mesiac
Pondelok, 15.6.2026
Meniny má Vít

Oznamy a akcie - 

zomrel Fidel Castro

neznámy
neznámy | 27.11.2016 15:19
Já si to dovedu živě a reálně představit. Ale je to zřejmně strašidelná představa pro naše "loutkaře":)
Ona
Ona | 27.11.2016 16:21
Totiž - ak sa dostane do parlamentu nejaká nová strana ktorá nadchne ľudí, musela by získať také množstvo mandátu, aby nemusela robiť koalíciu, inak nemôže presadiť svoj program, pretože strany s väčším mandátom ju prevalcujú - tak to je. :) - toto je tá demokracia - vládne vždy ten kto získa väčšinu buď sám, alebo v koalícii. A v koalícii sa musia robiť kompromisy.
Ona
Ona | 27.11.2016 16:30
Dokonca v 57-roku bola okrem biedy na Kube aj vysoká negramotnosť - a aj toto Castro zmenil a preto ho Kubánci milovali a milujú.

Vždy som Fidela Castra obdivovala - česť jeho pamiatke.

-FLOWER-
neznámy
neznámy » Ona | 27.11.2016 17:03
To je všechno hezký ale ať to dopadne jak to dopadne, tak popisuješ systém který já odmítám. Stačí znát například je význam pěti cípů hvězdy ve vlajce EU.

1 Globální Evropská vláda
2 Globální Evropská kultura
3 Globální Evropská měna
4 Globální Evropský trh
5 Globální hranice
--------------------------------
Ale nejde zde o nějaké přátelské sjednocení. Prakticky jde o další fáze "robotizace" lidí a o nástroj moci pro jednu globální skupinu lidí. Kdokoliv se dostane do vlády, tak bude podporovat EU. Ty mechanismy jsou tam už hodně silně dané. Je tam jen jasně daný manipulační prostor k vykonávání systémem povolené v rámci EU levicové a nebo pravicové politiky. To je nutné pro volební systém. Ten je potřeba být ohraničen "levicí" a "pravicí" aby mohl "zdravě" fungovat.

Lidé mají díky tomu ve volbách pocit, že neohroženě vystupují proti špatné politice a mohou to svobodně ovlivnit. Byli jsme na to cíleně připravováni v kapitalismu kterému se říkalo komunismus. Tam prakticky volby byly ještě absurdnější fraška než teď.
---------------------------------------------------------------------------------------
pokud jako stát chceme zdravě fungovat. Pak by jsme měli pracovat na své soběstačnosti. To znamená:

-mít vlastní energii
-vlastní pitnou vodu
-vlastní potraviny
-vlastní suroviny

To v takovém množství aby se pokryla potřeba všech obyvatel. nejen těch co "pracují"

Pokud jsou peníze tak :
Nikomu nepůjčovat
Od nikoho si nepůjčovat
Půjčky a úroky úplně zrušit....atd..
.
.
.
zrušit známkování ve školách a vést děti k činostem, z kterých i v dospělosti budou mít radost.
Od čeho je třeba Astrologie? Tam se dají zjistit předpoklady už od narození.

Podle mne je bez peněz tento způsob jednodušší. Pokud děti budou vedeny k radosti ze života a nebudou vmanipulovávány do falešných ideí o kariéře a bohatství tak všichni budeme svobodný a bohatí. Bude nás naplňovat bohatstvím život jako takový.
--------------------------
V tomto systému nejsou potřeba ani peníze a ani politické strany. Není totiž důvod bojovat a soupeřit.

Prostě mám co se mi líbí.
Kolik potřebuješ skutečně aut?
Kolik potřebuješ skutečně jídla?
Kolik potřebuješ skutečně oblečení?

------------------------------------------

Podívej jen co je kolem nás. A "zadarmo" !:)
Bylo to tu dříve než my.
Bohužel spoustu z toho je nám prodáváno.
Je to divný no........

Platíme třeba za to, že na našem pozemku prší....:)
neznámy
neznámy » Ona | 27.11.2016 17:05
Toto beru s rezervou..

Stejně jako Fidela lidé milovali Lenina, Stalina, Hitlera, Brežněva Gottwalda, Maocetunga...

Spousta lidí si i za bičování a nošení náhubků platí.-ROLL-
Ona
Ona | 27.11.2016 17:21
Do Maďarska nebolo potrebné vízum ani za socializmu a ani teraz. Za socializmu stačilo mať pas a teraz stačí aj občiansky preukaz :D
Ona
Ona | 27.11.2016 17:26
Nebolo to jednoduché ale mohlo - nepustili však celú rodinu, ale iba napríklad jedného člena rodiny. Môj brat tak často v rokoch 79-83 cestoval na výstavy so psami do Rakúska, do Švédska, do Dánska a nakoniec aj do Nemecka - kde aj zostal a potom sa presunul do USA. Tam žije dodnes.

Podotýkam - nikto z rodiny a ani brat nebol v KS.
neznámy
neznámy | 27.11.2016 17:33
No a tím co se vyprodukuje "navíc" nějaké slabší zemi určitý čas pomáhat tak, aby se naučila být soběstačná.

Myslím že jedna z úžasných věcí je pomáhat a tím něco změnit k lepšímu.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ne pomáhat tím, že někoho půjčkami zadlužím a buduji jeho ještě větší závislost.
Potom třeba i nutím ostatní aby také dotyčnému půjčovali. Nedělám to pro toho nešťastníka. Chci mít jen záruku aby mi vrátil půjčku i s úroky. Hlavně totiž šlo o ty úroky.(zisk)

-tady je další důvod existence peněz. Čím více je na světě peněz, tím více je dluhů a neštěstí. Je to jednoduché. Většinu současných peněz tvoří chudoba svou chudobou.

Jen "chudý" lidé potřebují naplnit své sny a žít jako krásný lidé v reklamách.
Prakticky za "korunu" mají takřka vše. Půjčí si třeba 100 000 ...no a vrátí 130 000.
A jak vznikne těch 100 000? No to má ten "chudý" třeba barák, ručí s ním. Pokud není schopen splácet , přijde o majetek ještě větší než 130 000. Jeho nesplácení se vyplatí víc než úrok když vše splatí.

Legrace je. Že přijdu do obočky Banky. Doložím že mám majetek. Řeknu že chci 100 000. A tím já vyrobím tu sumu. Prostě to číslo vznikne na mým účtě.
-------------------------------------------------------------------------------
Pokud by všichni lidé chtěli v jeden den peníze co mají v Bankách. Tak nemají šanci všechny peníze dostat, Banky je reálně nemají. Proto jsou propojeny a pomáhají si mezi sebou. Pokud se chce nějaká banka lišit a příliš konkurovat, tak ji zničí.
Ona
Ona | 27.11.2016 17:35
Toto sú prekrásne ideály - kiež by sa splnili.
neznámy
neznámy » Ona | 27.11.2016 17:37
Pokud mi někdo předloží tento program. Jdu ho volit.

Já věřím že toto bude. Sám systém k tomu spěje svou postupnou autodestrukcí kde základem jeho fungováním je tvorba peněz chudobou. Prostě je to dlohý ještěr s dlouhým ocasem. Postupně pojídá sám sebe. Zrovna začíná pojídat své pohlaví a zadní nohy.
neznámy
neznámy » Ona | 27.11.2016 17:47
Byl jsem v roce 1985 na koleji s Kubánskýma studentama. Z jejich fanatismu mi lezl mráz po zádech.-NOOO-
Ona
Ona | 27.11.2016 17:51
Oni Fidéla zbožňovali a zbožňujú za to, čo pre svoju vlasť a ľud urobil - a plným právom.
neznámy
neznámy | 27.11.2016 18:38
No to už seš v komunismu....-LOL-

ale je to hezká.....utopie...:)
neznámy
neznámy | 27.11.2016 18:52
Na filantropické zázraky bych nespoléhal, systém má silné sociopatickou strukturu a lidé jsou stupidní, a to neurážím, to je fakt. Na základě absolutní neznalosti mase lidí, dokážou těžit dva tři geniální zmrdi, kteří sedí na vrcholu a smějí se lidské hlouposti.Sám jsi napsal že tvá životní strategie byla divadlo, divadlo kvůli kterému sis plnil sny, To je v podstatě základ politiky. Systémů, hra. Iluze, boj o moc.
neznámy
neznámy | 27.11.2016 18:58
Ale v jiným. Ten název je zničený a zneužitý. Byl použit k centrálnímu diktátorskému kapitalistickému systému.-WINKIE-

Nějaké vize jako:
-uchopení moci dělnickou třídou
-světová vláda dělníků.
-pěst dělnické třídy.

https://www.youtube.com/watch?v=fYyQJ_CG7sc&list=PL9980499369AED4AA />
Už ta první píseň. Nějaký pomstihrom a liduhněv tam nese rudý prapor.
Dokážu si představit upravit píseń i s videokliem pro rockovou kapelu KISS.
Ty jejich masky by tam byly ideální.-WINKIE--WINKIE-

Úžasný komunismus zastíněnej dýmem z továren....-ROLL-
neznámy
neznámy | 27.11.2016 19:02
Každá role v divadle má svoji osobní morální mez. Spoustu herců si možná neuvědomuje že jsou jen herci a jejich role jsou bezcharakterní. -ROLL-
neznámy
neznámy | 27.11.2016 19:04
to jo....ale to, co popisuješ, je v podstatě "rovnostářství" a to nám někteří Kozorozi - elitáři nesežerou -LOL-..to je prý totiž taky špatně...:D-ROLL-
neznámy
neznámy | 27.11.2016 19:13
Nemám pocit že mluvím o rovnostářství. Všechny lidi nebaví stejné činnosti a nepotřebují ke štěstí stejné věci.-ROLL-
neznámy
neznámy | 27.11.2016 19:14
no já to taky tak neberu, ale prý rozdíly musí být - bohatí x chudí....-ROLL-
já tomu nerozumím, mně je bližší, to co, píšeš ty...
neznámy
neznámy | 27.11.2016 19:21
No pokud se odmalička zaměří výchova na to, aby nikdo nebyl nešťastný.
Tak principielně lidé nebudou chtít aby měli nešťastného souseda.
No a potom budou mít to štěstí, že třeba si udělají radost tím , že mu pomůžou.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Problém je v tom, že své děti rodíme a učíme do světa, který nechceme změnit.
Necháváme to alibisticky na nich. A pěkně jim ještě u toho házíme klacky pod nohy.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Víč proč se rodí vrazi, pedofilové...atd?
No protože do tohoro světa rodíme své děti. Díky tomu se to z nich stane.
Stránka:
< 11 12 13 14 15 >

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...