mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Karmické stretnutia

damara
damara | 25.5.2017 12:54
Stalo sa to pred mnohými rokmi. Bola som veľmi mladá a s kamarátkou sme išli do jedného bistra, že sa tam najeme. Pri bare sedel mladý muž a ako sme vošli tak sa na nás pozrel. V tej chvíli som zostala úplne ochromená až nemožná a mala som nutkanie odtiaľ doslova ujsť. Aj som ušla. Kamarátka nič nechápala a ani ja to dodnes nechápem. Jeden jediný pohľad stačil, aby som bola k tomuto mužovi neodolateľne, veľmi intenzívne až magicky priťahovaná. Mala som pocit, že som otrokyňa a on môj pán a že ho veľmi milujem a zároveň sa ho bojím.
A taký istý pocit mám dodnes keď si na to spomeniem. Vtedy som ešte o karme nič nevedela a ani netušila, že niečo také existuje a dnes si myslím, že toto bolo karmické stretnutie aj keď len na pár minút. Išlo o vyrovnanie karmy?

Predtým a ani potom som už nikdy takéto silné puto pri nikom nepocítila.

Máte podobné skúsenosti? Ak áno, zdôverte sa.
neznámy
neznámy » damara | 25.5.2017 15:07
A to si ho potom uz nikdy nevidela? No mne sa nieco podobne ale fakt iba okrajovo podobne stalo ze som stretla niekoho kto vo mne vyvolal podobne silne pocity akurat ja som neusla kedze som starsia od dotycneho a bola som so svojim priatelom ale nevedeli sme od seba odtrhnut oci así po 4 rokoch sa ten isty dotycny zoznamil s mojim muzom v praci a o dalsie 4 roky som ho spoznala teda oficialne zoznamila ja aj ked po tych 8-ch rokoch to bolo uz ine pretoze sme spolu mesiac pracovali ale jak keby mi videl priamo do duse ked som sa dozvedela ze on je ten byvali kolega mojho muza z prace hovorila som si aka nahoda ze toho isteho spoznavam ja po takej dobe potom odisiel do zahranicia a ja som ho nevedela dostat z hlavy tak priznam sa kukla som jeho profil na FB a ked som tam zbadala jeho fotku za mladi tak som zmrzla pretoze on je ten spred 8rokov! Tak zeby zas o 4 roky ? Neviem karmov by som to nenazvala ale ani nahoda :)
neznámy
neznámy » damara | 25.5.2017 15:32
Vyrovnanie karmy jedným pohľadom? -ROLL-
neznámy
neznámy » damara | 25.5.2017 17:43
Karmické = odněkud se známe?

Podle mě jsi na chvíli zahlédla kus sebe samé.
neznámy
neznámy | 25.5.2017 19:49
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 25.5.2017 20:04
:)
neznámy
neznámy » damara | 25.5.2017 21:35
Ano stalo sa mi to. Po 23 rokoch sme sa stretli znova a sme spolu aj ked sme tym rozbili dve rodiny. Nikdy na tie prve tri sekundy nezabudnem. Ked som ho prvy krat videla a pocula. Bol to zasah. Akurat ze neverim na karmu takze v mojom pripade to nebolo karmicke. Iba som to mega citila.☺ coho silu potvrdilo to co sa stalo po 23 rokoch.
neznámy
neznámy » damara | 26.5.2017 00:08
Verím, že je karma a stalo sa mi niečo podobné. Napriek tomu, že som dlho v stabilnom vzťahu, nevyhľadávam bočné chodníčky a k vzťahom mám pomerne triezvy prístup.
Tam už na prvý pohľad bolo všetko jasné. Vzájomné napichnutie, poznanie, ponor až na dno duše... Jednoducho, bola to sila. No a aj nejaká temnota by sa našla. Aj láska určite, ale taká zvláštna, na mojej strane bez vedľajších nárokov.
Čo ma zaujalo na tvojom príspevku, je slovo otrokyňa. Ako otrokyňa som sa v tom zvláštnom vzťahu necítila, naopak, mala som silnú potrebu vyhraňovať sa. Opodstatnenú potrebu.;) Dotyčný pán to ohodnotil vetou: Odmietli ste byť mojou otrokyňou. Holt, niektorí ľudia majú zvláštne programy. :D Rozdýchavam doteraz. Možno je to nutná súčasť uvoľnenia sa...
neznámy
neznámy | 26.5.2017 00:46
"Napichnutie" je jasne odčítateľné aj v synastrii: konjunkcia slnko/ luna, konj. luna+ lilith/ asc + mars, konj. venuša/ lilith, trigon luna/luna, súlad osí asc-desc/ vertex-antivertex atd... plus mnoho opozícií, vrátane obojstrannej opozície slnko/ urán (vzdor proti otrokárstvu-PUH- ).
neznámy
neznámy | 26.5.2017 08:54
A ja si myslim ze rodiny sa nerozbijaju ale rozsiruju kazdy je clenom ved kto je raz rodina navzdy ostane rodina boli ste dve rodiny tetas ste jeden klan-SHAME-;)
neznámy
neznámy | 26.5.2017 10:10
tak skvelý postreh :). bo presne toto sa mi do rána prisnilo :)
neznámy
neznámy » damara | 26.5.2017 10:40
Když jsem mu "poprvé" pohlédla do očí, zastavil se čas. Jen světelný tunel, v něm já a on. Bylo to fascinující, opíjející všechny smysly...
Dvě malé děti za zadkem, hodný manžel, ceněná práce veřejnosti na očích, dobrá pověst na malém městě - to vše tolik zavazující!

Zvládala jsem to několik let. Žít a přitom nežít naplno. V hlavě mít jeho...

Rozum úspěšně odháněl všechny imaginace, až jednou...
Všechno se vystupňovalo a nešlo jinak. Pověst šla do kytek, v práci mě odsoudili, rodiče na několik let zavrhli.
V pověstném ráji začalo doslova chcát...

Už je to 15 let, co jsme spolu. Duše, které se opět sešly. Protože to tak mělo být.

Museli jsme projít peklem, aby se nám otevřelo nebe...
Ničeho nelituji :)
Ailime
Ailime » damara | 26.5.2017 13:28
V období môjho rozvodu sa do mňa zamiloval o 12 rokov mladší muž, bola som veľmi zranená, sklamaná, neschopná milovať celým srdcom a taký stav mi nevyhovoval... Stretávali sme sa roky kým som to definitívne ukončila a v tom čase sa mi ukázal náš spoločný život: videla som indiánske típí pred ním sedel mladý indián a jeho žena, okolo behalo asi trojročné krásne dievčatko, ďalšia scénka bola drastická, vlk nám zabil našu jedinú radosť a môj milovaný muž zvádzal boj s divou šelmou...
Vtedy som konečne pochopila osudovosť nášho vzťahu...
neznámy
neznámy » damara | 26.5.2017 13:33
Pri takomto stretnutí som ucítila pocit domova, bezpečia, pocit lásky voči niekomu, koho som videla prvýkrát.
Deje sa aj to, že vidíš seba v očiach iného a nie je to fyzický odraz.
Mne sa stalo, že som videla seba akoby som bola v tele toho človeka a pozerala som sa na seba jeho očami. Za mnou boli svetelné lúče, ktoré okolo mňa žiarili.
damara
damara | 26.5.2017 14:06
Už nikdy som ho nevidela a možno je to tak dobre. Asi stačil len ten jeden pohľad, aby sme si niečo doriešili. Možno keby nebola kamarátka so mnou bolo by to dopadlo inak. Neviem.
damara
damara | 26.5.2017 14:08
Smutný príbeh, ale v konečnom dôsledku krásny. Nevieme, čo je medzi nebom a zemou. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré a bude to asi pravda.
neznámy
neznámy » damara | 26.5.2017 14:12
To setkání nemělo s karmou nic společné.
Karma by se začla tvořit až za úplně jiných okolností.
Vyrovnávat by se karma taky musela úplně jiným způsobem než jedním pohledem.
V karmické rovině neproběhlo nic. Kdyžtak si něco přečti o karmě od schulmana vydal o tom knihu.
neznámy
neznámy » damara | 26.5.2017 15:41
Ani smutný, ani veselý. Je to Život. A ten je úžasný už tím, že je.
-MUSIC-
fiohattu
fiohattu | 27.5.2017 10:29
Tak toto je iná šupa... -LOL- Som si prebehla všetky významnejšie vzťahy čo som mala...ani v jednom spojenia na uzly ani na Lilith... -BLUSH- iba také, že konjukcia Pluto-Urán, Neptun-LUNA+Mars a iné rozprávočky... -LOL-

Celý život som žila z pocitom, že niekoho hľadám, že niekoho musím nájsť, že ho hľadám dlho a musím ho stretnúť a veru nebol to príjemný pocit... a veru som aj našla...-YES- vzťah učiteľ-žiak - prišiel, doučil a odišiel... -ROFL-
Ailime
Ailime | 27.5.2017 11:54
Schulmanova Karmická astrológie a Karmické vztahy sú výnimočné knihy, díky za pripomienku, vďaka nej som zistila, že na nete majú môj chýbajúci Ascendent... -LOL-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...