mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

Ďalšia vojna - Irán

Ona
Ona | 15.3.2012 23:13
Prehanas Ostudiak, Zem nie je preludnena a vsetkych nas unesie, pretoze tu plati fyzikalne pravidlo o zachovani hmoty.
neznámy
neznámy » Ona | 27.3.2012 15:05
zem by nebola preľudnená, keby bola bez hraníc :)...premýšľaj. niekde sa tlačia milióny ľudí na jednom mieste, inde sú obrovské nezaľudnené plochy. čo treba pre milióny ľudí na kope? a o pravidle o zachovaní hmoty nič neviem. skôr si myslela zákon zachovania energie nie? ale nemusím mať v každom prípade pravdu...len skús rozmýšľať do dôsledkov. pekný deň.
Ona
Ona | 27.3.2012 20:22
Myslela som fyzikalny zakon zachovania hmoty - kde plati rovnica prava strana = lavej strane - takze reci "ze tato Zem uz neunesie tolkych ludi" a pod. su mylne, pretoze hmotnost Zeme sa nemeni.
Ja v mojom veku a s mojimi zivotnymi skusenostami uz vacsinou premyslam do dosledkov, ale premyslala som tak aj v rannej mladosti, pretoze si myslim ze som dost zodpovedny clovek.
Antonidas
Antonidas » Ona | 27.3.2012 22:02
Netvrdil by som,že sa hmotnosť Zeme nemení... mení sa,Zem nie je izolovaná od zvyšku vesmíru.
Áno, Zem unesie ešte mnohonásobne viac ludi,ako je momentálne na Zemi....ale...
neviem,či by v momentálnej dobe mohli všetci ľudia plnohodnotne žiť... nie živoriť. To si osobne nemyslím. Aj v Afrike, koľko ľudí žije? - a koľko živorí ... či umiera ....
Napr. taký arabský poloostrov...je preľudnený-niekoľko desiatok miliónov obyvateľov a je tam samá púšť... ktorá to neuživí.... ale je tam ropa...s ktorou sa plytvá...zásoby na 3 generácie? a potom co bude s obyvateľmi arabského poloostrova?
Aj Izreal - aké ma prírodné bohatstvo? temer žiadne, pitná voda? . hlavne na Golanských výšinách... Všetko vytvorili peniaze...ktoré ovládajú svet...
neznámy
neznámy » Antonidas | 27.3.2012 22:29
veď to, keď jedinou príčinou živorenia a nedostatku pre všetkých obyvateľov Zemegule je existencia chorého peňažného systému, rovnako choré je riešiť vzniknutú situáciu vystrieľaním časti populácie.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...