mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Láska a vzťahy - 

nevera?

neznámy
neznámy | 13.11.2013 12:52
Ďakujem, pôjdem pozrieť :-).
neznámy
neznámy | 13.11.2013 13:13
Mňa Tvoje prirovnanie k nákupným vozíkom pred Lidlom ohromne pobavilo :D
Akurát mi to troška zaváňa grupákom, keď si predstavím to množstvo vozíkov -PUH-

Artemissis píše, že jej frustrácia sa stupňuje. Frustrácia, ktorá podľa mňa len tak nezmizne a skôr sa bude ozaj nabaľovať, neovplyvní len ju samotnú, bude to vplývať aj na jej partnera, ak teda je aspoň troška vnímavý.
Môžu sa tváriť, že to nie je nič dôležité a všetko aj roky zametať pod koberec. Môžu prísť deti a tak sa všetko ešte viac "ututle" a šup s tým pod ten koberec, lebo budú iné starosti a problémy, ktoré bude treba riešiť.
Takto môžu spolu nažívať aj desaťročia.
Takisto sú páry, ktoré nemajú sex vôbec a fungujú ako rodina.
Ja nepoznám krásny harmonický vzťah plný lásky, takže mi príde nelogické, ak pri takomto vzťahu zlyháva práve sexuálna stránka. Myslela som si, že taký harmonický vzťah plný lásky je základ aj pre súhru tiel. Inak si zas neviem predstaviť len súhru tiel bez toho zaľúbenia.
neznámy
neznámy | 13.11.2013 13:16
No ta souhra tel jsou mozna ty voziky pred lidlem.Na poctu a pohlavi nezalezi.
neznámy
neznámy | 13.11.2013 13:30
Som rád, že Ťa to pobavilo, tiež mi napadlo, že to zaváňa grupákom :-D, nie je to dokonalé prirovnanie :-D. Ale snáď sa dá chápať, čo som tým chcel povedať. :-) Nikoho tým nenabádam na skupinový sex. :-D
Tú radu som písal trošku podľa seba, keď som s niekým spokojný po duševnej stránke a cítim prepojenie, tak s ním nepoznám zlý sex, nech by sa od mojej ideálnej predstavy odlišoval akokoľvek (nemôžeme mať všetko dokonalé, treba sa trošku prispôsobiť). Ale to odbáčam, v tejto téme ide o Artemissis, nie o mňa. Chcel som len povedať, že spokojnosť v milostnom živote sa podľa mňa niekedy preceňuje, sú aj dôležitejšie veci ktoré zlepia vzťah dokopy a dá sa z nich vychádzať pri riešení tých menej dôležitých ako je sex a podobne :-) Ale to je samozrejme len môj názor. :-) Nikomu ho nechcem vnucovať :-).
neznámy
neznámy | 13.11.2013 14:25
Ja tiež píšem aj z vlastných skúseností a v podstate to vnímam podobne, ako Ty.

Ale ľudia sú rôzni, to čo sa niekomu môže zdať ako banálny problém, iného môže položiť na lopatky. Nemyslím tým práve problematiku sexu, skôr len chcem zdôrazniť, že každý je iný.
Preto si myslím, že subjektívne názory iných až tak pýtajúcich sa neposunú, chce to sústrediť sa na seba, pýtať sa seba správne položenými otázkami, vedieť si úprimne odpoveď.
Ale zas aj verejná diskusia môže byť cesta ku sebe, každý je iný :)
neznámy
neznámy | 13.11.2013 17:00
Úplne s Tebou súhlasím. Každý je iný a Artemissis som asi veľmi nepomohol. Ale snažil som sa :-).
neznámy
neznámy | 13.11.2013 17:59
Možno pomohol a veľmi :)
To je Tulsi, so zázvorom, skús -COFFEE- -BYE-
neznámy
neznámy | 13.11.2013 19:35
Ďakujem, vyskúšam :-)
neznámy
neznámy | 13.11.2013 21:11
Takze rebricek urcite zacina laskou pokracuje harmoniou a konci sexom :-D jasnè preto ja ani neplanujem sa rozist..teda urcite nikdy nie kvoli sexu! To by uz musel byt asi impotent-LOL- to snad nehrozi...Tak by som nikomu neublizila..to by som neuniesla...A hlavne ties viem, ze "dokonalí" partnery len tak z neba nepadaju...ak uz by sa malo niekedy schylit k rozchodu, musel by to byt komplet rozchod ako celok...na vsetkych urovniach ako tu uz bolo spravne spomenute..cize nie len kvoli telesnym nesuladom...Tazko sa mi to hodnoti, ked chcem verit, ze sa to nebude zhorsovat..no viem, ze clovek sa vyvija a nie vzdy rovnako ako partner...ostava to u mna zatial bez zaveru..Tak ma napadlo suvisi s tymito celkovymi suladmi co tu boli spominane napr. celkom odlisny hudobny vkus?
neznámy
neznámy | 13.11.2013 23:07
Keby si mal aspoň trocha zmysel pre humor, tak by si sa na to díval inak. No nevadí...
-SAD-
Ale veta, že:"je to prejav kompenzovania straty vlastnej sebahodnoty, ktorá bola utláčaná mužským pohlavím v minulosti." Tak to si mi dal normálne chrobáka do hlavy... Prepáč, ale nemôžem inak ako: Tak toto dokáže napísať len chlap!-LOL-
Som asi na zlej stránke, prepáčte mi, že som sa tu vôbec naskytla.-BYE-

PS: Pre tých čo nestratili zmysel pre humor.
Pozor! Nejakým nekalým spôsobom sa medzi vás votrelo zviera. Nemajte ale strach, Sokrates25 ho odhalil;)
neznámy
neznámy | 13.11.2013 23:21
no dľa môjho názoru, ten kto ma tu humorne pobavil je sokrates
tvoj príspevok sa mi sakra páčil :D
nuž, na citlivú tému sme reagovali, treba počítať s nesúhlasom;)
neznámy
neznámy | 14.11.2013 00:20
Strašne múdro píšeš -THUMBSUP- Radost čítať ..
Saffiyah
Saffiyah | 14.11.2013 07:30
Rozebíráme tady nevěru, jenže se tak trochu opomněla skutečnost, že váš vztah není omezován dalšími faktory, jako jsou děti a společný majetek, které rozchod či rozvod značně komplikují. Jsi mladá, vyvíjí se i tvoje hierarchie hodnot, rovněž tak u tvého partnera. Není třeba tedy řešit nevěru jako takovou, spíš další kroky vašich životů. Pokud by ses rozhodla pro harmonický sex, trvalo by dlouho, než bys zjistila, že to byla zamilovanost, která nasazuje nám všem růžové brýle. U žen je vždy mnohem větší pravděpodobnost, že budou angažovány se vším všudy, i citově.
Sex bez citového zaujetí je jen gymnastika.
Milování je o něčem jiném, to je i o splynutí duší a nemusí při něm jít nutně o fyzický kontakt. Stačí představy a tělo reaguje...
neznámy
neznámy | 14.11.2013 07:33
Tak ja som asi viac muž ako žena, lebo so sokratom v tomto prípade tiež súhlasím :)
Možno je to mojou Lunou v Škorpiónovi, ale viem o čom hovorí, ak hovorí o transformácii, smrti a znovuzrodení.

Poznám silu sexuálnej energie, keby sa žena rozhodla odísť od muža len kvôli nenaplnenému sexu, nenapadlo by ma tú ženu súdiť, chápala by som ju.
Myslím si, že po naplnení tejto pudovej stránky, potreby, by zistila, že stále jej niečo chýba a hľadala by ďalej, už v inej oblasti.
Nedá sa škatuľkovať, čo je vhodné pre jedného, nemusí vôbec vyhovovať druhému.

Poznám sokrata25 osobne a viem, že zmysel pre humor má :)
Vyhlásenie, že si sa asi ocitla na zlej stránke len preto, že niekto má iný názor ako Ty, je veľká hra ega, ktorá Ťa ovláda.

Pritom mne sa Tvoje slová páčili, každý má iné skúsenosti a Ty píšeš čo a ako cítiš :)
neznámy
neznámy | 14.11.2013 09:51
tak sa ti ospravedlňujem ak si to myslela ako vtip (dúfam-ROLL-). ale predstav si, žeby niečo také napísal chlap o ženách na túto stránku. tak by sa naňho vrhli jak osy a prevalcovali jak cesto až do priesvitna. alebo sa mýlim? ...myslím, že je to od prírody geneticky vyrovnané 1:1. ženy aj chlapi majú svoje + aj -
neznámy
neznámy | 14.11.2013 16:27
Ďakujem.:) Ale tiež si uvedomujem, že som to asi trochu prehnala, zabudla som že takáto diskusia nieje rozhovor. Možno keby som ti tento názor povedala pri káve, tak by sme sa na tom zasmiali spoločne... Inak ja mám mužov rada, nie som proti nim vôbec zaujatá, len ich mám v živote okolo seba priveľa a niekedy ma dosť rozčulujú svojimi náladami, tak asi tak...
Prajem príjemný večer:)
neznámy
neznámy | 14.11.2013 16:54
Dakujem za tento prispevok, odpoved asi plati aj na mna..a..pomohol mi uvedomit si, ze problematicky je moj ascendent, nie to ostatne okolo! Ano, vsimla som si ze ked som ruka v ruke s vesmirom, tak mi pomaha, takze sa neoplati utekat. Ale iba ked s nim suhlasim! . Presne, potlacovanie sebahodnoty, kompenzovanie si..je to zle? Co nevidiet to kompenzovanie si skonci? vazne? neverim :D moze sa stat, ze ta kompenzacia mi ostane celozivotne?
neznámy
neznámy | 14.11.2013 21:30
celý život, jeden rok, jeden deň, jednu hodinu... čo si z toho vyberieš, je to jedno. proti večnosti je všetko nič
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...