mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Vtipy a haluze - 

Horkýže slíže sa nezapreli

neznámy
neznámy
neznámy | 10.12.2011 15:03
Díky vlnka,
netušila som koho v marci ísť voliť, tak mi odpadol kameň zo srdca. Teraz už viem.
Najviac sa mi páči, že žúrka bude, tak či tak. :D

http://www.youtube.com/watch?v=KEKSVNbOj9M
neznámy
neznámy | 12.12.2011 11:15
ale ozaj, teraz vážne. práve dnes v noci som mal sen o Hrivňákovi z horkíže slíže. nič o týchto veciach neviem ani sa nezaoberám, ale mávam sny, ktoré často o niečom skutočnom hovoria. ty mi to vylož Zuzi: snívalo sa mi, že Hrivňák mal vypichnuté jedno oko. myslím, že ľavé. akoby po nejakom rozsiahlejšom úraze. podľa mňa to súvisí s tým, že je už tak trochu oslepený popuparitou a aj tým ako sa dajú mladí ľudia pred voľbami oblbnúť. to nefunkčné ľavé oko možno znamená to, že v politike by videl asi len výhradne na pravú stranu. ako by si to vyložila ty Zuzi?
neznámy
neznámy | 12.12.2011 15:48
Ahoj Jozko :),
ja to vidim mojim strednym okom tak, ze mas asi zhruba pravdu.
Ale to chybajuce lave oko podla mna nesuvisi s politikou a jej stranami, ale hovori skor o neschopnosti vidiet to, co prichadza z lava. Od srdca, od intuicie. Prava strana je rozumova, takze aj ta popularita, biznis, alebo politika (hoci aj lavicova) su na tej strane.
Originalita, nezavislost, proste cele Horkyze Slyze este donedavna, to je lava strana.
Pre mna taky prvy zasah do laveho oka tejto skupiny boli reklamne spoty, na ktore sa nechali nalakat vidinou zisku. Asi o dost silnejsi ako tato recesia s politikou.
Bohuzial, kazdy kto sa presunie od lavej sfery do prava, k rozumu, casom o ten svojsky prejav pride. Ked niekto zacne zivit privelmi svoju pravu stranu mysle, ta druha automaticky zacne chradnut z nedostatku dusevnej potravy.
Jeden priklad za vsetky je aj taky pan Jakubisko, alebo M.Lasica. Uz ziju len z minulosti a jej zaslej slavy. Ked sa takyto ludia zacnu pricasto popletat v spolocnosti Smotanky vedla Borisa Kolara pri mikrofone Eriky Judiniovej, tak je to cele v r....
Ale jasne, mozno sa mylim. :)
neznámy
neznámy | 12.12.2011 16:13
-BOW--THUMBSUP--BOW-

spokojný so Zuzkiným výkladom -YES-
neznámy
neznámy | 12.12.2011 16:40
Dakujem :), este ma v tejto suvislosti napadlo, ze kdesi som citala o tom, ze v rannych casoch ludstva nebola tak vyhranena dominancia pravej strany u ludi, tak ako je tomu dnes. Zbrane, alebo nastroje z dob staroveku dokazuju, ze pravaci a lavaci boli tak priblizne rovnomerne rozdeleni. Dnes je lavakov asi 10%. Ja som si zazila v detstve dost tvrdu torturu, lebo za komunizmu sa odlisnost netrpela ani len v tom, ktoru ruku je spravne pouzivat. Tak zo mna urobili pravaka, ale len do istej miery. Nepodriadila som sa uplne.
Tym som chcel povedat len tolko, ze ako nam miznu v populacii lavaci, tak mizne aj to prave a originalne, prekryte rozumom ako najvyssou instanciou mas.
PS: Dufam, ze sa da po mne citat, aj bez interpunkcie, moj notebook je chory. :D
neznámy
neznámy | 12.12.2011 16:42
inak môžem povedať, že účelový predaj kvôli materiálnemu zisku je síce životne dôležitý, ale je v ňom skrytá veľmi silná pasca. tvorba kvôli zisku, respektíve akákoľvek práca, ktorá sa má robiť s láskou, alebo ešte lepšie s láskou k ľuďom a nie s láskou k peniazom vôbec nie je jednoduchá. je to samozrejme možnbé, ale treba mať na to vyvinutý dostatočný stupeň "vivéky" - schopnosti rozlišovania. mal som možnosť si to vyskúšať na vlastnej koži, keď som vyrobil na predaj pár orgonitov o ktoré je záujem. na to, aby vyžarovali úplne čistú, krásnu a bohatú energiu, musel som ich nabiť vlastnými rukami. na to sa musí človek naladiť a môže to trvať aj niekoľko dní. závisí to od momentálnej nálady a od konkrétneho človeka. vtedy treba byť naladený tak akoby to vôbec nemalo ísť na predaj. akonáhle sa myseľ "ekonomicky zracionalizuje" a "zefektívni", výsledný produkt bude fušerina. cez takéto naladenie mysle veľa božskej energie neprejde. energia môže prejsť, ale značne znečistená a ten kto ňou nabíja si toho vôbec nemusí byť vedomí. posledné orgonity čo som nabíjal (využil som na to spln, vtedy je lepší prúd energie) sú také intenzívne, že teplo z nich včera cítil dokonca aj môj otec. a to už je čo povedať... v podstate to teplo z nich cíti skoro každý. ale to sa len tak vychvaľujem. chcel som povedať, že dôležitý je prístup k peniazom, pretože je to veľmi tenučký ľad. ešte keď sa k tomu pridá aj sláva a popularita, tak je to skutočne umenie zostať na ceste k univerzálnej jednote a nie k oddelenosti.
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:18
najlepsie by bolo, ak by sa prava strana spojila s lavou, lebo mozno ani byt prilis spontanny pristup bez rozumu nie je uplne spravny, to som zazila prave ja:)obe ruky treba pouzivat, ako aj obe polovice mozgu. Moj brat je tiez preuceny lavopravak z cias tazkeho komunizmu, pise vsak lavou, obcas pravou, ta dominancia sa tazko zaprie. V sucastnosti je skor typicky pravy opak v skolstve, deti su ucene niekedy az prilis alternaticne a postavenie a autoritu, ktore mal pan ucitel uz posli v cudu. Nezaskodilo by trochu recesie z minulosti a s tvorivostou je to mozno ako s pramenom, ak ho clovek zasype haraburdami, tak potom sa cistej vody tazko dopatra:)
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:22
Ja pisem aj pravou aj lavou, ale lavou zrkadlovo. Ako panna zazracnica z filmu Zahrada. Mna asi celkom domotali. :D
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:31
no ale pismenka na zverokruhu vytukavas asi pravou, lebo toto so zrkadiekom citat nemusim-LOL-
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:34
Tak možno ovláda strojopis a teda rovnako oboma píše :)

http://www.youtube.com/watch?v=5c8UEGmh80k&feature=related
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:38
ale ved aj ked ovlada strojopis, tak ked pise zrkadlovo, tak aj na strojom napisanom texte to bude zrkadlovo-LOL-
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:40
Nie, nie, ak píše oboma, tak sa to vyrovnáva -PUH-
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:47
brdo, som to skusila so zrkadielkom, to by musela mat specialnu klavesnicu-YES-
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:49
brďo, to si si dala s tým tú robotu? :D
neznámy
neznámy | 12.12.2011 17:50
Ked pisem oboma, tak pravou do prava a lavou do lava. Len to chce sakra siroky papier. :)
neznámy
neznámy | 12.12.2011 19:41
inac Zuzana, neviem co sa cudujes na tom, ze pri Judinyovej by kazda jasna hviezda pohasla. Ved clovek ked vidi ten vystrih, ktory uz nie je v tvare V, ale v tvare dvoch vedla seba nezavisle prebiehajucich rovnobeziek, ktore sa pretinaju v nekonecne a saty v tvare minitricka, tak uz ma problem odlepit oci k postarejsim panom-LOL-
neznámy
neznámy | 12.12.2011 19:51
Ja premyslam pri pohlade na nu, ci je este ziva, alebo ma uz v sebe nieco zabudovane.
Pripomenulo mi to jednu dobru komediu. Vola sa to Stepfordske panicky.
Kto nevidel, odporucam. :)
neznámy
neznámy | 12.12.2011 20:12
bohuzel, vsade je citit vplyv celkoveho imagenadobrazu a ani my sa mu celkom nevyhneme, ved len ked sa poobhliadame okolo, tak niektori ludia chodia potetovani odhlavy po paty, s karikami nabitymi po celom tele, nevynimajuc popularitu hip hopu, tvrdych chlapikov s nevkusnym vyjadrovanim a nevkusnymi sirokymi krkmi a vyholenymi lebkami a v tmavych okuliaroch, 25 centovej hodnoty. Dalej mozeme si to vsimnut len na komunikacii s bohatymi a vyberanymi nadavkami, intonacii reci, gestikulacii, a stacia aj vety na tomto fore, vsetko poznacene tazkotonaznostou coolovosti doby, v pravej hodnote javiacej sa ako retardovana forma toho, co clovek po mnozstve evolucii uz mohol v skutocnosti dosiahnut. Oslava nekulturnosti, primitivnych prejavov, orientujucich sa iba na sexualnu energiu v jej primitivnom prejave ako zdroj potesenia, posobi na cloveka s vyberanejsimi chutami ako drot do oka. Nastastie clovek si moze individualne vytvorit priestor, kde poskytne vsetky prostriedky na rozvoj svojej duse a eliminovat vonkajsie kazy takehoto typu na mimimum, ako sa len da a ak sa dokaze pozerat na podobne prejavy len z komedialneho pohladu, tak je to pre neho len plus:)mimochodom horkyzeslize su dost mne nie blizki teda, aj ked su ponimani tak, ze vsetko robia z recesie, ajtak je to dost nevkusne celkovo pre mna teda:)
neznámy
neznámy | 12.12.2011 22:00
Tu sa to rozbehlo vselijakymi smermi...na osobe menom Judinyova su najvyraznejsie akurat jej cizmicky (aj do kamery ich tak pekne otrca) :D
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...