mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ľudská duša - 

krištáľové deti

neznámy
neznámy | 2.1.2011 19:16
ďakujem paťka za tvoj príspevok. už som si túto tému v sebe doriešila, čiže otázky nemám. želám ti veľa šťastia. a ešte dodám, že s reiki mám výborné skúsenosti. na povzbudenie....:)
neznámy
neznámy | 2.1.2011 20:53
Zuzana :) Tak ohľadom exorcistu. Nie je to kňaz, s cirkvou to nemá nič spoločné. Je to starší pán, ktorý sa už ako 6 ročný rozprával so svojou nebohou babkou na jej pohrebe. Zaujímavé, že rovnako ako deti čo ešte nevidia, schopnosti sa prejavujú častými migrénami či zlými snami, ktoré mávam i ja, i u neho sa to takto vyvíjalo. Musel sa pre vlastnú bezpečnosť učiť ďalej a dnes učí reiki, ovláda mágiu i exorcizmus, vidí auru a taktiež na diaľku.. Ani sama neviem, koľko má schopností. Jednoducho rozvíjal svoj dar a dopracoval sa takto ďaleko. Je tu niečo ako ,,boss ezoteriky". 5 liečiteľok z nášho mesta učil práve on, a sľúbil mi, že ma do reiki zasvätí tiež, aby som sa vedela sama chrániť.
A prečo sme za ním šli? Pre moje zdravotné problémy. Totižto, dve tretiny duší neprechádza na druhú stranu. Je ich tu viac ako ľudí. Keď ich už tam hore chodí primálo, pošle sa generácia detí, ktoré majú pomôcť takýmto dušiam na druhú stranu- to sú generácie indigových a kryštálových detí. Hovorí sa o roku 2012, že je to rokom týchto detí, pretože všetky tieto bludné duše budú povolané hore, my im máme k tomu pomôcť a tým sa vlastne Zem dostane do novej fázy- bez zla. Pretože najväčšie zlo tu páchajú práve oni. Duše sú vlastne energetické polia, ktoré potrebujú energiu nás živých k tomu aby prežili. My im svetielkujeme a stačí, že je človek smutný, niekto mu zomrel, je v strese, trápi sa...a bludné duše majú priamy vstup do našich čakier ( http://helar.wordpress.com/praca-s-energiou/cakry-a-energia-v-konstrukcii/ ). Nemýlite sa, každý z nás na sebe môže mať nejakú dušičku a je vlastne pre bežného človeka nemožné sa proti tomu brániť. Len pravidelným čistením. Nemali by sme mať problém s takýmto niečim žiť, samozrejme je najlepšie žiť bez toho. Lenže keď sa tých duší do tela nasťahuje veľa a berú energiu a berú, začne zlyhávať naše fyzické telo. A to sa stalo mne. Začalo to nedodýchavaním, dusila som sa. Potom som sa týždeň zvíjala v migréne. Hnisavá angína. Žalúdočný záchvat. Žlčníkový záchvat. Chrípka. Zápal močových ciest. A to sa opakovalo dookola. Absolvovala som XY vyšetrení, bola som kompletne ,,rozobratá" a lekári mi NIČ nezistili. Všetko bolo podľa nich v poriadku. Podala som žiadosť o individuálne štúdium pre vysokú neprítomnosť, nevládala som, vlasy mi začali vypadávať, celé dni som len spala. Preto som sa rozhodla pre reiki. Niekto to tak chcel, lebo nie náhodou som spoznala chlapca, ktorého mama robí reiki. Skúsila som, šli sme k exorcistovi, ten sa na mňa ľútostivo pozeral a vyháňal zo mňa tie duše už 2x. Nemôže to urobiť naraz lebo by som bola 4 dni v mukách. Najprv vyberal zo spodných čakier, a mňa pár dní bolelo brucho akoby mi trhali maternicu. Potom z horných a ja som ledva pohla chrbticou, lopatky mi lámalo. Ešte zo mňa stále nevyhnal všetko a nechce mi ani povedať, koľko som toho mala v sebe. Musím povedať že až po týchto ,,zákrokoch" sa mi výrazne polepšilo. Všetky tie zdravotné problémy padli a ešte ma síce trápi dýchanie, ale oproti pôvodnému stavu to je maličkosť. Takže preto ten exorcista :)
neznámy
neznámy | 2.1.2011 21:16
Ahoj 5element :)
Tak v predchádzajúcom príspevku som vysvetlila exorcistu :) A čo sa týka anjelov, skúšam to :) Oboznámili ma s archanjelmi a naozaj pomáhajú :) Cítim ich blízkosť a je to úžasné stretnutie. Pomaly sa učím viac ;) Reiki ma bude učiť ten starší pán, učil aj moju liečiteľku. Nemusela som ja cítiť že som iná, dávalo mi to vždy pocítiť okolie. Buď ma niekto zbožňoval až mi občas nedal dýchať, alebo ma nenávidel. S priateľmi som to mala vždy ťažké. Až po čítaní o indigových deťoch som to pochopila. S mamkou si rozumiem výborne a i v takýchto témach. Mamka má liečiteľské schopnosti od prírody, teta ovláda energiu..máme to nejako v krvi :D
So sestrou sme si rozumeli ako menšie. Je medzi nami 8 ročný rozdiel, čiže posledné roky to nebolo najideálnejšie. Nechápala som že je iná a ja sama som bola..iná. Odkedy chodím na reiki, akoby som našla pokoj sama v sebe a pochopenie. Aj to čítanie emócií čo som spomínala. Zo sestrou si až posledné mesiace naozaj rozumieme. Našli sme si k sebe cestu. Keď som bola podráždená, bola i ona, akonáhle som sa upokojila, je pokojná i ona. A po týchto zisteniach sme si ešte bližšie pretože obe vieme, že sme iné a už len tým, že obe citlivo reagujeme na prostredie, začali sme citlivo reagovať i na seba. Ja si uvedomujem, že keď začne vidieť, bude potrebovať moju pomoc a ona si uvedomuje, že keď sa čokoľvek začne diať, len ja to budem vnímať rovnako ako ona.
Tie sny sú vždy nadránom, jeden cez druhého na mňa volajú, trasú mnou, plačú, kričia...pár krát ma mamka našla v izbe ako sedím, točím sa dokola a kričím ,,Choďte preč!" ale po taktom týždni to prestalo. I na reiki mi stále opakuje, že najhoršie je ukázať strach a ja sa s snažím s ním bojovať. A s tým sklamaním, más asi pravdu. Viem byť veľmi sentimentálna. A stačí jeden impulz a o 5 minút na to by ma nezlomilo nič :D :)
PS: po skopírovaní toho odkazu mi nič nenašlo :/
neznámy
neznámy | 2.1.2011 22:02
zaujal ma tvoj prispevok tejto teme, urcite nestandardni ludia to maju v zivote tazke a najma nova generacia vzdy prichadza s niecim novym, co bolo predchadzajucim cudzie...s tymi skolami pre vynimocne deti, zda sa, ze maju viac skusenosti v zahranici...poznam pribeh jedneho chlapca, aj ked sice sprostredkovany mne blizkou osobou, ako ho jeho matka dala do takejto skoly pre vynimocne a nadane deti, ked na jedno dieta pripadali dvaja ucitelia a venovali sa im vsetkymi moznymi sposobmi, chlapcovi sa v tejto skole nepacilo a matka ho odtial potom vybrala. Neskor ked studoval na vysokej skole, stretol niekolkych ludi z tejto skoly, boli velmi nadani a inteligentni, no zaroven sa este viac v nich podporil ich individualizmus, vobec si nevedeli nachadzat kamaratov, zili v izolacii, mali sklon zneuzivat psychotropne latky, stavali sa z nich podivini...je otazne ci dieta, ak si nerozumie s rovesnikmi, je ine, je mozne vychovavat aj v tradicii zitia medzi ostatnymi ludmi, prisposobenia sa, byt normalny aj napriek svojej nadpriemernosti...:)
neznámy
neznámy | 8.1.2011 00:50
Ahoj Paťka :)
Trochu oneskorene reagujem....ten odkaz naozaj nefunguje, tak to skúsim napísať inak, možno to poznáš, možno nie............
adresa: www.eugenika.vasadomena.sk
v e-shope do vyhľadávania zadať... hehenkamp

Je skvelé, že sa obraciaš aj k anjelom a archanjelom, len ten, kto ucíti ich blízkosť a lásku vie, ako veľmi pomáhajú...Inak obvykle sa stáva, že do jednej rodiny sa rodia po jednom takomto dieťati, ako si Ty a sestra....a myslím, že máte šťastie aj v tom, že Vám mamina rozumie....staršie ročníky indigových detí to šťastie nemali, rodičia im nerozumeli, boli dosť poznačení režimom socializmu...ešte ma napadlo, že by bolo celkom fajn pre Teba nosiť amulet prípadne kryštáľ na Tvoju ochranu....ale to Ti asi nepíšem novinku:)....Takže Tebe aj sestre prajem hodne trpezlivosti a anjelov na ceste Vášho života....-BYE--FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.1.2011 15:21
Zdravím vás.
Už pár rokov riešim dosť závažný problém s dcérou. Je zvláštna. Tak krásne zvláštna. Je ťažké opísať ju, ale v jej prítomnosti sa dejú zvláštne veci. Jasné, že nie vždy, ale dejú. Lekári jej pripisovali stále novú a novú diagnózu, až sme sa dopracovali k autizmu.
Ja vlastne ani neviem ako napísať to, čo chcem, ale jedna pozoruhodná pani mi povedala, že mám prestať trápiť seba aj dcéru a mám ju prijať takú aká je, lebo ona je kryštálové dieťa. Preto je taká, aká je. Preto sa s ňou rozprávam, aj keď nerozpráva. Preto je taká pokojná a vyrovnaná, jemná a éterická... Priznám sa, neviem to spracovať. Moja hlava je jeden obrovský chaos. Niečo vo vnútri mi vraví, ÁNO! to je tá odpoveď, ktorú hľadám 9 rokov, ale niečo vo mne si to nechce pripustiť. Mám strach a ona ho vidí. Viem to, očami mi to vraví a sama sa bojí, ale o mňa. Je to také komplikované. Ona sa bojí o všetkých... Ona miluje všetkých... A dáva tak veľa lásky... Nenásilnej, nevtieravej, plnej pokoja a nehy... Až sa pred ňou hanbím za svoje hriechy.
neznámy
neznámy | 25.1.2011 18:38
Indigo a krištáľové deti sú fikcia....nezmysly pozoruhodnej panej, len aby ste tými fantazmagoriami a nečinnosťou dieťaťu neublížili. Panečku, krištáľové decko.....
neznámy
neznámy | 26.1.2011 00:27
Autizmus - to je v sucasnosti coraz castejsie nastolovana tema, casto spajany s nasledkami poskodenia ockovanim, dcerka potrebuje precistenie - detoxikaciu, GFCF dietu...skusali ste nieco v tomto smere?
neznámy
neznámy | 26.1.2011 07:24
Ahoj. Pokiaľ máš v hlave chaos a nevieš nájsť odpovede na otázky, tak si skús prečítať nejakú literatúru o týchto deťoch, alebo pozri niečo na nete......dám Ti len jednu radu, si rodič a zaujímaš sa o svoje dieťa, Ty najlepšie poznáš svoju dcéru .....keď budeš viac informovaný, tak sa riaď svojim srdcom....pokiaľ je naozaj kryštáľ, s pribúdajúcim vekom budeš pociťovať jej zvláštnosť ešte intenzívnejšie.....prajem hodne trpezlivosti a lásky ...........-FLOWER-
neznámy
neznámy | 26.1.2011 07:28
čo v oblasti ezoteriky nie je pre Teba fikcia?
neznámy
neznámy | 26.1.2011 08:41
Autizmus. Autisti ju nechcú, podľa Andreasa nije je autistka. Ani neurologička ju ako autistku mevidí. Detoxikácia a dieta GFCF, žije tou dietou, lebo nič iné nechce jesť a ani mäso. Žiadne Ečk a žiadna chémia. Je to jej voľba, nie moje rozhodnutie. Od narodenia odmieta mlieko. Nemohla som ju kojiť a to bol obrovský problém, nakoniec skončila na Nutrilon soya. Ja chápem, že je ťažeé pochopiť to, čo píšem, možno si myslíte, že len fantazírujem. Ona nie je moje jediné dieťa, netrpím žiadnou opičou láskou. Ona sa na vás pozrie a vidí do vás.
...ja len, že krištáľové deti sú... Možno nie sú z inej planéty. Možno sú len zhmotnenie čistej a úprimnej lásky a túžby svojich matiek a toho dobrého v nás všetkých.
neznámy
neznámy | 26.1.2011 08:54
Hľadám, hľadám a po pravde, nič nenachádzam. Ale čím viac hľadám, tým som viac presvedčená, že odpoveď nájdem len v sebe.
Jedno viem. Jej prítomnosť ma núti byť lepšou a nie len mňa, ale každého, kto je v jej blízkosti. Donúti vás zastať a pozorne počúvať, čo chce povedať. A vy musíte, aj keď nemáte čas. A keď sa ju pokúsim odbiť, tie oči.. nepustia ma ďalej. Musím zastať a počúvať ju. A usmievať sa. Dávať si pozor na intonáciu v hlase, na emócie.. Nesmieme sa s manželom hádať. To zúfalstvo v nej...ide nám roztrhnúť srdcia. A keď vidí smútok v ľuďoch, začne ich hladkať a objímať. A ja sa cítim strašne nepríjemne, lebo ľudia ostávajú zaskočení a prekvapení.
neznámy
neznámy | 26.1.2011 11:52
len samotná prítomnosť týchto detí leči dušu....to čo si ďalej opísala, ma len utvrdzuje, že je naozaj z radu detí z týmto darom...dokonca si myslím, že je ešte viac než kryštáľ, už sme to v tejto diskusii spomínali....môže ísť o diamantové, zlaté či dúhové, ale takto na diaľku to je dosť ťažko................na údiv z okolia, či už kladný, alebo záporný si pomaličky zvykaj, ber to tak, že to tak proste je.....Je to ťažké pre rodičov týchto detí, ale keď to zvládnete, vrati sa Vám to milion krát násobne....a je to šanca pre Vás stať sa človekom s veľkým Č.
neznámy
neznámy | 27.1.2011 08:01
bohuzial je autizmus v sucasnosti coraz viac predstierana tema davana do suvislosti s ockovanim, dufam, ze ludia si este zachovaju zdravy sedliacky rozum a budu sa nechavat ockovat...teda pri sucasnom pohybe obyvatelstva, kedy sa infekcne ochorenia mozu sirit vsakovakymi sposobmi, je mozne, ze by vypukla aj nejaka epidemia, keby sa viac mudrych hlav naraz stretlo a povedalo by si, ze sa nedame ockovat...priklad mame v urcitych skupinach obyvatelstva, ktore neboli ockovane, resp. vyhybaju sa ockovaniu, tam epidemie prebiehaju jedna radost...takze vivat ludsky obycajny setrny rozum...
neznámy
neznámy | 27.1.2011 08:06
ak by som mala problem ako ty, nenechala by som sa iba ucicikat recickami o zlatom dietati, ale vsemoznymi sposobmi by som sa snazila, aby moje dieta bolo aspon trochu obycajne, normalne, snazila by som sa studovat
a kontaktovat ludi, ktori maju s podobnymi detmi skusenost a nielen v oblasti ezoteriky ale aj v oblasti odbornej... a vobec by som netuzila po tom, aby bolo diamantove, zlate alebo pestrofarebne...uplne obycajne dieta, to je skutocna tuzba matky podla mna...
neznámy
neznámy | 27.1.2011 11:11
Myslím, že nikto nikoho v tejto diskusii nikdy nechcel učičíkať, ani nechcel byť učičíkaný....je to diskusia, výmena informácií a názorov, ktoré každý človek by mal spracovať v sebe sám......a mimochodom, práve spôsob akým by si to riešila Ty, spôsobovali v minulosti týmto deťom ťažkosti a práve vtedy nastupovali problémy....Tebe by sa páčilo, keby Ťa niekto chcel meniť na svoju predstavu?.....asi nie....Týto rodičia nesedia doma zo založenými rukami, ako si iste čítala, hodne majú toho za sebou vo viacerých oblastiach a stretli sa z mnoho názormi, čo je správne a predpokladám, že teraz sú v štádiu spracovania toho všetkého, čo je dlhodobejší proces.....
neznámy
neznámy | 27.1.2011 11:34
Spoločnosť vždy a vo všetkých kultúrach tlačila na to , aby sa každý jej člen správne zaradil a nevyčnieval von.
Niekedy to bolo tvrdšie, inokedy menej.
Je dobré ponechať a podporiť jedinečnosť človeka, ktorý nejako z toho radu vyčnieva, ak je to dobré pre neho aj pre spoločnosť.
Ale kto z toho davu prispôsobených má právo rozhodovať o tom?
Neviem.
Vyjadrujú sa mnohí. Psychológovia, psychiatri, filozofovia aj ezoterici a prívrženci New Age.
Rozhodujú len tí, ktorých spoločnosť vo väčšine akceptuje a dáva im právo rozhodovať.
Ale nie vždy je to správne a tzv. odborníci tápu a mýlia sa rovnako ako ostatní.
Psychiatr povie - autista. Ezoterik povie - indigo, dúhové a čo ja viem, čo ešte.
Ale Vanda má pravdu v jednom. Nech je to tak, alebo onak, vždy by malo ísť o to, aby ten človek nejako fungoval v spoločnosti, aby ju akceptoval a aby bol akceptovaný ako sa len dá.
Vôbec nejde o nejaké zaškatuľkovanie. Každý človek je jedinečný svojim vlastným spôsobom.
Mńa táto diskusia o deťoch s farebnou aurou tiež nenadchýna, všetci máme farebnú auru a niekedy človek vidí to, čo chce vidieť. :)
neznámy
neznámy | 27.1.2011 13:06
Ja si myslím, že toto je problém dnešnej doby. Čakať, aby každý človek bol "normálny". Čo je to-byť normálny??? Čo to znamená nevytŕčať z radu? Je to strašne deprimujúce a obmedzujúce. Ja skôr obdivujem ľudí, ktorí sa neboja trochu vytŕčať z radu-samozrejme pokiaľ nikoho svojím spôsobom vyjadrovania sa, správania sa, neobťažujú a nikomu neubližujú. V dnešnej dobe už len človek, ktorý nemá, auto, psa, slušný príjem - vytŕča z radu.
Mňa práve táto téma krištálových detí veľmi zaujala, rada by som sa s takým dieťatkom stretla ;)
neznámy
neznámy | 27.1.2011 14:34
Aj ja rada stretávam ľudí, ktorí majú vlasté názory a nie sú ako automaty.
Prázdne nádoby, ktoré sa plnia tým, čo do nich nastrká nejaká verejná mienka a média.
Ale neprijímam s nadšením, to čo prináša hnutie New age, čo je pre mňa ezoterika po americky.
No a táto definícia indigo, krištáľových, dúhových a ešte neviem akých detí prichádza odtiaľ.
Tak isto ako novodobá anjelománia a kadečo iné.
Neviem, či niekto videl film Dom duchov. Ale ak áno, tak postava, ktorú stvárnila Meryl Streep, bola takou ukážkou človeka, žijúceho medzi dvoma svetmi.
Možno ako dcérka Valborg. Jemná, éterická bytosť plná lásky. Ale prečo hneď zaraďovať do nejakej podivnej kategorie? K čomu to je dobré?
Keď sa tak zamyslím, možno aj mňa, keby som sa narodila v dnešnej dobe, by hnali kade tade a dávali mi rôzne prívlastky.
Tiež som bola čudné dieťa, unikajúce do samoty a vrcholne nespoločenské.
neznámy
neznámy | 27.1.2011 17:56
založila som túto diskusiu s tým, že som chcela vedieť, či niekto také dieťa stretol. lebo ja nie a to sama nejaké deti mám a veľa ich aj poznám.
rada by som také dieťa niekedy stretla a zhovárala sa s ním. tak preto.
tiež by som si želala, keby také deti naozaj existovali, myslím, že by to nebolo na škodu...
len každá strana má dve mince a rodičia napr. neprispôsobivosť dieťaťa radi pripisujú jeho genialite, než aby si priznali, že chyba môže byť napr. v ich výchove....:):)
tým som nemala na mysli nikoho konkrétneho.
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...