mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

FICO

neznámy
neznámy | 25.8.2019 18:50
Korektné je napísať pod text slovo EDIT a dopísať doplnenie textu.

Zmeniť celý príspevok, celý význam textu, po tom, čo už na príspevok niekto reagoval, je mimo mísu. Je to proti proti pravidlám akejkoľvek regulérnej diskusie. Rovnako ako písať súčasne z rôznych nickov.

EDIT: Opúšťam tento absurdný cirkus, požierač vzácneho času.
neznámy
neznámy | 25.8.2019 20:01
Pre Aletrepete.
Text som si doplnila ešte pred tým ako naň niekto reagoval, len si si to asi nevšimol/a ak si písal/a odpoveď práve. Neviem. Určite som ho dopisovala vtedy, keď pod mojim príspevkom reakcia žiadna ešte nebola. Ale mohlo sa to všetko diať v jednom čase.
A načo si do tohto cirkusu vlastne šla? Na predstavenie, alebo vystupovať? :-)
neznámy
neznámy » lak | 25.8.2019 21:34
Ubezpečujem ťa, že už si budem dávať dobrý pozor, aby som nevstúpila do akejkoľvek témy, ktorú nebodaj založíš, alebo aby som nereagovala priamo na teba v ktorej koľvek téme, dúfam že takto to bude ok. :-)
Ale mám jednoduchú otázku, tak poprosím jednoduchú odpoveď.
po incidente s jednym nickom z ktoreho pise x ludi som pochopila odkial vietor fuka a dufam ze definitivne dofukalo kedze zaujem o jeho reakcie nemam

O akom nicku píšeš?
Viem, že v minulosti tu bola osoba, ktorá zakladala viac nickov a z každého písala akoby iná osoba, dokonca medzi sebou komunikovali vzájomne.
Ale o nejakom nicku z x identitami neviem nič. Takže ak ty áno, pouč mňa aj ostatných. Ďakujem.
hrabeti
hrabeti | 25.8.2019 21:54
Veď to tu simetra predvčerom písala - má zrejme na mysli tento nick, hrabeti.
neznámy
neznámy » hrabeti | 25.8.2019 22:01
Napadla mi táto možnosť, ale dvaja ľudia nie sú x ľudí.
hrabeti
hrabeti | 25.8.2019 22:11
Nikde nebolo zadefinované, z akej množiny je x, podľa mňa sa predpokladá, že x je z množiny prirodzených čísiel a teda môže byť od 1 po plus nekonečno.
lak
lak | 25.8.2019 22:26
POTREBUJES CIRKUS AKO TU NIEKTO SPOMENUL? TOTO JE TEMA FICO A VSETKO SOM TI UZ VYSVETLILA. VIEM TO AJ V INYCH JAZYKOCH, ALE MYSLELA SOM, ZE SLOVENSKY BUDE STACIT.

AK MAS PROBLEM S PISANYM TEXTOM, POZIADAJ ADAMA (AJ KED TO BUDE URCITE S ROVNAKYM VYSLEDKOM), NIEKDE TAM BUDE. JA NEMAM NA TEBA CAS ANI NALADU. ZBOHOM

aby som to odlahcila, poucim zo slovenciny :D - s kym, s cim :D
hrabeti
hrabeti » lak | 26.8.2019 06:43
Aj ktorejkoľvek sa píše spolu, si opomenula :)
lak
lak » hrabeti | 26.8.2019 06:58
tema nie su korekcie :) ale chcela poucenie :D chyb v takmer kazdom prispevku pozehnane :D ja vsetky korigovat nebudem; v reali si za to nechavam platit :D a sama pisem podla lubovole a dolezitosti :) toto tu je mi sumec.. ako vidis :D

btw, k ficovi daco nemas? :D
hrabeti
hrabeti » lak | 26.8.2019 07:06
K Ficovi som sa jasne vyjadril ešte na prvej stránke príspevkov, viac k nemu neviem dodať.
lak
lak » hrabeti | 26.8.2019 07:08
s uplnou vaznostou? :)
neznámy
neznámy » hrabeti | 26.8.2019 08:19
Hej, to je logika, v tom si dobrý, to je tvoja doména, preto ťa poprosím ak mi vieš takto pomocou logiky vysvetliť aj text pod tvojim textom ( v súvislosti s tým, že to má byť odpoveď na moju otázku), ten čo je napísaný veľkými písmenami, tak ti budem vďačná. Dozvedel si sa z toho, že tvoj predpoklad o nicku hrabeti, je správny?
Poslednej vete o predložkách s,z rozumiem, to nemusíš.

A čo mi teda dávate za pravopisné chyby? Dostanem aspoň dvojku? Alebo to už bude na trojku? Ja si to opravím slohmi. Snáď to na vysvečku nebude také zlé. :-)
hrabeti
hrabeti | 26.8.2019 09:17
Ani nie, nepovažujem sa za kvalitného logika, ale viem to trochu predstierať :/
Čo sa príspevku veľkými písmenami týka, myslím si, že sa navzájom priťahujete.
Narhujem, aby ste uzavreli registrované partnerstvo a adoptovali si transgender černoška.
neznámy
neznámy » hrabeti | 26.8.2019 09:41
Určite ťa to baví, vytvárať logické uzávery. Ale odpoveď si aj tak obišiel. A ja tiež nemusím všetkému rozumieť, tak to nechám už. :-)

Ďakujem za návrh, neprosím. :-D
simetra
simetra » hrabeti | 26.8.2019 12:53
Nemáte tu chybu v logickom uvažovaní, náhodou?

Po prvé...lak tu píše, že nejde o nick Levanta ale o nick adam, pritom Levanta a adam je jeden a ten istý človek, ktorý tento nick používa, nie je ich viac. Takže ak nejde o Levantu ale o adama, tým pádom ide aj o Levantu a aj adama, čiže jedného človeka pod nickmi Levanta a adam.

Po druhé....lak píše o nejakom incidente s jedným nickom, z ktorého údajne píše viac ľudí. No a ja som objasnila, že pod hrabeti som ja ako ona a ešte on, pôvodne, teraz už len on. Čiže nick hrabeti mal len dvoch užívateľov a nepamätám si teda, že by sme pod nickom hrabeti mali nejaký konflikt s lak., určite nie.

Po tretie...je možné, že lak myslí pod nickom a**m iný nick ako nick adam, ale teda neviem ktorý.
simetra
simetra | 26.8.2019 13:00
Veď narovinu...B**n len prišla dokázať, že sa tu zaregistrovať dá.
Len nechápem ako, mne to proste nejde. Pod inou mailovou adresou, samozrejme.
hrabeti
hrabeti » simetra | 26.8.2019 13:12
Nemáme, pretože aj Levanta už viackrát zdôrazňovala, že adam nie je jej nick, ale nick jej syna.
Ktorý ho síce nepoužíva, ale ona to tak prezentovala, že to je jeho profil a sú tam aj, zrejme, jeho údaje.
Bol tu tuším aj nick alam kedysi.
Možno mala konflikt s ním.

EDIT:
alebo to bol ailam? Už neviem.
neznámy
neznámy » simetra | 26.8.2019 13:18
Ďakujem, konečne niekto, kto premýšľa. :-)
Ale už ma tá záhada v hlave Lak ani netrápi, hlavne ak tomu rozumie ona.
neznámy
neznámy » simetra | 26.8.2019 13:40
lenže Levanta nie je moc logická a píše o adamovi ako o synovom profile, tak to lak reaguje logicky... Predpokladám, že je to ale Levantin profil, nie synov, ale so synovymi údajmi

jeden viacľuďový nick som nepostrehla, ja som ale ani nepostrehla, že hrabeti je dvojosobový nick, no čo tu ja viac chodím, už je to zrejme jednoosobový a dvojosobový bol zrejme tiež z technických dôvodov, že sa tu nedarilo riadne registrovať

aletrepete určite nebola B**n, lebo to bol muž, a ona by sa ako muž netvárila hádam, bol to niekto kto sa stratil v cirkuse a hľadal skupinu (asi svoju, s ktorou prišiel) Nenašiel ich tu, tak zas šiel :)

a Fica moc nemusím, každopádne dá sa počúvať, keď hovorí, má to hlavu a pätu (ofšem ak sa reči nezhodujú z činmi, čo z toho...)
Soroš je jedným a najviditelnejším z ľudí, čo stoja za mimovládnymi politickými mimovládkami, ktoré nielen u nás sa dostávajú k moci obkľukou, teda mimo demokratických volieb, tieto mimovládky sú nebezpečné a tak je tento chlapík určite nebezpečnejší ako Fico, preto je podpora SMERU pre mňa pochopiteľná (sama však im svoj hlas nedávam, a nie som zástanca socialnej politiky)

aby som sa teda vyjadrila aj k téme, ale o politike sa mi príliš nechce, lebo to potom ľudia po sebe zbytočne štekáme skrz názor na jednotlivé politické strany a sily, a ujde nám že v podstate chceme všetci to isté, aby sme si mohli bezpečne slobodne žiť, vychovávať deti, učiť sa, pracovať, živiť sa tým čo vieme, vraciať sa z práce do svojich domovov, nebáť sa že o ne prídeme a tak....
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 29.8.2019 10:05
Dávam sem video, v ktorom sa dievča pýta pre niekoho nepríjemné otázky..., je veľmi zaujímavé pozorovať tie predsudky, že len kvôli otázkam je automatický označená za neonacistku.

Nepohodlní sú vždy premýšľajuci ľudia a tak ako ty si mne automaticky prisúdil názory, ktoré nemám, tak sú odsudzovaní mnohí ľudia hlavne v západnej Európe. Nikdy som nemala nič proti lgbt komunite, a ak sa dvaja ľudia ľúbia, mali by byť spolu, ale títo ľudia, ktorí sa zúčastnili pochodu, sú mainstreemom úplne zmanipulovaní.

https://m.youtube.com/watch?v=bXGaFM29xWk
Stránka:
2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...