mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

krištáľové deti

neznámy
neznámy | 20.1.2012 23:34
Ano sprievod, to je to spavne slovo ;) ono ani mne to nejde ked si to zela mysel a na nu napojena vola. To sa svojim sposobom stava same. Ale sucasne tam je pritomna tiez vola, ale iná, vychadza z niecoho celistveho, z akehosi kompletneho vnimania v určitom momente. Neda sa mi rozpitvat a zanalyzovat ako to funguje lebo to zatial presahuje vedome chapanie mojej mysle, ale nevadi, hlavne ze to funguje a vsimla som si ze vzdy vo vhodnej chvili a v sulade s chodom celeho vedomia- udalosti, synchronicita,...proste cele to je pekny synchronizovany tanec roznych prejavov celeho vedomia.
To svetlo ma rozne učinky v zavislosti od aktualnej situacie v ktorej vnimam jeho prud, nejde len o fyzicku ci dusevnu ulavu ci liecenie a obnovu, ale aj o rozne ine veci, ktore pozitivne mení- myslienky napady, uz sa stalo ze sposobilo rozvrat v zivotoch niektorych ludi, s ktorymi som prisla na určitu dobu do styku a nakoniec sa ti ludia dostali inde- tam kde kedysi len premyslali ze by bolo fajn, aby sa dostali (osamostatnenie sa- dusevne fyzicke a finančné, dalej rozvod v disfunkčnom manželstve a odchod preč a novy zivot slobodnejsi harmonickejsi viac v sulade s vlastnym ja, opat dalsi rozvod a odchod z deštruktivneho vztahu do priaznivejsieho pozitivnejsieho harmonickejsieho partnerstva v sulade s vlastnymi vnutornymi ryz´tmami a nastavenim a hodnotami s tym ze obe strany ziskali aj ked prechodne obdobie si vyzadovalo obojtrannu trpezlivost, dalej niekolkonasobna zmena prace a zakotvenie na pracovisku a v meste kde to danej osobe najlepsie vyhovovalo vzhadom k jej hodnotam, poslaniu a vnutornej spokojnosti, prechod od negativneho naladenia emocii a myslienok na pozitivnejsie vnimanie optimistickejsie a nasledne spokojnejsie prezivanie bezneho zivota, novi priatelia a znamost,... a vela inych pripadov ja uz si teraz hned na vsetky nespomeniem.) Je skvele to svetlo je univerzalne. A ma senzi ucinok, ze nas dokaže dostat cez strach. Vsetci ti ludia mali jednu spolocnu vlastnost- tuzbu prezivat zivot plnsie a spokojnejsie, ale nedokazali, ja som to videla tak ze nechceli nic pre to urobit. Bali sa. Bali sa zmeny. Bali sa co sa stane ked...kazdy si tam dosadil kopu svojich strachov, ked sme sa bavili...A tak zili zo zotrvacnosti. Az kym sa neodhodlali strach prerast. Nie zlikvidovat, lebo to sa ani neda, on proste existuje, ale jednoducho ho prijat a prerast. A v tom je pristup k uni-svetlu velmi uzitocny.okrem ineho umoznuje lepsie vnimat a vyvolavat harmonicku synchronicitu a tvorit si realitu ktoru chceme. Zakušam to v mojom hmotnom svete od malička, skutočne to funguje.
Ano mas pravdu s kolektivnymi prudmi vedomia. Vies co? prave sa kvoli tomu co pises smejem -LOL- svoj posledny koment si odoslala prave vtedy ked som na nete nasla info čo to znamena fenomén "stej opice" -pre tu srandu- vygoogli si to, ak ta to zaujima :) V púoslednych dnoch som toto slovne spojenie pocula viackrat od viacerych ludi naposledy dnes večer a kedze neviem co to je tak mi napadlo kliknut si na web a zistit vo co gou -LOL- Aj to ze sa o tom teraz bavime to cele pekne doplna. Proste tanec. Tanec energií.:)-PUH-
neznámy
neznámy | 20.1.2012 23:50
Este k tomu "vykupeniu" . Myslim, sme tu na to aby sme si sami vytvorili to po com tuzime a zazivali to co si zvolime ze chceme zazit.Je to nas prirodzeny stav. Nikto za nas nemoze nieco urobit pretoze mame slobodnu volu. Neexistuje vykupenie. Vlastne ano- v realite ktoru si niekto zvoli , tak ano. Ale vtedy si vlastne zvoli zavislost.Slobodnu zavislost od druheho cloveka a jeho slobodnej vole. Ako take nieco moze dopadnut?je nekonecno mozností...Je to vsetko len hra :) Nemozeme sa slobodnej vole vzdat :D aj ked by sme chceli. Lebo aj ked chceme aby zmizla, stane sa to. A to je tiez vysledok nasej volby.
Neviem ,moc nerozumiem tomu slovu "vykupenie", nechapem co to vlastne znamena a v akom vyzname sa použiva. Lebo teraz neviem ci som to spravne pochopila, ako to ty myslis, ked som pisala tento koment.
neznámy
neznámy | 26.1.2012 18:30
Mala som na mysli presne to, čo si pomenovala. :)
neznámy
neznámy | 13.2.2012 14:54
Aka pekna diskusia...:-). Ak mozem, rada by som prispela vlastnym poznanim... Vsetky milovane deti su kristalove. Neni to nic nove, aj ty si taka bola a pamätas si to. Takze ziadne kristalove deti, ale kristalove chvile existuju. To, ze je ich v tejto dobe viac, znamena, ze si viac rodicov potrpi na to aby ich deti vyrastali v laske. Mozno niekedy tapame a citime sa zmeteni, ale vsetkym je nam jasne o co nam ide... Dobra prognoza do najblizsej buducnosti... Som stastna...:-)
neznámy
neznámy | 13.2.2012 15:01
Pre cirkev je vsetko nezname diabolske...:-). Esteze ten panko je verny bohu a nie cirkvi...:-)
neznámy
neznámy | 13.2.2012 15:20
Neporovnavaj, miluj... Je tvoja...
neznámy
neznámy | 13.2.2012 15:38
Nerozprava? Nepisala si, ze ked chce nieco povedat...?
neznámy
neznámy | 13.2.2012 15:47
Suhlasim Zuzulka, Ema je prekrasne meno a napriek tomu, ze som Emku este nevidela, viem, ze jej pristane. Valborg, mam chut ju objat, urob to za mna...prosim...:-)
neznámy
neznámy | 13.2.2012 15:59
Ani nazor, ani zdravy rozum a ani laska sa neubrani premenam. Nech tak, ci onak, vsetko je cesta k cielu. A tak sa nase deti stavaju nasimi ucitelmi, liecitelmi a neskor mozno aj rodicmi. Bez ohladu na to, ci sa ri tom bavime, ci trapime. Som stastna, ze si zacala tuto diskusiu Evulik, priniesla nadej do mojho srdca...:-)
Stránka:
< 4 5 6
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...