mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Láska a vzťahy - 

nevera?

neznámy
neznámy » Antonidas | 12.11.2013 00:47
Vďaka budem na tom pracovat ;-) asi nie je, ale ked je zbytok frustrovany trpi aj duša -PUH-
neznámy
neznámy » Antonidas | 12.11.2013 09:30
Určite máš pravdu, ja som len Artemissis povedala svoj názor na vec, každý máme svoj rebríček hodnôt v živote a myslím si, že sex v partnerskom vzťahu je u nej dosť vysoko. Koniec koncov keby to tak nebolo nepýtala by radu, nie? Je strašne mladá na to aby obetovala svoje fyzické potreby. Keby bola možno na takej duševnej úrovni ako ty, a to je kompliment, tak by veci vnímala inak. Ale plánovať si s takýmto človekom rodinu je podľa mňa nezodpovedné. Aj tak by ho niekedy podviedla, ako si už napísal, tak čo potom. Ako inak sa to dá vyriešiť, ako rozchodom? Možno dočasným odlúčením...
neznámy
neznámy | 12.11.2013 09:39
Proc by mela obetovat sve fyzicke potreby?Myslim ze co se tyce fyzickych potreb,tak souzneni s partnerem je bonus.

Clovek prece nemusi zit nepretrzite bez prestavek s partnerem,a i kdyz je sam tak ma asi stale fyzicke potreby.

Myslim ze dotycna by se mela vice zamerit na sebe.Telo je jeji.
neznámy
neznámy | 12.11.2013 09:53
No,já nevim,jestli sis dobře přečetl její odpovědi.Už se sama na sebe zaměřuje tak dlouho,že jí to přestává bavit..;)
neznámy
neznámy | 12.11.2013 09:57
Tak to dela divne ne? Proc delat veci ktere mne nebavi?
neznámy
neznámy | 12.11.2013 10:14
Seš normální?Co je to za blábol?-LOL--LOL--ROFL-
...nebo jsem to špatně pochopila,že slečna neumí pořádně masturbovat?-WALL-
neznámy
neznámy | 12.11.2013 10:34
Mastrubace je divny slovo.
Pripada mi to treba jako "strouhat mrkev"

Myslim praci se "sexualni energii" a pocitama co jsou s tim spojeny.
Myslim ze to tezko muze omrzet,spis naopak. Nekdy u toho muze byt druha osoba rusiva...


Sveho casu,kdyz jsem si zacal hrat se stavebnici s detma,tak mi u toho casto zacali vadit.Tezko jsem se s nima soustredil na sve veledilo....
neznámy
neznámy | 12.11.2013 10:59
-ROFL--LOL--ROFL-
já Ti to věřim...
neznámy
neznámy | 12.11.2013 20:53
-ROFL- uz sa zachadza mimo misu tusim :-D nejde mi a sebauspokojenie...keby mi to stacilo nemala by som ziadny problem a nic by som tu nepisala...Ide mi o suznenie s partnerom pri milovani..ktore je ako som pisala chabe...a tym, ze nemam az tak nizku duchovnu uroven si myslim ma to trapi, ze chyba tak dolezity (najmä v mojom veku) clanok vztahu...preto som chcela vediet viac nazorov na to, ci to je normalne, alebo to o niecom znaci a tak...nejde mi ani o kvantitu ale kvalitu...suznenie tela a dusi...a to sa za par minut pocitit neda...A potom z takeho pocitu nedostatku vznikaju rozne myslienky typu co by bolo keby...
neznámy
neznámy | 12.11.2013 21:17
Myslím že souznění je propojení dvou" znění". Tvého "znění" a partnerova "znění"

Pokud neumíte "znít"každý zvlášť ,nemůžete ani souznít.

Měla bys sama umět vytvořit co chceš partnerovi "poslat".Když se ti to povede,tak ti to třeba bude chtít vrátit.

Jde zřejmně o vzájemné sdílení určitého vyvrcholení,které se dá třeba posílat i na dálku.Ty můžež znít třeba v Praze a on může znít třeba v Bratislavě.
neznámy
neznámy | 12.11.2013 22:00
na souznení treba, aby zneli dvaja...môže sa tá jedna strana snažiť souznít do nemoty, ak je druhá hluchá. a keď by sa aj snažila, na vytvorenie souznení, musí byť k tomu sou asi nejaká časť, ktorá tie dve znení zlepí. lebo nie všetko je zlepiteľné. sme na zemeguli!;)
Saffiyah
Saffiyah | 12.11.2013 22:33
Setkání astrálních těl...
neznámy
neznámy | 12.11.2013 22:35
-LOL--LOL--LOL--COOL-
Saffiyah
Saffiyah | 12.11.2013 22:38
Existují sexuologické poradny, pokud bude ochotný tam s tebou zajít, možná by se dalo něco řešit. Rozhodně společně.
Saffiyah
Saffiyah | 13.11.2013 06:32
Jen ti připomenu:
Žena Štír

O ženách narozených ve znamení Štíra se říká, že vztah s nimi člověka promění. Jakmile se nějaký muž do Štírky zamiluje, je pravděpodobné, že ho její neproniknutelná, záhadná povaha a tajemná krása budou fascinovat do té míry, až se na ní stane závislým. Štírky jsou smyslné, vášnivé a skrývají v sobě hluboké a silné emoce. Dokáží být zábavné, přátelské a vřelé, a stejně tak zamlklé a chladné. Je velmi obtížné zjistit, co se děje pod jejich povrchem. Jsou schopny rozpoznat slabosti a stíny lidské povahy a neujde jim žádné tajemství. Štírky jsou hrdé, odvážné a věrné. Mají mnoho zájmů, které se netočí jen kolem rodiny a domácnosti. Hledají podobně ctižádostivého a odvážného partnera. Nesnáší slabochy. Muž, kterého si Štírka vybere, vždy patří do kategorie výjimečných. Takového muže bude Štírka podporovat, bude mu nápomocná i v horších časech a ochotně se pro něj vzdá i své kariéry. Štírka dokáže vášnivě milovat i nenávidět. Podvod a klam neodpouští. Každou laskavost mnohonásobně vrátí. Jestliže ji někdo podvede, nikdy na to nezapomene. Má silně vyvinutý smysl pro spravedlnost. Je podezřívavá i majetnická.

Štíři si nejlépe rozumí:
•v partnerském vztahu se zrozenci znamení Býka, Raka, Lva, Panny, Střelce, Vodnáře nebo Ryb.
•v práci/v byznysu s lidmi narozenými ve znamení Býka, Blíženců, Lva, Vah, Střelce, Kozoroha, Vodnáře a Ryb.

Jsi mladá, ženská sexualita ve tvém věku se ještě pořád vyvíjí, zraje, co bude až ti bude 30 let? V tomhle věku vztahy začínají vzájemnou erotickou přitažlivostí, všechno ostatní se odvíjí od "chemie".
Zamysli se nad vašimi společnými začátky, přidej k tomu své představy o vztahu jako takovém. A v žádném případě neměj strach, že v životě už nikoho vhodného nepotkáš... A pak se rozhodni.
neznámy
neznámy » Saffiyah | 13.11.2013 09:18
chcel by som len reagovať na nejaké detaily ohľadom vzťahov škorpióna. Stefen Arroyo, ktorý sa zaoberá vzťahovou psychologickou astrológiou tvrdí, že je najmenej manželstiev medzi škorpiónom a býkom. to sú asi znamenia, ktoré so sebou vedia vychádzať najmenej z určitých dôvodov hoci sú to znamenia protiľahlé. jedna z možností bude asi tá, že škorpión má v sebe najviac ohňa z vodných znamení a oheň so zemou (býka) sú navzájom v napätí. ale to je len jedna vec čo ma napadla. možno je to inak. tiež sa mi zdá, že si vymenovala príliš veľa znamení s ktorými si škorpion môže rozumieť (ak ide samozrejme len o samotné znamenia a ich kvality, nie radix). napríklad blíženci je ďalšie znamenie, ktoré by som neradil medzi veľmi kompatibilné so škorpiónom. astrologická kvalita škorpiona a blížencov je veľmi rozdielna a je medzi nimi málo spoločných alebo doplňujúcich kvalít, ktorými by sa mohli prepojiť do jednoty. ale to je asi na dlhé lakte a na inú diskusiu. nechcem moc odbáčať
neznámy
neznámy | 13.11.2013 10:36
Chlap by mal robiť to, na čo je geneticky od prírody naprogramovaný, to od nich vlastne aj my ženy vyžadujeme. S ostatným si poradíme hravo aj samé;)

-LOL-

nuž.. toto bolo asi jadro a esencia celého príspevku. prvé čo by som právom povedal, hoci možno nie najľahšie stráviteľné, že z teba hovorí ego a veľa animálnych vlastností.

rieši sa tu problém, ktorý je škorpiónovskeho charakteru a ktorý si zároveň vyžaduje škorpionovkse riešenie - totálnu transformáciu, smrť a znovuzrodenie. sú to veci, ktoré rieši mnoho ľudí na tomto fyzickom svete vo fyzickom tele a nie je to vec, ktorá sa vyrieši hneď v jednom ľudskom zrodení. je to väčšinou kolobeh kariem a problémov, ktoré človeka tlačia natoľko až nakoniec je dotlačený k múru kde musí urobiť jediné - duchovne zomrieť a znovu sa narodiť. húsenica musí skončiť so svojím prízemným životom (na jeseň v období škorpiona) a musí sa premeniť na motýľa. čím viac odporujeme tomuto kozmickému zákonu, tým viac je to bolestivé.

no a čo si napísala ty diké, tak na to sa dá pozerať z dvoch stránok. jedna je tá o ktorej píšeš - inými slovami, telesné potreby majú obrovskú moc, žijeme vo fyzickom tele a musíme akceptovať aj naše animálne stránky života. druhá vec je tá, že ak úplne podľahneme a necháme sa zmanipulovať animálonosťou, stávame sa aj mi animálni a manipulatívni - krutí. zamysli sa nad jadrom svojho príspevku - bez pohľadu na to, akých chlapov si v živote stretla a akí (de)formovali tvoj vzťah k ním, je to prejav kompenzovania straty vlastnej sebahodnoty, ktorá bola utláčaná mužským pohlavím v minulosti. celé je to vlastne o nezvládnutí zvieracích úrovní hoci to vôbec nie je jednoduché, nikdy sa nám nedostane trvalého uspokojenia a skutočného šťastia, ktoré máme šancu dosiahnuť ako ľudia. tvrdiť, že inak to nejde, potrebueš hlavne aby ťa poriadne "toto" a že mazliť sa môžeš na dôchodku je strašne úbohé aj keď vychádzaš z tvrdej reality - z tvojej (ale aj z mnohých iných).

jedna vec je prijatie VONKAJŠÍCH radikálnych zmien v živote a druhá prijatie radikálnych zmien v našom vnútri. ruka v ruke ide vonkajší svet s vnútorným, ale ak hovoríme o zmene partnera, vonkajšieho života, malo by to byť v súlade s našim vnútrom a našim vnútorným vývojom. inak je to len utekanie pred samým sebou. darmo budeme žiť s iným človekom, alebo utečieme ďaleko od problému, ktorý sedí naspodku nášho vnútra a iba sa projektuje do vonkajšieho sveta ako na filmové plátno.

život nie je med lízať a keď sa necháme poslušne priťahovať len zemskou príťažlivosťou, raz tak či tak po voľnom páde padneme tvrdo na hubu ;)
Saffiyah
Saffiyah | 13.11.2013 11:19
Máš pravdu, nechtěla jsem to tam dávat, ale stalo se...
Z vlastní zkušenosti s lidmi kolem sebe jsem to vypozorovala. Konkrétně vztahy s vodními znameními byly stabilní, celoživotní, s Býkem to nefungovalo ani rok.

S Blíženci nemám zkušenost, zatímco ty ano ;)
neznámy
neznámy | 13.11.2013 12:05
Som asi primladý aby som ti radil, ale keďže ty si ešte mladšia tak to vyskúšam. Skús sa zamyslieť nad svojimi potrebami, zisti si prioritu číslo jedna (harmónia, láska, sex, ... ?). Sex by samozrejme nemal byť na prvom mieste a aj keby bol mala by si byť schopná prežiť pekné milovanie s človekom, ktorého ľúbiš. Vraví sa mi to ľahko, ja viem, ale zdôrazňujem to len preto, že rozísť sa s niekým kvôli sexu by bolo nesprávne. Jemu by to pravdepodobne dosť ublížilo a teba ako osobnosť by to posunulo zlým smerom. Naviac, je dosť možné, že keby si mala iného chlapca, ktorý by po sexuálnej stránke bol vytrvalejší a schopnejší nevedel by ti ponúknuť to čo tvoj terajší priateľ. Naozaj si na to sadni a sama posúď čo chceš spraviť a či je to správne. Až potom sa rozhodni. Nepáči sa mi prirovnanie s autami. Chlap nie je ani porche ani škodovka ani iné auto. Partneri si majú byť rovnocenní, žena sa nemá len voziť. Skôr by som povedal, že by mali byť ako nákupné vozíky pre lidlom :-D:-D, majú do seba perfektne zapadnúť. :-D Držím ti palce :-).
neznámy
neznámy | 13.11.2013 12:43
V Lidlu prodavaji pred vanocema velice dobra vyberova vina.
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...