mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

rocna vibracia 9

neznámy
neznámy | 14.5.2013 12:15
Ahojte, snad tu tato tema este nebola. Som v polovici rocnej vibracii 9 a aj ked som vela veci ukoncila, cakaju ma obrovske zmeny (hladanie prace, snad spolocna domacnost s priatelom, nove bydlisko, nakolko som prisla zo zahranicia a rada by som uz zostala doma t.j. SR-CR). Trosku sa obavam ako to cele skonci, preto ma zaujima ake mate vy skusenosti s touto rocnou vibraciou.
neznámy
neznámy | 14.5.2013 13:04
Sama práve mám túto vibráciu, končí mi o necelé 3 mesiace a presne ako si zhrnula- veľa vecí sa ukončilo a stále ukončuje, mám však pocit akoby sa mi niektoré z tých strát začali vymykať z rúk. Na čas som zmenila bydlisko, čaká ma hľadanie novej školy, rodičia sa rozvádzajú a ešte stále neviem ako to s tým bývaním teda bude :), Nastali veľké zmeny v okruhu rodiny celkovo, priateľov a blízkych veľká premena v oblasti vnútra, trošku i také prázdno a občas samota. Ale je fajn, že cítim, že každá z tých zmien prichádza s tým, že viem, že niečo lepšie prichádza. Je to také handrkovanie, hore, dolu, raz je extrémne dobre, raz extrémne zle, ale celkovo tento rok hodnotím dobre, lebo som rada, že cítim, že sa ten život niekam aspoň vyvíja.. I keď vôbec nemám poňatia kam. :)
neznámy
neznámy | 14.5.2013 13:11
To víš, že už tady byla :D
Zajímavé, já když jsem byla v 9tce tak jsem se taky vracela ze zahraničí. Posledního půl roku jsem se cítila jak zavěšená ve vzduchu, měla jsem zvýšenou potřebu samoty, více jsem se ponořila do sebe. Pak jsem přijela, za 6 dnů po příjezdu jsem dostala práci a jsem tu doteď :-) Nech se vést vibrací. 9tka je o ukončování, ale taky nových začátcích, které se pak můžou rozjet v 1čce. Bude to dobrý, pokud se nebudeš bránit změnám... pro mě osobně byla mnohem náročnější jednička.
vevuska
vevuska | 14.5.2013 16:52
áno, je to zaujímavá ročná vibrácia. Ja až v októbri prejdem do jednotky a dúfam, že vtedy sa mi naskytne nová práca, pretože hoci prácu mám, ale už ma prestáva baviť, hlavne, keď sú tam neprajní ľudia. A tiež mám pocit, že sa všetko mení a ukončieva. Hoci ja som dostala ešte jednu úlohu a dosť ťažkú, no zatiaľ to zvládam, no mám pocit, že som 150 ročná babička s dlhou bielou bradou a prestávam to zvládať. Resp. akoby mi sily ubúdali. No je pravda, že väčšina vecí sa ukončievava a nové začínajú. Ja akurát končievam jeden vzťah - nevzťah a tie vzťahy, ktoré nemajú byť sa samé od seba končia. A dosť som sa zamerala na seba a teda aj do môjho vnútra.
Som zvedavá na jednotku, hlavne po pracovnej a partnerskej stránke. Bo by som sa už rada aj vydala za niekoho a mala rodinu :)
lak
lak | 14.5.2013 18:02
pocas nej som mala potrebu byt sama.. vsade som chodila sama :D ako pustovnik... :)
neznámy
neznámy | 14.5.2013 20:11
Tak mne devina konci pozajtra, t.j. 17. 5. vstupujem do jednicky.
Pre mna to bol rok narocny vo vsetkych smeroch, riesila som vztahove, pracovne a nakoniec aj zdravotne problemy, ktorych som sa este celkom nezbavila.
Snazila som si najst novu pracu, ale zatial sa mi to nepodarilo. Na to bude mozno vhodnejsi prave rok s vibraciou 1. Ked to skombinujem s astrologiou, este stale mam Saturna v 12. dome, aj ked uz presiel cez AC, ale vratil sa este spat, takze bude este treba nejake veci dotiahnut do konca. Aj ja si uz velmi prajem zmenu, posun vpred ci uz v praci, alebo v osobnom zivote.
neznámy
neznámy | 14.5.2013 22:51
Vidiš, to je zajímavé:) Já mám teď 8 a probíhá to docela podobně...tak jsem fakt hodně zvědavý na 9 protože od vibrace 6 se dějí vážně změny....7 byla duchovnější a 8 je momentálně takové zkouškové období, co jsem se v předchozích letech naučil a těším se, co s sebou přinese "devítka" :) staré odumírá, nové se rodí, je to ve shrnutí něco jako bájný fénix :) hodně zdaru :)
neznámy
neznámy | 14.5.2013 23:07
Tak odpoviem z hladiska mojej panennskej/mesiac 9/ natury-ide mi skor o sposob,ako som uvazovala:
v 22 rokoch-nadhera,idealizmus,Univerzum-laska k nemu,pisanie,rozsirovanie si vedomosti,rozne kultury,nabozenstva,filozofie
v 31-Boze,same otazky a analyza-to moze cloveka aj znicit
v 40-konecne Ticho
neznámy
neznámy | 15.5.2013 06:12
Daphne, jsem na tom dost stejně, taky končím 9 17.5. a těším se, že se uvolní energie pro nové začátky, jinak to byl pro mě dost těžký rok, ukončování - přicházelo to jedno za druhým a nic nového se mi neotevíralo. Samota byla tím lepším řešením, byť proti mé potřebě komunikace a blízkosti spřízněných duší. Taky potřebuju posun a nové začátky.
neznámy
neznámy | 15.5.2013 07:16
U mňa to bol tak isto samé zmeny,naštartovala ich vibrácia osmičky a pokračovali až do jednotky....Predávala som dom,v osmičke,sťahovala sa v deviatke,tak isto aj nová práca...Náročné obdobie.
neznámy
neznámy | 15.5.2013 07:20
ahoj, som v deviatke piaty mesiac, už mesiac mi zároveň tranzituje uran v kvadrature na slnko, bude ma sprevádzať celú deviatku a zároveň sa mi vrátil saturn cez asc. navonok to nevyzerá, že s niečím končím. ale iba navonok :)
urán je o náhlych pochopeniach aj, dívala som sa na tie objavy akože: ja krava, akože som to nevidela! a tie objavy sa mi nejak nahustili a keďže prišlo v niektorých oblastiach k uvedomeniu, mohla som ich ukončiť. normálne sa mi páči žiť s uránom v deviatke, je mi veľmi fajn. :)
neznámy
neznámy | 15.5.2013 08:29
Dakujem Vam za odpovede, zaujimave, ake je to naozaj podobne v 9-ke...
Moj priatel ma (+- par mesiacov) tu istu rocnu vibraciu ako ja + je tiez životná vibracia 9. Nebyt pozorovanim toho, ake podobne udalosti sa nam posledne roky deju naraz, hoci v inom „prevedeni“, asi by som sa nad numerologiou tolko nepozastavovala.
Vsimla som si, ze vela z vas vyhladavalo pocas deviatky samotu. Az teraz som si uvedomila, ze ja som po rokoch dost spolocenskeho zivota zrazu nutena byt osamote a mam priestor vybrat si smer a rozmyslat o svojom zivote (aspon iste veci:).
Tazsia ale bola pre mna zatial 7, uvidime ako to teraz pojde s hladanim prace a byvania:)
neznámy
neznámy | 15.5.2013 21:11
Philadelfie, tak to mozme oslavovat spolu, aspon symbolicky :-)

Uz si robim v hlave poriadok pre nove veci, ktore by som chcela uskutocnit.

Vibracia jednotky urcite prinesie so sebou prilezitosti, ktorych sa musime chytit.
neznámy
neznámy | 15.5.2013 21:18
Jolie, a nemas ty nahodou aj osudove cislo 9?

Ja ho mam tiez a rocne vibracie 9 boli pre mna vzdy zlomove
vandalka
vandalka | 15.5.2013 23:15
Ja mam tiez teraz 9tku, som v prvej polke. A ked vas tu tak citam..mam pocit slepoty, alebo zabednenosti(???) :D
Samota sedi..ale to uz je tak vyse roka..saturn v 1.dome+jeho navrat. Ale neviem, ci nieco konci. Ja sa asi bojim, ze nieco skonci..to je ten problem. Zatial sa nic prevratne v mojom zivote nedeje, len ja sa akosik menim...
Ale okrem toho zrazu prichadzaju viacere ponuky na novu pracu, aj prec z Prahy..lenze ja som momentalne spokojna v tejto praci...tak nevidim dovod, preco prave teraz mam nieco menit.
Mam sa odstahovat? Zmenit pracu? Ci ma nieco donuti???...toho sa trosku obavam, co to bude. Momentalne mam aj opoziciu Urana+kvadrat pluta na Mars v 12.dome a to este bude dllllllllllho trvat :)
neznámy
neznámy » vandalka | 16.5.2013 00:40
V 9ke nezačínaj nič nové ..to je obdobie ukončenia 9ročnej životnej fázy..keď dojdeš do 1ky,vtedy začne prichádzať nové.
neznámy
neznámy | 16.5.2013 09:20
Ano Daphne, mam osudove cislo 9 (nemylim sa, ze sa nazyva aj zivotne cislo, ze?:)

Ardente, toho som sa trosku obavala, ze ja Musim zacinat nove uz pocas 9. Ukoncovanie veci mi v tomto roku ide od ruky :), ale teraz nastal cas, ked si budem musiet hladat pracu, byvanie...
Priatelovi to krasne vyslo, 2 dni pred statnicami ma narodeniny a prechadza do rocnej vibracie 1, potom ho caka tiez hladanie si prace a byvania...
Ale potesili ma predchadzajuce prispevky, podarilo sa Vam nielen "ukoncovanie" ale aj "zaciatky", tak som si povedala, ze 9 nie je len o ukoncovani, ale aj zaciatkoch, ktore sa mozno len naplno rozvinu v 1, akysi prechod, cize si verim, ze vsetko dobre dopadne a zamestnam sa do mojich dalsich narodenin :)
neznámy
neznámy | 17.5.2013 09:35
Vsetko najlepsie k narodeninam Daphne a Philadelfie -FLOWER-
neznámy
neznámy | 17.5.2013 21:23
Dakujeme pekne Jolie :-)

Tak my sme uz v jednicke :-)
Ale chcela by som napisat este nieco k devine ... kedze je to tema, ktora ta momentalne zaujima. Aj ja mam tzv. osudove cislo 9 a mozem naozaj potvrdit, ze rok s vibraciou 9 bol v mojom zivote naozaj zlomovy. Mala som presne plus minus devat rokov, ked zomrela nasa babka, ktora byvala s nami a mala vela deti a dovtedy kazdu nedelu sa v nasom dome zislo cele pribuzenstvo so vsetkymi bratancami a sesternicami, odhadla by som to na 20 ludi, ktori boli u nas kazdu nedelu. A zrazu nic .... pochovanim babky sa tieto pravidelne navstevy skoncili, a v nedelu bol nas dom prazdny, co mi vtedy prislo take zvlastne.

No a potom, v 18 rokoch, klasika, koniec skoly a odzvonilo aj nejakym priatelstvam, odchod do zahranicia, opat nova zivotna kapitola.

A o cca 9 rokov neskor, opat totalny prevrat. Podotykam, v tych casoch som sa este vobec nezaujimala o numerologiu, alebo astrologiu, ze by som si nejake udalosti "napasovala", jednoducho to tak vsetko prislo do mojho zivota. Toto obdobie bolo svojim sposobom nadherne, ukoncila som jeden zatazujuci vztah a zacala sa zaujimat uplny inymi vecami, ako je alternativna medicina, astrologia, osobny rozvoj a pod. Nazvala by som to obdobim dozrievania mojej osobnosti.

A posledny rok ma znova pritlacil k muru, ze co dalej ????

Este raz dakujem za gratulaciu :-)
neznámy
neznámy | 18.5.2013 00:21
Presne tak to vnimam aj ja-o tych zaciatkoch v 9.roku,lebo nim zacina 9-rocny cyklus a nie jednotkou.
Ja som si pracu nasla v 9-sice na jeden rok,ale to mi velmi pomohlo a aj v jednotke som mala novu pracu na jeden rok.
Priatelstva -teda tie,ktore uz asi nemali pevny zaklad-sa vzajomne ukoncili v devine.
V devine su vyborne kontakty s cudzincami,cudzinou,so starsimi ludmi,mudrcami,umelcami-dobre je sledovat sny a svoje idealy.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...