Ezoterika a záhady -
chemtrails
My jako lidstvo take regulujeme jine bytosti a pouzivame k tomu zbrane a insekticidy.
Ale tady jde spise o jine generace.My uz to asi nejak dozijeme.
Nas to nejak trapit nemusi.
Ja osobne potrebuji pravdepodobne zemekoli jeste nekolik desitek let .
myslím si,že sme zmanipulovaní-už mnoho a mnoho rokov /tisícročí?/ a vôbec si neuvedomujeme mnohé a že niekomu to veľmi vyhovuje.Predsa žijeme v duálnom svete a všetko má svoj protiklad.Najhoršie,čo vnímam na sebe najviac si myslím je to,že sme zabudli kým sme,že my sme tvorcovia a že my teda máme svoje životy v rukách.Ale to si málokto uvedomuje-a málokto to aj žije a to niekomu môže veľmi vyhovovať.Pretože potom to má v rukách on....
sú to samozrejme len moje úvahy....
ale rozmýšľam-čisto teoreticky-keby to bola pravda,čo s tým?
Keď všetko,čo je-má právo na existenciu,čo teda môžem robiť ja-alebo aj celkovo táto planéta-ak každý za seba niečo urobí? Pomôže keď sa ja povedzme presvetlím,budem jasnejšie vidieť,kto som a pôjdem k sebe?
Keď sa oslobodím od manipulácie-prevezmem svoj život do svojich rúk /už žiadne role obete/ tak nebudú mať tieto veci na mňa dopad?Pretože tým pádom budem okolo seba vytvárať inú realitu ?-COFFEE-
... v podstate som nechcela,aby táto diskusia bola o mne:D len mi z toho zase vyplýva-že je to vždy o mojom pohľade na vec...a teda o mojom prijatí
ja proste a v poslednom čase si to veľmi uvedomujem-v hĺbke-niekde hlboko-neprijímam dualitu,telo,hmotu a teda aj zlo.....
ale aj tak si myslím,že chemtrails je manipulácia -SAD-
Lidi na sebe vymyslí i mnohem horší věci.
S tím zdravím je to tak že když žijeme opravdu zdravě jsme i zdravější.
Pokud nepokládáme za zdravý život něco co zase jiní vymysleli a z nějakých podivných důvodů to označují za zdravé a my to jen kopírujeme.
Například život v souladu s etickými hodnotami je zdravější. Otázka nakolik jsme schopni takto zdravě žít.
Ono tím,že si vytváříš domněnky začínáš žít ve svém virtuálním světě = vidíš to co očekáváš,to co vidět chceš...ne reálný stav věcí.O tom je třetí dohoda.O manipulaci je zas první...no,nebudu to rozepisovat zbytečně,když už si s tím někdo dal tu práci (jo,člověk je v podstatě línej tvor :D ).Tady je to celkem srozumitelně
hmm,neumí to otevřít odkaz -nějaký koumák to tam napsal s háčkama-ROLL-,ale snad to najdeš
Wikipedie a tam zadej do "hledat" Čtyři dohody