, tvoje telo to vie a tak sa pripravuje presne v tom čase. :-)
marcie
marcie | 31.10.2017 08:43
áno, aj pán Calábek tvrdí, že je dobré keď človek na starobu trochu priberie ... ;)
neznámy
neznámy | 2.11.2017 18:36
Poznate niekoho kto ma 70, 80 rokov a viac a ma nadvahu ?
Ja nie. Vazne by som poznala taku osobu, osobnost, celebritu. . .
Podla mna ten vyskum je dalsia propaganda tucnoty.
neznámy
neznámy | 2.11.2017 19:19
Z českých hereček (jedu namátkou):
Bohdalová, Bohdanová, Janžurová, Preissová, Šulcová, Obermaierová, a viz Urbánková..
Nadváhu nemají Divíšková, Kolářová,Fischerová, které byly odjakživa konstitučně na "štíhlost" stavěné. Vypadají velice ztrhaně. Od sedmdesáti i dříve jest to u žen dle starého fóŕu:" Milostivá, musíte si holt vybrat: zadek nebo ksicht".
Samozřejmě, mnohé se dá dnes regulovat - na jedné straně liposukce atd., na druhé plastiky a hyaluronová kyselina. Viz např.Taťána Medvecká - umí to. Jediná krásná herka bez nadváhy, kterou znám, je Soňa Červená. A ta je o tom, že krása je v kostech, v jejich stavbě. Jinak hubené stařeny vypadají prostě špatně...:)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...