mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Oznamy a akcie - 

NASE VOLBY 10.03.2012

neznámy
neznámy | 6.3.2012 17:24
AHOJTE VSETCI JE UTOROK A JA NEVIEM.ja neviem co urobit preto prijmem rada vsetky nazory k tejto teme.
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 6.3.2012 17:35
Nie si v tom sama, ja politike nerozumiem. -NOOO-
neznámy
neznámy | 7.3.2012 17:42
treba ist na volby:Dsi zena vol zeny
neznámy
neznámy | 8.3.2012 00:09
no ja pojdem volit urcite...a dovod? nechcem, aby volby dopadli tak ako v susednom madarsku, kde si moze jedna strana robit co chce...
nemam rad, ked su misky vah naklonene iba na jednu stranu (ten stav doverne poznam, kedze som vazka:D), takze budem volit tak, aby som tie misky nejako vyrovnal...a nerobim si ziadne iluzie o tom, ze budem volit niekoho dokonaleho, skor to beriem tak, ze budem volit mensie zlo-PUH-
neznámy
neznámy | 8.3.2012 11:03
Ahoj Janka, tak ja ti tiež radím, aby si voliť išla. Môžeš si zvoliť stranu buď podľa jej doterajšieho pôsobenia, s ktorým si bola spokojná, alebo podľa sympatií. Nenechaj sa ovplyvňovať ostatnými. Rozhodni sa sama koho si vyberieš. Napríklad ja budem voliť inú stranu, ako môj manžel. Keby som aj ako chcela zmeniť jeho názor, nepohnem s jeho presvedčením a on nepohne tým mojím. Myslím si, že aj v tejto vláde nie sú všetci len tí zlí. Sú odvetvia, kde dosiahli celkom pekné výsledky. No na druhej strane, aj keď voľby vyhrá hocikto spravodlivý, starostlivý, dokonalý,... tak skoro sa ľahko žiť nebude na Slovensku. Pokiaľ máme dlhy, náš štát sa bude musieť aj naďalej uskromňovať. V opačnom prípade budeme na tej ceste, kde je teraz Grécko. No a tiež nesmieme zabúdať, že v mnohom s nami bude manipulovať EÚ. Aj tak, voliť choďte aspoň pre svoj dobrý pocit, že ste sa o dosiahnutie niečoho lepšieho snažili. pekný deň :)
neznámy
neznámy | 8.3.2012 11:26
dakujem rudi aj marika no to ste mi hodne pomohli volit idem ale neviem koho to je problem mensie zlo rudi keby som vedela co sa tebe honi hlavou pri tejto predstave.
lebo pozeram ze aj ked sem niekto prispeje tak konkretnu strnanu nepovie.jana.:)-WINKIE-
neznámy
neznámy | 8.3.2012 13:53
..no neviem, čo mal na mysli Rudi, ale ja si napríklad pod pojmom menšie zlo predstavujem napríklad jednoducho menej mafiánov a podvodníkov a to sa darí odstrániť strane KDH. Aj keď Nora Mojsejová zo SSS "hlas ľudu" je košičanka, tak ako ja a jej volebným heslom je asi "nenechajte sa ojeb...!", voliť by som ju nešla. V mnohom má pravdu, ale takto nespokojná je väčšina občanov a politikov. Takže nič nové by nám nepriniesla, akurát tak množstvo vulgarizmov. Okrem toho na kandidátnej listine má väčšinou podnikateľov a nezamestnaných, o ktorých nemám ani šajnu, že čo vyštudovali. A oni možno ani nemajú poňatia, o čo v politike ide. My potrebujeme vo vláde vzdelaných, čestných a skúsených ľudí. Zase na druhej strane to tvrdia o sebe asi všetci politici, ale "skutek utek". Ak sa nevieš rozhodnúť, tak sa zamysli nad tým, čo tebe najviac chýba v tomto štáte a čo by si ty zmenila, keby si to mala vo svojej moci. Potom si nájdi na nete, čo ktorá strana ponúka a či sa to zhoduje s tým, čo si ty praješ. Už ti inak neviem poradiť. Je to už len na tebe. A inak prajem všetkým žienkam všetko dobré a pekný dník k nášmu sviatku. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 8.3.2012 14:32
noo,,,ja som napr. doteraz voliť nechodil. nemám rád, ked si musím vyberať z ničoho, ked musím voliť ,,zlo", aj ked podla niektorých to menšie. to už radšej nevoliť nikoho.
aj tak nechápem štatistiky, a preferencie strán - ľudia sú znechutení z politikov a nakoniec aj tak idú voliť tých, ktorí ich okrádali? že by tá tupá slovenská nátura? alebo je to zase iba nejaký podfuk a snažia sa nám nanútiť bud červene, alebo modro? ja volím zelených...s čistým svedomím.
neznámy
neznámy | 8.3.2012 15:01
nemyslím, že "všetci sú zlí". predstavme si samých seba v politike ako by na nás celý národ pozeral. možno by sme zistili, že aj naše ušlachtilé zámery a myšlienky boli pošpinené niekým iným, aby nás stiahol dole. lebo ak niekto príliš vytŕča, mohol by vyhrať voľby. pravda je aj tak vo hviezdach.
neznámy
neznámy | 8.3.2012 15:15
Ja tiez idem volit, nie som zastancom toho pasivneho prizerania sa, ked uz mam potom somrat, tak nech aspon viem preco.
Urcite sa tam este vzdy najdu ludia, co sa aspon trochu snazia a snad si zasluzia nasu doveru. Neviem, ci mam aj konkretizovat, bo sa obavam, ze sa to tu potom zvrhne na politicku disputu modri kontra cerveni a ini :D ....
neznámy
neznámy | 8.3.2012 15:32
V amerických akčných a iných filmoch majú jednu obľúbenú x-krát opakovanú scénu.
Hlavný hrdina musí zlikvidovať bombu, alebo čosi podobné. Za extra ťažkých podmienok sa dostane na miesto, ale je tam vždy nejaké divné svetlo, buď výpadok prúdu, aleob niečo obdobné a ten hrdina chudák nevie rozoznať farbu drôtikov, ktoré vedú k rozbuške.
Niekto ho naviguje trebárs cez vysielačku, ktorý drôtik má prestrihnúť, aby deaktivoval tú bombu a on chudáčisko nevie rozoznať farbu.
Po dlhej chvíli napätia za doprovodu dramatickej hudby, prípadne zvukov tlkotu jeho srdca, sa predsa len rozhodne a strihne to.
Samozrejme, že v americkom filme musí byť happy end a hrdina všetkých zachráni, teda strihne správne a bomba nevybuchne.
No tak toto ma napadlo pri pohľade na bilboardy SDKU-DS. :D
Ale však ak budeme strihať intuitívne, nakoniec to možno aj dobre dopadne, hoci nie sme v Amerike, ale iba na Slovensku.
Ja voliť pôjdem tiež, keď už pre iné nie, tak aspoň preto isté, čo ty. :)
neznámy
neznámy | 8.3.2012 16:08
ktorých odstrihneš, červených či modrých? -PUH- ja si myslím, že modrý kábel jednoznačne vedie k časovanej bombe a modrému totalitnému režimu. problém je, že tá bomba buchne asi tak či tak
neznámy
neznámy | 8.3.2012 16:14
Si pesimista. -PUH-
A ako mám vedieť, ktorý drôtik odstrihnem, keď momentálne nesvieti svetlo?
Viem ti povedať, koho voliť nebudem.
Nebudem voliť uja Dzurindu, tetu Mojsejovú, Janka zo Žiliny ani podobné extrémistické strany.
neznámy
neznámy | 8.3.2012 16:27
jaj tak to myslíš...
ale nemusím byť pesimista, keď poviem, že to asi aj tak buchne, lebo keby to nebuchlo, mohlo by byť ešte horšie. niekedy je potrebné sa naštartovať (ako ten výbušný motor)
neznámy
neznámy | 8.3.2012 16:31
ja nejak tak podobne, tiez nebudem volit vyssie menovanych, ale ani uja Fica....hoci nemusim KDH v politike, uvazujem nad Figelom a mozno Lipsicom -NOSMILE-
...inak si kludne necham poradit od kompetentnejsich, kedze takisto mi chyba nejaky lepsi vhlad do tychto politickych veci...chlapi, mate nejake tipy mensieho zla?
A aky mate nazor na uja Matovica? ....vsetci ho vnimaju ako sasa, ale mne je celkom sympaticke, co robi, hoci je chudacisko sam proti celej svorke
neznámy
neznámy | 8.3.2012 17:05
ahoj, neviem či si videla Figeľovu reklamu na svoju stranu.. povedal v nej: "socializmus spôsobil nezamestnanosť", "dosť bolo socializmu" a že "začneme prácou". to sú hneď 3 absolútne k*k*tiny naraz v jednej krátkej rklame. škoda, že tú reklamu nedávali pravidelne. určite by ho za to nikto nevolil. toť moja skromná rada
neznámy
neznámy | 8.3.2012 17:20
nemyslel som zlo, ako zlo (vid. zlo v úvodzovkách). samozrejme, koľko ľudí, toľko chutí, ale pravdou je, že človek možno vstupuje do politiky s čistými úmyslami. no po nejakom čase, podľahne tlakom a lobby rôznych pochybných inštitúcií. a samozrejme prepych z toho vyplývajúci je veľmi lákavý. preto treba tých politických predpotopníkov dostať odtiaľ kade ľahšie.
Ona
Ona | 8.3.2012 18:24
ahoj Sokrates25 - ja s Tebou uplne suhlasim co sa tyka Figela a este doplnim, ze on hovori taku obrovsku loz ze:- "ked sa narodil, tak aj vtedy bolo malo prace ako teraz!" - ved v tom case uplne kazdy pracoval a kto nechcel pracovat tak ho zavreli za prizivnictvo! On sa predsa nenarodil za prvej republiky v r. 1918 ! ale v roku 1961!
neznámy
neznámy | 8.3.2012 22:00
Nevol stranu, ale vol konkretnych ludi, osobnosti, o ktorych vies, ze nieco konkretne, dobre vykonali, uz viem, koho budem kruzkovat v OLaNO, chcem trochu prispiet k tomu vyvazovaniu v parlamente.
neznámy
neznámy | 9.3.2012 09:15
... a aká pravda je vo hviezdach? Dopadnú voľby podľa našich predstáv? alebo budú opäť ľudia sklamaní?
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...