mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Vtipy a haluze - 

Horkýže slíže sa nezapreli

Antonidas
Antonidas | 15.12.2011 15:05
No netvrdil som,žeby tá voľba ľudí bola správna. Ale bol by to začiatok. Ak by sa riadili svojim vnútorným postojom. Svojim stredom ega,keď je kľud v duši A ego sú emócie,každý sme inej povahy. Len tvrdím,aby ľudia nevolili pod vplyvom výkyvov emócií. Tá strana ma naštvala,nerobila to to a to... tento sľubuje to to,budem ho voliť. Človeku možno vziať všetko okrem jedinej veci - a tou je možnosť slobodne sa rozhodnúť. (Victor Frankl)
Všetko zlé je na niečo dobré... Beriem to,že som sa slobodne rozhodol pre niekoho ,druhý sa slobodne rozhodol pre iného...a tak nech sa hore dohadujú...
neznámy
neznámy » Antonidas | 15.12.2011 18:15
no neviem ake ego mam, poznam stavy, ked som si myslela, ze mat ego je nespravne, no potom som si uvedomila, ze clovek sa vyvija a aj s jeho funkciou a potrebuje ho na to, aby sa mohol pomocou neho niekam odrazit, asi ako chyt na stene, ked horolezec lezie, ja ho chapem ako nastroj a nie ako konecny ciel. Tvoje argumenty mi pripadaju dost slabe, a dalsia vec strasne tu vystupujes v pozicii, ktora nie je uprimna, je to len umela a odstiepena, vytesnena poza. Akoby si bol nadclovek. Prepac, ale prave z krasnych reciciek ludi takych ako ty mam zavraty. Nic, iba jalove prazdne reci, bez skusenosti. Presne ako jediny ostrovcek dobra. Ja neviem, ci to iba mne kole oci alebo co. Ale je to tak kriciace ako najvacsi gyc aky som kedy videla. Neviem preco, vazim si ludi, ktori dokazu byt uprimni, a takych som vela stretla, tvoje prejavy su vsak falosne a naplnene prazdnymi recami za ktorymi chyba prezitie. Prepac, ale na cloveku je najkrajsia jeho autenticita, ktoru ty velmi silne postradas, asi to bude tym velkym egom, ktore vytesnene vrha uzasny tien-NOOO-
neznámy
neznámy | 15.12.2011 18:33
esteže vtaka spoznaž po peri a človeka po reči že mila Vanda teraz si ukazala svoj pravy kschit aka si uboha ked sa takto vyjadrujes o druhych. jana.
neznámy
neznámy | 15.12.2011 18:38
mila Janka, o ksichtoch je sice zaujimave hovorit, ale skoda, ze sa komunikacia na tomto fore znacne obmedzila na hrube vyjadrovanie a osocovanie po tvojom vzacnom prichode na toto forum, dalsia vzacna perla moze byt napriklad:
vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada-NOOO-
neznámy
neznámy | 15.12.2011 18:40
ty si naozaj ohlupla ja neviem co sa to s tebou stalo ved si bola celkom ina. jana.
neznámy
neznámy | 15.12.2011 18:42
ach, ach, ale aspon ze tento prejav nie je vytesneny a falosny-YES-
neznámy
neznámy | 15.12.2011 18:46
Ups, dievcata nechceli by ste s tymto prestat?
Co vas Mars kopol? :)
Antonidas
Antonidas | 15.12.2011 19:26
V pohode, máš svoj názor a vieš i čítať, neberiem ti to.
No chcel som len poznamenať,že vládu SR,poslancov si vyberajú ľudia žijúci v SR. So všetkými dôsledkami.Áno,je pre mňa ideál,ak sa vo voľbách vyjadrí 100 percent ľudí, ale nie frustrovaných a zaujatých,lebo SR potrebuje zmenu. Viem,že to nie je možné, ale človek ako ja vo svojom okolí urobí všetko preto, aby tak bolo.
Zbieranie mojich skúseností nechaj na mňa,žijem tu,podporujem rodinu,priateľov a zaujímam sa o politiku,lebo sa ma to bytostne dotýka. Keď treba,pomôžem i neznámych ľudí na ulici,alebo kto o to požiada ale v rámci mojich možností.
Upravovať život iným ľuďom ti pripadá ľahké. Veď, keď ho upravíš zle, nebude zle tebe, ale im. (L.N.Tolstoj) ..asi tvoje krédo.
S úctivým pozdravom Štefan
neznámy
neznámy » Antonidas | 15.12.2011 20:13
a dalej by som podporila svojimi hlasmi stranu Styroch rocnych obdobi a stranu Radosti zo zivota
Antonidas
Antonidas | 15.12.2011 20:51
Tvoj názor dať do vlády HS by som bral v úvahu ak by si prežívala politiku na Slovensku bytostne. Len tvoj názor mi pripomenul zasahovanie USA do rôznych štátov po svete. Nezabudni,že každý režim,ktorý sa krvou dostal k moci (alebo krvavo potláčal oponentov)...ho dostihne minulosť, padne krvou. Ľudia sa nechali zmanipulovať...riadili sa emóciami, bola to ich voľba. Preto som zástancom toho,aby ľudia nevolili frustrovaný... vykoľajený mimo svojho stredu. A tak si spoločne zvolili svojho vodcu, vládu, a budú za ním stáť i pred svetom. Silná spoločnosť pod silnou vládou. S tým tvojim krédom to nie je kóšer,ale budiž ;)
Ak som nabúral Tvoje ego, ospravedlňujem sa
neznámy
neznámy » Antonidas | 15.12.2011 21:10
Nesúď človeka, ktorého nepoznáš. To je aj moja zásada, čo je na nej zlé?
Som síce prišla z námestia a pila som punč, ale vyzerá to tu na hru kto z koho - a možno mám len skreslené vnímanie.
K tej slobode ešte, podľa mňa slobodní nie sme, každá voľba je čímsi podmienená, podmienkami štátu, aktuálnou situáciou človeka, jeho postavením ...sloboda je vymyslená. Mne osobne sa viac páči toto: "Situácie, v ktorých rastieme, sú práve tie, pri ktorých nie sme ich pánmi. Byť slobodný znamená prijať to, čo som si nevybral."
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:22
Ľudka, ja som síce punč nepila, ale s triezvou hlavou môžem povedať, že takáto malá hra sa tu naozaj dnes hrá.
Je to ľudské. :)
A k tej slobode. Môj názor. Sloboda nie je vymyslená, ale nenachádza sa vonku.
Nachádza sa vnútri človeka, v jeho sile nenechať sa strhnúť.
Každá negatívna emócia nás o tú slobodu oberá, alebo skôr oberáme sa o ňu mi sami.
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:28
nie Zuzana, tato mala hra sa tu uz hra dlhsie, len dnes sa to prejavilo, je to totizto tak ako ked vznikne blesk, ten rozdiel energie je tak velky, ze sa to musi prejavit tendenciou vyrovnat potencialy, cim vacsi rozdiel, tym vacsi blesk, lebo v prirode je to tak zariadene a potom zacne prsat, niekedy je to dazd a niekedy slova:)
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:31
Ale nakoniec aj tak vyjde slnko, nie? :)
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:31
Inak by som vás všetkých pozvala na pohárik, keby ste sme boli z tohto mesta. Keď som prišla do mesta, tak som si síce hovorila, že katastrofa, že z Bystrice sa stal Hollywood, amerikanizácia ma cimpr campr, ale po tom punči má tá komerčná atmosféra normálne dostala a bola som schopná sa ňou dokonca pokochať.
Ale to možno preto, že okolo mňa behala ročná dcérka mojej kamošky a nás obveseľovala, tak sa všetko zdalo krajšie..Cestou domou som jej kúpila knižku Nauč sa farby ako Viktor.
No ináč neviem, prečo to tu píšem, zajtra sa budem hanbiť, že som sa takto priznala a budem si opakovať 10 ráz: Ne narretis omnia omnibus. Nehovorte všetko všetkým-LOL-
A teraz neviem ani, čo som vlastne chcela, ahá...už viem. Že vlastne tí, čo kradnú nemajú určite viac (nemyslím materiálne). Zatiaľ neviem kde, ale niekde majú určite ukrojené. Takže sa kvôli nim neoplatí hádať. Sú to v podstate chudáci, myslím naši politici. Mali by sme im preto popriať šťastné a veselé... :D a neísť voliť nikto.
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:34
A sú na námestí naozaj veľkí vyrezávaní drevení anjeli? :)
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:35
No škoda, že som si najprv neprečítala tie príspevky, čo ste s Vandičkou napísali pred chvíľou. By som nebola už ďalej písala... Ale nevadí, slnko vychádza a mne horia líca... :D
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:36
no to ja neviem, totizto som recesisticky spomenula, ze by som volila horkyze a je uplne na neuverenie, ake je z toho haloooo, nostalgicky mi hlavou preblysla myslienka, ze by sa na Slovensku rozvijala kultura, no vzapati som si uvedomila, ze by to mohlo sa aj niekomu nepacit, ze som takto zasnivala a hned som dodala, ze nech si kulturu vytvori kazdy sam, ale to uz nepomohlo no a takto to dopadlo-LOL-
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:37
nevadi, niekedy je lepsie dat si punc, ako taketo politikarcenie, co nikam nevedie:)
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:39
Nie každý sa vezie na tej istej vlne, potom sa zdá, že to more sa nejako búri.
Pod hladinou je pokoj. :)
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...