mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Voľný pokec - 

Blackout Slovenska

neznámy
neznámy » simetra | 6.4.2020 23:16
-THUMBSUP-
Magnician
Magnician » simetra | 7.4.2020 11:15
-FLOWER-ja to už len kvetinkou zakončím:)
simetra
simetra » simetra | 9.4.2020 18:19
MUDr.Vladimír Malec,
PhD.Onkologická klinika
SZUNemocnica L. Pasteura
Banská Bystrica



Naozaj sme desať dní za Talianskom?



https://svls.sk/wp-content/uploads/2020/04/10-dnie_.pdf.pdf
Ailin
Ailin » simetra | 9.4.2020 19:07
Tak to je optimistické. Verím, že bude lepšie po Veľkej Noci a že zvíťazí zdravý rozum :-)
nikav
nikav » simetra | 10.4.2020 11:03
..."Počet infikovaných u nás určite stúpne. Ale nezažijeme krízu akú zažívajú Španieli aTaliani. Nie sme desať dní za Talianskom."
neznámy
neznámy | 10.4.2020 22:59
Toto je nielen v Európe uznávaný pán, bude to stačiť?

http://institutfuerangewandtepolitischeoekonomie.bimashofer.eu/INSTITUT_Fur_Angewandte_Politische_Okonomie/Corona_-_Was_dieses_Virus_%26_die_Politik_mit_unserer_Gesellschaft_anrichten.html
neznámy
neznámy | 11.4.2020 02:22
Uznávaný pán? Kde? Kým? Skôr skrachovaný rakúsky kresťanský politik, vylúčený z OVP. S kšeftami na Slovensku (viď. ORSR), pravda...

EDIT: Herr Magister sa prezentuje ako "akademik" z "vedeckého inštitútu. Núka sa otázka, o aký inštitút sa jedná, a tiež "sorosovská otázka", kto platí tento inštitút. Pána Magistra prezývajú posmešne Ackerdemiker, d.h.Bauer mit Hochschulabschluss (čiže: sedlák s výškou). Mag. je v Rakúsku titul pre absolventa VŠ, čiže absentujú tu akékoľvek vyššie dosiahnuté vedecké hodnosti. Akú VŠ/Univerzitu Herr Mag. absolvoval, nevedno, neuvádza to a ani sa nedá vygugliť...
Gusto bez dišputy, naozaj STAČILO.

EDIT 2: Ak je Herr Magister naozaj uznávaná osobnosť, na vedeckom aj spoločenskom poli, prečo neuvádza na stránke svojho "Inštitútu" -ako garant- svoj životopis a tiež svoj profesijný životopis, vrátane serióznej vedeckej publikačnej činnosti v renomovaných vedeckých časopisoch? ... To by svedčilo o vedeckej dôveryhodnosti a autorite tejto persóny, ako aj inštitúcie. Svojpomocne (?) vydané publikácie, prednášky pre verejnosť a akési Ueberlegungen, zverejnené na stránke vlastného inštitútu, pohybujúce sa viac v oblasti dojmológie ako serióznej vedy... tie sa rátať nedajú. To je jednoducho úzus. Vo vede. :)


"....a to, čo nevieš, je jediné, čo vieš" (z prastarej modlitby)
Ailin
Ailin | 11.4.2020 18:24
Nejde mi to otvoriť. O koho ide?
hrabeti
Ailin
Ailin | 12.4.2020 09:26
Neviem Amen, hneď v úvode článku hovorí ten pán, že píše z pohľadu sociálneho ekonóma. A celý článok je skôr plný otázok prípadne pozorovaní súčasnej situácie. Žiadne vedecké informácie nepublikuje. Tak je to jeho názor a ja to aj tak beriem. Neviem či sa niekde dajú zohnať informácie napríklad o počte zomrelých v Taliansku v marci 2019,2018,2017 a porovnať to s marcom 2020. Pretože ako vieme, tak talianski lekári pri určovaní smrti nerozlišovali, či osoba zomrela na Covid alebo mala Covid a zomrela.
Ailin
Ailin » hrabeti | 12.4.2020 09:29
Ďakujem :-)
simetra
simetra » Ailin | 12.4.2020 14:54
Kto tu teraz vlastne "vládne"? Veľký kresťan a zástanca prisťahovalcov Krčméry?

Mimochodom...koľkí sa dajú očkovať, keď tu bude vakcína? Ja nie.

Atď...
neznámy
neznámy » Ailin | 12.4.2020 16:48
Čo sa HerrMag. týka, ide o to, že nie je všeobecne uznávaná osobnosť ani kapacita, ako tu bolo prezentované. Samozrejme, môže na svojej stránke písať úvahy.

Čo sa koronavírusu týka, odborníci (lekári, epidemiológovia, virológovia) tápajú, lebo o ňom málo vedia. Máme do činenia s neznámym, novým parazitom. Poctiví odborníci to otvorene priznávajú. Otvorene menia a korigujú svoje názory a vyjadrenia, v priereze času, nových poznatkov a skúseností.

V Amerike Trump podcenil situáciu, ľudia mu uverili a teraz za jeho nezodpovednosť platia životmi. Mám informácie z prvej ruky. Kamarát tiež uveril Trumpovi a teraz je vydesený, vidí umierať ľudí v bezprostrednom okolí a zháňa ochranné pomôcky.
Nie je to sranda, situácia je vážna. Treba si dávať pozor, dodržiavať opatrenia a neveriť nezodpovedným persónam. Je signifikantné, že nebezpečenstvo koronavíru popierajú diktátori a autoritárske režimy (Bielorusko, Sev.Kórea, Turkmenistan...). Je to pre nich niečo, čo nemajú pod kontrolou.
elenalaukova
elenalaukova » simetra | 13.4.2020 17:57
Marne sa snazim aj ja zistit,alebo nejako prist na to,kto stoji a co vlastne sleduje touto stresujucou situaciou.....Iste je,ze ani ja a moji blizky sa nezodpovedne ockovat nedame!!!
Magnician
Magnician » elenalaukova | 13.4.2020 18:38
ono to všetko časom vypláva na povrch
Ailin
Ailin » simetra | 13.4.2020 18:47
Ja sa očkovať nedám tiež. Nedávam sa očkovať ani proti chrípke. Niekto chce vyvolať paniku, aby ľudia o tom ani nerozmýšľali a dožadovali sa vakcín. Farmaceutické spoločnosti vytvorili vírus, aby mohli predávať naň vakcínu? Netuším... Akoby to malo oveľa hlbšie pozadie, nakoľko niekto doslova vytvoril z nejakého dôvodu krízu.
Krčméry sa mne práveže zdá ešte prijateľný, hovorí ľuďom aby išli do prírody, nezdá sa mi ako zástanca blackoutu. Matovič je psychicky narušený. Dnes nám pribudlo 27 pozitívnych z toho 15 repatriantov. Takže ľudí zo Slovenska 12 - a kvôli nim, včera znovu spomína blackout. On tam je len na to, aby zničil život 5 miliónom ľudí na Slovensku. Nič iné svojím postojom nedosiahne. Možno zachráni 5 starých ľudí, takže nezomrú v máji na koronu, ale napríklad až v decembri na starobu, ale 5 000 000 odsúdi na doživotnú biedu.
Ailin
Ailin | 13.4.2020 18:59
Raz za 50 rokov príde nový agresívnejší druh chrípky. Bolo to v rokoch 1918 - 1920 španielska chrípka a potom 1968-69 honkongská chrípka. Či bola táto chrípka vytvorená umelo alebo nie, to my ako amatéri nezistíme. Verím, že pri Covide ide o agresívnejší kmeň vírusu. Ide o to, že tento vírus je momentálne neobyčajne zneužívaný na obmedzovanie práv občanov, a vôbec sa mi nezdá, že oprávnene. Netuším, či niektorý štát s tak minimálnym počtom pribúdajúcich prípadov, má nastavené hospodárstvo k sebevražde. Okolité štáty sa pri stovke prípadov denne radujú, idú sa konečne spamätávať, hlásajú,že sú za vrcholom a hovoria, že to v zdravotníctve zvládnu, ale my ideme ničiť životy čím ďalej, tým väčšej časti ľudí. Čo myslíš, kto bude splácať tie miliardy, ktoré si toto vyžiada? Matovič???? Ťažko. Budeme to my.
Gitus
elenalaukova
elenalaukova » Magnician | 14.4.2020 13:09
:)Tak tomu pevne verim aj ja.A este by ma zaujimalo,kam sa podela klasicka chripka-neostalopo nej tuto jar ani stopy.Ze by sa zlakla korony a kapitulpvala?????:)
elenalaukova
elenalaukova » Ailin | 14.4.2020 13:21
Myslim,ze ockovanie proti chripke a taktiez proti korone je velky podvod!A presne tak,korporacie chcu na tom len ryzovat.Matovic je jasna diagnoza-nevidi to len slepy.....Mne osobne to prislo velmi zvlastne,ked medzi prvymi sa nakazil Tom Hanks s partnerkou(nato zostalo okolo nich ticho!!) ,dalsi bol princ Charles -to som uz cakala najhorsie (z ich pohladu) a u mna to zaklincoval JOHNSON,ktory sa zazrakom vyliecil!!!!Nevie to moja hlava spracovat tak,aby si myslela ze je to vsetko ako ma byt.Neverim tejto masovej zmanipulovanej panike okolo COVID-19.......A este taka fakticka: KAM SA PODELA KLASICKA CHRIPKA,ktora mala v tomto obdobi gradovat????
Stránka:
< 3 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...