mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Láska a vzťahy - 

nevera?

neznámy
neznámy | 10.11.2013 21:09
Nikdy nehovor nikdy a človek sa rokmi mení...vekom opadávajú šupky ako s cibule......menej dbáš na mienku okolia a trochu viac na svoje potreby.Ako som si všimla hlavne ženy okolo tridsiatky riešia vsťahy odchodom ,alebo neverou,pokial maly vo vsťahu niečo,čo im nestačilo....dokážu svoje potreby potláčať dlho a potom býva riadna revolúcia-BLUSH-
Antonidas
Antonidas | 10.11.2013 21:22
Ak ten pocit túžby sa bude opakovať ,bude narastať až v jeden čas ...rok-y naberie na sile a podvedieš, hoc pri nejakom konflikte. Sex v partnerstve je dôležitý,ale nie najdôležitejši. Treba ovládnuť túžbu zmenou vedomia ,pracovať na sebe. Komunikovať s partnerom....alebo rozchod. Každý sa slobodne rozhoduje a platí za to...o tom je život.
neznámy
neznámy | 10.11.2013 21:35
Musíš si sama v sebe ujasniť, čo je v živote pre teba dôležitejšie. Či je to sexuálny život alebo harmonický vzťah. Respektíve, či je pre teba kvalitný sex prioritou číslo jeden. Ak áno, tak sa s ním rozíď a hľadaj takého, čo ti bude v posteli vyhovovať. Priprav sa však na to, že to nemusí byť až taký harmonický vzťah, aký máš teraz. Možno to bude nejaký supermačo, ktorý vie, ako na to, ale bude mať ďalšie ženy popri tebe. To je samozrejme ten horší scenár. Samozrejme, že je možnosť natrafiť aj na takého, s ktorým to bude ideálne v každom smere.
A ak je pre teba prioritou číslo jeden harmónia vo vzťahu a vzájomná láska, tak sex by vás určite nemal rozdeliť, lebo v starobe ťa s ním bude spájať to vzájomné porozumenie. A ak ti priateľ za to stojí, tak len trpezlivosť a určite sa to raz zlepší. A ak sa to nezlepší, tak minimálne po tom uvedomení si priorít, to už nebude taký veľký problém, ako sa ti teraz zdá.
neznámy
neznámy | 10.11.2013 21:47
Máš skoro môj nick, pôvodný, neskôr som si ho obrátila naopak :)

Myslím, že sa Ti to celé postupne vyrieši na základe tejto Tvojej vety:

"Ale moja frustracia sa stupnuje..."
neznámy
neznámy | 10.11.2013 22:07
mne to skvele vysvetlila jedna veta:
sex je pudová záležitosť, buď to pude, nebo nepude...

ako ťa to bude frustrovať potom? keď budete mať deti, úvery, žiadny čas na seba, stres? za dva roky ste na to neprišli, ako by to mohlo fungovať a už ani neprídete, nepomôžu žiadne terapie...evka to opísala trefne, potláčaš, potláčaš a potom to buchne! si mladučká, nechaj si čas na rozmyslenie, ono to spadne tam, kde má, neboj :)
neznámy
neznámy | 10.11.2013 23:32
Vsak som to napisala ze to plati aj pre jedneho aj pre druheho.....
neznámy
neznámy | 10.11.2013 23:45
Byla jsem na awakening masáži. Je velmi příjemná a po ní se spustí silná detoxikace. Má celkově vliv na vnímání i pocity. Zněny dobíhají ještě docela dlouhou dobu.
neznámy
neznámy | 11.11.2013 00:15
Pokud nepomůže si promluvit a chybí ti opravdu jenom sex, je možné se uspokojit i jinak, než nevěrou. Co se tyka krátke vydrže, kup si robertka , samozřejmě s partnerem a zapojte ho do předehry.
neznámy
neznámy | 11.11.2013 00:48
Mila Artemissis. Riešim presne tento istý problém, presne v tomto istom čase! S partnerom síce nie sme dva roky ale iba necelý rok a taktiež máme problém v posteli. Respektíve, on má problém a to ten, že nepociťuje sexuálne túžby pretože nikdy nemal ženskú. Zároven veľa pracuje, takže absolutne potláča svoje pocity. Ja som teraz v Spanielsku a jeden konkrétny chlap ma tak zmanipuloval, že som uplne zmatená a neviem ako to vyriešiť,. Na jednej strane som mladá a chcem si "užiť", na druhej viem, že môj priateľ je šialene úžasny a sexuálne príťažlivý a ešte sme nemali moc príležitostí na to, by sme sa nejak extra posúvali dalej, takže sa čaká na môj príchod. Takže odolávam , vždy ked Spaniela stretnem, odolavam a den na to som na dne svojich sil a v totalnej depresii. Aké klišé! :D
Každopádne pokiaľ si si istá, že tvoj priatel ta fyzicky nepriťahuje, tak si myslím, že to skončí. Ak vieš nejakú úpravu vzhľadu po ktorej by ťa priťahoval viac, jemne mu to naznač, nemyslím si že vzhľad nie je dôležitý. A suhlasim s tym, ze pokial sa na niecom pracuje, tak sa da nieco dosiahnut, coho prikladom som napr aj ja. A som spokojná s tým posunom, aj ked je len malý, napriek mojej kozorozeckej ťažkopádnosti a prakticizmu. A ak už si frustrovaná a cítiš pretlak, nezabudni na babičkovské príslovie : "pánbožko pomôže tým, čo si pomôžu sami" nech už v akomkolvek kontexte, nebud pasivna, nehovor o tom, sprav nieco aby si to zmenila. Veľmi veľmi držím palce!
neznámy
neznámy | 11.11.2013 00:49
Milá Artemis, /inak toto je môj úplne prvý príspevok do akejkoľvek diskusie na tejto stránke/ práve preto že máte krásny harmonický vťah plný lásky ako píšeš, vám ten SEX nefunguje. Nič proti tebe, ale ty ideš proti sebe. Nepoznám škorpióna ktorého by uspokojovala harmónia vo vzťahu. Ver mi, mám doma jedného takého.
Nebude to lepšie a vieš prečo? Narážam na ten tvoj vraj najkrajší sex v živote, aj keď si myslím že máš málo rokov, aby si o ňom takto hovorila. Dohodnime sa, že bol zatiaľ najkrajší,ok? Chyba je v tom, že keď si už raz jazdila na porsche, tak ti jazda na škodovke stačiť nebude. Neviem koľko má tvoj partner rokov, ale má problém a mal by ho riešiť u odborníka. S tebou sa on o tom rozprávať nebude. Možno je ale problém aj v tebe, viď charakteristika :
Tajomnosť, sila a priam magické vyžarovanie ženy Škorpiónky mužov priťahuje, a zároveň v nich vyvoláva pocit strachu, že nezvládnu požiadavky, ktoré táto náročná žena na seba i svoje okolie má.

Nevešaj ale hlavu, ja som síce račica ale tá charakteristika sedí aj na mňa, tiež mám skúsenosť s tým že chlap nebol zrazu pri mne chlap. A samozrejme že za to mohol stres a ja/vraj:)

Moja rada? Hlavne ho nelutuj a nenechaj sa vydierať jeho láskou. Ruku na srdce, pre teba je sex dôležitý, potrebuješ aby ťa poriadne ... . Maznať sa môzeš keď budeš na dôchodku.
Vieš čo je zaujímavé? Že keby som bola v tvojom veku, rozišla by som sa s ním kvôli tomu.
A vieš čo je ešte zaujímavejšie? Že by som sa s ním kvôli tomu rozišla ešte aj v mojom veku;)
Chlap by mal robiť to, na čo je geneticky od prírody naprogramovaný, to od nich vlastne aj my ženy vyžadujeme. S ostatným si poradíme hravo aj samé;)

Prajem ti aby si bola spokojná a šťastná, nech sa už rozhodneš akokoľvek.
neznámy
neznámy | 11.11.2013 23:08
Ten sa zapojil do hry uz po pol roku takze..za ten rok a pol som sa ho celkom nabazila a ci si budeme hovorit, to neni ono..obycajny kus plastu :-D pre zeny bez chlapa super vec...ale nahrada za normalny sex...nie..
neznámy
neznámy | 11.11.2013 23:19
Potesila si ma, ze nie som v tak smutnej situacii sama :-D no nepisala som, ze by ma nepritahoval..pritahuje..ale nie je jediny no -SHAME- ale ja som silna zena a zatial to zvladam...ties bojujem s myslienkami, ze ktovie aky by bol ten a ten...a cim menej tych uspokojivych zazitkov je, tym viac ma takychto myslienok valcuje...ale nastastie ma moje moralne hodnoty a zaplava vycitiek vzdy zbrzdia...V tvojom pripade by som este nechadzala flintu do zita, ked nemal zensku mozes si ho obrusit podla svojich predstav a ked aj tak nic..mozes sa vratit do Spanielska :-) dakujem pekne, aj ja drzim palce v posuvani sa!
neznámy
neznámy | 11.11.2013 23:34
Dakujem o to viac si ho cennim. Jasne, bolo to myslene, ze zatial najlepsi sex v zivote...ties velmi dufam, ze nie posledny...Pekne povedane..so škodovkou sa uspokojuje tazko....ma 27..to je myslim vek na ine maratony -CRY- jj uz vie, ze to ma riesit a mam v plane sa spytat ci sa mu to stavalo aj pri inych zenach..lutovat nelutujem ale uz aj faza tutumutu tolerancie ma presla...zas nechcem vyzerat agresivne, ale nie je to lahke no...
Dakujem za rady..vsetkym..budem na ne mysliet a snad to vsetko dobre dopadne :-) zatial to necham na cas...
Antonidas
Antonidas | 11.11.2013 23:36
Človek sa mení životnými skúškami, ktoré ho zasiahnu. Čo v takom vzťahu trpí? Duša či ego? Láska nevydiera. Vyskúšať jazdu na porsche je o niečom inom ako ho mať. Aj na škodovke sa odveziem ako na porsche. Porsche len zvyšuje ego výnimočnosti. Všetko má svoje plusy a mínusi...je to o slobodnom rozhodnutí,kaźdý tu má svoj údel a skúšky... Najhoršie je keď duša trpí,človek má všetko hmotné ale nežije...len prežíva v strachoch.
neznámy
neznámy | 11.11.2013 23:58
najdi si ineho partnera s ktorym ti to bude klapat aj v posteli a budes mat klud na dusi
neznámy
neznámy » Antonidas | 12.11.2013 00:12
Je pravda, ze to porshe by som nechcela mat...nie je to typ pre jednu ''majitelku''...
Takze to mam brat ako skusku? Neviem ci trpi dusa alebo ego...zeby dusa?..
neznámy
neznámy | 12.11.2013 00:26
Víš ono záleží na tom , jak se použije.pokud tě muž dlouho hladí líba, třeba použije i fraciji a pak ví že 2 krát se hejbne a bude hotovo, takže třeba prodlouží orál i hlazení a dráždění kde ti to vyhovuje a dá tam robertka a když máš těsně před vyvrcholením tak ho tam zasune. To záleží na každém co je normální sex. A jsou roberttky které nejsou tuhé a studené, ale gelové. Takže prosím tě je potřeba doadit pocity a říct co každému vyhovuje No to se teda upřimně stidím nejsem nejmladší
neznámy
neznámy | 12.11.2013 00:30
:D
Antonidas
Antonidas | 12.11.2013 00:32
http://automoto.cas.sk/clanok/193274/dialnicna-bitka-lada-vs-porsche?utm_source=azet.sk&utm_medium=box-magaziny&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP vytuninguj škodovku ;):)
Je to na tebe a partnerovi ako ďalej... vo vzťahu musí byť harmónia-vzájomná i vnútorná
Nastáva tu otázka - je pre dušu dôležitý sex?
neznámy
neznámy » Antonidas | 12.11.2013 00:43
Tělo a duše jedno jsou, sex a potažmo k tomu chováni partnera a tím nmy slym sex tělesny ale jeho cítění oboje sovuvisí. Mně o sex nešlo, koukni na téma sebevražda, Navíc každy to na tělesné urovni vnína jinak, také záleží na vyspělosti duše. Tím si je člověk vědom, zdaa klidny vztah a nespokojenost si do kodáži vyvážit třeba mastrubací, bez výčitek. Bůh nás tvořil i těmhl potřebama. Každy jme originál a je jenom na nás jak to zvládnem.
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...