mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Oznamy a akcie - 

Katarzné čistenie podvedomých blokov - nič pre sčítaných ezorických teoretikov.

neznámy
neznámy | 5.10.2012 10:49
mám pocit, že z teba začal prakticky prudko sršať vnútorný mier, ktorý si dosiahol svojím praktickým cvičením.

jednu pani na inom vlákne si začal tak trochu zosmiešňovať, že či naháňa klientov pre svoj nepraktický ezoterický biznis keď chcela spraviť spoločné, možno iba priateľské stretnutie podobne zmýšľajúcich ľudí. hovorí sa že trafená hus zagága, ...ale až takto nahlas??? to ťa naozaj až tak zožieralo, že si jej to musel dávať takto najavo ?
neznámy
neznámy | 5.10.2012 10:55
ja vlastne neviem, možno je to normálne že po katarznom vyčistení podvedomých blokov strach agresivita a nenávisť vypláva na povrch....
skúšať to však určite nebudem.....-WINKIE-

ja mám o výsledkoch čistenia podvedomých blokov trochu inú predstavu :D
neznámy
neznámy | 5.10.2012 11:16
:D
neznámy
neznámy | 5.10.2012 12:20
To bol eqiuno :)
neznámy
neznámy | 5.10.2012 13:21
Jožko prečítaj si po sebe svoju reakciu na môj článok o dynamičke...
Čakal by som po toľkých rokoch jógy a "vedenia" osvietených tiežmajstrov trošku inú reakciu...
Nuž a sliepočky Ti súhlasne zakotkodákali, keď ich obľubený kohútik tak pekne
kikiríka.
To je Tvoje smutné maximum ako aj ostatných na tomto fóre - nikdy sa neodvážia pozrieť do svojeho vnútra - lebo sú už dopredu zablokovaní predsudkami a fámami, ktoré sami udržujú a rozširujú.
Čo sa týka ezoterického biznisu opäť opakujem, že za výuku duchovných učení sa neplatí - uhrádzajú sa len prevádzkové náklady/napr.prenájom miestnosti/.
Do dynamickej meditácie sa na Slovensku nikto moc nehrnie, i keď v susedných Čechách je situácia úplne iná, naši starší a vyspelejší bratia totiž rýchlo zistili čo im môže pomôcť a jednoducho to robia - bez vypisovania kravín na diskusných fórach.

Prajem všetkým členom Zverokruhu aby písali len o vlastných praktických dlhodobých skúsenostiach v akejkoľvek duchovnej oblasti, prajem všetkým aby našli svoju vlastnú cestu.

Zbohom Slavo Vodila
neznámy
neznámy | 5.10.2012 14:31
prečítal som si to po sebe, ale na nič som neprišiel čo si mi chcel povedať. skôr mám pocit, že to čo píšeš je o tebe. na toto často hovorím, že z druhých vychádza len to čo v nich je. a toto sa dá často pozorovať v živote na ľuďoch a doslova na výbere ich slov. akoby sa to z tvojho vnútra vyplavovalo ako produkt nejakej silnej očisty. lenže očista nie je všetko. to čo sa vyplaví, treba vedieť aj zvládnuť. prípadne treba zvoliť jemnejšiu techniku. inak ťa to prevalcuje
neznámy
neznámy | 5.10.2012 14:41
ale toto bol hneď prvý príspevok od Slava:

A hlavne čítať, študovať, vzdelávať sa, chodiť na prednášky, debatovať,
vypisovať do diskusných blogov ...

...a zrazu ...je celý život v prdeli...

vieme síce odpovedať na každú duchovnú otázku - hlavu máme nabitú
teóriami, ale prakticky sme rovnaký ako na začiatku...


Všechny zdi, o které si hlavu rozbíjíš, jsou.........

.................VE TVÉ HLAVĚ ......!!!


no mne to hneď prišlo ako nepriame naháňanie klientov k sebe odháňaním ani nevie od čoho vlastne, lebo nevedel skutočný dôvod stretnutia
neznámy
neznámy | 5.10.2012 14:50
Trochu si nas tu odsudil ako citam.Ver tomu,ze do svojho vnutra som si dobre nahliadla.Ja vsetko berem ako info a co ma jedine oslovi a je mi to blizke tak si napisem svoj nazor.Nebudem sa priklanat ani na jednu stranu,lebo kazdy ma tu svoju pravdu.Je mi luto,ze zaoberas sa meditaciami,ktore ocistuju a zaroven nas posuvaju,len ako viem,duchovno je respektovat nazor ineho.Nemame odsdzovat,ked niekto s nami nesuhlasi.Je to jeho rozhodnutie a jeho nazor.Ja som ani jednu duchovnu knihu necitala,ked som aj si zopar kupila.Som radsej,ked vsetko mam so svojich skusenosti.Vtedy to viac pochopim a precitim.Riadim sa svojimi pocitmi a svojim srdieckom.Ver tomu,ze to nebolo lahke kym som pochopila nebola to lahka cesta,ked clovek padne na dno.Lenze ta viera a vsetko som brala ako skusky,ktore som pochopila preco sa mi to stalo.Vtedy akoby som sa sama cistila a vsetko vedela definovat.Vsetko sa zacalo rozjasnovat a teraz to berem nadhladom a prijmam vsetko co pride mi do cesty.Kazdy si najde tu svoju cestu a po svojom.Tie meditacie velmi pomozu to verim,len niekomu to moze aj uskodit.Neboj kto bude mat zaujem tak ver,ze pride a zucastni sa tych meditacii.Len nemozes nikomu vnucovat,ked on o to nestoji.
neznámy
neznámy | 5.10.2012 15:24
a ešte ma napadla jedna vec, ktorú stojí za to napísať. čiastočne ma predbehla Tulinka. ak ide o to čo sme získali po rokoch skúseností tak u mňa je to toto: v minulosti som mal potrebu ukázať druhým cestu jogy, ktorí boli pozitívne k tomu naklonení. myslel som si, že keď budú mať možnosť zažiť iba nášho učiteľa zo Slovenska, bude pre nich dobrým príkladom aby mi "verili", že idem správnou cestou. ale dnes mi je jasné, že tí druhí ľudia nemusia byť neviem jak extra naklonený k joge, dôležité je, aby som "ja sám" na sebe pracoval a nadobudol to čo joga učí. potom nebudem musieť druhých poúčať a presviedčať čo je správne, pretože už to nebude potrebné. druhí budú chodiť za nami sami a nie pre to čo im hovoríme, ale pre to kým sme. sám som dostal drsnú facku na túto tému v minulosti.

takže je absolútne nezmyselné sa rozčuľovať nad tým čo tu píšem, pretože prvoradé je to "kto som" nie to čo druhí píšu. a ak naozaj chcem druhým ukázať cestu a nerobím to za peniaze, prečo potom to rozhorčenie? čo tým ukážem? a prečo lipnúť na duchovnom rozvoji tých druhých? ak sa mi v niečom nedarí, znamená to, že tí druhí robia niekde chybu? treba si najprv pozametať pred vlastným prahom a vyriešiť vlastné karmy. ak budeme mať vyriešené vlastné karmy, Boh nás pustí o stupienok vyššie a všetko potrebné v živote pôjde samé od seba...
neznámy
neznámy | 5.10.2012 15:27
Mne to prislo uplne inak, asi je to o tom, ze "mám pocit, že to čo píšeš je o tebe" (o tvojom uhle pohladu) :) Kazdeho to pravdepodobne oslovilo inak.
neznámy
neznámy | 5.10.2012 17:57
Tak rozmyslam, ci sa niekde nevedie nejaka dynamicka meditacia na zvysenie ucty voci inym ludom (dokonca aj takym, ktori nevyhladavaju "duchovne metody" na to, aby zili spravne) a prirodzenej pokory.
Lebo by sa ti asi fakt zisla Slavomir. :)
neznámy
neznámy | 5.10.2012 18:05
ano, ale človek nevedome často krát opisuje samého seba doslova slovami. možno to súvisí aj s jungovou spychológiou, že to čo na druhom najviac neznášame, je naša nevedomá temná stránka. alebo človek posudzuje druhého skreslene skrz vlastné "okuliare"

existuje napríklad technika automatickej kresby, z ktorej sa dá všeličo vyčítať o človeku a jeho stave. prečo by nemohla existovať technika automatickej reči??? ;)
neznámy
neznámy | 5.10.2012 18:44
Mne sa tak trochu zdá, že z oboch strán je tu vypustenej veľa človečiny. Úprimne ma teší, že sa do nej zmestili aj dlhoroční majstri duchovných metód.
Klobúk dolu, že chlapci nezanevreli na obyčaj (sekeru mi požičaj) v spôsoboch komunikácie a vzájomne si prepožičiavajú celú paletu emocionálno-expresívnych prostriedkov, ktoré kultivujú ľudskú reč do nadrozmerných dimenzií ducha.
To už nie je len svetlo v duši, to je hotový plameň, oheň, svätá žiara - už len svätožiara nad hlavou a máme novodobých šamanov-LOL-
neznámy
neznámy | 5.10.2012 20:07
Blizenec so Strelcom si nastavuju zrkadlo a my sme tu len okoloiduci :)
Tiez tam vidim clovecinu, clovece, ani nadradenost, ci nedostatok pokory nevidim...(upravujem: tak to vidim z mojho uhla pohladu).
neznámy
neznámy | 5.10.2012 20:44
Máme podobný uhol pohľadu, mne tá ich zapálenosť príde roztomilá:)
neznámy
neznámy | 5.10.2012 22:44
presne tak, slavomir ma iba iny nazor, a uz je nadrapeny a neviem aky. Ved kazdy si tu pise svoj nazor a ma na to narok...ci ani nie? tak ako to je?
Ked si slavomir mysli, ze sa tu chniape hlava nehlava a bez rozmyslu, tak preco ho nenechat, ibaze by mal aj kusisko pravdy-LOL-
adelaida
adelaida | 5.10.2012 22:55
Díky za doporučení, ale neskáču hned do vody o které nevím jak je hluboká. Hledám nejprve informace z různých zdrojů a pak si teprve utvořím názor. Každé praxi by měla předcházet teorie. Řidičák taky nedostaneš hned, kdyby jo, byl by to masakr.
adelaida
adelaida | 5.10.2012 23:23
Asi nestačí ty bloky, agresivitu a nenávist vytáhnout na povrch, asi je potřeba to nějak zpracovat, přetavit v něco jiného a ne jen tak odhodit....-NOSMILE-...
neznámy
neznámy | 6.10.2012 11:05
Ked si ty myslis, ze Slavomir si mysli a ja si myslim, ze Slavomir si mysli a ona si mysli, ze Slavomir si mysli a on si mysli, ze Slavomir si mysli...kusok pravdy -LOL-
neznámy
neznámy | 6.10.2012 21:28
no keď mám pravdu povedať, nepociťujem to nejak zápalne túto debatu. možno je to práve naopak, že chcem napísať myšlienku presne tak ako ju vidím, nechcem ju skrelovať emóciami a preto u mňa neprechádza cenzúrou citov ak to nie je vyložene citlivá téma. takže čo sa týka človečiny-vydláčtiny, tak v tejto debate som bol dosť neľudský -YUMMIE-

váš Kohútik
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...