mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ľudská duša - 

SMRT JE KONCOM

neznámy
neznámy | 6.8.2012 23:34
Ahojte mam 26-rocnu dceru, jej filozofia je ze na tomto svete sme prosto preto aby sme zili asi kazdy po svojom slobodne a ked pride cast tak zomierame telo sa rozpadne a ziadna dusa nic tymto vsetko konci. Ma niekto z vas ten isty nazor pripominam ze prisla na tento fakt na zaklade preziteho,precitaneho atd....lambanana.
neznámy
neznámy | 6.8.2012 23:45
26 ročná prišla k tomuto názoru na základe prežitého ? Asi potom ešte málo zažila :)
Takže ako píšeš sme tu prosto preto, aby sme si užili, niečo vyskúšali, zničili čo sa dá, ešte aj to málo čo ostalo, a ked príde čas (uznáme sami alebo náhoda rozhodne) tak sa poberieme kade ľahšie .. ano ? Také akoby detské ihrisko pre veľkých Pohráme sa a dovi..-BOW-
Papier zahodený v lese sa za nejaký čas rozpadne, zvlhne, zhnije.. PET fľaša tam ostáva neviem koľko sto rokov , takže vlastne mňa keď zožerú za pár rokov červíci, tak "týmto všetko končí".. podľa teórie niektorých mladých..
Inak zaujímavé myšlienkové pochody má tá mládež, ale ani sa nečudujem pravdupovediac..Pekný večer..-FLOWER-
neznámy
neznámy | 6.8.2012 23:52
no ved preto som sa opytala ako prichadza clovek k takemuto zaveru a zvlast nie mladez povrchna ,ba z tazkym zivotom aj tazkou pracou mimo domu odkazana sama na seba.lam.
neznámy
neznámy | 7.8.2012 00:02
Ahoj-je to její názor,má na něj právo...:-)).Myslím si,že takto uvažuje spousta lidí.Já osobně za sebe Ti mohu napsat :nevím,netuším jestli smrtí vše končí,nemám takto vyhraněný.názor jako Tvá dcera.Občas o tom přemýšlím,ale pro mě je zatím důležitější to, co prožívám teď-v přítomnosti.A úvahy o tom co bude nebo nebude někdy v budoucnu ( a po smrti) mě o tuto přítomnost okrádají...hezký večer :-))
neznámy
neznámy | 7.8.2012 00:06
ahoj ved ani ona ani ja na to predsa nemyslime denne to padlo len v ramci rozhovoru s nou. lam.
neznámy
neznámy | 7.8.2012 00:20
to netvrdím,já chtěl tím říct,že to co je (nebo není) po smrti je pro mě míň důležité než to,jak žiji dnes a denně a že nemám v tom zatím tak jasno jako Tvá dcera-ptala ses na názory-ahojky :)
neznámy
neznámy | 7.8.2012 18:37
v tom nemá nikdo jasno, protože je to tak dramatická změna, že si ji nemůžeme ani představit. Existuje ovšem řada pracovních teorií rozmanitého filosoficko-náboženského druhu.
neznámy
neznámy | 7.8.2012 20:38
asi je to jej istota ako u vericich viera v opak. lam.
neznámy
neznámy | 7.8.2012 21:08
když se rozpustí binární opozice duše-tělo tak to takový problém není
neznámy
neznámy | 7.8.2012 21:11
Rozne filozoficke smery hovoria rozne veci, prichadzali s nimi rozni ludia z roznych dovodov. Mnohi inspiratori neboli omnoho starsi nez tvoja dcera ked sa chytili smerodatnej myslienky. Vecsina z nich tak cinila aby mohli verit v myslienku ktora ich vnutorne naplnuje ale v okolitej autoritativnej spolocnosti nie je pritomna alebo len malo. Taky problem dneska nemame, kazdy moze verit v take myslienky ake jemu prinesu vnutorne naplnenie, tak podobne aj tvoja dcera. Ak sa lepsie citi s predstavou ze smrt je koniec a umozni jej to zit spokojnesie tak je to dobry nazor.
neznámy
neznámy | 7.8.2012 22:21
hej myslim si je to tvrdy clovek sama na seba i inych a stretala sa s ludmi ktori sa riesenim tohoto zaoberali cely zivot a na sklonku boli presvedceni ze je to takto.lambanana
neznámy
neznámy | 9.8.2012 22:15
Mohu ti zodpovědně říct, že smrtí nic nekončí, odchází jenom tělo. Potvrdí ti to všichni , ktery vidí duchy, deno deně a připadá jim to normální. Pouze se mění forma těla z hmotné na jemnohmotnou.
neznámy
neznámy | 9.8.2012 22:15
Mohu ti zodpovědně říct, že smrtí nic nekončí, odchází jenom tělo. Potvrdí ti to všichni , ktery vidí duchy, deno deně a připadá jim to normální. Pouze se mění forma těla z hmotné na jemnohmotnou.
neznámy
neznámy | 9.8.2012 23:43
Mohu Ti zodpovědně říct,že vidění duchů patří mezi akutní polymorfní (mnohostranné) psychotické poruchy,u kterých jsou zjevné halucinace‚ bludy a poruchy vnímání‚ které jsou
variabilní a měnící se den ze dne‚ dokonce i během hodin.Neopravňují k diagnóze schizofrenie .Tyto poruchy mají často náhlý začátek‚ vyvíjejí
se rychle a nakonec symptomy vymizí natrvalo. Pokud symptomy
přetrvávají‚ pak by se diagnóza měla změnit na poruchu s trvalými bludy-hezký večer :-))
neznámy
neznámy | 10.8.2012 00:52
Bravo..:D-LOL--LOL--LOL--BOW--THUMBSUP-
Myslela som, že takéto odpovede píše len Glimmerman .. Moje obavy, že teraz už navždy budem ochudobnená o debaty tohto druhu sa našťastie nepotvrdili, začo ti z celého srdca ďakujem :) -FLOWER-

V profile máš napísané, že na astrologiu veríš, ale neovládaš ju.. Je viac takých vecí, ktoré veríš a celkom neovládaš a je možné aj to že niečo neveríš a rovnako neovládaš ?? Hmm ? :)

Vo filme "Kurva hoši .." vyrukuje Bohuš s jedným výrokom že "istú vec" od doktorovej ženy takisto ešte nevidel a pritom verí, že ju má .. Alebo - mnoho žien na svete tiež ešte nestretlo poriadneho chlapa a pritom veria (alebo vedia ;) )že existujú :):D
Prajem ti takisto krásny večer .. (vlastne už ráno ??) :)
neznámy
neznámy | 10.8.2012 09:46
deti, nehádajte sa ... -WINKIE-
neznámy
neznámy | 10.8.2012 09:58
Mohol by si mi vysvetliť dôvod toho, prečo si uviedol diagnostické zaradenie videnia duchov z psychiatrického hľadiska?
Čítam to tu všetko asi 5. raz a nejako sa z toho neviem vysomáriť. Asi nemám dobre rozvinutý zmysel pre humor, tak poprosím vysvetliť-CONFUSED-
Alebo to má byť pohľad z iného uhla, ako z pohľadu astrológa? Čiže pohľad psychiatra?
Ak áno, zaujímalo by ma, či takto definovanú poruchu definuje odborník aj ako psychiater, aj ako psychoterapeut.
Pokiaľ viem, všeobecne vo svete je to tak, že psychiater má byť aj psychoterapeutom (pričom sa individuálne špecializuje na jednotlivý smer - psychoanalýzu, kognitívno-behaviorálny atď..) a mal by tieto dve pozície vedieť oddeliť. Psychoterapeut, ktorý pracuje s psychoanalýzov a ráta s obrazmi nevedomia, by asi takto lámať palicu nad klientom nemal, alebo?
Socialistická poučka to asi nebude, podľa veku súdim-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 10.8.2012 10:03
A tak teraz už vôbec nerozumiem-BIGEYE-
Možno každý tu vidí, čo je v ňom, ale to by sa mi zas nehodilo na teba-WINKIE-
A ja že koľko humoru je v tom asi, že toľko vtipnej kaše som ani nepojedla, aby som to pochopila...
neznámy
neznámy | 10.8.2012 10:26
myslím, že v skutočnosti je v živote veľmi málo vecí, ktoré môžme zodpovedne povedať, ak vôbec existuje nejaká vec, o ktorej sme si istý že "vieme".

blázni nemusia byť tak celkom blázni:

ĽUDIA ČO SA SMEJÚ BEZ PRÍČINY NIE SÚ BLÁZNI! TO IBA MY BLBCI NEVIDÍME Z ČOHO -PUH-

z mojej malej skúsenosti a keď sa to vezme logicky aj z astrologického hľadiska tak to sedí, že ľudia zaoberajúci sa spiritualitou, meditáciami a rozvíjaním rôznych schopností majú väčšie riziko a často aj sklony k duševným poruchám. niečo podobné platí aj o umelcoch. schyzofrenici zvyknú mať (ak ho nemajú všetci) citlivejšie vnímanie jemných energií. ale tak isto naopak - ľudia, ktorí sú považovaní za bláznov čo vidia bludy, v skutočnosti to možno ani tak celkom bludy nie sú, len oni to nedokážu ďalej dešifrovať a spracovať. môže ísť aj o niečo ako čiastočné prebudenie vnímania iných dimenzií, ktoré sú pre bežných ľudí nedostupné. na to, aby človek mohol žiť s rozšírenejším vedomím (schopnosťou vnímať svet za materiálnymi hranicami), potrebuje v sebe rozvinúť vyvažujúce kvality a sily, aby mal nad tým kontrolu, vedel čo sa deje a o akú časť reality ide. je to princíp polarity 6-12 domu/panna-ryby. ak sa niekto uponáhľa v jóge s prebúdzaním kundalíny, prebudí svoje vedomie do takej miery, že v prvých momentoch bude zažívať stavy blaženosti a nekonečnej lásky, ale postupne začne z nadrozmernej reality dostávať strach, pretože jeho poznanie nebude úplné, respektive jeho úroveň vnímania a spracovávania bude v totálnej disharmónii. tak to bude pre toho človeka príliš veľké sústo na to, aby to strávil a jednoducho skončí na psychiatrii.

drogy som pre istotu nikdy neskúšal, ale vravela mi raz kamarátka, že raz bola s priateľom v lese a neviem čo všetko čo v tom lese našli, požrali a vyhúlili (lysohlávky asi aj s gandžou), ale povedala mi jeden veľmi zaujímavý zážitok... obidvaja videli spoločne tú istú haluz (halucináciu) - videli vo zduchu písmo. akoby niekto neviditeľný písal niečo do priestoru. jeden druhému povedal vidíš to? a on to naozaj videl a mohli sa o tom vedome a racionálne rozprávať. no žiť v takomto svete si neviem predstaviť. pokiaľ to človek nedokáže ovládať a tieto veci vedome odfiltrovať, tak by to nemal robiť. poškodzuje to mozok. no v každom prípade, halucinácie nemusia byť úplný subjektívny nezmysel.
neznámy
neznámy | 10.8.2012 10:47
- aha - ja už viem z kade tá vtipná kaša vyviera. gandža sa dobre extrahuje v mliečku. a že z kade je tá taká vtipná kaša -YUMMIE-

P.S. je ti smiešne Ľudka???
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...