mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Voľný pokec - 

FICO

neznámy
neznámy » hrabeti | 25.8.2019 10:05
Ja som sa ako 21 ročná osamostatnila od rodičov a môj sused bol vrah, ktorý si odsedel 20 rokov v base. Celkom milý starý pán to bol, cez okno jeho bytu sa dalo vystúpiť na striešku vstupného prístrešku do domu. Pestoval na tej strieške v črepníkoch paradajky a papriky.

Inak vieš čo mne nejde do hlavy?
Že ten Kočner sedí v base za Ficovej vlády za časov, keď je celá polícia a prokuratúra skorumpovaná. Však mal sedieť v parlamente ako leader strany Cieľ a vyhrievať si kožúšok poslaneckej imunity.
Keby to bolo tak, že zhulený bezvlasý mládenec by sa stal premiérom a spravil by poriadky so všetkými temnými ficistami vo všetkých inštitúciách a následne by odchytil arciknieža Zla, Kočnera, tak by mi to dávalo aj nejaký časový súlad. Takto je to celé divné asi ako s Putinovovou hybridnou vojnou.
Na jednej strane je Rusko najslabšou, najúbohejšou krajinou, kde nič nefunguje a na druhej strane je to krajina, ktorá si chce podmaniť všetko, kam jej oko dovidí a robí to tak nesmierne sofistikovane, že aj bežný Slovák, ktorý nejde s mainstremom, je vlastne Putinovým agentom.

https://www.facebook.com/zobrioffiko/photos/a.101768037846231/116765659679802/?type=3&theater
hrabeti
hrabeti | 25.8.2019 11:04
No a čo, keď bol tvoj sused vrah? To nie je argument.
Odhliadnuc od mnohých iných faktorov - 21-ročná naivka nie je premiér a ak sa niekam sťahuje, jej budúce bývanie nelustruje bezpečnostná služba. Buď máme nahovno bezpečnostné zložky, alebo zločinci nie sú pre premiéra závadové osoby. Oboje je na hlavu.

Viem, že ti to nejde do hlavy, lebo Ľuboško tak písal, dal ovečkám manuál ako argumentovať :)
Avšak má to viacero zádrheľov.
Na tej úrovni a medzi politikmi, kde sa pohyboval Kočner, neexistujú skutočné priateľstvá. Tam je to niečo za niečo, vždy. A Kočner prestal byť prínosom, začal byť príťažou.
Tak ho upratali, lebo už museli, nedalo sa to udržať.

Druhá vec, nie celá polícia a prokuratúra je samozrejme, skorumpovaná.
Avšak stačí pár správnych našich ľudí na správnych miestach, a znehodnotia prácu mnohých poctivých.
Našťastie sa im to začína rúcať a aj vďaka tomu je Kočner vo väzbe.

Vyzerá to na takýto plán - s Kočnerom to nejako dohodli, aby vydržal do volieb vo väzbe, nech sa ukľudní verejnosť a aby mali presne tento argument v rukách, aký prezentuješ, po vzore súdruha Blahu, ty. Po voľbách, ak mafia znovu dokáže zostaviť vládu, tak Kočner z basy vylezie.

Poslanci trestnoprávnu imunitu už nejaký ten rok nemajú, to len mimochodom.
emanuel
emanuel » hrabeti | 25.8.2019 11:12
Podľa možností čo teraz máme ako voľbu je Tvoja téza pravdepodobná,teda v prípade volieb a po nich
neznámy
neznámy » hrabeti | 25.8.2019 11:13
Však keď tam šiel Fico bývať, tak sa Kočner ešte premával v Smotánke na Markíze ako ceľevrita, nie? Vedelo sa o týchto pánoch vtedy, čo je známe dnes?
Tú naivku ti Blaho-sklonne odpustím.

Ty si tým Blahom tak posadnutý ako Lak mojim trolovaním v jej príspevkoch. :-D
Však jeho profil sleduješ viac a máš viac informácií ako sa mne kedy vôbec prisnilo. :-D

No a k textu,čo si mi napísal. Vieš čo to je? Sú to tvoje dohady, ktoré stoja proti opäť ďalším dohadom u niekoho iného. :-)

A tak to je fajn, že poslanci imunitu nemajú, to si ma potešil, politike ako takej sa veľmi nevenujem, mňa skôr baví pozorovať psychologickú stránku diania, nie politickú. :-)
hrabeti
hrabeti | 25.8.2019 11:40
Samozrejme, že súdny človek vedel, čo je Kočner zač.
Ale vtedy bol ešte tzv. "náš človek".
Rovnako ako Bašternák.
Ty si spadla z Mesiaca, alebo kde si žila doteraz? :)
Vážne si myslíš, že Bašternák by bol odsúdený a Kočner vo väzbe, keby do nich roky rokúce nešili Matovič, Rajtár, Sulík a vlastne aj ten nešťastný Kuciak?
A čo sa ukázalo?
Že mali pravdu.
Akurát vtedy ešte bola tá ochranná ruka nad nimi o dosť silnejšia, ako je teraz.
Televíziu nemám, Smotánku nesledujem, že sa Kočner premával ako celebrita neviem....ale čo tým chceš povedať, tiež netuším. Má snáď Markíza suplovať prácu bezpečnostných zložiek štátu? SIS mala vedieť a premiérovi oznámiť, čo je Kočner zač, keď tam šiel bývať, nie Markíza.

Je to dôkaz, že Kočner bol bezúhonný človek vtedy? Fico dostal bezpečnostnú správu, že tam môže ísť bývať, lebo Kočner je v pohode, bol predsa v Smotánke? :)
Len to dokladá, aký stav dopustil Fico - že mafián bol považovaný za celebritu.
Povedal by som, že týmto argumentom si si vsietila vlastný gól :)

Blahom posadnutý nie som, fascinuje ma však to jeho stádo, ktoré sa tam vždy zhŕkne a natešene bečí okolo každého statusu, vrátane teba :)

Dohady v mojom príspevku sú, myslím, že som to aj zreteľne oddelil, čo je dohad a čo sú fakty.
Že je Bašternák v base je fakt, že bol "náš človek", je tiež fakt, že je v base vďaka opozícii a NAPRIEK vláde, je tiež fakt. Detto Kočner.
neznámy
neznámy » hrabeti | 25.8.2019 11:54
Škoda aj pokúšať sa ti na toto celé odpovedať, tvoje verzie reality ti sedia ako riť na šerbel, ale to čo sedí tebe, nemá všeobecnú platnosť. A už vôbec nie faktografickú.
Nebudem tu vyvracať ani tvoje bludy o mne, však načo. I tak si pôjdeš svoje.
Ale inak fajn, že dávaš zdieľať svoju verziu reality, možno čas ukáže ako to celé v skutočnosti všetko je.
Aj by som sa na to tešila, že raz pravda naozaj vyjde najavo a mne je to jedno aká. Nie som ficista, takže či bude vyhlásený za svätého, alebo sťatý gilotínou ma nezaujíma.
Zaujímalo by ma, či je vôbec možné vojsť do týchto spletí a chápadiel a poznať to tam. Mám obavu že ani nie a prekrúcanie histórie v súčastnosti mi nedáva nejakú oporu v tom, že sa dá tá v tejto spleti vôbec orientovať a očakávať jasný výsledok, akože čierna je čierna a biela je biela.
Ono je to naozaj skôr ako taký lakmusový papierik na ľudí, nič viac, nič menej. :-)
neznámy
neznámy | 25.8.2019 11:58
Čo je to "skupina protištátnych živlov"?
neznámy
neznámy | 25.8.2019 12:03
To som si požičala z minulosti také pekné slovné spojenie. :-)
Ale existujú aj iné. Napríklad... konšpirátori, antisystémovci, rasisti,homofóbovia, ficisti, xenofóbovia, rozvracači EU,zaprdení národniari, prakokoti... fúúúh, našlo by sa toho dosť. Ja som si vybrala také viacvrstvové spojenie, ale ani to nie je dokonalé. :-/

Zhruba sa to dá popísať takto.... Tí škaredí a hlúpi, čo sa chcú vrátiť do stredoveku a ktorí bohvieprečo tak bránia progresívnej slnečnej budúcnosti. A preto ich je nutné eliminovať, odstrániť, nahlásiť, znevážiť, spochybniť, ukameňovať, vykričať ale hlavne umlčať. Preto sa mi tak páči to prvé slovné spojenie, protištátne živly, lebo ja som si toto už zažila, takže môžem porovnávať. Niet nad osobnú skúsenosť. Tú nič nenahradí.
neznámy
neznámy | 25.8.2019 12:46
Stále som však nepochopil, akú konkrétnu skupinu máte na mysli.

What about the group?
Was fuer eine Gruppe?
Quel groupe est-il?
Kakaja grupa?
neznámy
neznámy | 25.8.2019 13:11
No, ja som práve pochopila, že aletrepete je zrejme mužského rodu. :-)

No je to jednoduché, treba si pozrieť príspevky v diskusnom fóre a čo píšu jednotlivé nicky ako svoje reakcie k jednotlivým témam. Takto sa to dá zistiť.

Ešte niečo? :-)
neznámy
neznámy | 25.8.2019 13:25
ktovie čo je to za rod, podľa mena by mohol byť i množtlivec, ja sa zatiaľ v tých džendroch moc neorientujem. hrabeti sa javil ako žena a ono je to rasista napríklad. Začínam v tom mať maglajz, lebo ani medzi rasami a rodmi nie je jasná hranica, ako sa zdá, človek by mimozemšťana radil medzi rasy, a nie, to je rod....
Magnician
Magnician | 25.8.2019 13:32
už to mám tu domotanô:)
Magnician
Magnician | 25.8.2019 13:42
všetko jedno,nezáleží na pohlaví,hlavne,že sa máme radi,,kedysi dávno sa vravievalo,dôležité je,že mi táto diskusia niečo dala
neznámy
neznámy » Magnician | 25.8.2019 13:46
Hej, vravievalo a ešte, že dobrých sa všade veľa zmestí. Však ako Hanga hovorí, ono to i tak nie je celkom jasnô, kto je kto, tak sa pomknime, vojdeme sa všetci. :-D
neznámy
neznámy | 25.8.2019 13:52
jasne aj hľadač skupinky aletrepete sa zmestí :)
neznámy
neznámy | 25.8.2019 15:24
Pobavili ste sa vospolok. Nech vám padne na úžitok.

Stále však nemám odpoveď na otázku.
Takže predpokladám, že asi nechcete odpovedať, AKÚ SKUPINU MÁTE NA MYSLI.
V poriadku. Vaša voľba.
lak
lak | 25.8.2019 16:23
nepisem o tebe ale nicku a**m ktory sa najcastejsie vyskytoval tam kde som spominala vyssie.. a vacsinou mimo misu.. po incidente s jednym nickom z ktoreho pise x ludi som pochopila odkial vietor fuka a dufam ze definitivne dofukalo kedze zaujem o jeho reakcie nemam.. takze "paranoja" nie je zbytocna, kedze ide o FAKT.. a ze pozdravujem :D
lak
lak | 25.8.2019 17:00
Ty si tým Blahom tak posadnutý ako Lak mojim trolovaním v jej príspevkoch. :-D"

pises o ADAMOVI? :D lebo to je troll, ktory mi vzdy korenil temy a komenty podivnym sposobom. keby som vedela ze tu fungujes aj s pribuznymi, tak sa podla toho zariadim a s mnou "posadnutým" Adamom spravim rychly proces! takze si daj laskavo pokoj so mnou. ja sa nenudim, takze citat to tu dalej nejdem (aspon nie teraz), ale toto bolo dufam to posledne co si ty alebo tvoj syn na mna vypustila!

ed

dufam, ze po tomto uz na mna nebudes ani ty ani tvoja rodina reagovat. viac by som to nerada rozoberala kedze je to ot

V D A K A
lak
neznámy
neznámy | 25.8.2019 18:26
veď Ti odpovedala, možno si si nevšimol, Levanta dopĺňa svoje príspevky (pretože je tu denný limit, tak zrejme šetrí). Veď povedz čo sa Ti na tom nezdá? LovelsTheLaw hodil do jednoho vreca všetkých ľudí, čo spochybňujú multikulti, migraciu, soroša a LGBTI (tým definoval viac menej hypotetickú skupinu) a kopol si. Mne to nepríde ani slušné (hoc nepoužil vulgarizmy), ani zábavné, ani nejaký prejav inteligencie či rozumnosti. Za nickom Alis je skutočný živý človek a vyjadrila názor. Chápem to, že LTL prosto nesúhlasí lebo má opačný názor, možno by však bolo vhodnejšie skutočne sa začať počúvať a predkladať argumenty a nie zhadzovať a osočovať, a možno by sme zistili, že tie naše názory nie sú až tak opačné ako sa na prvý pohľad zdajú :)

Pôsobí to, akoby si si založil nick, len na to, aby si si tiež kopol, keď žiaden svoj názor nepredkladáš, len dokola kladieš rovnakú otázku, a na odpoveď znova a znova opakuješ otázku...

dúfam že nie si robot -ROLL-
Stránka:
1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...