mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

FICO

neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 24.8.2019 06:25
Žiadnu paranoidnu poruchu nemám. Ja sa nepozerám na svet zaškatuľkovane, tak akú máme predlohu v mediach, ktoré su niekým platene. Tak ako za fašistického Nemecka sa muselo niečo písať , tak ako za socializmu sa muselo niečo písať, tak aj teraz sa píšu slnieckarske bludy- o integrácii a pod. Ak za (ne)ziskovkami stojí Soros a lode týchto neziskoviek číhajú na migrantov hneď pri brehoch Libie. Tak to asi o niečom vypovedá. Potom ľudia, ktorí niesu v súlade s predstavami eú su označení za paranoidnych. Ja ale stojím nohami pevne na zemi oveľa pevnejšie ako niektorí novinári, ktorí sa zameriavajú na nejakú utopisticku víziu inetegrovanej, mnohofarebnej Európy, ktorá vzhľadom na momentálny vývoj nikdy nebude, (teda pokiaľ sa nereformuje islam).
K Lgbt som sa nevyjadrila, nechápem ako môžeš zaškatuľkovať ľudí, že ak nesúhlasím s jednym nesúhlasím s druhým. Mam kamarátku lesbicku, absolútne to neriešim, prajem jej aby si našla priateľku , s ktorou si bude rozumieť-keďže je teraz sama. Čo mi tu vadí, sú ľudia odsudzujuci každý iný nazor, než je oficiálne uznávaný.
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 24.8.2019 07:50
Nie je to ľahký život ked máš také skúsenosti.
nikav
nikav » LoveIsTheLaw | 24.8.2019 09:52
Alis predsa na začiatku diskusie píše, že nikdy nevolila Smer.
neznámy
neznámy » nikav | 24.8.2019 10:10
Myslím, že ak niekto napíše komentár ako LovelsTheLaw, je zbytočné hľadať nejaké argumentácie, pretože ten komentár žiadne argumenty nepoužíva, ide tam len o jedno. Skupinu ako takú dehonestovať, zhodiť, ukázať svoju nadradenosť a aroganciu.
neznámy
neznámy | 24.8.2019 10:25
Dávam ti za pravdu, je to veľká výpovedná informácia o človeku.
neznámy
neznámy | 24.8.2019 19:56
Akú skupinu máte na mysli?
neznámy
neznámy | 24.8.2019 20:10
pán dochtor LovelsTheLaw použil množné číslo pri svojej diagnostike, takže otázka by mala byť smerovaná na neho :)
Jedine, že by bol býval chcel byť zdvorilý (o čom pochybujem, ohľadom na obsah), ale to by, podľa pravidiel slovenskej gramatiky, bol býval použil veľké začiatočné písmená v slovách "vám" a "vášho"...
simetra
simetra | 24.8.2019 20:38
Podľa mňa to adresoval len Alis.
Pri netovej komunikácii už málokto používa veľké začiatočné písmená v slovách "vám" či"ty", tohto sa už držíme len niektorí, ktorí si na to zvykli vo svojej mladosti, pri korešpondencii. Je to určitý až neduh dnešnej doby, čo sa týka internetovej komunikácie. Nie je to prejav zdvorilosti voči niekomu, len naučený zvyk.
lak
lak | 24.8.2019 20:43
ja jednu vidim - a**m a spol . az teraz mi doslo preco sa to objavilo vzdy az v mojich temach prip v reakciach na mna a trolilo jedna radost :D
emanuel
emanuel » simetra | 24.8.2019 21:10
je to aj výchovou a ako si človek váži druhých ľudí,tým pádom aj sám seba
neznámy
neznámy | 24.8.2019 23:36
S Vašim láskavým dovolením, otázku som smeroval na ŇU, nie na Vás a už vôbec nie na Neho. S úctou.
Ona
Ona | 24.8.2019 23:39
Fico je podľa mňa vzdelaný, čestný a seriózny človek.


Ak hľadáte hlavu mafie - tak sa pozrite na pána Kisku - bývalého prezidenta SR - ktorý je skutočne hlavou pozemkovej mafie v Tatrách, okrem toho že je daňový podvodník.
astonm
astonm » Ona | 25.8.2019 01:13
Fico je pre teba ako alfa samec. Síce si to neuvedomuješ, ale presne toto formuje tvoj názor na neho. Je vzdelaný? Inteligentný? Určite áno. Je čestný a seriózny? Určite nie. Aj Hitlera, Stalina alebo Gottwalda si ľudia idealizovali, verili im, zbožňovali ich. Tebe sa to stalo pri Ficovi. A je mi jasné, že nič a nikto ťa z toho naivného sna nepreberie. Mne by to bolo šum a fuk, keby vás nebolo toľko, že svojou voľbou ničíte túto krajinu a aj svoj život v nej. A najhoršie na tom je, že to odmietate vidieť a že sa vám nedá ani nijako pomôcť. Ako som napísal, kašľal by som nato, keby tá vaša slepota nemala vplyv aj na druhých. Nám, čo vidíme kam tento psychopat vedie túto krajinu, zostáva len nádej, že sa to zmení čo najskôr. A že už nestihne svojou politikou napáchať viac morálnych a hospodárskych škôd. Lebo za tie roky je ich viac než dosť.
lak
lak » astonm | 25.8.2019 01:39
Mne by to bolo šum a fuk, keby vás nebolo toľko, že svojou voľbou ničíte túto krajinu a aj svoj život v nej."

presne tak. pre mna za mna nech si fica uctievaju, ale nech to nema vplyv na tych, co toto nabozenstvo odmietaju
milan08
milan08 » lak | 25.8.2019 06:13
omsa je vecsie zlo akoFico/.
neznámy
neznámy | 25.8.2019 07:38
diskusné fórum, tak diskutujem :) môj príspevok predsa Levante nebráni odpovedať :)
a čo si myslíš ty o sorošovi?
hrabeti
hrabeti » Ona | 25.8.2019 08:14
:D
Veľmi seriózny, až tak, že býval vedľa Kočnera v Bašternákovom byte. Asi ho tam nasťahoval nasilu sám arcilotor Kiska.
#JeSuisFico
nikav
nikav » milan08 | 25.8.2019 08:30
Jedine tak "čierna"! Keď si nedávaš pozor na nenávistné slová, potom nenadávaj na osud.
neznámy
neznámy | 25.8.2019 09:12
nasa krajina S.R.sa rozdelila na tych co sa poznaju a tych co sa nepoznaju ....ti co sa poznaju tvrdia vsetko je ok lebo maju svoju zilku....mimochodom opatrne narabat s info. za minuleho rezimu by to bol pokus o prevrat!
neznámy
neznámy | 25.8.2019 09:46
Na otázky môže odpovedať ktokoľvek, diskusia nezakazuje reagovať ak niekto reagovať chce a má čo napísať a je to k veci.
Mám na mysli skupinu "protištátnych živlov", ktoré sa tu evidentne grupujú a podľa mňa LoversThe Law nereagoval len na Alis, pretože vo svojom príspevku v téme LGBT ani nespomenula.
Proste a jednoducho len prejavil svoj názor a to spôsobom, ktorý je veľmi typický opäť pre inú skupinu.

Ešte malá poznámočka pre Lak. To, že trolím v tvojich príspevkoch pod viacerými nickmi sa naozaj báť nemusíš, lebo nie je čo troliť. Že som tu fungovala istý čas pod synovým profilom, bolo vysvetlené myslím dostatočne, nebol to problém môjho skrývania identity, nedajbože vytvárania si viacnásobnej identity, toto som nikdy nerobila, ale technická stránka tohto webu je v tak dezolátnom stave, že som si dlho vlastný funkčný profil nedokázala spojazdniť. Takže paranoja je zbytočná, chodím sem kvôli pár ľuďom, ktorí skutočne píšu a rada s nimi diskutujem. Toto je diskusné fórum, o nič iné mi tu ani nejde.
Stránka:
1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...