mesiac
Štvrtok, 14.5.2026
Meniny má Bonifác

Oznamy a akcie - 

zomrel Fidel Castro

neznámy
neznámy | 29.11.2016 12:36
"Tvé přirovnání s toaletním papírem opět zavání nějakou výkonou mocí, která vydá povinnost používat toaletní papír, zakáže jiné možnosti a zakáže i recyklaci."

Tvoje teorie o nepoužívání penéz zavání opět nějakou výkonnou mocí která vydá povinnost nepoužívat peníze. zakáže toaletní papír chudým a zakáže i kákazy. -WINKIE-
neznámy
neznámy | 29.11.2016 12:41
To je dobrý argument na tu blbost z lesama.-LOL-

Ono například:
Čeho myslíš že je více? Papírových bankovek a nebo toaletního papíru? :)
Proč myslíš že domorodci sami sobě kácejí deštné pralesy?
.......no prodávají je za peníze.:)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 12:59
A výkonná moc už peníze postupně zakazuje. Tady co jsem peníze už nepoužívám. Používám "Kreditní kartu" ,používám kredity.:)

Sám jistě víš, že není tajemství , že se děje reálný děj aby se peníze zrušili výkonnou mocí do určité doby.

-zákaz používání větší hotovosti
-já osobně žiji v zemi, kde musím mít povinněn zřízený účet v Norské Bance.
-mnoho zaměstnavatelů tě bez elektronického účtu nezaměstná.
-obchod bez peněz s kreditama se čím dál více podporuje.-

Snaha o jednu měnu je jedním z kroků postupně zrušit peníze.
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:00
áno toto je pohľad kapitalizmu a je to nezmysel
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:02
To je logické, aby si mohli koupit toaletní papír který z těch stromů jiní vyrobí.
A ty bys chtěl zabránit tomu aby si měli domorodci čím utřít zadek. Ty si taky neutíráš zadek chrastím z lesa. -WINKIE-
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:08
len tak mimochodom, toaletný papier potrebujeme preto, že naše hovná sa nám lepia na rite, nemajú správnu konzistenciu, pri ideálnej strave a ideálnom hovne je toaleťák zbytočný :)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:10
Každý jsme jiný. To je logické pro tvoji logiku a ne pro moji.
Myslím že toaletní papír si dokážou vyrobit sami. A nehrozí jim díky tomu vykácení deštných pralesů.

Zkus trochu zapracovat na svém všeobecném přehledu k čemu všemu se používá dřevo. Potom různé kvality dřeva. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:11
nelíbí se ti že jedeš na kobylce?
odevzdej vše co máš a šupajdá do lesa. odteď pást se. a život v jeskyni. mezi "rovnými". -LOL-
ale to by se ti asi nelíbilo co? mluví z tebe nespokojenost s životem. chceš změnu. a nevíš jako a jak má vypadat.
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:14
Problém tedy vidím zde pouze jediný. Že jsi to těm lidem v pralese ještě nesdělil.
Myslím že oni tuto informaci potřebují více než já.
A zatímco oni dále kácejí lesy, ty se vypisuješ s poučováním o tom jak to mají domorodci dělat na špatném místě.
:)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:16
Myslím že tvůj argument s prvobytně pospolnou společností má váhu i toho toaletního papíru. Proč by se tam měl někdo vracet.

Máme už takové technologie a poznání, že se logicky nemusíme vracet do jeskyně.
Proč nepoužíváním peněz by se měli přestat používat nové technologie.

Máš nějaký skutečný "hluboký" argument proč by se vše bouralo a hledala jeskyně?-WINKIE-

Nebo to zabalíš opět do hajzlpapíru?:)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:20
Při ideálním stavu věcí by si vzali rodičové kondom. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:25
Já tu jen diskutuji. Napsal jsem co se reálně děje s deštným pralesem.
No a ty máš svoji argumentaci.
-jeskyně
-toaletní papír

Ti domorodci nediskutují v této diskuzi. Ty přece diskutuješ.
-LOL-

Ty argumentuješ s tím co bylo.
Já jen píši představu co by mohlo být nového

občas ani neargumentuješ. Jen podsouváš co jak myslím.
-ROLL-
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:30
Ty jsi tvrdil že nebudou sklady. Nevím kde chceš dávat věci potraviny materiál suroviny na výrobu všech věcí když si každý vezme jen to co potřebuje. Takže vše bude fungovat jako teď jen z nějakých záhadných příčin nebudou vznikat přebytky jídla?
Jak zajistíš aby nevznikaly při logistice pro tolik lidí kteří chceš aby ještě i přibývali?
Například chceš banán. Potřebuješ půl roku dopředu naplánovat aby ti ho dodali do norska. Letadlo zarezervovat místo v krabici cestu z letiště až k tobě domů.
Všude samé sklady. A pak najednou tě chuť na banán přejde a ten se zkazí.
Žrádlo shnije. Vrobíš tím systémem mnohem více shnilých banánů než vznikne když si jej zajdu koupit do billy.
Obecním plýtvačem potravinami jsi ty.
Moje potřeby se šetrně dělí s ostatními lidmi v rámci peněžního systému.
Je to smluvní vazba. Říká se tomu sharing.
Jsem lidumil a šetřím pralesy. Pro uspokojení tvých potřeb by už žádné pralesy dávno nebyly.
Tvoje argumenty o nevznikání přebytků jídla jsou zcela zcestné a nepodložené.
Nemáš základní ponětí o logistice a plánování v oboru zajištění potravy.
Něco si o tom nastuduj. A až pak přemýšlej. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:31
Právě že tady nejsou domorodci. Měli by se k tomu vyjádřit. To je chyba mluvit o nich bez nich.
Přizvi je a pak dáme společně řeč. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:40
Zkus si popovídat s řadovým zaměstnacem v Tescu co se týče ničení nezkažených potravin kterým hrozí vypršení limitního datumu. A nejde jen o Tecso.

A proč se kazí? Protože ve velkém zkoupené jsou levnější a nemá je k dispozici konkurence.

Jo a už na základní škole jsem se učil:

-o sklenících
-o nákladních lodích
-o nákladních letadlech

Dokonce nákladní loď už může být tak řešená, že se na ni dá pěstovat.

Ale potraviny se přece nemusejí převážet když jdou pěstovat.

Pak jsem se na základní škole učilo:

-pasterizaci
..atd

A vsoučasné době technologií prakticky by se potraviny převážet nemuseli.
Dají se pěstovat prakticky všude. Dokonce i na Měsíci.:)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:44
A co se týče mého plýtvání. Jím aniž bych měl zbytky. Mé finanční náklady na potravu jsou velice malé. 98% produktů nabízených v obchodních řetězcích nejím.

Ty tvoje argumenty jsou podložený reálnýma důkazama že systém nefunguje správně a je to úmysl aby to tak bylo. :)
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:47
No hodně jich umírá na rakovinu plic. -NOSMILE-
Ale za to "mají peníze na toaletní papír"-LOL-
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:50
čo? na akej kobylke? ja nechcem žiť v jaskyni, ale keby som chcela tak nemôžem, všetky jaskyne niekomu patria, nechcem sa pásť, ale keby som chcela nemôžem, každá lúka niekomu patrí... a to už často štát rozpredáva zem i zdroje komerčným investorom z vonka. prosto sa tváriš ako že treba držať hubu lebo je to v poriadku takto to všetci predsa chceme, ale to nie je pravda, takto väčšina nechce, ale verí že nič s tým nezmôže, už predtým som písala čo s tým môžem ja ako jednotlivec, prosto očakávať že nejakého zvoleného zástupcu naraz osvieti je naivné
som súčasťou samovražedného procesu, niet snáď na planéte človeka čo by to nevedel a predsa nič nespravíme, lebo veríme že nemôžeme, áno jeden nezmôže nič moc, ale tak aspon sa netvárim že to je v poriadku
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:52
Pokod máš zkoušky z vysokoškolských ekonomických předmětů. Tak gratuluji.

Ale neměl bys to tak "žrát" , Většina těch manipulací a lží, které si se dobrovolně naučil máš jen k tomu, abys měl lépe placenou roli "herce" v "divadle" zvané systém.

Prostě si si jen udělal "diplom" abys mohl vydělat více "kreditů"

..sharing.....-ROLL-
neznámy
neznámy | 29.11.2016 13:55
Ta jeskyně je pičovina. Pěstovat se dá v dnešní době všude. Jen to dovolit a zrealizovat.

Proč to nejde?
Nemohlo by se dovážet a vytvářet na tyto věci půjčky.

...sharing.....sharing......-ROLL-
Stránka:
< 17 18 19 20 >

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...