mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Koupě domu

marcie
marcie | 15.1.2017 16:52
to bude podľa mňa rozumné ... ja som to tiež silila, min. 2 roky som hľadala, ale záleží zrejme aj na tom, že akú skúsenosť to má človeku priniesť ... ja som sa rozhodla, že náš dom trochu jupitersky vylepším teraz pri tom tranzite, a keby prišiel náhodou iný dom (napr. nový a menší), tak by som sa nebránila ani sťahovaniu ... ale njedem podnikať nič v takom smere :)
neznámy
neznámy » Plutonie | 15.1.2017 17:32
Keď si tak krútim kolečkom, tak som zistila, že v oboch prípadoch, keď som menila bydlisko, prechádzal mi štvrtým domom Jupiter.
Prvýkrát to bolo osamostatnenie od rodičov a prvý byt, vtedy ešte nie vlastný, ale pridelený podnikový byt. Druhý krát pred tromi rokmi keď sme sa odsťahovali z bytu v paneláku do nového domu. :)
neznámy
neznámy | 16.1.2017 20:22
Jupiter ti teda vždy priniesol lepšie bývanie, to je super.
Na Saturnovi je najhoršie, že keď prechádza určitým domom, práve vtedy pociťujete v tej oblasti určitý nedostatok, ktorý chcete začať riešiť, ale nedarí sa a v ceste je plno prekážok. A keď tie prekážky aj prekonáte tak si nakoniec poviete, že to nestálo za to. Ach jaj...
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 17.1.2017 00:03
Zaujímavé, nedávno som mala Saturn kvader Luna teraz Jupiter koní IC a o pár dní mi prichádza Pluto trigon Luna. Plánujeme hypotéku ale žijeme v zahraničí , tak sa nechcem neomylnosti púšťať. Ale cítim potrebu konečne si zariadiť vlastnú domácnosť. Po opustení rodičovského domu som sa presťahovala do cudziny za Urán konjunkcia MC a teraz to mám znovu. Nepáči sa mi však žiť na hromadné s inými. Tak si trošku od toho aj skubujem.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 17.1.2017 07:17
Ano, to su tie konstelacie, ktore mozu byt "spustacom" zmien... Velakrat to nemusi byt tak, ze ak sa celkove zmeny neudeju len pocas trvania tranzitu, ze uz sa neudeju vobec... Zmeny sa uz udiali a ty citis uz tu potrebu konat... Myslim, ze ak pride prva taka dobra prilezitost, tak tej sa chytis a dlho planovane zmeny dotiahnes do uspesneho konca... Tak vela stastia :) -FLOWER-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 21.1.2017 23:28
Ja to tiež vnímam podobne. Dokonca si aj myslím, že väčšina udalostí sa mi deje s oneskorením lebo som veľmi zemská povaha.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...