mesiac
Štvrtok, 30.4.2026
Meniny má Anastázia

Ľudská duša - 

Duchovna nasa cesta a pohlad na vyvoj duse rok 2012

neznámy
neznámy | 23.11.2012 22:31
lodka ano, tak trosku verim tomu, ze nieco je blud, ale iba trosku, aby som nebola extremisticka...
neznámy
neznámy | 23.11.2012 22:33
-LOL--BOW-tak teraz si ma naozaj rozosmiala...no vidis zbavis sa ega a ide to, ale najprv ho treba nadobudnut..
neznámy
neznámy | 23.11.2012 22:44
Neviem, ci sa da verit "trosku", ale vidim, ze chapat nechces, vytrhnute z kontextu a vedene do extremu je blud,...ale ked ta to bavi, nech sa paci.
neznámy
neznámy | 23.11.2012 22:59
no to som rada ty si to aspom pochopila coz druhy nevedia co je dp.ale ved nemam pravdu sak ze vraj to je dar ze na vychode sa o to usiluju celz zivot no a ja to mam zadarmo a este to aj nechcem uvazujem ze ono keby mi niekto vedel povedat ako sa to da pouzivat ten stav moznoze by som bola prekvapena.
neznámy
neznámy | 23.11.2012 23:22
pouzila si tvar extremisticky, ja som odpovedala, ze ked je nieco blud, tak tomu mozem tak trosku verit, aj ked si nevedela, ci to myslim vseobecne, ale automaticky si to priradila k niecomu...bavime sa dost znacne v dimenziach kedy je tomu druhemu pripnute nieco co vobec nemusi zodpovedat pravde, pravdaze verim tomu, ze v emocnom svete nasich projekcii to ani inak casto fungovat nemoze, preto som Tulinke citovala tu myslienku: skutocnost je zastreta, a preto pre nas obkjetivne nehodnotitelna a tym padom nemozeme posudit ako ju treba zlepsit...
neznámy
neznámy | 23.11.2012 23:27
presne, tak vidis, a clovek ani nevie co s takym darom, tak ten stav je asi stvoreny na cestovanie mimo tela, len vari malokto sa na take nieco odhodla, uz len preto, ze sa nemusi do neho vratit, co poznam, no nenapadlo ma, ze by som si pocestovala vtedy, no teba moze.. zrejme blokadou je strach, len neviem ci ja osobne by som dokazala byt tak odvazna...
neznámy
neznámy | 23.11.2012 23:38
Tak teraz si "pripla" vysvetlenie k prispevku Tulinky a nechapem preco, ked som reagovala na tvoj prispevok Dore,...chces zlepsovat skutocnost? Vela stastia -FLOWER-
neznámy
neznámy | 24.11.2012 00:29
Mňa zaujal jedna vec, že - niektoré úseky života mi doslova vypadli z mozgu. Predtým som si pamätala úplne všetko, každý detail, presne som vedela čo kedy bolo, všetky súvislosti..lenže mne ako keby niekto vyzmizíkoval mozog :D ja si proste neviem spomenúť na vtedajšie niektoré základné veci, nespomínam si celé úseky-príklad na strednej škole, to ako keby som ani nebola ja, doslova som to vyhodila z hlavy.
Počula si také niečo? Hrabe mi, chytám už Alzheimera -LOL- alebo to súvisí s touto dobou ? Som si istá, že to nie je bežné starecké zabúdanie. Pár rokov dozadu som riešila jeden "neriešiteľný problém" ktorý ma strašne ničil. V súvislosti s týmto mám doslova hmlu, až na pár detailov. Na nič už si nespomínam
neznámy
neznámy | 25.11.2012 19:48
To souvisí se vším i s SRT, odstránili se ti bloky a ten mozek je tvůj duchovní rozvoj, skrátka a dobře i energie součastné. Již se nebudem hrabat v minulosti, řešit nějaké věci ale pomalu začnem žít tady a ted a tvořit si svůj život a přitahovat si do něj vše potřebné, ale opravdu potřebné . tAK DRŽÍM PALEČKY A NECH VŠECHNO VOLNĚ, NETRAP SE TÍM, JÁ TENHLE STAV MÁM JIŽ ROKY
neznámy
neznámy | 25.11.2012 23:46
no veru pravdu mas to bolo asi treba trenovat ale aj tak ma to strasi nedosiahla som pozadovany level este.lam....
neznámy
neznámy | 26.11.2012 14:04
MEDITÁCIA NA DUCHOVNÉ SRDCE

Spomenieme si na niekoho koho sme skutočne milovali, alebo teraz máme radi a
hlboko precítime túto najväčšiu emóciu, ktorej je človek schopný...
Predstavu odložíme a hlbokú lásku umiestnime do stredu hrude miene vpravo...
Je to miesto kam podvedome ukážeme pravou alebo ľavou rukou keď povieme
"ja" - miesto cez ktoré sme všetci spojený s Bohom, miesto cez ktoré sme každú
sekundu vytváraný Božskou Láskou...

Nie je to srdcová čakra - v ktorej sú, ako v každej, polaritné emócie: láska a ne-
návisť...
Pri tomto cvičení, ktoré pravidelne robíme po dynamickej meditácii, musí byť
splnená ešte jedna podmienka: obrovská túžba po Pravde,Poznaní,po Bohu
samotnom, ktorá ostáva spravidla ako posledná, keď už všetky ostatné odpadli
vyčerpaním, znechutením alebo naplnením...

Už len kratučký dotyk, pocítenie tohto spočiatku malého bodu, mení a zmení
každého...

...ZMENÍ NAVŽDY...
neznámy
neznámy | 28.11.2012 00:36
Nedá mi, aby som sem nenapísala jednu zaujímavosť, ktorá mi teraz pri čítaní vašich riadkov naskočila..
Včera v pondelok, poobede, zhruba od toho času ako ste sem toto písali, som mala rôzne nazvime to "predstavy", "vidiny" ..Bol som v prírode, ďaleko od počítača aj rôznych cudzích vplyvov. Až do večera mi šli do hlavy obrazy mojej rodiny a ešte pár blízkych, v hrudi mali tí ľudia červené srdce, žiarivé, výrazné, presne také isté aké poznáme z biblických obrazov "Božské srdce".
Som zvyknutá na rôzne zvláštnosti, ale tento zážitok bol ešte viac výnimočný než iné.
Pre tých, čo si ťukajú teraz na čelo podotýkam, že som (zatiaľ) úplne pri zmysloch :)-HEART--FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.11.2012 10:15
Veď to je jungova synchronicita, mie je prečo ťukať si na čelo.
Tu si i tak medzi samými bláznami, tak kto by si aj ťukal, že? -LOL-
neznámy
neznámy | 28.11.2012 20:11
Niečo na tom bude, čo píšeš..
http://jlswbs.wordpress.com/2008/05/09/synchronicita/

To by bola krásna téma na rozoberanie. Na Najdi se sme mali takých odborníkov, čo by o tomto dokázali písať tri dni a na ničom by sa nezhodli..Normálne mi to chýba..Vedeli sme všetky teórie, o egu a kolektívnom vedomí sa nám až snívalo, ale k výsledku sa nikto nedopracoval :) -YES-

Inak, koniec sveta za dverami a kde sú naši diskutujúci? Chýbajú mi príspevky Jyostis, Lostris, UreaNayal, Ave1, Mysterious, Jasne nebe, a mnohých ďalších.. Budha sa tu odhlásil a Jan P. ani neprihlásil, od inkateo som nevidela ani riadok..
Ľudia, kde ste ?? -HEART--HEART--HEART-
neznámy
neznámy | 28.11.2012 20:18
Pridávam sa, poďme na nich volať spoločne. :)-HEART-

Mne tu veľmi chýba hlavne Ave1 a UreaNayal.
neznámy
neznámy | 28.11.2012 22:34
Tak Janka by som tu chcela a jeho majstra budhu.Chybaju mi tie diskusie
neznámy
neznámy | 29.11.2012 19:42
trenovat? mozno a mozno nie, mozno to nezavisi ani od strachu ani ci mame level, mozno sa stretneme medzi hviezdami ani sa nenazdame, alebo sa tam aj stretavame, len o tom nevieme:), tak zatim-BYE-
neznámy
neznámy | 1.12.2012 16:24
Silvia Šuvadová bola za svoje názory označená psychologičkou Caisovou čo rada vystupuje na Markíze za "blázna" čo by sa mal liečiť.

http://www.topky.sk/cl/100334/1331879/Suvadovej-sokujuce-VIDEA-z-inej-dimenzie--To-musite-vidiet-

http://zivot.azet.sk/clanok/12569/silvia-suvadova-nie-som-v-ziadnej-sekte-drogy-neberiem.html

Predstav si, že by novinári alebo Caisová nakukli na naše stránky :) To čo píše a hovorí Silvia je len slabý odvar oproti tomu, čo ľudia na Najdi se písali bežne ako vlastné zážitky, názory a skúsenosti
neznámy
neznámy | 1.12.2012 16:40
No vieš, možno aj nakúkajú. A pri tom sa tri razy prežehnajú, tri razy odpľujú, pokropia sa svätenou vodou, aby nič na nich neostalo a idú ďalej.

Ja ďakujem za každého "blázna", ktorý ešte vníma život a jeho zázraky, má vlastný názor a odvahu vysloviť ho pred inými. :)
neznámy
neznámy | 1.12.2012 16:44
Ja pisem si na FB so Silviou.Nieco mi je blzke a nieco mi nesedi.To ale neznamena,ze by som ju mala povazovat za blazna.Skor,ze hlada samu seba a uci sa.Ma hodne priaznivcov aj odporcov ako vsetci.Tiez si myslim,ze keby chodili na najdise tak by Silviu brali,ze este je na zaciatku.:)
Stránka:
2 3 4 5 >

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...