mesiac
Nedeľa, 28.4.2024
Meniny má Jarmila

Astrológia a horoskopy - 

Láska u vzdušných znamení ohovorená

neznámy
neznámy | 13.10.2014 08:45
Něco na tom bude sice Kozoroží Slunce touží k někomu patřit, ustálit a usadit, ale Luna, ASC Vodnář, Venuše Střelec, Mars Váhy, 5. domek Blíženci, se v pevných a vážných svazcích necítí dobře, nudí se, nemůže dýchat..
martinbd
martinbd | 13.10.2014 08:53
Nechápem, prečo to píšeš stále dookola, aj po tom, čo som už na to reagoval. Veď som predsa už napísal, že je potrebné brať celok horoskopu, aj som vysvetlil, ako som to myslel. Ináč, ideš proti sebe:

"Veľmi verní vsak byvaju ľudia s Venusou vo vodných znameniach,ak ju nemajú nejako silné aspektovanu s Uránom.Fakt by som bola veľmi prekvapená,keby taká Venuša vo vode vyhľadávala plytke vztahy, bola prelietava al. podvádzala."

Toto nie je vytrhnuté z kontextu? To je presne to čo kritizuješ.
Mimochodom, to neplatí, keďže poznám napríklad niekoho s Venušou v Rybách a tam je to práve o tej prelietavosti. Venuša - láska, je v Rybách povýšená na všelásku. Ale niekto ju chce realizovať hmotne. Z toho potom vzniká prelietavosť. Niekto zasa duchovne, potom je to všeláska, ako má byť.
neznámy
neznámy » martinbd | 13.10.2014 09:18
Ale áno uznávam,že to bolo tiež vytrhnuté z kontextu, ale až doteraz som bola presvedčená, že Venuša vo vodných znameniach má oveľa väčšie predpoklady zotrvať vo vzťahu, ba až sa pre vzťah obetovať ako iné Venuše. Lenže podľa toho, čo písal Rudi, tak to tak nie je... Takže už sa budem aj ja dištancovať od akýchkoľvek astro tvrdení, že nejaká konštalácia svedčí o tom, a ďalšia o tom, lebo to tak v skutočnosti vôbec nemusí byť. Astrológia je práve preto taká krásna veda, že stále má v sebe ďalšie a ďalšie tajomstvá, kt. je treba objavovať. :)
Stay in peace.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 13.10.2014 09:28
Jo, jo, já jsem Saturňák - nejen asc., ale i Saturn v 1.domě (navíc ve Vodnáři) - jsem člověk, který vysoce ctí morální a etické zásady... škoda, že tohle spousta lidí v životě nedoceňuje, já mám spíš celkově v životě smůlu...-SAD-
martinbd
martinbd | 13.10.2014 09:47
Tak možno som to mal napísať tak, že by som poukázal aj na kladné stránky daných konštalácii, aby sa to niekoho nedotklo. čaf.
neznámy
neznámy » martinbd | 13.10.2014 10:08
Ahoj-FLOWER-, schvalne davam tohoto emotikona k mojmu nazoru, aby dotycny videl, ze je to uprimny nazor a moj nazor...takze mam nan pravo"moj mily"...ja nemam nic proti tomu ked sa dokaze clovek ovladat...len sa ovladaj, dolezite je aky mas pri tom pocit, je to tvoja volba.
Vonkoncom sa na tomto webe nemienim hadat...ja sa dokonca veeeeelmi dobre bavim, na tom ako sa dotahujeme:)
Viem co znamena venusa v blizencoch, prezivam ju taktiez hlavne cez rozhovory, rada pisem basne, pribehy, milujem slovnu erotiku a pritom vobec nie som opica...tak ako pises....cize promiskuitna. Ale nemienim byt ani ten slon...zotrvat vo vztahu aj ked ma nenaplna...lebo predsalen sme uz tooooolko spolu prezili a patrilo by sa to vydrzat ...uz to nejako doklepat....brrr...z toho ma az mrazi.
pravdepodobne si ako blizenec nasiel vztah ktory ta naplna, tak preto tento tvoj nazor, ale nikdy nehovor nikdy. Ak by to tak nebolo, inu pesnicku by si spieval.

A na zaver hviezdami sa vonkoncom nemienim nechat ovladat...len som rada ze som sa cez ne spoznala...oprava...spoznavam sa...a nachadzam konecnee samu seba. Taka som ja, tak to citim a nechcem sa riadit podla nejakych spolocenskych noriem a pocuvat co je slusne a co nie. -FLOWER-
martinbd
martinbd | 13.10.2014 10:17
Ja ti právo na názor neupieram, rovnako má "milý môj" právo na názor.

Ja si budem robiť, čo uznám na vhodné, nenechám si diktovať od samozvaného psychológa na fóre, ktorý usudzuje z postavenia jednej planéty v znamení.

Nenapísal som, že si opica. Prečítaj si to ešte raz.
neznámy
neznámy » martinbd | 13.10.2014 10:28
...prepac , ale musim sa smiat...nie tebe...ale na tomto vsetkom tu.

Teraz chapem...preco podaktori ludia stadeto odchadzaju....ved dobre...rob si co chces...mas na to pravo.

Samozvany psycholog...ha ha ha....tukla som ti na ego...co?...prepac teda, ak ti to pomoze.

Dobre viem, ze horoskop sa posudzuje ako celok a nie podla jednej planety...aj ked si myslim ze niekedy sa treba zamerat prave mozno na nu a na jej postavenie a aspekty aby sme pochopili preco sa deje to co sa deje.

K tej opici...ja som sa neurazila....v podstate ak budem chciet budem si uzivat s kymkolvek a kdekolvek ...ostatnym ludom to moze byt uplne suma fuk...je to moj zivot ...robim to co chcem robit a v tom spociva moja sloboda.....chcela som to ukoncit mojim milym, lebo je to chutne oslovenie podla mna, ale myslim ze sa ti to nepacilo...takze len -FLOWER--FLOWER--FLOWER-
martinbd
martinbd | 13.10.2014 10:54
Dúfam že mi za tvoje fundované a nevyžiadané psychologické rady nevystavíš faktúru :).
neznámy
neznámy » martinbd | 13.10.2014 11:02
:)Hmm... ty mas ale ego...-FLOWER--FLOWER--FLOWER-
martinbd
martinbd | 13.10.2014 11:22
Páči sa ti moje ego? :). Či nepáči? :)
Každopádne ti ďakujem za tvoju obetavú, nezištnú prácu pre dobro ľudstva.
-FLOWER--FLOWER--FLOWER- (to aby si nebola ukrátená)
martinbd
martinbd » martinbd | 13.10.2014 11:24
ďalšie ľúbostné prejavy ale presmerujme do osobnej pošty, aby sme tým niekoho neznechutili.
nikav
nikav | 13.10.2014 13:21
-FLOWER--FLOWER--FLOWER--THUMBSUP--FLOWER--FLOWER--FLOWER-
Gitus
Gitus | 13.10.2014 13:52
ja ako nezucastnena osoba mam svoj nazor:)-ROFL- ze on nic skarede nenapisal.ak dakto odchazda tak on ziadne huste ovzdusie netvori.
neznámy
neznámy » Gitus | 13.10.2014 14:35
Co se škádlivá, to se rado míva :)
neznámy
neznámy | 13.10.2014 15:23
Co se to tu dneska děje...-NOOO-, já jsem zase za "vyvrhela" napadajícího ctnostné znamení Panny ve vedlejší diskuzi...-CONFUSED-, nejsou náhodou opět nějaké "skvrny na slunci"?:D
lak
lak | 14.10.2014 01:39
takisto ako je nezmysel pisat, ze vzdusni nie su schopni sa viazat, je nezmysel pisat to o ohnivych
lak
lak | 14.10.2014 01:41
podobne ako u teba, tak ani u jednej osoby, co ju dost poznam a ma lunu vo vahach nesposobuje tato nestalost.. je to ciry nezmysel..
neznámy
neznámy | 14.10.2014 08:04
a čo znamená aspekt venuše v napätí so saturnom? viete mi povedat niečo o tomto aspekte?
neznámy
neznámy | 14.10.2014 08:08
venuša v trigóne na saturn, tam spadá aj venuša v napätí na saturn, ako to mam ja?
Stránka:
1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...