Oznamy a akcie -
zomrel Fidel Castro
Bylo mi 15. Byl jsem v druhém ročníku. Bylo to na začátku školního roku.
Přihlásil jsem se abych se ulil z Chemie. Když jsem šel na hromadný start, učitel tělocviku + branné výchovy + občanské nauky ke mne přišel a kroutil hlavou.
Řekl něco jako: "Smíšku Smíšku, co jsi všechno schopen udělat, abys nemusel do školy."-NOOO-
Měl jsem staré tepláky, kecky. "Městské" hvězdy měli efektní vybavení - svazáci.
Koukali na mne jak na prašivýho. Zazněla startovní pistole. A já běžel. Přiběhl jsem do cíle sám a dlouho za mnou nikdo. Tělocvikář mněl zděšení v očích. Nejdříve se kontrolovalo jestli jsem si nezkrátil trať.
Nezapomenu když jsem stál na stupínku vítězů a pode mnou stály "hvězdy"
Měl jsem staré tepláky s děravýma kolenama.Předseda svazácké organizace mi s nevěřícným pohledem předával diplom.
Potom jsem utekl v okrskovém kole.......okresním kole....krajském kole.....a na republice jsem zakopl a doběhl pátý.:)
No a politikou mne nikdo nezatěžoval, na chmel jsem nejezdil , to byly většinou závody. Jediný na co se mne učitel zeptal (jednou když si doklepával penis) po malé potřebě na WC. "Tak co, bude to "Placka"?-WINKIE- . (myslel medaili):)
na planéte stále sú fungujúce spoločnosti, kam sa kapitalista ešte nedostal, malé komunity, ktoré prudko ubúdajú.... sú však dôkazom a ukážkou, že sa to dá...
myslím si že v to věří asi všichni normální lidé že to jde.
akorát to má jeden háček. nikdo z nás ani ty ani já ani elipsa ani alternativci to neuděláme.
a nakonec, peníze za nic nemůžou. výměnný obchod není o nic etičtější. je to jen jiná forma kapitálu. probíhalo by to úplně stejně. platidlo jako platidlo.
Prostě to bude k dispozici. Bude toho tolik, kolik je toho potřeba. K čemu je spoustu "zboží" ve skladech? To přece znamená že to není potřeba.
Proč lidi kupují jídlo dopředu a přežírají se? No protože jsou slevy. - například.
Pokud každý bude dělat poctivě , pak bude každý vědět že bude mít co potřebuje. A ta prána?
Lidské tělo má možnost takto fungovat, to je probíhající realita.
-------------------------------------------------------------------------
Ty se stále pohybuješ v e svém kapitalismu a peníze jen nahrazuješ.
A to člověk stále slyší a přelidnění a nedostatku surovin.-WINKIE-
----------------------------------------------------------------------------
Nějak mi to nehraje...-ROLL-
- aby všeho nebylo dost pro všechny
Jakou funkci mají peníze v obchodu?
- aby lidé chtěli i věci co nepotřebují
Jaký je nutnost této potřeby?
-asi manipulace a "hypnoza"
Proč není úmyslně všeho dost pro všechny a je chudoba?
-aby byly dluhy, dluhy tvoří peníze.
Co nejvíce financují Banky a proč existují?
- financují půjčky
Byli by potřeba Banky kdyby nebyla chudoba?
- nebyly by potřeba banky ani peníze.
Potřebovali by starý lidé důchody pokud by nebyl peníze a obchod?
- nepotřebovali, měli by vše co potřebují.
-------------------------------------------------
Proč by například lékař potřeboval výplatu za to že léčí. Vše co potřebuje by přece měl...atd...
-bez obchodu by měli vše co potřebují
-díky tomuto uvědomnění by jim činnost (práce) dělala radost.
-takto vytvořené produkty by byly "radostné" - positivně energicky nabité.
-děti by si mohli hrát, umělci bavit, lidé by radostně produkovali jen co potřebují.
Proč by se na produkování potřebného lidi nevykašlali?
-jednoduše. nebudou si přece kazit radost...:)
Jaká je výhoda produkovat jen to co potřebujem ke šťastnému životu?
- není to dřina
- nejdou tím vytvářet peněžní zisky
-"pracoví doba by byla napříkled jen 2 hodinny denně.
Proč by byla tak krátká průměrná pracovní doba?
-protože by neexistovaly mzdy
-díky mzdám je mnoho lidí v práci kde nepracují. Mají placený jen čas podle pracovní smlouvy.
Proč v současné době spostu lidí dře za minimální mzdu?
- no napříkad pro to, aby se produkty mohli v tisících kilech vyhazovat
- protože se neprodukuje jen to co je skutečně potřeba
-protože to co popisuji je funkční.
-jinak by nebyl nikdy přibitý ale jen pro smích.
-ROLL-
-------------------------
Ono totiž i spoustu "produktů" o kterýh jsme přesvědčeni že jsou nutné by "odumřelo"
Jsou totiž nutné jen na produkování peněz.
-ROLL-
Idailisti jsou asi lidé , co si myslí že dobře může být v peněžných a politických systémech.
V mnoha případech to tak vypadá, ale bez chudoby by to neexistovalo.
Že to nefunguje a fungovat nebude je reálně dokázáno tisíce let.
pokiaľ sa ľudia nebudú dívať ďalej než je špička ich nosa, nezmení sa nič a ak ľudstvo nezmení prístup k vlastnej existencii zničí ho jeho vlastný potenciál a raj sa nekoná