mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Cesty tela i ducha - 

astralne cestovanie

fandy
fandy » HKatka | 27.12.2012 23:10
ako vlastne prebieha komunikacia medzi tebou a tymi ludmi-duchmi co v tom astrale stretnes?
HKatka
HKatka » fandy | 28.12.2012 12:50
ved to, keby chceli komunikovat... ale nechcu. Komunikacia by mala prebiehat telepaticky, myslela som si, ze preciteju moju myslienku a ja zase ich. V mojom pripade to ale tak vobec nie je, skor je to o pocitoch, preto je asi fakt velmi dolezite ako sa clovek citi, ked uz je tam. Akonahle sa boji, samozrejme moze stretnut len strach v najhorsich formach. No a zlakne sa asi kazdy, co je samozrejme prirodzene v neznamom svete. Dost na figu je to v tom, ze si potom nechtiac vela odtial natahas do reality. Ani sa Ti nemusi nic zavazneho diat, len sa citis unaveny, si akoby v bludnom kruhu, nic sa ti nedari... a tazko sa z toho vymotava, mne potom pomohol jeden kamarat psychotronik, ktory mi povedal, ze ak sa ma zmenit nieco v astrali, musim zmenit realitu a teda v prvom rade seba. Naozaj velmi poctivo som vsetko robila tak ako mi radil a pomohlo. Samozrejme astr. cestovania som sa nezbavila, ale uz viem ako na astr. sympatakov a v poslednom case ich uz stretavam coraz menej a zacinam si vylety uzivat :-) Doteraz som ale neprisla na to, ze naco to je dobre, mozno si tam clovek vela veci poriesi , ktore sa potom odzrkadlia v realite, ale to je len moj nazor, nemam to nejako vedecky podchytene :-)
Este jedna zvlastnost, na ktoru si vzdy spomeniem v suvislosti s astr. : je tam take cudne svetlo, tazko sa popisuje, vyzera to, akoby svietil vzduch. Ja ked vidim toto svetlo, viem, ze tam niekto je. Nemusim ho ani vidiet, zase je to o tom pocite. Tak hned preventivne mu posielam lasku, lebo to je najucinnejsie.
Takze ak niekoho stretnes s uprimnou laskou k tejto bytosti nic nepokazis, nech vyzera akokolvek a nech je to ktokolvek :-)
fandy
fandy » HKatka | 28.12.2012 15:14
v predchadzajucom prispevku si pisala, ze sa ti to deje samovolne. Myslim si, ze je nieco nejaky podnet, pricina preco sa to deje samovolne. Ako sa ty dostanes do stavu na astralne cestovanie? Predchadza tomu nieco? Napr. nejake zle sny,alebo sa to stava pri prebudzani sa zo spanku, alebo nema nato spanok vplyv a dostanes sa do toho stavu aj cez den? V mojom pripade sa mi to stalo pri prebudzani sa zo spanku.
HKatka
HKatka » fandy | 28.12.2012 18:01
Kedysi to bolo len pred zaspavanim, teraz uz kedykolvek pocas spanku, aj rano, pocas dna nastastie nie :-). Zacalo sa to cca pred 15 rokmi, ked som pocula hudbu, uplne realnu a bola som sparalyzovana. Hej kedysi som mala zle sny, take, z ktorych sa nie a nie prebudit, hoci som vedela, ze sa mi to len sniva. Zly sen bol hned jasnou predzvestou, ze na druhej strane zase daco caka. Aj som sa pokusala zistit, co je hlavnym spustacom a tu su moje zavery:
1. privela kavy, nedajboze zeleneho caju
2. strasna unava, taka kedy uz clovek nevladze stat na nohach... a ako na just nezaspi. Aspon nie tak, ako by si prestavoval :-)
3. Nejaky necakany zazitok, ci uz pozitivny, alebo negativny.
4. Dlhodobe ignorovanie seba sameho, zotrvavanie v uz nepotrebnych situaciach a vztahoch.
Toto je asi najzaveznejsi spustac samovolneho cestovania, lebo ked clovek ignoruje potreby svojej duse, tak dusa mu da pocitit, ze aj ona tu je a chce byt objavena.
Tak toto su moje postrehy. Precitala som kopec clankov na tuto temu, ale nejakej normalnej info som sa nedopatrala. Jedine tak zarucene navody ako sa dostat z tela von. Ja som robila vsetko naopak, aby som zostala v sladkom spanku ale nic neucinkovalo. A to som pila pred spanim vino, dokonca som zacala pravidelne veceriavat, ani som nemeditovala a necitala som ziadnu duchovnu lit. pre istotu.
Pocuj, ked sa Tebe snival strasidelny sen predtym, no neviem, neviem, co Ta caka. Skus porozmyslat nad realitou, ci si spokojny, akych ludi mas okolo seba, ci sa Ti nedeje nieco stale dookola... Lebo prisaham, ze gnozeologicke pravidlo Ako hore, tak aj dole naozaj plati :-)
fandy
fandy » HKatka | 28.12.2012 23:46
takze skusim vypit aspon liter zeleneho caju pred spanim, uvidim co to so mnou spravi :-)
Ten sen sa mi snival ale uz strasne davno, cize neberiem ho uz velmi do uvahy. Ked som bol este maly tak do 10 rokov a bol som chory, vycerpany, horucky mal, tak vtedy to boli nieze strasidelne sny, ale doslova nocne mory, ze som sa az bal, krical a musel niekedy spavat spolu s rodicmi medzi nimi uprostred. Dokonca som byval namesacny, chodil som po izbe, vyliezol na stol a pod. :-) Chvalabohu tieto casy su uz prec. Jedine sny co sa mi aj v realite vzdy naplnia su o mojom zdravi. Predtym nez mam byt chory, sa mi casto sniva asi cca 2 dni predtym o navsteve mojej doktorky, prip. polikliniky.
Este ma napadla jedna vec. Niekedy ked zaspavam, sa mi stane ze ma nahle z nicoho nic len tak trhne, mikne so mnou, celym telom. O tomto som aj nieco cital na nete. Ze vraj sa to stava vtedy, ked sa nahle rychlo vrati spat duch do fyzickeho tela. A co viem stava sa to viacerym ludom, dost ludi sa mi s tym priznalo. Neviem co je na tom pravdy?
neznámy
neznámy » HKatka | 29.12.2012 17:46
No ja si ešte rypnem do tejto témy, nedá mi to, hoci som ešte vedome nikdy astrálne necestovala, nejako neviem dať dokopy tie vaše opisy /tvoje, aj ostatných/ s tým akú predstavu o astrálnom svete mám.
Tu prikladám link, kde je opis, s ktorým sa stotožňujem.

http://antroposof.sk/svety/astralny_svet.html

Podľa tohto, ale aj iných zdrojov nevedome putujeme astrálnym svetom hoci aj v snoch. Možno aj tie trhnutia počas zaspávania, keď sa mi zdá, že padám a ktoré zrejme pozná každý človek súvisia s odpútavaním sa astrálneho tela od fyzického tela.
A čo mi stále nejde do hlavy, je ten rozdiel vo vašich opisoch.
Ak sú sny plné farieb, premien, tie vaše opisy astrálneho cestovania sú proti tomu také prázdne. Ísť po schodoch, vojsť do reštaurácie, alebo vidieť duchov v zvláštnom svetle.
Videla som film, ktorý /opäť pre mňa osobne :)/vyjadroval predstavu astrálu, alebo očistca. Volal sa "Ako prichádzajú sny".
Chcela by som sa ťa teda vlastne opýtať. Píšeš, že k uvolneniu astrálneho tela od fyzického predchádzalo nejaké oslabenie, únava, preháňanie s kofeínom a podobne. Z čoho mi vyplýva, že ide skôr o nežiadúci a neprirodzený stav.
Aj podľa toho, na čo upozorňuješ ďalej, nemali by tourčite skúšať ľudia, ktorí majú čo zo sebou robiť aj v stave vedomom. Pretože čo je negatívne, stáva sa až príliš živým a skutočným.
A môžeš ešte trochu viac opísať svoje zážitky s týmito stavmi a prečo si to už teraz skôr užívaš? Naučila si sa to viac ovládať, alebo na základe vyrovnanejšej psychiky nestretávaš napríklad také bytosti, kvôli ktorým by si potrebovala volať na pomoc všetkých svätých? :)
neznámy
neznámy | 29.12.2012 18:10
Nevravim,ze som necestovala do astralu.Len som sa tam nikdy nehrnula.Ako citam hodne tam ludi uteka alebo chce sa tam dostat.Viem,ze som bola tam viackrat ale iba jeden zazitok mi ostal.Ked som sa v meditacii dostala hore,bolo tam vela svetla a citila som tam pokoj,teplo a vela lasky,mala som krasny pocit a ostala som stat pred matkou bozou a jezisa.Videla som ich pred sebou ako ma vitali.Viem,ze sme sa pozdravili ale hned som bola naspet.Pretoze to bolo silne.V snoch som bola viackrat.Nakoniec aj tak nemusim chodit,lebo oni chodia zamnou.Stalo sa mi viackrat,ze som mala navsttevu a bolo to ako zive.Dokonca detaily som vnimala a videla.posledne cez den som zaspala a prebrala som sa a vidim v tom taky kruh biely a v tom sa zjavila tvar muza,ktory mi hovori,ze pride kumne a ze ma navstivi,viem,ze som si pretrela oci ci dobre vidim a v tom to zmizlo.Opet som zaspala a potom som rozmyslala,ze kto to bol.Takze si myslim,ze ak pride cas a budeme mat dovolene tam nazriet tak tam mozme nahliadnut ale viem,ze som mala doprovod a ochranu,ked som tam bola.Mam viacej takych zazitkov a niektore neboli prijemne,lebo tiez musime byt opatrny a neviete kde nas to moze vtiahnut
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...