mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Katastrofa v roku 2012?

Antonidas
Antonidas | 8.1.2012 12:41
Mal si nejaký záver dať, to môžem potom uznať. Presne koľko stromov? neviem,ale niekoľko desiatok určite... Vieš,keby som išiel tvojím metrom, tak ťa už mám vyhodnoteného. Chlap vie uznať názor, vie sa ospravedlniť ...a nie hneď súdiť.
neznámy
neznámy » Antonidas | 8.1.2012 16:31
spät ku teme prosim,ziadna katastrofa razu velka vlna a ukrutne zemetrasenia a lavove polia sa nebude diat,katastrofa uz vlastne nastala,ludia budu viac a viac precitlively na svoje ego az ich to dovedie ku katastrofe v ich dusiach,napriek tomu ze jedna skupina ludi sa stara o to aby bola vo svete rovnovaha,druha sa len bezmocne prizera a kritizuje to co sa skritizovat da,tu podotykam bud dojde k bodu zlomu a sa nieco s toho podary zrealizovat u tych ktory to chcu a su na to pripraveny alebo to ostane v letargii ako doteraz,a ked budeme chciet nieco zmenit tak kazdy bude musiet zmenit sam seba svoju podstatu svoj pristup,svoje chapanie,a vsetko co s tym nalezi ked pojde o to ci budeme cakat na niekoho ze nam vytvory podmienky na zdravsi zivot alebo zacneme sa starat o nase zdravie okolie a dusu sami,ked chces zmenit vladu tak chod volit ked chces zmeit bydlisko tak si vypestuj zahradku a ked sa ti nepaci tak si zmen meno a chod do angliska a ked sa ti tam nepaci tak sa daj vystrelit do vesmiru a ked sa ti tam nepaci tak chod kazde rano si zabehat do lesa,potom si daj sprchu ,daj sa do prace ,zaspievaj si zatancuj si a potom posli na zverokruh.sk tvoje zazitky aby sme sa mohli tesit aky je zivot pekny ked mame najdeny zmysel,nikomu sa neospravedlnujem lebo nikomu som neublizil,a ked tak som niekomu posteklil precitlivele ego,preto aby on neurazal moju dusu a naseho Lorda.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 17:32
este by som mala byt uprimna, lebo tato tema je zavazna nielen co sa tyka tejto temy konkretne, ale v sirsich suvislostiach. Niekedy nam Bozia prozretelnost prinesie do cesty ludi, ktori sa mozu nachadzat v ciernom stave duse, a aj to mozno preto, lebo nam ukazuje moznost ako prostrednictvom tychto ludi rast. Pravdaze musime si davat pozor, aby nas do tohoto stavu nestiahli, lebo maju v sebe velikansku silu a vlastne vsetko, co sme tu spominali pudy, nedostatok svetla atd. nas mozu obrat o vsetko. Raz si spomenula, ze vztahy su podstatne, dolezite. To si myslim aj ja. Nielen partnerske, ale vsetky vztahy, ktore mame, nam umoznuju rast. Niekedy mozeme mat vedla seba cloveka, na ktorom nam velmi zalezi,ale ktory nam moze ublizovat tym aky je a aky pristup k zivotu si voli a to nas boli. No napriek tomu tohoto cloveka lubit neprestavame, lebo laska je bezpodmienecna. Nelubime preto, lebo...lubime a hotovo, celeho cloveka aj s jeho nedokonalostami, ktore su niekedy velmi velke a sposobuju nam skutocne nesmiernu bolest. To je mozno ten bod, z ktoreho mozeme vychadzat, nemozeme sa k takemu cloveku obratit chrbtom, lebo ho lubime, nikdy to nechceme urobit. Jedina vec, co nam zostava, je obratit svoju pozornost do svojho vnutra, do seba, preverit svoje srdce, svoju vieru. Skutocne verim, ze clovek na ktorom mi zalezi sa zmeni? Skutocne ho lubim natolko, ze by som vedela urobit vsetko pre toho cloveka, aby sa zmenil?, lebo laska hory prenasa...
A este tieto myslienky z kalendara, co mam doma:
Radost je semienko, viera je pucik, laska je kvet a nadej je ovocie, ktore tato prinasa.
Kvety zajtrajska su semienkami dneska.:)
neznámy
neznámy | 8.1.2012 20:48
v pripade, ze takym ludom podlahneme, prejavi sa to tak, ze nase presvedcenia, nazory, viera, cistota zmiznu a ludia, co nas dobre poznaju, nechapu, kam sa tieto podeli. To je to zlo,ktore taki(v ciernom stave duse) ludia predstavuju, nie su priamo zlom, ale ich vplyv na nas taky moze byt a my mozeme zacat verit, ze katastrofy prichadzaju zvonka. Ziadne zlo neprichadza zvonka, len nase rozhodnutia mu davaju priestor. Potom zabudame pri nich na svoj vnutorny svet, na to, co bolo najdolezitejsie.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 21:48
To si napísala veľmi pekne, Vandi.
Napr. moja posledná skúsenosť s mojim synom:)
Už som bola z neho zúfalá a kvôli niektorým priestupkom (v podstate charakteristickým pre živšie deti v jeho veku) som povedala aj také veci, ktoré by sa nemali hovoriť. A oprávnene sa obávam, že jeho reakcie boli iba reakciami na moje výchovné chyby. Zdá sa mi dokonca, že jeho správanie nebolo ani vedomé. On sa vlastne podvedome správal tak, aby som zaregistrovala, že sa čosi deje, intuitívne reagoval na svoje potreby.
No a nie je to vždy temnota ľudí, ktorých nám Božia prozreteľnosť do cesty postaví. Niekedy je to temnota naša, ktorá nechce byť videná a títo ľudia nám iba ukážu, že aj v tme sa dá kráčať, ak zažneme v sebe svetlo.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 22:29
-SHINY-tak nejak si to predstavujem...
uplne jednoducho-nie prezivat,ale zit
matka Zem nas potrebuje a my ju
neznámy
neznámy | 9.1.2012 07:28
niekedy staci nechat veci plynut a nechat sa unasat, aby si clovek oddychol od tazkych myslienok a jednostrannych videni. A potom nevidi ani vychovne problemy, ani temnotu, ale uplne novy siry obzor:).
neznámy
neznámy | 9.1.2012 19:03
no jantchi, nedalo mi, lebo si navidomoci trefny v tejto rubrike, najma touto tvojou vetou:nepomylili ste si rubryku nahodou,no toto co tu pisete je cista katastrofa.
Pouzivas presne slovo katastrofa v rubrike s nazvom Katastrofa v roku 2012?, ano presne toto je katastrofa roku
2012, ked sa s niekym rozpravas a zrazu ti chrstne do tvare svoj odporne zapachajuci odpadkovy kos nicotneho zhniteho vnutorneho sveta. To je ohrozenie skutocneho velkeho kalibru, nie imaginarny nepriatel prichadzajuci zvonka, ale ludska prazdnota velkych rozmerov, cihajuca na kazdom kroku a baziaca po tom, aby nas nakazila, kedze je vysoko infekcna. Tvariaca sa ako baranok a prefikanym sposobom vyvolajajuca falosnu lutost a manipulujuca s ludmi, ktori nedopatrenim vytesnali svetlo svojho vedomia z tejto hnijucej oblasti( ale chapem to, aj mne sa to stalo, ze som sa nechala uniest zdanim-SAD-).
neznámy
neznámy | 10.1.2012 18:07
Ahoj Vanda,nic sa neboj tazke temy treba vyvazovat lahkymi a naopak,ked strom rastie tak ho nepocujeme,pocut ho iba vtedy ked po zotati spadne,a ziadna temnota sveta nedokaze zhasnut tvoju sviecku nadeje,je iba na nas co si vyberieme,verym ze niektory ludia prisli sem,nam ukazat aku tazku karmu vlecu zo sebou,ale napriek tomu aby sa jej zbavily tak sa snazia nenapadnym sposobom hodit to ich bremeno na nas,a je to skuska nasej naivity ci zacneme cloveka lutovat a brat ciastocne jeho zataz na nase plecia alebo,sa dotycny zbavy svojej tiaze sam,uvolni sa odlahci sa a vzlietne ku nam do nasej lahunkej vysky kde sa za pomoci prijemneho vlazneho vanku necha unasat krasnym priestom nasej fantazie, lasky a nadhernej hudby,ved to je to krasne,nechapem preco sa niektory z nas musia sami trestat,nie je to v zakone bozom a ani inom,len v nasich predstavach,samozrejme podla zivota niektorych jedincov ktory nespracovali svoje nadobudnute zazitky,a nedokazali prijat,ze je nieco vecsie ako ich ego,zabudli sa opytat svojej duse ako by mohli napravit svoje nestastie,tak ako som uz mynule vysvetlil,zmenit dokazes len sam seba,pekny priklad nam dal jeden pan ktory nechcel zmenit seba ale pokusal sa zmenit ostatnych a vydeli sme ako to dopadlo,nemenujem ho,1939-1945.pekny den vam prajem a Dont Worry be Happy,ved slniecko je stale tam kde bolo a stale tam aj bude,ono nas sem poslalo a my sme si to vybrali sami kde a ako sa narodime.
neznámy
neznámy | 10.1.2012 18:14

zacneme cloveka lutovat a brat ciastocne jeho zataz na nase plecia alebo,sa dotycny zbavy svojej tiaze sam,uvolni sa odlahci sa a vzlietne ku nam do nasej lahunkej vysky kde sa za pomoci prijemneho vlazneho vanku necha unasat krasnym priestom nasej fantazie, lasky a nadhernej hudby,


Počuj Jantchi, nie si ty anjel? :D
neznámy
neznámy | 10.1.2012 18:38
ked dokazes pochopit,ze tvoje telo je nastrojom duse,ktora sa chce citit slobodne,tak predsa dusa nebude chciet svojmu telu zle a tazko,ale naopak pomoze svojmu telu aby sa citilo lahko(logicke)a mozes byt aj ty anjelom na zemi,tak ako vsetci onedlho budeme anjeli na zemi(ak tomu budeme verit)ak nie tak nebudeme.je to tvoja volba este stale si to nepochopila.vsetko co robis ako citis ako vidis ako pocujes kde si a co si je iba tvoja osobna volba.
neznámy
neznámy | 10.1.2012 21:05
no ja sa ako anjel necitim, ani tak sa necitim, ze by som sa vznasala v nebeskych vyskach, som tu na tejto zemi. Mam hadam aj nejake poslanie, lebo kazdy ho nejake ma, aj ten co nas zlosti, nam umoznuje aby sme nepadli pod zem ale ani aby sme nemali hlavu v oblakoch. Mne staci, ze som na tejto zemi.-LOL-
neznámy
neznámy | 10.1.2012 21:55
niekedy vsak sa clovek citi lepsie, ked opusti spolocenstvo, v ktorom do neho verejne kopu a urazaju ho, respektive nechaju jedneho jedinca tak cinit. Je to sice bolestne, lebo kazdemu zalezi na tom, aby niekam patril, no doteraz nelutujem, ze som opustila tie spolocenstva, ktore som opustila. Lebo moje zotrvavanie v nich bolo iba mojou slabostou a navrat do reality, aj ked s mensimi ci vacsimi odreninami znamena casto pristatie na zemi, aj ked tvrdej, predsa len zemi. Ak ostatni nechaju jedneho tak cinit, znamena to, ze s tym suhlasia a to ja zase sadomaso nie som, na to sa mam az prilis rada aj so vsetkymi nasledkami. Takze jantchi vdaka za prijemnu vymenu. Slnko svieti, ale mali by sme chodit tam, kde ho naozaj vidiet a kde su vsetci ludia jedno telo a jedna dusa. A hlavne fakt nemam naladu verit tomu, ze katastrofy prichadzaju zvonka, odtial spasa duse teda fakt nepride. Inac jantchi tu su mozno skryti narodovci, vies, ked si v cudzine, tak by si sa nemal hlasit k rodnej hrudi, lebo na nu uz podla niektorych nepatris. inac nechapem ako jeden clovek bez svetla v dusi tu mohol ziskat taku moc. Ale pravdou zostava, je staci par kvapiek jedu a cele more je znecistene. Vidim, ze ani ty to nechapes. Zelam ti z celho srdca a hlavne uprimne, aby si si nasiel ludi, ktori si budu vazit tvoje priatelstvo a aj ho budu chranit:)
neznámy
neznámy | 11.1.2012 01:09
len kamarat ti prihravku vrati http://www.youtube.com/watch?v=HesRB5gT5QI
neznámy
neznámy | 11.1.2012 16:28
Ahoj Vanda skus mi prosim ta vysvetlit alebo prelozit do detskej reci tvoj citat,,


inac nechapem ako jeden clovek bez svetla v dusi tu mohol ziskat taku moc. Ale pravdou zostava, je staci par kvapiek jedu a cele more je znecistene. Vidim, ze ani ty to nechapes.
neznámy
neznámy | 11.1.2012 18:14
toto, co som napisala a na co sa pytas znamena toto:
Akym pravom ma clovek, co nie je schopny povzniest sa nad vlastne utrpenie tu niekoho hodnotit? Sucit je najvacsou instanciou lasky, no ak je niekto zamerany na seba, neviem sa nasilu prinutit lutovat takeho cloveka.
neznámy
neznámy | 11.1.2012 18:41
inac nechapem ako jeden clovek bez svetla v dusi tu mohol ziskat taku moc. Ale pravdou zostava, je staci par kvapiek jedu a cele more je znecistene.

Občas sa stáva, že svoj subjektívny pohľad povýšime nad ostatné.
Len chcem, aby si vedela, že s tebou tento pohľad nezdieľam. Všetko ostatné, v čom sme si blízke áno.
Nemám ani najmenší dojem, že tu má ktokoľvek akúsi moc a že jeho kvapka nám znečistila more.
neznámy
neznámy | 11.1.2012 20:48
ano, ja zasa s tebou nezdielam tvoj nazor, ze ta osoba je nevinne v ocierneni Krista, takisto ako to, co citujes je podla teba moj subjektivny nazor, tak podla mna je tvoj subjektivny nazor to, ze tato osoba svetlo v dusi ma. A aj to je dovodom, preco som sa ohradila a nepotrebujem, aby ma niekto chlacholil. Nie, uz nie.
neznámy
neznámy | 11.1.2012 21:03
Neprináleží mi súdiť, kto koľko svetla v sebe má. Znak jin jang to ukazuje dosť presne, myslím. Aj vo svetle je zárodok temna, aj v temne zárodok svetla.
Tu na zemi je to tak.
neznámy
neznámy | 11.1.2012 21:06
hodnotis podla jin a jang? podla hodnotenia krestana je tvoj nazor aky? zarodok svetla, ked Kristovi pluvnu do tvare?
zvlastna logika
asi patrim do nejakej sekty
Stránka:
< 3 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...