mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Láska a vzťahy - 

vztah

neznámy
neznámy | 11.10.2010 16:09
viete mi poradit daku stranku,kde by som si mohla vypocitat vztah s osobou,s ktorou si nerozumiem?vsade su len partnerske horoskopy a z toho sa moc vysomarit neviem....
neznámy
neznámy | 12.10.2010 20:19
Jistě je dobrté vědět proč to ve vztahu skříper,ale jedna maličká rada,skuz odpouštět,odpouštět a odpouštět.Každý se k chová k druhým jen jak umí ,nikdo neřekne -chci být protivný ,zlý...a každý se umíme chovat jen a jen jak nejlépe umíme.Nemůžeš chtít od prvňáka aby uměl násobilku.Přeji Ti hodně světla ,lásky a soucitu.
neznámy
neznámy | 12.10.2010 22:18
no hej len ked s touto osobou ja nijako nemozem,respektive mozem tak ze sa s nou nestretavam,lenze tato moznost je do buducnosti nie velmi priechodna,tak rada by som vediet co to je v podstate za problem preco to s nou nijako neviem.
neznámy
neznámy | 13.10.2010 12:06
Ak to je vzťah k rodičovi, tak ťa má tento vzťah niečo naučiť, ak sa jedná o partnerský vzťah, ktorý už nefunguje, tak sa zrejme naplnil a každý máte ísť svojou cestou. Skús napísať o aké druhé znamenie sa jedná s ktorým si nerozumieš. Inak, neviem, či nájdeš odpoveď na Tvoju otázku...horoskopy sú obvykle dosť všeobecné. Tak narýchlo som pozrela na Teba, máš oheň v znamení aj ascendente, chcelo by to hlbšie preskúmať aj numerológiou, feng shui atď. obidve znamenia. Ešte by som dodala, ak nemá druhá strana záujem o nejaké východisko, môžeš sa aj roztrhať. Inak mám aj svoj tip o aké znamenie sa jedná...ryby, blíženci, váhy. pekný deň, ozvi sa:)
neznámy
neznámy | 13.10.2010 13:51
no som si ista ze ma ma nieco naucit,sak to asi kazdy vztah ktory nefunguje.ide o moju svokru.a mas sice pravdu ze je v znameni blizencov,ale toto je fakt vynimka.ja si s inymi blizencami rozumiem uplne v pohode.keby to nebola prave svokra tak to asi dopadne ze by som s takouto osobou pravdepodobne nijaky vztah nemala,mam dojem ze jej ani moc nerozumiem a ani to comu rozumiem ma nijako nelaka.v podstate tak je to teraz,nestretavame sa a obe strany su s tym myslim v pohode.len takto to asi nebude moct byt vecne,nuz teda keby bolo na mne tak ok,ale nejde tu len o mna.proste toto je tak zapeklity oriesok,ze s takym niecim som sa zatial nestretla.keby to bol rodic,tak toho aspon poznam a mam ho zmaknuteho vlastne od detstva,viem co mozem cakat,ale toto.....
neznámy
neznámy | 14.10.2010 12:27
Teraz ti napíšem niečo, čo nemám vyčítané z kníh a podobne. Samozrejme nemusíš s tým súhlasiť a ani nikto iný, ale zaujal ma Tvoj problém a rada by som sa k nemu vyjadrila. Mám určitý pozorovací dar od narodenia a množstvo záujmov a keď sa tieto veci spoja, tak to vyzerá niekedy zaujímavo. Nechcem v žiadnom prípade spájať všetkých blížencov do jedného vreca,svet je naozaj pestrý čo sa týka typov pováh, ale jedno majú spoločné a za tým si stojím. Blíženci sú dvojtvárny, tak ako to naznačuje aj sám obrázok. Na tomto fakte nič nezmeníš. Je to niečo čomu Ty osobne nerozumieš, nechápeš a akýkoľvek pokus o pochopenie aj tak zlyhá, lebo Tebe je táto vlastnosť cudzia. Ty si otvorený,priamy človek. To čo je pre Teba biele, bude biele aj zajtra a pozajtra. Pre blíženca to čo je biele dnes, zajtra môže byť zelené a pozajtra modré. A tam vzniká rozpor a neporozumenie. ....dopíšem to zajtra, ak ťa to zaujíma,je toho veľa čo by som mala na srdci a práca volá. Pekný deň :)
neznámy
neznámy | 14.10.2010 12:44
Na toto musím zareagovať, pretože napísať, že blíženci sú dvojtvárni, tak to je ale strašné zovšeobecnenie! Veď to je len Slnko v znamení Blížencov.
Kde sú vplyvy ostatných planét, aspektov, postavenia v domoch a veľa ďalšieho?
Veď toto posudzovanie by znamenalo, že 1/12 ľudí narodená v roku, by mala prejavovať známky dvojtvárnosti a tí ostatní by mali byť úprimní a otvorení!
Ja nesúhlasím s takýmto povrchným posudzovaním ľudí len podľa toho, v ktorom znamení sa nachádzalo slnko, keď sa narodili. Preto nemám rada ani astrorubriky v časopisoch. Je to o ničom. -NOOO-
neznámy
neznámy | 14.10.2010 12:54
Rozumiem ti o čom píšeš. Aj ja mám takýto vzťah, nie v rodine, ale v práci.
Nech by som robila čokoľvek, lepšie to asi nebude, pretože narážame do seba postojom k životu a svetu. Keby som sa mala úplne prispôsobiť, musela by som byť materialistka, večne sa sťažovať a myslieť pesimisticky. Ak taká nie som, som pre tú osobu neprijateľná. Znervózňujem ju, pretože moje vnímanie a prístup k svetu sú jej cudzie a preto je ku mne nepríjemná. Viac nemôže, lebo nedávam možnosť ku konfliktom. Ale beriem to aj pozitívne. Dosť som sa popri nej naučila to, čo je zase cudzie mne. Nie je ľahké byť každý deň s človekom, s ktorým si nerozumieme. Ale má to tak byť. Aj od takého sa máme čomu priučiť.
Možno práve od takého. :)
neznámy
neznámy | 14.10.2010 13:55
no sice ma urcite zuzanaK pravdu ze nie vsetci blizenci su dvojtvarni,ale intuitivne si trafila presne toto: *to čo je pre Teba biele, bude biele aj zajtra a pozajtra. Pre blíženca to čo je biele dnes, zajtra môže byť zelené a pozajtra modré*.ano toto je jedna s veci s ktorou mam velky problem.uplne blbe ale je,ze ja s nou nedokazem mat nijaky kontakt,pritom je to cele chore,lebo uplne by stacilo,keby sme sa formalne raz za cas stretli,pre pokoj v rodine.dlho mi to neslo do hlavy,lebo toto mi na jednej strane pripada ako jednoducha zalezitost a nikdy by som si nevedela predstavit ze toho nebudem schopna.ale ne.hociako som k tomu pristupovala,vzdy sme boli obidve nespokojne a jedine bez akehokolvek kontaktu je medzi nami klud.respektive totalna ignoracia,ktoru obe strany mam dojem ze vitaju.lenze samozrejme su tam aj dalsie strany,ktorym to zase prekaza a uvedomujem si ze takto to nemoze byt vecne.
neznámy
neznámy | 14.10.2010 15:12
Ja mám asi šťastie na super Bížencov -LOL- Moja mamka bola Blíženec, najlepšia priateľka zo školy a aj syn. Všetci o ktorých píšem boli a sú vzácne priami a otvorení. Nijakú dvojtvárnosť som u nich nepozorovala. Zvláštne asi -ROLL-
neznámy
neznámy | 14.10.2010 21:01
no ved aj ja presne takych poznam,tiez si nemyslim ze je to len znamenim blizencov.moja teta je blizenec,kopec kamaratok,a aj svokor je blizenec a s nimi nemam problem.
neznámy
neznámy | 14.10.2010 23:07
Horoskopy a všeobecné stránky sú zväčša len pre zábavu..práve pre tú všeobecnosť..Žiadny program nedokáže pracovať s človekom na duchovnej úrovni...ostatné príspevky Ti to ukázali veľmi názorne.A ani najlepší "veštec"by Ti nevedel pomôcť ak by si chcela vedieť viac ako treba ,o tom druhom.Vedieť ho pochopiť-to áno, zaujať správny postoj to tiež.Inak hľadaj trecie plochy a vybrusuj ich z tej Tvojej strany....nič nie je zlé ani škaredé,len sa na vec treba pozrieť z tej správnej strany,zo správneho uhla.Ale už len to,že máš záujem tento vzťah riešiť je pozitívne a tak určite pomôžeš sebe i tomu druhému...snaž sa a potom sa oznámkuj...prajem Ti samozrejme jednotku-BYE-
neznámy
neznámy | 15.10.2010 10:48
Slnko v znamení sa uvádza ako prvé, teda asi prečo? A dôležitý je aj rok. Nikdy som netvrdila, že iné aspekty atď. nie sú dôležité, pozorne čítaj celý článok prosím !!! Odrážam sa od toho,aké informácie sú dané. Povrchné posudzovanie? Práve naopak, vcítť sa do kože človeka a pochopiť jeho uhol pohľadu mi nepríde povrchné. Čakala som takéto reakcie...je zvláštne, čo spôsobilo jedno slovíčko - dvojtvárny. Nikdy som nepísala, že je to zlá vlastnosť, automaticky si túto vlastnosť do zlého svetla postavila práve Ty. Napísala som, že je typická pre blížencov a za tým si stále stojím. Čo však neznamená, že sa nedá využiť v pozitívnom smere !!! -WINKIE-
neznámy
neznámy | 15.10.2010 10:59
Hm, nejako my to nemyslí. -CONFUSED- V akom dobrom svetle sa dá vidieť dvojtvárnosť a ako sa dá pozitívne využiť? :)
neznámy
neznámy | 15.10.2010 11:01
Pardon. mi
Ach to tvrdé a mäkké iy -ROLL-
neznámy
neznámy | 15.10.2010 11:28
Nikdy som nepísala, že ide vyložene len o znamenie blížencov s ktorým si Ty nerozumieš. Písala som len o typickej vlastnosti blížencov, ktorá nemusí zákonite znamenať vždy len to zlé. Poznám mnoho blížencov, ženy, muži, deti....toto je ich spoločná vlastnosť, či už v malom alebo veľkom merítku. Je to niečo, čo z nich cítiť, čo však nemusí byť zákonite len zlé. Mám kamarátku blíženkyňu a síce je dvojtvárna, ale dokáže to využiť vo svoj prospech a mne je vzorom v mnohom.
Chcela som sa postupne dopracovať k jadru problému, ale nejak sa to zvrtlo. Nevadí. Každá ste iná, každá máte iný uhol pohľadu na vec a ani jedna sa nedokážete pozrieť na vec z uhla pohľadu tej druhej. Prosím, nechcem ťa kritizovať, nevysvetľuj si to zle. Nemyslím,že svokra dokáže urobiť prvý krok na zlepšení tejto situácie (cítim tam ešte ďalší zádrheľ,ale nechcem víriť prach). Si to práve Ty, od koho sa to bude uberať ďalej. Si rozumná a to nie preto,že si baran a ona blíženec (ako by si mohol niekto domyslieť), ale preto, že sa zaujímaš o problém, chceš to posunúť ďalej, uvedomuješ si vážnosť situácie a aj to, že je to začarovaný kruh, v ktorom nechceš blúdiť donekonečna. Pozri sa prosím do zrkadla svojej duše, myslím to v dobrom slova zmysle, či by sa dalo reagovať aj inak ako reaguješ. Pracuj na sebe, zvoľ si to, čo Ti je blízke, príjemné, čo ti prináša radosť a silu. Je mnoho smerov od astrológie, anjelov až po reiki. Riaď sa intuíciou. Je ťažké vziať na seba bremeno nefungujúceho vzťahu, ale čím je to ťažšie, tým si to viac strážime a posúvame sa ďalej. Prajem Ti do života hodne síl a lásky, lebo tá dokáže veľa, ale to Ty určite vieš. Pekný deň prajem.:)

Tým,že spoznávame iných ľudí, spoznávame zároveň sami seba.
neznámy
neznámy | 15.10.2010 13:19
ja nemam pocit ze ma kritizujes,vobec,prave naopak,som rada,ze mi pises ako to vidis ty.ved aj si myslim ze si aspon to co si napisala velmi dobre vystihla.mna by zaujimalo aj to jadro problemu ku ktoremu si sa chcela dopracovat,naozaj.no a budem uprimna,ja ked sa pozrem do zrkadla svojej duse,ta mi hovori,nechcem to riesit,chcem sa tej osobe vyhnut ako to len bude mozne.to len rozum mi vravi ze by som mala.len neviem ako,lebo takto som sice za zlu,lebo tam nechcem chodit,ale to mojej dusi az tak nevadi.ja som vlastne v tom horoskope chcela zistit ako sa mam alebo nemam chovat aby som aj ja bola spokojna aj ona.lebo sama ne a ne na to prist,budem uprimna,ked som s nou bola v normalnom kontakte,tak ma casto krat islo rozdrapit od jedu,ktory som samozrejme v sebe dusila pokial sa dalo a potom citila dost nechutnu nenavist.nechcem mat taketo pocity,pripada mi to dost skodlive aj pre mna samu,aj pre nu urcite.bohuzial jedina cesta zatial mi funguje vyhybat sa jej.ked s nou nie som v kontakte je mi lahostajna,ba niekedy sa mi zda ze vlastne ved ona je uplne v pohode,nic zle k nej necitim.ale obavam sa ze s velkou pravdepodobnostou ak by som sa jej prestala vyhybat,tak budem tam kde som bola.len s tymto riesenim sa neviem uspokojit uplne,lebo sa to tyka aj inych ludi ,ktori by chceli aby sme my dve mali normalny vtzah,co sa samozrejme o sucasnom stave povedat neda.
neznámy
neznámy | 15.10.2010 13:42
no,mna to sice mrzi a nepaci sa mi to na sebe,ale ked nechcem klamat,tak ja vidim na nej tolko zleho a skaredeho,teda z mojho pohladu,ze som v tomto asi na prepadnutie:)respektive vzdy ked vidim nieco pozitivne na co si poviem jej sak vlastne fajn,neni az taka hrozna,normalne ma to potesi,tak takmer vzapati pride nieco co mi to uplne rozbije a utvrdi ma v tom,ze som si namyslala uplne blbosti.az mi to niekedy pripada ze ona sa zo vsetkych sil o to snazi aby som k nej mala totalne negativny postoj.no ale je to kravina,lebo preco by to robila,zrejme je to len o totalnej odlisnosti.ved aj ked si spomeniem ako ona radila mojmu muzovi ze co nema robit,lebo tym mi bude ublizovat,tak to boli praveze veci,ktore mne absolutne nevadia a tak podobne.no a predpokladam ze rovnako sa asi chovam ja k nej.takze aby som to uzavrela skolskou tematikou,ja som v tomto vztahu totalny dislektik,alebo disgrafik,neda sa ani oznamkovat:)
neznámy
neznámy | 16.10.2010 23:35
Ty si tak zlato úprimná :) , ale nenájdeš to čo hľadáš, t.j. program na vzťahy, ako postupovať pre spokojnosť všetkých. Vzťahy nie sú zákusok, na ne recept nikde nenájdeš. Veľmi pekne to opísala hanahana. Áno, sú dostupné programy astrologické, numerologické, ale tie naozaj s dušou človeka nepracujú. Bola si úprimná,nechceš to riešiť a to je jadro problému. Rozhodne, keď niečo chceš zmeniť, musíš pre to aj niečo urobiť a hlavne musíš začať od seba. Nemeň prístup Tvojej svokry, zmeň svoj, tam sa začína cesta. U Tvojej svokry navyše cítim akýsi druh "nadradenosti", ak mám pravdu, určite vieš o čom píšem. Zrejme tam budú aj generačné rozdiely. Píšeš, rozum Ti radí rieš to. A ja sa pýtam... čo Ti hovorí Tvoje srdce? Nedovoľ, aby Ti zatvrdlo načisto. A práve preto, aby Ťa v budúcnosti nerozdrapilo, nauč sa rešpektovať jej názor, nauč ju rešpektovať názor Tvoj a to síce Tvojím prístupom ku nej, buď pre ňu vzorom. Akcia-reakcia. Nehľadaj svoju logiku v jej povahe,nenájdeš ju, nerieš logiku vo Vašom vzťahu. Len sa rešpektujte navzájom. Ste odlišné v mnohom. Keby bolo náhodou naozaj zle, bolo by pre Teba dobré naučiť sa ventilovať slová, či vety, ktoré by mohli smerovať k stavu zúrivosti a následnému potlačovaniu hnevu či ostrej výmene názorom. Ja by som ešte doporučila polodrahokamy krištáľ, ruženín a ametyst, kľudne aj všetky tri, je to výborná kombinácia. Nos pri sebe denne aspon jeden z týchto kameňov. Ale mala by som ešte dve otázky na Teba. Čítaš nejaké knihy? Dokážeš odpúšťať?
neznámy
neznámy | 17.10.2010 00:36
A tak ma ešte napadlo, čítala som,že AstroNell robí zaujímavé horoskopy v kombinácii s tarotom. Možno by Ti to pomohlo, ak sa potrebuješ odraziť od niečoho konkrétneho.:):)
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...