mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

ZMYSEL SMRTI JANKA KUCIAKA

neznámy
neznámy | 5.3.2018 20:53
Citatujem Alis: Neznesieš, aby mal niekto iný názor, než je ten tvoj. Lebo len ten jediný - tvoj je ten správny. Nepripustíš, že sa môžeš mýliť. Nuž výborne!!!!

Absolutne s tebou suhlasim a davam ti za pravdu. Len rozmyslam preco to vo mne nevyvolalo emocnu odozvu. Ale nechcem odvracat pozornost tymto. Tak este raz absolutne s tym suhlasim co hovoris v citate :)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 5.3.2018 21:51
Nie, to si nemyslím, že zo dňa na deň sa to dá všetko do poriadku. Bude to dlhodobý proces, pretože sme zdedili plody komunizmu a nacionalizmu, ktoré sú aj v dnešnej dobe u mnohých ľudí hlboko zakorenené. Ale je už na čase dať šancu akejkoľvek inej vláde ako je táto – teraz nemyslím len na opozíciu. Súčasná koalícia mala vyše desať rokov kultivovať našu krajinu, no kultivovala len svojich ľudí. To čo sa stalo Kuciakovi a jeho priateľke, bola len čerešnička na torte ich vládnutia, ktorá k tomu roky smerovala. Kto má aspoň gram morálky, musí zákonite túto vládu odmietnuť, pretože ak nie, rešpektuje a schvaľuje ich pokrivené štandardy, ktoré som v predchádzajúcom príspevku uviedol. Niekto môže namietnuť, veď aj tí ostatní budú rovnakí, ale pokiaľ tým ostatným sa nedá možnosť, sú to iba domnienky nezakladajúce sa na skutočnosti ako pri tejto vláde. Pasívne tolerovať zlo je jedna z najhorších možností, čo evidentne aj tu prekvitá. Nech bude akákoľvek vláda, bude to smer vpred, nie vzad. A ak sa naplní ten najhorší scenár, že pôjdu po podobných šľapajách ako súčasná vládna garnitúra, môžeme ich my-bežní ľudia opäť kopnúť do prdele. Ale po tomto si dajú veľký pozor, že by si niečo podobné mohli dovoliť – vedeli by, aké následky ich čakajú...
neznámy
neznámy | 5.3.2018 21:58
vidite len to co chcu aby ste videli a tych co vidite nevladnu vladnu ti ktorych nevidite.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 22:19
Kto? Hopkirk?
neznámy
lak
lak » LoveIsTheLaw | 5.3.2018 22:25
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 5.3.2018 22:52
Píšeš, že sme zdedili plody komunizmu a nacionalizmu. Podľa tvojho veku si veľa rokov v komunizme neprežil, takže to ťažko dokážeš posúdiť, ale mám neustály pocit, že všetko čo teraz zažívame, speje k novej totalite, v ktorej nebude žiadne miesto pre zdravý rozum. A tentoraz to nebude z východnej strany.
Nacionalizmus? Ak by ho Slováci mali dva krát viac než ho majú, zďaleka sa ani len nepriblížia k iným národom Európy. Musíme byť oveľa viac sebavedomí a hrdí než doteraz a stáť si za svojím názorom.
Nuž ty hovoríš, že chceš akúkoľvek inú vládu, nuž a ja by som zasa chcela konečne VLÁDU SPRAVODLIVÚ A ČESTNÚ. NAŠE MYŠLIENKY UTVÁRAJÚ NAŠU BUDÚCTNOSŤ. Ak všetci budú uvažovať ako ty, tak to bude stále vyzerať ako doposiaľ a bude úplne jedno, kto tam je, pretože budú presne rovnakí ako tí pred nimi. A keď už tam budú, tak ich ako bežný človek nekopneš len tak do prdele, ak nebudeš mať podporu na to zvonka, a ako bežný človek nebudeš môcť ovplyvňovať verejné médiá , ktoré sú aj teraz ovplyvňované, ako bežný človek aj keď budeš o niekom vedieť: tohoto chcem voliť, tento je ten čestný a spravodlivý, tak ho možno budeš voliť sám.
Mať akúkoľvek vládu ... to sme mali aj doteraz a vôbec to Slovensku nepomohlo.
Gitus
Gitus » LoveIsTheLaw | 6.3.2018 00:02
Pekne si to napisal, ja som moc prexeeponovana -LOL-
neznámy
neznámy » lak | 6.3.2018 01:12
suhlasim a myslim ze vlada Ivety Radicovej bola najlepsou vladou od roku 89, zial politici ako Sulik ju nepodrzali a naopak dopomohli aby jej vladne obdobie skoncilo predcasne nakolko si uz predstavoval sameho seba vo veducej pozicii.
neznámy
neznámy | 6.3.2018 08:14
radicovu polozil dzurinda a nie sulik podla mna. sulik chcel len drzat slovo co povedal. radicova to spojila s doverou vlady, co bolo nespravne a nerozumne a v tom ju zmanipuloval dzurinda. na zaklade pravdepodobnosti to boli asi ksefty s ficom, lebo vedel ze jeho kariera uz skoncila

ale hej radicova bola najlepsi politik. ale v tom spinavom chlapskom nechutnom svete, no musi este teraz pogrciavat z toho
neznámy
neznámy
neznámy » lak | 6.3.2018 08:27
Ak starší ľudia využívajú svoje volebné právo, tak je to v poriadku. Ak emočne labilní ľudia porušujú zákon a chystajú prevrat, tak to v poriadku nie je. Snáď je to jasné.

"toto je ten"lud", co spominas! - naivni stari ludia"

Skúsim ti vysvetliť, prečo je tento tvoj prístup zlý a môže byť zhubný. Dúfam, že ťa tým neurazím ale napadol ma tento príklad a svojím princípom je to veľmi podobné tomu, čo robíš. Nacisti upierali židom okrem iných práv aj právo voliť. Celkovo ich názor nepovažovali za správny a už vôbec nechceli aby "o nich rozhodovali" aj keď teda išlo "len" o volebné právo. Tiež ich nemali za ľud, podobne ako ty vnímaš starších ľudí a nazývaš ich senilnými lebo volili Fica.
Ak dnes ponižuješ názor druhých, zajtra môže byť ponižovaný tvoj názor. To, že to s demokraciou nemá nič spoločné je asi jasné. Treba rešpektovať názor druhých vyjadrený vo voľbách. Inak tu bude anarchia a každý bude robiť prevraty keď mu to napadne, lebo vôľu ľudu bude mať za druhoradú.
lak
lak | 6.3.2018 08:33
ja nehovorim, ze nemaju volit, ale ze boli zneuziti.. poznas pripady, ze stary clovek da neznamemu celozivotne uspory, ako dovod neznamy uvedie, ze jeho pribuzny mal nehodu? a stari ludia daju! a rovnako daju hlas aj ficovi.. to neni urazka starcov a "senilnych", ale tych, co na nich profituju

prepac, ale tebe vela veci evidentne nie je jasnych.. tvaris sa ako stoik a pritom sa tu deju veci, co nemaju obdobu.. co potrebujes na prebratie? asi nic, ked ani toto ti nestacilo
lak
lak | 6.3.2018 08:37
teraz sa rozhoduje aj o vysetrovacom time. co si urobil pre to, aby sa to vysetrilo? podpisal si nieco, angazoval si sa? ci len chodis trepat o emociach na fora? lebo tak mi to pripada - kopu reci a skutek utek -WINKIE-
neznámy
neznámy » lak | 6.3.2018 08:40
:-) stále ide o znevažovanie názoru. Vybrala si si možno jeden prípad z 10 000 a podľa neho zovšeobecňuješ starých ľudí. Okrem toho manipulovaní sú aj mladí ľudia a očividne sa manipulovať dajú. Mám preto ich názor považovať za menejcenný? Ty sama si starých ľudí označila ako "ľud" predsa. Sme na ezoterickom webe, zdá sa ti to v poriadku ako ezoteričke?
neznámy
neznámy » lak | 6.3.2018 08:41
:-) prepáč, ale hlúposti nerobím. Poznáš to prirovnanie o iniciatívnom blbcovi?
lak
lak | 6.3.2018 08:44
v tvojej hlave.. ja hovorim o zneuziti, ty prekrucas moje VYSVETLENIE..

znova sa ty pytam - co si urobil pre to, aby sa tu zilo lepsie? alebo sa len chodis priblbo usmievat do for a tarat o ukludnovani? toto je vsetko, co ty dokazes - nerobit nic a kazat inym, aby tiez nic nerobili -THUMBSUP-

ked nechces prevrat, zbieraju sa aj hlasy na odstupenie tych, ktori boli zainteresovani v pripadoch, o ktorych pisal.. uz si sa k tomu vyjadril?
lak
lak | 6.3.2018 08:46
poznam prirovnanie o iniciativnom trollovi, ktory v case, ked sa slusni ludia angazuju, sa im chodi smiat do ksichtu, ze to maju nechat tak
neznámy
neznámy » lak | 6.3.2018 08:53
:-) presne o takýchto emóciách som písal. Vôbec si sa ani len nepozastavila nad tým, že kádruješ ľudí a ich názory, ani si to nezvážila. A teraz chceš aby som ti podpísal akýsi papierik, lebo to situácii určite pomôže. Máš svoj názor, neberiem ti ho. No ja nebudem podpisovať niečo s čím nie som ztotožnený :-)
Arogancia ti nepomôže. Nepomôže ti dokonca ani dominovať v rozhovore. Už len kvôli tomu, že dominovať a vyhrať rozhovor sa nedá. Rozhovor má svoj účel v konštruktívnosti.
Iniciatívny blbec je horší ako ... rozvážny človek, ktorý si nenechá vymiesť hlavu emóciami.
Stránka:
< 7 8 9 10 11 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...