mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Voľný pokec - 

Numerologie-prázdné roviny

neznámy
neznámy | 12.9.2013 11:15
Myslím že životé čísla 4,8 mávajú staré duše a 11........akoby boli starý už od narodenia-CRY-
neznámy
neznámy | 12.9.2013 11:34
Neřeším,kolikrát sčítám číslo, jako mezisoučet beru až ten poslední. Ale je hodně velký rozdíl např. u 2, jestli jsou z 11 nebo třeba z 20 nebo právě z 29.
29 je obecně nejkomplikovanjěší číslo dne narození vůbec.
Měsíc do mřížky vůbec nezapisuji, jen ho sečtu při celkovém součtu data narození. Beru ho čistě astrologicky.
neznámy
neznámy | 12.9.2013 11:40
O té 29 jsem ještě neslyšela, byla jsem v domnění, že jsem 11tka. Jaks na to přišla, že nejkomplikovanější? A jakto, že nezapisuješ měsíc do mřížky? To je nějaký tvůj osobní systém nebo to ještě někdo takhle dělá?
neznámy
neznámy | 12.9.2013 11:44
Osobní systém fakt nemám :D, tak dobrá nejsem. Vycházím ze školy J.Baka - kterou jsem dělala přímo pod jeho vedením a on nás to takto naučil Myslím,že jako první spojil numero a astrologii (alespoň u nás). Měsíc jsme měli posuzovat jen astrologicky. Ohledně té 29 mě to také naučil on a já to mám letitou praxí ověřené - skutečně lidé narození 29 a 28 jsou docela komplikovaní. Ale platí to jen u dne narození. ne třeba životního mezisoučtu.
neznámy
neznámy | 12.9.2013 11:47
Aha, ty jo, dneska je moje pozornost fakt v pytli. Jasně, nevšimla jsem si že píšeš den... se omlouvám -SHAME- Tak jsem ráda, že až tak komplikovaná nejsem hihi :D
damara
damara | 7.11.2017 17:07
Pokiaľ je v mriežke len jedna 1 - môžete byť zádumčivý a mlčanlivý človek, ťažšie vyjadrujete svoje myšlienky smerom von. Táto rovina je študijná, často preto môžete učiť, bádať a skúmať takmer čokoľvek. Ste vynaliezavá, nápaditá a kreatívna. Nerada však hovoríte o svojich problémoch, málo sa zverujete. Niekedy sa utiahnete do seba a žijete vo svojom svete niekde v ústraní. V láske ste oddaná a verná.
Dve 1 môžu silné vytvárať komunikačné problémy a sklon k uzavretosti.
neznámy
neznámy » damara | 7.11.2017 17:35
A keď má tri 1 v mriežke?
damara
damara | 7.11.2017 18:01
Tri 1-ky prezrádzajú bojovného a tvrdo idúceho človeka za svojim cieľom. V podstate to nemusí byť bojovnosť, ale silná agresivita, ktorá je však dobre skrývaná a na povrch vyjde len málokedy. Prinášajú aj veľkú samouzdravovaciu schopnosť. Tvoria dva typy ľudí. Prvý typ je menej častý. Sú to tí, ktorí sú rezervovaní a uzavretí.
Druhý typ sú ľudia výreční, ktorí bez prestania hovoria, ale len vtedy, keď sa s vami cítia dobre. Sú veľmi citliví a držia si určitý odstup. Ich negatívnou stránkou je egocentrizmus, sklony k ovládaniu a utláčaniu ostatných, panovačnosť, agresivita a impulzívnosť. Sú dobrí spisovatelia, finančníci a právnici.
Štyri 1 dávajú veľa egoizmu a mocichtivosti. Väčšinou majú radi len seba a je im jedno, či niekomu na svojej ceste ublížia. Tvoria vysokú hladinu emocionálnej a nervovej energie, preto sú to veľmi citliví ľudia. Ich sebahodnotenie býva dosť nízke, všetko si príliš berú k srdcu, alebo si to zle vykladajú, potom sú vzťahovační. Potrebujú veľa povzbudenia, pochopenia a lásky.Majú nadanie na cudzie jazyky, vedia sa v živote presadiť, uskutočniť smelé plány a dosiahnuť niečo výnimočné. Pri neg, spôsobe života sú excentrickí, prelietaví, žiarliví, samoľúbi a nestáli. Priťahuje ich riziko, majú sklony k neviazanej sexualite a závislostiam. Bývajú z nich aj tyrani. Stále sa potrebujú uisťovať o svojej láske. Sú dobrí obchodníci a finančníci.
neznámy
neznámy | 8.11.2017 08:48
Môžete prosím napísať o tej 29 trošku viac ? súčet môjho dátumu narodenia je 29/11
asi som prišla do veku keď ma zaujíma prečo som iná, ja sa tak nevnímam :)
Dosť mi posledné dni ukazuje syn v čom som iná ....
damara
damara | 8.11.2017 13:31
Deň narodenia 29
Títo ľudia sú hlboko citliví, vnímaví a mierumilovní a preto aj veľmi zraniteľní, z čoho pramení mnoho nedorozumení. Problémy radšej ututlávajú, mlčia o nich, ťažko sa s nimi vysporiadajú. Málo komunikujú o tom, čo ich trápi. Svoje city a pocity radšej v sebe utápajú, ako by mali o nich hovoriť. Nevedia správne vyložiť svoje stanovisko. Toto môže viesť k rôznym závislostiam, alebo opakovaným infekciám dýchacích ciest. Títo ľudia majú vyvinuté mimozmyslové vnímanie. Sú večnými hľadačmi pravdy a majú v sebe túžbu po znalostiach všetkého druhu. Majú zvýšené analytické schopnosti, zložité myšlienkové pochody. Sú z nich myslitelia, filozofi, počítačoví experti a programátori. Sú veľmi tvoriví a potrebujú si nájsť skutočne hlboký záujem o určitú činnosť- hlavne duchovnú, lebo neznášajú nudu. Milostné vzťahy majú neprehľadné. Sú nežní, citliví a vnímaví, ale o svojich citoch nevedia hovoriť a radšej o nich nechcú ani nič vedieť. Majú radi tajomstvá, sú uzavretí a svoje súkromie si úzkostlivo strážia. Ak sa veľa pýtate, začnú byť podozrievaví. Ich emócie bývajú veľmi silné a vášnivé aj keď sa v podstate snažia o spravodlivosť. Je dôležité aby od života ani partnera nečakali príliš veľa. Neg. ľudia sú veľkí tajnostkári. Až tak, že môžu trpieť paranojou. Zvyknú robiť výstredné a neobvyklé veci, ale nie sú agresívni. Skôr sa utiahnu do ústrania.
neznámy
neznámy » damara | 9.11.2017 07:43
Ďakujem pekne :)-HEART-
neznámy
neznámy » damara | 10.11.2017 00:07
Zajímavé - znám osobu s 29, na kterou to sedí úplně perfektně.
Sama jsem také 29, něco sedí, ale něco je přímo "naopak".:)
neznámy
neznámy | 12.9.2018 00:23
Dobry den prajem, aj ja ako tu vsetci vlastnim Saturnovinu rovinu, chcem sa Vas opytat, ci by ste boli taka laskava a vedela mi povedat co v zivote riesit? Ako citim, ze veci mi idu pomalsie, musim byt naozaj trpezliva a vela krat ma napada otazka, preco prave ja :D ale zase nie je to az take zle.... mnoho je v hlave... preto by som velmi rada zistila co riesit alebo co budem riesit 🙈?
Dakujem
Marika - 27.10.1991, 13:15 (vraj :D )
neznámy
neznámy | 12.9.2018 18:47
Keď je rovina Saturna prázdna, znamená to, že tieto záležitosti Saturna si treba osvojiť. Vhodné je to aj cez ľudí, ktorí tieto chýbajúce čísla /4,5,6/ majú.
neznámy
neznámy | 12.9.2018 23:37
Dobry den,
Dakujem za odpoved, znamena, ze je potrebne osvojit si prakticke zalezitosti, vytrvalostne a harmonia ? Vztahy ? Rodina ? Skor som tomu rozumela tak, ze kazdy clovek, ktory ma rovinu Saturna prazdnu, pride v nejakom obdobi (pripadne obdobiach, pokial sa nepochopi danu skusku) bud v oblasti zdravia, prace alebo vztahov. Taktiez som citala, ze na niekoho tato rovina posobi viac a na niekoho menej....
neznámy
neznámy | 13.9.2018 07:10
Keď je rovina Saturna prázdna, tak tie saturnské vlastnosti chýbajú a treba si ich osvojovať - vytrvalosť, trpezlivo ísť krok za krokom, zodpovednosť vo všetkých oblastiach. Niekto to má už vrodené a ide mu to ľahšie, ale dá sa takto postupovať.
neznámy
neznámy | 13.9.2018 07:17
Rovina Saturna nemôže byť prázdna rovina - jednoducho je označená ako rovina Saturna iba ostatné prázdne roviny nemajú názov ale to je čisto technické.
Rovina bude pôsobiť na každého ved preto ju má. Saturn predsa na každého pôsobí inak, človek ktorý už pochopil tohto mudrca nebude reišiť zacyklené boliestky a pestovať si ich kým to Saturna neprívedie do nepríčetnosti a ukáže mu kto je tu pánom. Takže Saturn dá každému najavo v tejto pozicií že je tu a treba brať na zreteľ čo od ztodenca chce, jednoducho mu nedá pokoj. V prvej polovici života je to ťažšie, chceme si život uľahčiť, zjednodušiť no Saturn je aj mravokarca a chce aby jeho dietka mali silný charakter a tak ich bije k zemi ak idú inou cestou. Takže áno bude to rozličné pre ľudí, ak človek ma také charakterové vlastnosti ktoré mu nedovolia padnúť do zloby tak určite príde aj odmena skôr, preto že Saturn najskôr tresta ale potom odmení.
lak
lak | 13.9.2018 11:37
rovina saturna je prazdna rovina, ale nenazyva sa prazdna rovina saturna
ostatne prazdne roviny (s vynimkou chybajucej 1-2-3) maju takisto svoje nazvy
neznámy
neznámy » lak | 13.9.2018 17:50
Nepoorzumeli sme si ale je to jedno, nie je to prazdna rovina ale rovina Saturna
nikav
nikav | 13.9.2018 22:33
Je to prázdna rovina s názvom rovina Saturna.
Stránka:
2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...