mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ľudská duša - 

POMOCKA K INTROSPEKCII - praca zo zivlami

neznámy
neznámy | 24.1.2016 11:30
Možno na teba pôsobím ako streštený ezoterik, ktorý bez predstavy reinkarnácie nevie ani dýchať. Opak je pravdou. Reinkarnáciu beriem čisto ako filozofický koncept, ktorý sa mi pozdáva viac ako ohraničenosť.
Existujú spôsoby ako sa dostať k spomienkam na "minulé životy", ale ani toto neberiem ako fakty. Skôr ma zaujíma čo tým chce nevedomie povedať súčasnosti, predstavy o tom, čo tie "spomienky" sú, mám nevyhranené a otvorené, môže to byť čokoľvek, čo sa vytiahne prostredníctvom kolektívneho nevedomia prostredníctvom vzájomnej rezonancie. K tomu aby som mala jasné a nemennné predstavy o tom, čo a ako naozaj je, som veľmi malý a ohraničený tvor. :)
Žijem omnoho viac nohami na zemi a tu a teraz ako by si ktokoľvek myslel podľa toho, čo píšem. To čo píšem, je len časť veľkého celku. Často sa mi stáva, že ak chcem niečo doplniť ešte o pohľad navyše, taký ten pre mňa špecifický, je to brané tak, akoby som chcela napísané konfrontovať, alebo vyvrátiť, čo absolútne nemám v úmysle.
Ale všimla som si, že takto sa to prijíma bežne. Ako napísala jedna... veľmi výstižne. Myšlienky a názory nemusia stáť vedľa seba, ani si odporovať a vzájomne sa vyvracať, môžeme sa aj prelínať. :)
K tej múdrosti... toto si napísal ako to vnímam ja.
mudrost je skor stav duse ako nejaka vlastnost..
neznámy
neznámy | 24.1.2016 12:11
i já souhlasím s tím co jsi napsal.
neznámy
neznámy | 24.1.2016 15:08
Já zase souhlasím s Tebou, co se týče vyjádření o úrovních -THUMBSUP-
Jen bych je neviděla tak odděleně ve smyslu " kousek odtud, kousek od támhletud ", ale spíš tak, že zvládnutí něčeho v jedné úrovni může člověka popostrčit k příhodnější stravě ( čímž původní skladbu potravin shledá třeba nepoživatelným ), aniž by si to člověk sám reguloval. Což zase podpoří psychiku, potažmo zdraví tělesné, sport atd. a obráceně
neznámy
neznámy | 24.1.2016 15:18
podle mně to funguje tak že problém lze řešit jen tam kde je.
a co pomohlo u jednoho je celkem irelevantní pro druhého.
takže diagnostika. ale co je výstupem diagnostiky. že chybí nějaký vitamín nebo prvek? nebo že člověk je hysterický? měl trauma? jiný měl taky trauma a větší a rozdýchal to..
když to bereme v kontextu řádu, vesmíru, pak mnoho možností nezbývá. prvotní je napojit se na ten řád. a ten pak končí vždycky stejně.. "Earth to earth, ashes to ashes, dust to dust". Mít na paměti pomíjivost.
prý jsou takoví co uskutečnili nesmrtelnost ve fyzickém těle, ale s nimi nemám žádný kontakt ani zkušenost. Že jakoby unikli tomuto přírodnímu řádu. Ale otázka je odkud čerpají pro svůj stav energii.
neznámy
neznámy | 24.1.2016 15:37
No ano, v důsledku se každý v popel obrátí :) jenže já píšu o tom, co je "mezi", tedy o cestě k vědomému prožívání. Autodiagnostika je řešením - já nejlépe vím, kde "mne tlačí bota", jsem -li k sobě upřímná. Pomíjivost bych viděla ve směru "ven" - lidé, situace a různé projevy se mění v závislosti na tom, jak vědomě umím hodnotit sama sebe
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...