mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Oznamy a akcie - 

NASE VOLBY 10.03.2012

neznámy
neznámy | 9.3.2012 12:18
Politicke reklamy som velmi nesledovala, to je pravda, len billboardy som mala moznost vidiet a jj, nieco v tom zmysle, ze "zacina to pracou" tam ma.
Hmm...je to tazke rozhodnut, co je fakt to najspravnejsie...a tiez si netrufam hodnotit ci sudit politikov, kto je cestny a skutocne sa snazi, a kto ma len kopu reci a taha do vrecak...Figela som povazovala za cestneho a pravdupovediac, zatial ma nejak nesklamal, tak preto som nejak nad nim uvazovala :(
neznámy
neznámy | 9.3.2012 14:08
prvýkrát voliť nebudem, vždy som považovala voľby za dôležité, za občiansku povinnosť a prejav zodpovednosti. teraz už chápem že je to len taká hra, politici sú figúrky ovládané ďalšími figúrkami, a mne sa táto hra nepáči, nesúhlasím s ňou a nemienim sa jej zúčastňovať
podpora zlého a nefunkčného systému je strata času, snaha opravovať čo od základu nefunguje je plytvanie energiou...
zmysel má vytvárať a podporovať fungujúce a o to by sme mali každý deň robiť, nie raz za 4 roky dobrovolne odovzdať svoj hlas a osud do rúk figurkam a potom bezmocne sledovať hru a ešte mať aj výčitky, že sme zle vybrali
neznámy
neznámy | 9.3.2012 15:30
no tak tato odpoved ma oslovila dik,ja som tiez dosla k zaveru ze nechcem aby tieto volby boli zakial nebudu kandidovat ini ludia takze som si povedala ze nepojdem a anechodte nikto nech vsetci vidia ze uz nechceme ani mensie zlo.
jana.
neznámy
neznámy | 9.3.2012 15:51
To je síce milé a pravda, ale takí voliči napríklad Smeru si to iste nemyslia.
A ja teda voliť pôjdem, pretože tak ako rudi si myslím, že by sme nemali dopustiť, aby tu bola vláda jednej strany ako v MR.
neznámy
neznámy | 9.3.2012 17:55
..Gurti, aj ja považujem Figeľa za čestného a celkovo som spokojná s doterajšou prácou strany KDH a to mali na starosti iba niektoré rezorty. To, že niektorí ľudia ich nemusia, mňa neovplyvní. Neviem, čo je zlé na tom, že majú heslo "Začína to prácou". Veď určite majú navrhnuté aj iné plánované zmeny vo svojom volebnom programe. Pôjdem ich voliť, pretože nechcem, aby vyhrala strana Smer. Ich výhra a samostatné vládnutie, by znamenalo iba opätovné zadlžovanie sa a tým narastanie štátneho dlhu. A to pre nás teda neveští nič dobré.
neznámy
neznámy | 9.3.2012 20:47
takze zajtra no uvidime ako sa to vyvrbi,sama som velmi zvedava a este viac ma zaujima ako nas vyvoleni vyvedu z tejto sračky.jana.
Antonidas
Antonidas | 10.3.2012 21:32
Voľby 2012...
Práve som odvolil, vytiahol von celú rodinu,aby išli voliť dali svoj hlad,komu uznajú za vhodné. Nezabudol som na výrok od Havla : Ľahostajnosť je cestou ku zlu. Či som volil správne,či nie...to ukáže čas. Doba si vyžaduje hlasovanie každého voliča, aby politici videli,že...ľuďom nie sú ľahostajné ich kroky. Ak nepôjde väčšina voliť,má na to právo...ale šanca sa zvyšuje...že ľudia sa dostanú ešte do väčšej apatie,nezáujmu a depresií a to môže vyvrcholiť jedine násilnou revolúciou. Ale ja si volím cestu Gándhího ...mierovú..nenásilnú. Násilie vyhovuje jedine manipulátorom...
neznámy
neznámy » Antonidas | 11.3.2012 08:55
A co hovorite na tu ucast? :) ...celkom slusna, nie? Ja som si to odkrutila v komisii :)...a v nasom cervenom meste bolo uplne jasne, kto vyhra....uvidime, co sa z tej zmesky namiesa.
Antonidas
Antonidas | 11.3.2012 09:30
Je to potešujúce,že aspoň toľko ľudí išlo voliť,je to voľba ľudu. Ale ako pravičiar som sklamaný z výsledku, hoc,možno to je na druhej strane dobré... vedela by sa ľahšie zrušiť trestnoprávna poslanecká imunita. To by mala byť prvá zmena novej vlády. Nech ľudia štrajkujú a protestami prinútia SMER to zmeniť. Zvyšné hlasy sa ľahko nájdu v opozícii
neznámy
neznámy » Antonidas | 11.3.2012 10:56
Áno, tiež som čakala silnejšie zastúpenú pravicu, ľudia si proste zase vybrali ohryzky, ale aspoň si ich vybrali sami. Slováci sú jednoducho skromní:)
Ale teší ma, že si uvedomujú svoju dôležitosť vo voľbách. Dokonca sa mi zdá, že národné povedomia a motivácia zúčastňovať sa na riadení štátu stúpa..
neznámy
neznámy | 11.3.2012 12:07
neznámy
neznámy | 11.3.2012 12:30
zdravim vas nepaci sa mi to, vobec nic sa mi tu nepaci a je mi z toho zle.jana.
neznámy
neznámy | 12.3.2012 23:20
Demagog je super, take nieco nam mozu Cesi zavidiet ... na druhej strane, robia to slovensky studenti politologie v Brne, takze mame byt aj za co vdacny :-)

Ja som s volbami spokojny. Vyhral som 130 eur :-) Ale hlavne je v tychto vysledkoch velky potencial pre posuny k lepsiemu. Postupne sme sa dostali k tomu ze najvecsie a posledne velke zlo je Fico. Luptak, Meciar, Slota, Dzurinda su uz odstaveny. Fico musi vladnut sam a za vsetko prebrat plnu zodpovednost, nema sa na koho vyhovorit. A zaroven v opozicii nie je ziadna lavicova strana ktora by mu ujedala jeho percenta, takze prepad Smeru bude zvysovat percenta pravice (ci uz prelievanim alebo znizovanim ucasti). A zaroven akykolvek uder ekonomickej krizy umozni pravici ho sundat uplne, zatial co sa moze v opozicii po 10 rokoch vladnutia reorganizovat (nie je uplne zdrave ak novo zalozene strany v politike s cerstvymi strukturami preberu moc na 8 rokov v kuse, nedivu ze sa niekomu potom nechce z predsednickych stoliciek, vladnutie i sedenie v opozicii ma svoje vyhody)
Fico vladne Slovensku prvykrat od padu komunizmu sam (Pluto kvadrat Asc, dneska prebehli novinami kriticke reakcie nemeckych novin - tu je krasne vidiet vyznam aspektu na osu: vnimanie republiky sa meni nie len do vnutra ale i smerom vonku, ten kvadrat ide aj na Dsc), takze sa musi spravat slusne. A zatial sa aj sprava slusne: vola do vlady nestrannikov, chysta okruhle stoly s opoziciou. Je nutne dodat, ze kritika Ficovej výhry v zahraničí nesúvisí len s jeho nadštandardným ziskom mandátov, ale aj s tym, že pravica vládne skoro vo všetkých štátoch Únie.
Pikoska: je zaujimavy vztah medzi horoskopom republiky a Smeru-SD. Presne 4 minutovy rozdiel medzi postavenim Asc sposobuje ze kvadrat Pluta cez Asc Smeru sa uskutocni az cca piatok tento tyzden. Takze mozno cakat ze autoritarsky nadych imidz Smeru nastrbi nejako i koniec tyzdna. A v tom case jak republika tak Smer-SD dostanu trigon od Jupitera na Slnko a okolo 24.3 i sextil na MC. Bude zaujimave sledovat ci to suvisi s ohlasenim zostavy vlady a jej vymenovanim.
Mensia vsuvka je ze sa ukazuje, ze Mars v radixe Smeru-SD vykonava ulohu i v druhom dome, kedze za volby zhrabli Smeraci rekornu sumu (Uran trigon Mars, vladca Skorpionu, kde je hrot druheho domu v horoskope Smeru). Zatial co koalicnych partnerov Smeraci neziskali (aspon zatial) ziadnych (Mars vladca 7.domu, hrot v Baranovi).
Najblizsie nas priblizne od maja caka Pluto kvadrat Asc, Pluto kvadrat Mesiac (vo februari protesty Gorila) a staticky Uran na Mesiaci republiky, mozme zacat tipovat co to ma znamenat.
PS: Tool na tie solary vyrabam, len som teraz moc vytazeny ..
neznámy
neznámy
neznámy | 14.3.2012 23:23
do kelu schuti by so ho prepleskla.fuj.j.:):)-PUKEY--PUKEY-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...