mesiac
Nedeľa, 5.5.2024
Meniny má Lesana

Ezoterika a záhady - 

Plejáďané a jiné entity (šedí, plazo-humanoidní)

neznámy
neznámy » vevuska | 5.4.2013 11:53
Hm, no mne už tiež jedna pani, čo píše automatickým písmom, povedala, že patrím k nejakým vyšším mimozemským bytostiam, údajne jej to o mne povedali. :)
A oči mám divné, vraj sa mi do nich nedá dlho pozerať. Aj to som už počula.
Aj to viem od malička, že sem nepatrím.

Lenže...nie je toto pocit každej jednej individuálnej duše, ktorá sa cíti byť odtrhnutá od stáda normalizovanej spoločnosti?
A tie oči. V očiach sa odráža kadečo. Aj vyspelosť, aj slaboduchosť, aj pomätenosť, aj chlad...proste čokoľvek.
Tvoja priateľka videla, čo chcela vidieť. Tak isto ako aj tá pani, čo ma zaradila k tým mimozemským bytostiam.
A navyše. Mimozemský pôvod máme všetci, sme tu len prechodne kvôli skúsenosti s hmotou. Niekto si to uvedomuje, iný nie.
Jedno si myslím. Ak sa človek začne vymedzovať spomedzi ostatných nejakými domnelými predstavami o sebe, je na najlepšej ceste slušne zablúdiť. :)
neznámy
neznámy » vevuska | 5.4.2013 12:00
Vies take priznaky mozu mat viaceri.Mozno kazdy sa niekedy citi,ze sem nepatri,lenze sme tu.Potom to,ze si bola mimo,ked si bola bezvedomi to este nic neznamena.Dalej oci,vies ja mam oci moc vyrazne.Pritom ked si ich ani nenamalujem.Mam ich do sikma a zelenosmaragdove.Velmi priezracne,ze niektori maju problem sa mi do nich pozerat.Hovoria mi,ze akoby som ich presvietila az dnu.Vlastne vsetci pochadzame z hora.Su medzi nami a viem,ze nie sme sami.Vies moja,keby som mala ja pisat a moje sny tak by mi povedali,ze neviem kde by ma zaradili.To,ze ci tu nepatrim,patrim,lebo asi som mala preco prist.keby som povedala,ze cez den mam navstevy.Zazila som raz a bolo to dost silne,iba biely kruh sa zjavil a v tom bola tvar a hovorila kumne.Co sa tyka snoch to uz nebudem hovorit,lebo by ma poslali sa liecit.Lenze taketo maju vela ludi,len nikto otom nehovori a vies hodne si viac nahovara akoby sa tym chcel ospravedlnovat alebo ja som iny.Mne to hovorila od mala,ze som ina a ze mama by mala ist somnou,ze som divna atd.To nic je nove ale som clovek a odkial pochadzam to nie je dolezite skor ako tu zijem a ci idem svojou cestou a planom,ktory som si dala
vevuska
vevuska | 5.4.2013 12:06
v podstate som mimozemšťan v tele človeka :)
vevuska
vevuska | 5.4.2013 12:10
Citujem : "Mimozemský pôvod máme všetci, sme tu len prechodne kvôli skúsenosti s hmotou. Niekto si to uvedomuje, iný nie." - toto je presne to, čo si málokto uvedomuje. To si trafila :)
No s tou mojou kamoškou to nie je tak ako s tou pani, ktorá ti povedala, to čo ti chcela ona povedať. Moja kamoška to povedala automaticky, hneď ako ma zbadala - videla do očí. Bez rozmýšľania.
vevuska
vevuska | 5.4.2013 12:16
Ako áno... dôležité je to, ako tu na zemi žiješ. A je mi úprimne jasné, že nie každý sa tým chváli, že nie je odtiaľto. To som ani ja nevykrikovala svetu, že som iná, lebo som z inej planéty. Moja mama ma v čase puberty chcela dať na psychiatriu do Pezinka, hneď som prestala o tom rozprávať. Radšej.A mrzí ma, že to nie každý chce prijať. Prijať to, že naozaj sú tu ľudia z iných planét. A že naozaj existujú entity, ktoré nám pomáhajú sa duchovne vyvíjať.
neznámy
neznámy » vevuska | 5.4.2013 12:19
Chcem dokaz-ROLL-
To si o sebe moze povedat kazdy, kto nejak vybocuje...alebo zije inak, citi inak, mysli inak atd ako vacsina ludi, ktori ziju len podla istych "noriem".-CONFUSED-
neznámy
neznámy » vevuska | 5.4.2013 12:25
Lenže ak uznávaš tú vetu, ktorú si citovala, tak zároveń nemôžeš písať vo vzťahu my-vy ostatní.
Lebo všetci sme ľudia a máme mimozemský pôvod. A nemôžete VY učiť NÁS, ale učíme sa od seba navzájom.

A nevidím rozdiel medzi tvojou kamoškou a tou pani, ktorá to povedala mne. Aj ona bola o tom presvedčená, však to počula, povedali jej to. :D
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:31
Presne tak,vsetci sa ucime navzajom.Kto povie,ze sme vas prisli ucit a my sme tu preto tak to uz je skor pycha svojim sposobom.Vies,mne uz tolko povedalo,ze kto sm a dokonca niektore jasnovidky,ze akoby vnutri som nemala nic a videli tam silne svetlo a ze akoby som nebola clovek ale z kozmu.Ze som bola vyspela duchovna bytost,bola som na vysokej duchovnej urovni.Lenze tu nam to nepomoze,lebo tu akoby sme zacinali opet.Tu je dolezita pritomnost
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:40
-THUMBSUP- tak,tak zdieľam ten istý názor. Stačí ak sa človek cíti byť nepochopený, alebo má možno iný názor ako ostatní v jeho okolí na všeličo a už si môžeme namýšľať, že mi určite nemôžeme byť z tohto sveta. -ROLL-
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:44
:D Inak marmeládka, čakala som nejaké presvedčivejšie video. Pozrel si sa na chvíľu do mojich očí. O nich som si už tiež čo to vypočula. No a nie som entit.
Myslela som si, že entity sú nízkoenergetické duše, ktoré nám robia zle. V ich prítomnosti sa cítime úplne vyčerpaní a bez zmyslu života. Možnosť vidieť ich má len malé percento ľudí. :)
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:47
Pridávam sa. :)
Však dnes sa dajú s obrazom robiť neskutočné divy. Tie blikajúce oči ti už dokáže vyrobiť aj decko zo základnej školy.
Apropo, Marmelád.
A čo to tvoje oko čo máš na profilovej fotke?
To vyzerá ako z jaštera. Tie škvrny...no?
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:47
Přesně jak povidáš. Sympatuzuju se s tvým názorem. s tím, že já nevím odkud jsem. A i kdybych to zjistil, tak jsem si jistý tím, že by to nic nezměnilo nic na duchovním pátrání a tím pádem by se nic nevyřešilo,spíš by mě to mohlo odvést od cesty...i když netuším..

jinak tu je dobré video, sice staré, ale je to takový ten kontaktérský základ, co se dá na netu splašit.Týpek Alec Collier/ Phil Schneider

http://www.youtube.com/watch?v=dbO3GlzJp9U />
http://www.youtube.com/watch?v=iMF5Gnx8t2M
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:51
asi jsem ještěroid :D tu fotku jsem dělal nezávisle na této témě, nemá to žádnou spojitost :D fotil jsem si to oko sám, a tohle je jediná fotka, která je tak nějak zaostřená -ROLL- a ještě dost daleko od oka....takže nejde oko úplně vidět...též osvětlenost je upravená, jinak by jsi neviděla téměř ani barvu...:D jinak mám tmavé oči...hnědé, ale když se díváš z blízka tak šedočerveno hnědé..hodně takové chameleónské :D
neznámy
neznámy | 5.4.2013 12:53
Marika já som čekal zase tohle :D našel jsem to po haluzi, tak jsem to sem fůkl :) vyfoť se z větší blízky....jinak ti moc do očí nejde vidět :D a stejně nejsem žádný okočtenář, takže vidím jenom barvy, ale že bych ti řekl, jó ty jsi venušanka :D to asi ne :D
Ano entity máš nízké,proto jsem to napsal ve smyslu plejáďané a jiné entity a v závorce, právě tyhle šmejdy...:)
neznámy
neznámy | 5.4.2013 13:07
:) No tak to si mohol hneď na začiatku upresniť, že máš na mysli mimozemšťanov. Ja sa v takých veciach sice nevyznám, ale myslím si, že ak aj navštívia našu galaxiu, tak nie v ľudskej podobe.
No to mi je jasné, že Venušanka nie som. :) Už si stretol nejakú? Ale chcem ti len povedať, že každý druhý človek má niečo zvláštne v očiach. Inak je to vidieť na fotke a iné na živo.
Ja osobne mávam problém, keď prídem do očného kontaktu s čiernymi očami. Poznám jednu takú osobu, a jej pohľad mi nerobí dobre. -NOOO-
neznámy
neznámy | 5.4.2013 13:13
Nevím koho jsem střetl :O nepoznám to, jen vím, že jsem střetl pár zajímavě odlišných lidí.
Vidiš, to je zajímavé, mě je třeba úplně fuk do jakých očí se dívám, stejně neuhýbám :D černé oči nejsou moc typické :O
vevuska
vevuska | 5.4.2013 13:35
tak to áno, napísala som to preto, lebo nie každý si je toho vedomý. A ak je tá pani presvedčená, že ty si tiež "naša" tak nemáš dôvod o tom pochybovať. Mala som pocit, že si tej pani neverila.
A apropo... chcem to uviesť na pravú mieru. Všetci ľudia majú mimozemský pôvod, ale niektorí sú na nižšej úrovni a niektorí na vyššej. Preto tí čo sú na vyššej úrovni učia tých, ktorí sú na nižšej. No zároveň sa učíme jeden od druhého. Možno si to protirečí, ale napríklad dvaja ľudia čo sú na rovnakej úrovni sa navzájom učia. A neskôr ten jeden môže stretnúť človeka na vyššej úrovni, aby sa niečo naučil a podal to ďalej.
vevuska
vevuska | 5.4.2013 13:37
Dôkaz toho, že si iná? Sama to spoznáš. :) A to nemusíš vybočovať úplne od istých noriem. :)
vevuska
vevuska | 5.4.2013 13:44
heh... to, že ti niečie oči nerobia dobre, môže znamenať, že tá osoba je bosorka. :)
neznámy
neznámy » vevuska | 5.4.2013 13:44
Ahoj Vevuška. Ok povedzme, že ti uverím, že nie si odtiaľto. Ale, čo konkrétne nás máš naučiť v tom, ako máme žiť. Mňa to naozaj skutočne vážne zaujíma. :)
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...