mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ezoterika a záhady - 

rocna vibracia 9

neznámy
neznámy » vandalka | 20.5.2013 18:13
Ak máš ponuku do práce do zahraničia,ber...deviatka je na cudzinu ako stvorená
neznámy
neznámy | 20.5.2013 20:04
Ahoj Daphne,
snazila som sa rozpamätat na tie predchadzajuce deviatky (9,18 rokov) v suvislosti s osudovym cislom a naozaj boli prelomove... otazne, ci je to naozaj posilnene tym osudovym cislom. U mna boli tieto rocne vibracie spojene viac s problemami, dufam, ze tentokrat to tak nebude.
Tato deviatka zatial vyzera ako ukoncenie "slobody" a zaciatok budovania spolocnej domacnosti s priatelom, zacali sme hovorit o kupe bytu, rozoberat nase moznosti do buducnosti, spolocne financie atd a coraz viac sa zaoberame aj planovanim buducnosti, kedy svadba a deti - tu uz uraduje aj rodina... no a popravde, ja som sa na to nikdy necitila a doteraz ani necitim, skor som sa takym veciam vyhybala, milujem slobodu a moznost samostatneho rozhodovania a v partnerstve to podla mna konci, ci je vyrazne obmedzene, uz bude treba brat ohlad aj na niekoho ineho a urcite zaväzky (napr. spolocna hypoteka, byt), ta predstava sa mi az tak nepaci, co asi nie je dobre... ale zacala som si tiez uvedomovat, ze ani "zivot kocovnika" ma nebude bavit večne, takze to tak nejak v sebe riesim a riesim a zatial som aj tak k nicomu nedospela...
neznámy
neznámy | 21.5.2013 19:00
Ahoj Jolie, vraj je to dost o tom, ako si zila predchadzajucich 8 rokov, ak si nieco zanedbala, utekala si pred problemami, nieco neriesila, tak ta to tento rok dobehne a budes nutena to riesit. Ak to tak nie je, ako pises, tak si mozes gratulovat a budes zbierat urodu za dobru pracu :-)

Pozeram, ze mas ascendent v skorpikovi ako aj ja ... takze Saturn sa ti tula bud 12. domom, alebo sa ti coskoro presunie do 1. domu. To tiez napoveda o ukonceni jednej zivotnej kapitoly a presunutim sa do 1. domu bude od teba vyzadovat viac zodpovednosti. Saturn v horoskope predstavuje aj cas a hovori nam, kedy veci dozreli. Mas cas, neunahli sa :-)
neznámy
neznámy | 22.5.2013 16:10
Ahoj Daphne, myslim, ze moj Saturn do oktobra bludi v 11. dome, ale neviem co vsetko to pre mna znamena, ani nic o tychto prechodoch z domu do domu :) Nastudujem... Venujes sa astrologii?
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » vandalka | 22.5.2013 16:52
Zaujímavé, ja mám Mars v 6. dome kvadrát Urán a konjunkcia Pluto... a tiež to je nadlho. U teba sa to možno deje nevedome (12. dom), u mňa ani neviem, ale vnútri zúrim :P Ja totiž po zmene bažím, aj keď zas až taká nespokojná v práci nie som. Ale mne vibruje 4ka.
vandalka
vandalka » Žabkažabulienka | 22.5.2013 22:57
Tazko povedat...sama som zvedava. Zatial sa mam tak, ze mam toho v praci fakt vyse hlavy (ale bavi ma to, takze som ticho :) ), mam nejake zdravotne problemy (uz pol roka - odkedy mam tie tranzity) ..inak mi uz nenapada nic, co by som tymto tranzitom este pripisala :D
A zmenu..?mozno aj ano, ale len pozitivnu :D ale niektore veci su fajn, ked sa nemenia :)
hlavne to asi zbadame, ked odzneju, hm? :)
neznámy
neznámy | 22.11.2013 22:50
Tak ja o 2 týždne budem končiť vibráciu 9....a môžem skonštatovať, že uffff konečne. Bol to náročný rok. Ako na hojdačke. Buď všetko výborne alebo všetko hrozne zle. Za rok som ukončila 2 vzťahy. Štúdium na VŠ, ktorá ma nebavila. A cítim, že všetko ma tlačí už aj na ukončenie prac. pomeru. Práca ma už vôbec nebaví, nenapĺňa. Len nemám nič nové, tak sa bojím to dobrovoľne ukončiť. Stávajú sa mi zlé veci, ktoré neviem ovplyvniť... Ale zato mám aj veľa pozitívnych zážitkov, vela nových vecí som sa naučila. Vela nových miest som spoznala...Ale hlavne! som spoznávala viac sama seba. Zaujímala som sa ovela viac o duchovno, o sebarozvoj,,,, čo sa týka finančnej stránky, tak katastrofa! Podľahla som pokušeniam a míňala viac ako som si mohla dovoliť. Teraz mám pôžičky a musím splácať :/ Asi to je tá príučka, ktorú som potrebovala dostať. A to je prevziať za seba a svoje financie zodpovednosť... nuž budem sa finančne z 9 ešte dlho spamätávať. Želám vám, aby ste vibráciu deviatky prežili pokojnejšie ako ja. Za posledné 2 roky som sa takmer vôbec v živote nikam neposunula. Dlhodobo ma to ťahá do zahraničia, teraz sa to stupňuje nenormálne. Mám záväzok, že v jednotke sa pokúsim do cudziny odísť. Držte palec :D
Putes
Putes | 23.11.2013 08:50
Tak tohle si řeknu, ale až za 3 měsíce a už aby to bylo za mnou. Vždycky jsem měla devítku za příjemné období, ale letos je všechno nějak jinak. Nic nejde samo, všechno jen s problémy.
Nejpozoruhodnější ale bylo, že mi letos v průběhu 5. měsíců zemřeli dva sourozenci. Děním osudu jsem se tak stala stařešinou rodu a to bylo takové velmi zvláštní pomyšlení. Jakoby to nestačilo, před měsícem se mi psychicky zhroutil nejmilejší vnouček a dodnes bojujeme s následky.
Doufám, že se už nic horšího nestane a devítka začne odeznívat. Na jeden rok toho bylo až až. Stačilo - doufám.-NOOO-
neznámy
neznámy » Putes | 23.11.2013 09:24
Já jsem 9 začala v říjnu a to hned infarktem mojí mámy na narozeniny. -SADLEY-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...