mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Voľný pokec - 

ZMYSEL SMRTI JANKA KUCIAKA

neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 12:02
Aj to je pekný príklad manipulácie. Do ulíc vyšli tí, ktorí chceli vyjadriť súcit a aj tí, ktorí chceli byť násilní. A opozícia tvrdí, že aj tí čo súcitili sú protestujúci. Dokonca klamú a tvrdia, že "národ chce" prevrat alebo odstúpenie toho a toho. Odkedy je 8000 ľudí národ? Keď zarátam navyše len tých, ktorí tam boli kvôli protestu, tak získam oveľa menej. To takto má fungovať demokracia?
Samozrejme, že nie. To je anarchia. Kto čím zachádza, tým aj schádza.

A kto súhlasí s vraždou? Na to treba pochod aby sa vedelo, že ľudia s tým nesúhlasia? Vieš koľko ľudí ročne zabijú? Pôjdeš na námestie vždy keď sa tak stane?
Gituš nerozhoduj o tom, kto nepochopil, sústreď sa na svoje pochopenie.
Samozrejme, že súdia, bez rozsudkov by neboli tie požiadavky, čo majú. Nehovoriac o klamstvách čo už boli povedané.
Gitus
Gitus | 5.3.2018 12:21
25000 ludi tam bolo...to ty ako vies kto bol protestovat, a kto nie??? Ty si tiez tak trosku nedomyslas Michal? Ci ty to vsetko vies na 100%?Nepracujeme vsetci iba s tymi istymi informaciami nahodou????
Viem toho o smrti dost.... Ale toto, co si dovoluje nas najvyssi, to je vysmech kazdemu cloveku co sa snazi zit svoj zivot slusne, a s tym nebudem suhlasit ja, ani tych 25000ludi co vyslo do ulic. A ak tebe to takto vyhovuje, kludne si polemizuj a filozofuj. A citaj si clanky..a sud ludi, lebo to robis ty, a nie ja.
A nehovor mi co mam ja citit ani comu verit. Mam dieta a chcem aby zilo v krajine kde nebude premierom imbecil co dava starym babkam za hlasy karafiaty a vlaky zadarmo, ked nasi pacienti v nemocniciach umieraju v bolestiach, lebo kazdu nemocnicu ovladaju jeho ludia a vsetky peniaze rozkradnu pre seba.
A to nehovorime o policii, a sudoch....uz toho bolo moc.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 12:25
smajlik ty si mlady muz vysokoskolsky vzdelany bruzgas net, mas skusenosti, zaoberas sa duchovnom isto aj psychologiou trocha lebo to suvisi, mas priamy styk s dnesnou dobou, ludmi a situaciami a "obhajujes fica"? to vazne. chod klacat do kuta. prepac mi. ale je to ozaj moc.

nebolo tam 8000 ale 25 tisic ludi. a mozno aj viac. bol som tam. taky huf si nikdy nevidel, ani nikdy neuvidis. bolo tam tak mrte ludi ze to bola mega haluz.

emocne manipulovatelny trasu branou? kebyze som tam ja trasem tak ze ak by ma nezatkli tak ju rozbijem. a nejde uz ani tak o kuciaka, ale to nepochopis, odpusti mi to. ak by som stretol fica ci kalinaka dakde na ulici samych, rozdrbem ich na mraky ze si to do smrti zapamataju.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 12:30
Ja to sem znovu dám. Prosím, prečítajte si to.

http://edochmelar.sk/mam-o-slovensko-velke-obavy/" rel="nofollow" target="_blank"> http://edochmelar.sk/mam-o-slovensko-velke-obavy/
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 12:32
Rátala si ich? Či si si prečítala? A ako si rozdeľovala, kto bol súcitiť a kto protestovať? :-) Podľa fotiek to toľko nebolo. Ale na chvíľku sa tvárme, že áno. Je 25000 ľudí národ? Je nás vyše 5 000 000. Takže je to stále klamstvo :-). A to treba ešte povedať, že protestovali len niektorí z celého davu.
Ja som tiež za to aby Fico odišiel, no prepáč, s prevratom nikdy súhlasiť nebudem a už dupľom nie s anarchiou s ním spojenou. Každý človek, ktorý vie, čo to prináša, uzná, že to môže len uškodiť. Keď sa ignoruje demokracia raz, môže sa znovu a znovu a znovu, keď sa to niekomu hodí. Stačí niekoho zabiť a vyvolať emóciu potrebnú na potlačenie myslenia.
Súdiš Gitka, práve si naznačila, že náš najvyšší má na svedomí smrť dvoch ľudí. Preskočila si vyšetrovanie aj súd. To sa dá len keď je človek príliš emotívny, preto hovorím, že sa treba zchladiť. Vec sa dá vyriešiť aj lepšie.
Nehovorím ti, čomu máš veriť. No dieťa sa v anarchii mať dobre nebude.
Gitus
Gitus | 5.3.2018 12:38
No kedze si premier, za bordel v krajine asi mozes ty???? A absolutne nikde som nenapisala ze za ich smrt moze on, to si si kde domyslel? Napisala som ze je to imbecil a ze nas vsetkych zdiera a uraza ako ludske bytosti a ze uz stacilo. To som napisala. Je to chuj!
neznámy
neznámy | 5.3.2018 12:38
Obhajujem demokraciu a právny štát. Ty obhajuješ anarchiu? :-) Uvedomuješ si aké dôsledky má prevrat? Ja ti pekne hovorím, nehnevaj sa na mňa. Iba vysvetľujem, čo z tohto tu sála.

Rátal si ich?

Práve o tom hovorím. Chceš teda povedať, že bránou trasú ľudia bez emócií? Ja vám to tu pekne vysvetľujem. Kým sa dá. Prevrat by ti to vysvetlil trošku škaredšie. Emotívne správanie chápem. No isto ho neuznávam. A nebudem sa kukať ako niekto emočný mení moju budúcnosť, to mi prepáč. Preto takto diskutujem.
Takže vravíš, že by si bol násilný, prípadne vraždil, ako sa teda líšiš od vraha Kuciaka napríklad? Tiež možno len niekoho nahneval a skončil tak ako skončil, lebo niekto si ho našiel.
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 12:42
Emócie, emócie, emócie Gitka. To nie je dobre. To nikam nevedie. Treba konať podľa pravidiel. Inak nič dobré nevznikne.
Ak by mohol za všetko, tak by žiadny premiér nevydržal celé funkčné obdobie. No samozrejme súhlasím s tým, že by mal ísť. No nateraz vyhral voľby a zložil vládu. Musíme rešpektovať vôľu ľudu.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 13:00
ach nechajme to tak.

len jedno emocie ktore vycitas, je tvoja vlastna najme, volby su len o emocii. fico tvoj hrdina, je len stelesnena emocia - geroj, zachranca.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 13:02
Veď ja vám chcem len vysvetliť, že treba mať čistú hlavu. Chcem vám dobre. Áno Fico robí zle. No treba počkať na príležitosť, ktorá nebude znamenať, že sa k moci dostane ešte niekto horší. Najlepšie voľby.
Ak nebudeme rešpektovať vôľu ľudu, tak nebude rešpektovaná ani naša vôľa.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 13:07
cital som kusok. mam pracu ale docitam. ale ziadna obciasnka vojna nehrozi. chmelar si tiez lieta kade tade, neznamena ze ma pravdu, aj ked ma casto mimoriadne dobre postrehy. napokon si to dofarbi svojim predsudkom ako kazdy z nas..

inak vseobecne, nie tebe. v celej tej ludskej zlozitosti sme zabudli na jednoduchy sedliacky rozum. mali sme 3 premierov - vsetci kradli, mega kradli a tym znizili nasu zivotnu uroven. tak zakonite, kradnut bude aj sulik, matovic napokon atd. nikto nikdy nebol potrestani doteraz. tento jednoduchy fakt, vrazdou kuciaka kulminoval do odrazu vseobecnej nespokojnosti a nedovere a arogancii moci od 89ho. ja osobne nenaletim opozicii, a nepotrebujem citat analytikov atd. pouzivam jednoduchy sedliacky vlastny rozum. nazaujma ma ruska, usa, soros, nikto, absolutne nikto. zaujma ma len to ze sa tu od 89ho kradne, nikto nebol potrestany a arogancia moci. o nicom inom to neni.
Gitus
Gitus | 5.3.2018 13:14
Nam chces dobre? A sebe??? To asi nemas cistu hlavu potom. Ach Michal.
neznámy
neznámy | 5.3.2018 13:30
Smrť Janka Kuciaka a jeho priateľky nemá žiaden zmysel. Je absurdná rovnako ako tento absurdný mafiánsky malý štát aj ako táto absurdná malá debata.
Ludom by fakt prospelo, keby vyvetrali svoje zatuchnuté chalupy a vystrčili nosy trochu dalej ako do susednej doliny. Tolko hlúposti, biedy, hrôzy a nezmyselných šarvátok všade vo svete. A toľko uhlov pohľadov, toľko právd a krívd.
Možno by si potom prestali robiť ilúzie o nezávislosti takzvaných nezávislých médií a nemala by na nich vplyv žiadna propaganda, ani americká, ani ruská. Oslobodili by sa od sprostostí. Lebo poznanie oslobodzuje. A poznanie je možné iba z nadhľadu.

Do ...., práve v realite prišli prišli o život dvaja reálnii ľudia a ako reakcia tu v tejto absurdnej virtuálnej realite sa zase vykýbli znôška absurdných hlúpostí a nezmyslov, vrátane dedka Šoroša!
Rečnícka otázka do pléna: Naozaj sa cítite byť takí malí, slabí a bezmocní, že sa necháte presvedčiť o tom, že vás riadi nejaký bohatý starý dedko nad hrobom?
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 13:32
Ukľudni sa prosím Gitka. Chladná hlava je veľmi dobrá na úsudok. Chcem nám dobre všetkým. Ale ja už chladnú hlavu ako tak mám. Tiež som nemal a potom som sa hneval kadejako podľa novín. Nemá to zmysel a len si ovládaná, či už hnevom alebo niekým druhým. :-)
neznámy
neznámy | 5.3.2018 13:36
ja by som vrazdil? :D
Magnician
Magnician | 5.3.2018 13:38
-YES-
neznámy
neznámy | 5.3.2018 14:02
Rozdrbal by si ich na mraky, ale zrejme by to rozdrbanie prežili, keďže by si to do smrti pamätali. -BIGEYE-
Gitus
Gitus | 5.3.2018 14:03
-BYE-Ja som uplne pokojna a obedujem rajčinovu polievku, neviem preco mas problem s emociami a vidis ich uz vsade. -KISS-
neznámy
neznámy | 5.3.2018 14:06
a ne nedokazal by som hocikoho tak predsmrtne zbit -BLUSH- proste by len dostola vychovnu jednu az tri pastou do hlavy, podla odporu aky by kladli -LOL- a potom ak by som ich stretol tak znova
neznámy
neznámy » Gitus | 5.3.2018 14:07
Je to úplne evidentné s tými emóciami.
Stránka:
< 5 6 7 8 9 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...