mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ľudská duša - 

krištáľové deti

neznámy
neznámy | 23.10.2010 18:32
sa mi dostala do rúk knižka o krištáľových deťoch. je tu niekto, kto o tom niečo vie? prípadne má vlastnú skúsenosť, alebo také dieťa stretol. napíšte...:)
neznámy
neznámy | 25.10.2010 18:19
Generácia krištálových detí pokračuje po generácii indigových detí, sú ešte talentovanejšie. Také dieťa by sa malo dať rozoznať aj aurou, ale s tým nemám skúsenosti zatiaľ. Veľmi zaujímavá téma pre mňa, len málo času a záujmov priveľa. Od akého autora máš knihu? Pekný večer :)

našla som link pre indigo test:

http://centrum.mysteria.cz/sk/indigotest.htm
neznámy
neznámy | 25.10.2010 19:33
mala som len požičanú- myslím že doreen virtue- alebo tak nejak. s tým časom a záujmami som na tom rovnako, ten test pozriem. poznáš osobne nejaké také dieťa, buď indigo alebo krištáľ?
neznámy
neznámy | 26.10.2010 10:11
Indigo deti sa vraj začali objavovať v 80-90 rokoch, ale niekde som čítala, že sú aj skoršie ročníky, len sa o tom nehovorilo. Keďže sa to rozoznáva dátumom narodenia a hlavne aury, tak nemôžem z istotou tvrdiť, že poznám. Ja síce vidím auru, ale stále mám problém s farbami a to je pre diagnostiku indigo dôležité. Ale poznám jedného mladého muža 28 ročného, na ktorého by som povedala, že je indigo na 99%. Jeho prejav, citlivosť a energia, ktorú vyžarujem mi vyráža dych.
A Ty poznáš nejaké také dieťa? Ako dopadol testík. :)
neznámy
neznámy | 26.10.2010 16:02
no ja som sa docitala ze indigove deti sa rodia za poslednych 100 rokov,najvacsi vybuch bol vraj v 70.rokoch a po roku 2000 sa rodia uz krystalove deti.no je to s tou diagnostikou asi dost tazke,kukala som si aj ten test,ale neviem to moc aplikovat na syna,ten ma len 3 roky.ale napriklad vela krat som si u neho vsimla a to hlavne ked bol este babatko nejake mimozmyslove vnimanie alebo co.napriklad:ja nieco poviem na balkone ,co nemoze pocut,lebo je o 2 izby dalej a nema to odkial vediet a on mi zrazu to iste povie.alebo,ked bol babatko,tak ked spal,tak sme sa o nom s muzom ani nemohli rozpravat lebo sa hned zobudil.a ked som ho uspavala,tak ja som vzdy musela mysliet na nieco indiferentne,najlepsie spievat nejaku pesnicku a nic nemat v hlave,lebo akonahle som zacala rozmyslat o nom alebo som pocitila nejaku intenzivnejsiu emociu,hned sa prebral :)a tak....tak neviem,mozno je to normalne u deti vseobecne,neviem to posudit,lebo je to moje prve dieta.
neznámy
neznámy | 26.10.2010 18:34
5 element a matrioshka:
no ja som práve pochopila z tej knihy, že indigo nie sú práve nejak veľmi citlivé, sú skôr tvrdohlavé, vedia si presadiť svoje. podľa testu indigo nie som, ani moja staršia dcéra, mladšiu posúdiť neviem. obidvom sedí, že by mohli byť krištáľové absolútne okrem jedného dôležitého bodu - oni hrozne veľa rozprávajú, no a mladšia nemá veľké oči, staršia ich má obrovské.
ale minimálne polovica toho, čo na nich sedí, sedí aj z iného dôvodu. prozaickejšieho, ako napr. staršia keď mala rok a pol, sa ma spýtala, že prečo mesiačik tak smutne svieti,alebo spievať som jej mohla len veselé pesničky, pri uspávankách sa rozplakala. mladšia má zas veľmi rada ľudí, keď stretneme nejakých kamarátov zo škôlky, vidím ako ju majú radi a zdravia ju a radi sa s ňou hrajú. je také malé slniečko. obidve sa podľa mňa dosť líšia od svojich rovesníkov.
kým som bola s nimi na materskej, vedela som dopredu čo povedia, ktorým smerom pôjdu, ako budú reagovať, ale nepripisujem to telepatickým schopnostiam. vymizlo to totiž akonáhle išli do škôlky a už som ich nemala celý deň pod kontrolou.
zaujalo ma to preto, lebo fandím týmto veciam medzi nebom a zemou a bolo by nádherné, ak by tieto deti existovali. podľa tejto knihy ich je veľa a ja veľa detí poznám, ale žiadnemu ani svojim by som krištáľovosť nepripísala. možno len tomu nerozumiem, preto som chcela vedieť, či niekto také dieťa pozná a mohli by sme o tom popísať. lebo aj deti ma bavia a fandím im.
jo a ešte jednej veci nerozumiem. farba aury sa mení neustále, podľa toho čo prežívame. aspoň zatiaľ som to všade tak čítala. tak ako môžme vidieť u týchto detí len jednu farbu aury? vraj ja mám bledú modrozelenú. ale to bolo len v tú danú chvíľu.-BYE-a ako je to s tým dátumom? myslela si len rok narodenia?
neznámy
neznámy | 26.10.2010 20:46
tak vraj s tou aurou je to tak ze sa jedna vlastne o nejaku hlbsiu vrstvu,ktora ma indigovu farbu,alebo je krystalova.normalne sa vraj tie najvrchnejsie vrstvy menia podla nalady.
neznámy
neznámy | 26.10.2010 21:18
http://angelarium.wordpress.com/2010/06/01/indigove-kristalove-a-duhove-deti-ake-su-a-co-je-ich-uloha/
mrkni ešte sem, ak si tam nebola. po kryštálových sú ešte dúhové. a je to tam pekne vysvetlené.
škoda, chcela by som stretnúť aspoň jedno také dieťa.
ešte ma niečo napadlo. nemá tvoj syn mesiac v rybe? jeho senzitivita mi pripomína moje, obidve majú mesiac v rybe.
jo a má tvoj syn aj iné príznaky takýchto detí?
neznámy
neznámy | 27.10.2010 11:21
Ten dátum čo viem sa uvádza vždy celý, ale neviem viac o tom. Máš pravdu, ďalej idú dúhové,potom ešte ďalej zlaté,diamantové,svetelné a vraj aj kvetinové. Ale tých je údajne málo. Čo sa týka aury súhlasím s matrioshkou. Aura má niekoľko vrstiev, viem o siedmich. Iný význam má farba základná, a iný význam majú ostatné vrstvy. Takýmto deťom prisudzujú hlavne hyperaktivitu. Knihu som síce ešte nečítala, ale podľa toho čo som počula v médiach, tak knihy majú rodičom pomôcť pochopiť rozdielnosť ich detí a zvládnuť ich výchovu spojenú hlavne s tou hyperaktivitou. Ja to chápem tak, že pri nezvládnutej výchove vystupujú na povrch negatívne vlastnosti dieťaťa. Myslím, že aj indigo môže byť citlivé. Ale môžem sa samozrejme mýliť. :)
neznámy
neznámy | 27.10.2010 11:45
nie,on ma mesiac v blizencoch.ja si to vysvetlujem tak ze ta zvysena senzitivita je uz vlastnostou celej tejto novej generacie,aspon tak som to pochopila.co sa tyka hyperaktivity,tak to vobec na neho nesedi,lebo hyperaktivita je charakteristicka hlavne neschopnostou udrzat pozornost a on sa naopak dokaze brutalne sustredit a to uz od malinkeho babatka.v tomto je fakt super.ked nieco zaujimave riesi,nepocuje a nevidi,nereaguje na nic a dokaze tu pozornost udrzat hodne dlho.a kedze som pisala o spanku,tak este doplnim,ze sa vzdy budil len v tych situaciach co som popisala,naopak bol schopny spat v hociakom hluku,mohli bomby padat,len nikto neriesil jeho osobu,tak bol ok:)))))napriklad aj vcera ked som to sem pisala on spal a jak som tuto zacala o nom,tak mrncal zo sna ale neprebudil sa.a toto sa deje od narodenia hodne casto,uz to berem ako normalnu vec,respektive s tym aj ratam.nuz tak zato mi to pride ako nejake mimozmyslove vnimanie.
neznámy
neznámy | 27.10.2010 21:43
ďakujem baby za vysvetlenia. zaujalo ma to mimozmyslové vnímanie. tiež mi pripadajú niektoré deje mimozmyslovými. ale neviem, čo to naozaj je. napr., vždy keď ide výťah a muž nie je doma, tak vycítim, či je to on v tom výťahu. alebo si na niekoho spomeniem a v ten deň mi zavolá. ale funguje to len na tých, ktorých mám veľmi rada. už sa ponáhľam, ak vás niečo ešte napadne, ozvite sa.:)
neznámy
neznámy | 27.10.2010 21:53
jo a este jedna haluz,ked bol babatko,mal taky kutik v izbe v ktorom nic nebolo,ale on s nim furt dako komunikoval.vyskieral sa,aj sa mracil,furt tam kukal jak keby mu tam niekto robil opicky.podla mna tam obcas dakoho videl.v skutocnosti tam bola len hola stena. babatka su hrozne haluzne tvory:)))
neznámy
neznámy | 27.10.2010 22:02
hehhe, toto tam tiež písali. asi si to začnem všímať. a má malý veľké kukadlá a začal neskoro rozprávať? splňa ostatné podmienky?
neznámy
neznámy | 27.10.2010 22:06
ma velke oci,ale rozravat zacal dost skoro a dost vydatne.a ake su este dalsie prejavy?
neznámy
neznámy | 27.10.2010 22:15
majú radi ľudí, hlavne starší s nimi radi trávia čas. vôbec ľudí priťahujú. objímajú ich. majú radi prírodu, krištály. intuitívne vedia s nimi pracovať. vidia viac. toto mi tak utkvelo.ale dá sa vygoogliť, ak chceš ešte viac. jo a sú radostní, vyžaruje to z nich. nazvala by si ich slniečkami. aha, ešte majú od mala veľmi múdry a upretý pohľad. sú umelecky nadaní.
neznámy
neznámy | 31.10.2010 12:45
hen na toto,tak keby nebolo dost indigovych a krystalovych,mame tu nieco skutocne pre fajnsmekrov: http://helar.wordpress.com/2009/10/09/novy-typ-deti-su-este-vobec-ludske/#comment-33079
neznámy
neznámy | 31.10.2010 19:36
to už je na mňa moc. som plná, potrebujem vytráviť.
inak máš skvelé výrazové prostriedky-COOL-
neznámy
neznámy | 2.1.2011 01:13
Ahojte :)
Blúdila som po nete a našla túto zaujímavú konverzáciu. Nedalo sa mi neprihlásiť :) Totižto, rok 2010 bol pre mňa samá choroba. To ma dokopalo k liečiteľke reiki a následne k exorcistovi. S ich pomocou sa mi nielen že polepšilo, ale oboznámili ma s faktom, že som indigové dieťa. Ten exorcista to videl v mojej aure, silno zastúpenú indigo farbu. Nie je to však celá aura nakoľko každú moju zmenu nálady na mne videl rovnakou rýchlosťou ako sa i zmenila ;) Najprv som nechápala ani neverila. Popisy na internete sú rôzne a nejak mi to nešlo dokopy. Lenže po viacerých návštevách reiki sa so mnou začali diať zvláštne veci. Zmyslové vnímanie sa stalo príšerne citlivé. Všade znižujem hlasitosť, svetlu sa akoby vyhýbam..a je to ešte horšie keď sa na to sústredím. Akoby som cítila každú vibráciu prenikajúcu cez bubienok, každý odraz svetla vchádzajúci do oka, každý jeden atóm obtierajúci sa o moju pokožku, pachy vnímam a dokonale rozoznávam (horiaci motor v práčke v kúpeľni som cítila na druhej strane bytu). Rovnako tak som začala akoby čítať pocity druhých. Akonáhle nastane zmena pocitov druhého človeka vnímam to a napadajú ma myšlienky, ktoré akoby ani neboli moje. Stalo sa mi to pri bratrancovi, ktorému nedávno zomrela mamka (moja teta). Sedeli sme v reštaurácii, rozprávali sa s priateľmi a odrazu ma napadali veci...nad ktorými uvažoval on, keď sa na chvíľu odmlčal a hľadel do stola. I pred tým som bola empatická, ale toto je iné. Vidieť som videla 3x tak jasne pred pár rokmi. Teraz to začína snami, do ktorých ma ľudia chodia žiadať o pomoc a napr. včera v noci (30.12.2010) mi spadlo z očí, a pod tou bolesťou a nespavosťou ma pochytil šialený strach a videla som čosi malé čierne čo mi vošlo do kúpeľne a zahlo smerom k umývadlu. Stupňuje sa to. Naučila som sa pracovať i s kyvadlom a skontaktovala som sa s tou tetou. Kamarátka bola so mnou, po hodine komunikácie sme obe uverili. Rýchlo sa všetko učím. Teta mi potvrdila to indigové dieťa a keď som si prečítala toto (tie odkazy som už mala prečítané ;)) sedí to. Dokonca, keď som sa s tým všetkým zdôverila mamke, usmiala sa a povedala, že veštica jej kedysi povedala, že jej deti budú iné a budú potrebovať veľa lásky. Najprv si myslela že budeme choré. No je to inak- ja som indigo a sestra je kryštálové. Nemá kamarátov, rozumie si viac so staršími, vycíti z 10 ľudí, kto je na tom zle a za ním ide a rozpráva sa, tak, že ostatní akoby tam už ani neboli. Prirodzene vie, ako sa ma správať na rôzne rozpoloženia ľudí. Zatiaľ nevidí, i keď mám pocit, že minimálne auru vníma, len si to neuvedomuje. Je v škole pre nadané deti, všetko musí ísť plynule pomaly, neznáša plač a krik a je naviazaná na nás. Akoby prišla dohliadať na našu spokojnosť. Je proste iná. I ja som vždy mala problém nájsť si priateľov. A aký paradox, práve my potrebujeme veľa lásky :) Toľko čo vám zatiaľ viem povedať :) Zaujal ma váš záujem, tak ak chcete niečo vedieť, pýtajte sa. Ak mi viete čosi poradiť, budem rada ;) Pekný večer.
neznámy
neznámy | 2.1.2011 10:47
Zaujímavé je, čo píšeš.
Ale ja sa ťa opýtam na toho exorcistu.
Pokiaľ viem, exorcizmom sa zaoberajú zvlášť k tomu určení kňazi, takých má rímskokatolícka, alebo grékokatolícka cirkev.
Ale jedno je isté, týmto sa nemôže zaoberať hocikto.
Prečo ste za exorcistom vôbec išli, veď ten má čo do činenia s vyháňaním tých najhorších energií, ktoré ľudia nazývajú diabol.
A ešte som nepočula o tom, že by exorcista hovoril o farbe aury, keď cirkev také niečo ani nepozná a nepripúšťa.
neznámy
neznámy | 2.1.2011 15:32
Ahoj Paťka.
Vo mne tiež trošku vzbudil údiv ten exorcista, nie, že by som to nechápala, hľadala si odpovede, ale ja by som volila asi anjelov (skús to :))...Reiki je pre Teba úplne super, len si treba dávať pozor, kto Ťa ju učí....určite si cítila, že si iná už dávno a možno aj samoliečiteľské schopnosti a reiki Ťa posunie zase ďalej. S pribúdajúcim vekom budú pribúdať Tvoje schopnosti a vedomosti a keďže energie od minulého roku pridávajú na obrátkach, môže Ti hroziť ich nezvládnutie, preto si dopraj aj relax a ak si rozumieš s maminou, tak aspoň krátke hlboké objatie raz za deň. Dosť ma zaujíma Tvoj vzťah so sestrou, či si rozumiete. Tie sny, čo Ťa ľudia žiadajú o pomoc bude pre Teba bežné,zrejme sa Ti to stáva keď zaspávaš, alebo keď sa máš budiť, hovorí sa tomu stav alfa a budeš sa s tým stretávať často, ale budeš skúšaná aj energiami negatívnymi, buď na to pripravená a najdôležitejšie pre Teba je asi to, nepripustiť si, že Ťa to zlo môže dostať. S tými priateľmi to budeš mať ťažké, každé sklamanie Ťa bolí stonásobne viac ako iného človeka....

a ešte by som Tebe a mamine odporučila túto literatúru......
http://www.eugenika.vasadomena.sk/index.php?UzivatelN=a39429a239a641b1ba2ad061b35c3d49&Action=Nakup&Subaction=Search /> -FLOWER-
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...