mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ezoterika a záhady - 

Katastrofa v roku 2012?

neznámy
neznámy » smilan | 5.1.2012 22:32
reagovat nereagovat na vsetko co je tu popisane ale predsa mi neda som v stadiu kedy my vsetky moznosti buducnosti pripadaju rovnako zle, mam iba jedinu istotu a to ze skor ci neskor zomriem.nech sa tu uz deje cokolvek.tak si radsej uzijem z noveho dna vsetko pozitivne co sa da lebo jeden nikdy nevie co je na tomto svete mozne asi vsetko. co je dalej tak to tiez nikto nevie s istotou su to len dohady ako vsetko ostatne John Beloff znamy parapsycholog dospel ku konca zivota k tomu ze smrtou sa vsetko konci-potom uz nic nie je a odovzdal svoje telo na vyskum studentom. vyzera to najjednoduchsie a ak je to pravda,potom naco sa trapit co bude v buducnosti mozno naozaj ziadna po smrti nie je.jsk.
neznámy
neznámy | 6.1.2012 11:46
ach boze,ved ide o tvoju vieru a ked nemas ziadnu tak zomries bez viery a nenechas za sebou nic co by ta sem spät tahalo,ani tuzba a co ked bude lepsie,tak pesimisticke myslenie,nacelnikov nazor specialne pre teba odo mna pekny den ti prajem http://www.youtube.com/watch?v=MBTWBZQwdZg
neznámy
neznámy | 6.1.2012 11:57
mas pravdu v gramatike mam slabosti,asi som sa nechcel ucit spravne tu slovencinu,mojim prvym jazykom bola nemcia,prepac my chybi(y)????podstatu si ale pochopil(a) a oto islo,a to je presne to co sa na slovensku deje,egotrip,mas pravdu zuzanak ty si najlepsi pisac,a odteraz budeme vsetci pisat jednou farbou,si malo flexibilna ked nevies citat medzi riadkami....mas sa co ucit,aj ty aj ja 5.1.2012 18:56
neznámy
neznámy | 6.1.2012 12:05
dobre tak sa vas alebo teba opytam otazku:ako si predstavujes system spolocnosti,podla teba(vas)
neznámy
neznámy | 6.1.2012 12:36
V čítaní medzi riadkami som dobrá. -COOL--THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 6.1.2012 14:05
tak aky mas nazor, ty osobne na temu?
neznámy
neznámy | 6.1.2012 14:27
4.1.2012 16:32 bez posledného odstavca. :)
neznámy
neznámy | 6.1.2012 15:04
ahoj vieru v co alebo v koho nemam no v boha neverim a verim len vo vesmir taku obycajnu nasu galaxiu a vidim ze inntuicia ma zase nesklamala. dnes prave je na zozname rozhovor so stevenom hawkingom ktory mi potvrdil moju teoriu ze po smrti nic nie je aj ja som vcera rozmyslala ze vsetko mame v mozgu a je to nas pocitac a ked dosluzi ta je koniec.jana.
http://www.topky.sk/cl/13/1295216/Genialny-fenomen--Tento-clovek-je-nastupcom-Einsteina-
neznámy
neznámy | 6.1.2012 15:25
vsetko mame v mozgu a je to nas pocitac a ked dosluzi ta je koniec.jana.

Kto ? Sloveso mať, vlastniť, znamená, že niekto ten počítač-mozog má, vlastní, používa.
Ak jestvujem od -do, od narodenia do smrti, pred tým nič a potom nič, kde sa stratil ten, čo?
neznámy
neznámy | 6.1.2012 15:33
no kazdy ma mozog a ked skonci svoju cinnost je konec ziadne po smrti sa streneme s blizkymi,zivot vecny,nie nic.
ked sa ti pokazi pocitac v praci tak ide do srotu, a v mozogu je podla mna miesto kde su emocie city pocity a vlastne cele nase ja.jana.
neznámy
neznámy | 6.1.2012 15:38
no a ten zbytok zhnije v zemi alebo zhori v ohni,mozes si vybrat.jana
neznámy
neznámy | 6.1.2012 15:39
Janka, neodpovedala si mi na otázku. Kto má? Kto vlastní?
Ak seba a svoje ja stotožňuješ s mozgom, tak mozog si ty. Lenže ty píšeš. Máme mozog. To je niekto mimo neho, lebo vlastnenie niečoho predpokladá, že na jednej strane je vlastník a na druhej strane je objekt vlastnenia.
Tak ako je to?
neznámy
neznámy | 6.1.2012 16:08
janka v tom článku o stevenovi hawkingovi/ či jak sa volá stojí toto:
V dvadsaťjeden rokoch mu lekári dávali dva roky života, napriek ich prognózam však Stephen Hawking oslávi 8. januára 70. narodeniny.
- takže z toho mi vyplýva, že nie sme len počítače, lebo to by steven mal byť už dávno v šrote. sme viac ako kopa bio hmoty. čo to teda bolo, čo ho drží tak dlho pri živote?
no a ďalej steven vraví:
"Na mozog sa pozerám ako na počítač, ktorý prestane fungovať, keď sa pokazí niektorá z jeho súčiastok. A pre rozbité počítače neexistuje nebo ani posmrtný život. Je to rozprávka pre ľudí, ktorí sa boja temnoty."
- temnota nie je zrovna počítačový výraz. zdá sa mi byť duchovný a ak sme naozaj viac ako biohmota, tak by sme sa niečoho ako temnoty báť nemali, ak teda neexistuje. lebo ak neexistuje nebo, nemôže ani temnota. či?

ps: tvoje min. používanie interpunkčných znamienok mi značne trénuje mozog. sa mi to páči ;)
neznámy
neznámy | 6.1.2012 16:14
společenský systém? V prvé řadě má být ten systém postavený na spravedlivosti. a vymahatelnosti práva To pro začátek úplně stačí, protože spravedlnost zaručí i svobodu a individuální přístup k občanům. Přímá demokracie, čili anarchie tj. samospráva zdola (od vesnice) nahoru, tak jak je to např. ve Švýcarsku. Každý občan má své místo ve společnosti. Na konci pak může být: Každý přispívá podle svých schopností, každému je přáno podle jeho potřeb.
neznámy
neznámy | 6.1.2012 17:11
kazgy ma mozog a ty presne vies ako som to vsetko myslela lebo ma poznas Zuzi
takze ma tu nenatahuj ja si myslim ze zivot mame len jeden a po zivote zijeme dalej vo svojich detoch. takto udrzujeme pri zivote svoju rodovu liniu.jana.
neznámy
neznámy | 6.1.2012 17:23
bez Hawkinga ci s nim svoj nazor som pisala vcera a clanok vysiel dnes len podporil to co si myslim.
chcela by som dokaz ibaze v tom je to cele neni a nebude je to na kazdom z nas v akom presvedceni budeme zit. slobodna mysel a mne to pripada najlogickejsie a najjednoduchsie vysvetlenie.jana.
preco sa ma vsetci snazite presvedcit ze to tak neni.
moj 50 rocny zivot mi dal vediet ze prave tak to je.:):)
neznámy
neznámy | 6.1.2012 17:36
http://www.topky.sk/cl/13/1275595/Hawking--Je-to-rozpravka--nebo-neexistuje-

skus to aspom pripustit ze je to naozaj tak ako si myslim.jana.
neznámy
neznámy | 6.1.2012 18:13
janka, ale veď ja ťa nepresviedčam, pripúšťam, že to tak je, ale ja som si vybrala ak je to ilúzia v tejto ilúzii žiť, lebo život sa mi tak viacej páči. a odkedy to tak robím, tak sa mi dejú zázraky. všetko čo som napísala bolo s podtonom tolerancie voči opačnému či inému názoru a chcela som takto iba hľadať odpovede na moje otázky. mňa zas život presvedčil o tom, že najlepšie sa hľadajú tam, kde tvoj názor nezdieľajú.
takže odpovieš mi na moje dve otázky?
neznámy
neznámy | 6.1.2012 19:17
Ja viem Janka ako si to myslela. A nenaťahujem, len dávam otázky.
A dokonca máme veľmi podobný názor v tom, že aj ja považujem mozog za akýsi druh biologického počítača.
Rozdiel medzi nami je v tom, že ty sa s mozgom stotožňuješ a ja si myslím, že ho iba používam ako počítač, trebárs ako ten, čo mám v práci.
A to je taký základný rozdiel medzi ľudmi. Je to viera.
Nedávno som tiež videla film, ktorý hovoril o tom ako uvažujú špičkoví vedci sveta o viere a o Bohu.
Niektorí vieru a Boha odmietajú, iní si bez nej nedokážu predstaviť nič.
Nie je to o vzdelaní a výskume. Veda sa predsa pohybuje vo svete hmoty.
Hoci dnes už ani to celkom nie je pravda, pretože aj vedecký výskum prekročil pomyselné hranice hmotného sveta.
A ešte jedna drobnosť.
Dnes idem pozerať na History druhú časť filmu o nájdení Tutanchamonovej hrobky. A tak ma v súvislosti s Egypťanmi napadlo, že ich viera v posmrtný život bola taká silná, že žili v predstave existencie svojho hmotného tela aj na druhej strane. Dávali sa balzamovať, jednotlivé orgány tela boli zvlášť uložené v nádobách, aby ich bolo možné potom neporušené poskladať. Mozog však pokladali iba za miesto, kde sa tvoria hlieny. Nepripisovali mu nijakú funkciu.
Dnes sme o pár tisícročí ďalej a myslíme si niečo úplne iné.
Pre niekoho je Boh ilúzia, pre niekoho je svet bez Boha ilúzia.
Každý z nás sa pozerá na svet trochu inak, pretože každý dospel tam, kde je cez iné skúsenosti.
A je fuk, či je to vedec, alebo kuchár. :)
neznámy
neznámy | 6.1.2012 19:18
no jasne ja si myslim ze u neho to bola zasluha lekarov a ved nie je to jediny pripad takych su vo svete miliony ze lekari povedali a clovek zije priznavam ze o chorobe ktoru konkrektne ma neviem vela a to ,,choroby su moja zaluba,, jednoducho to povazujem za fakt ze prezil sa mu to zastavilo ja viem na co ma tlacis poveda ale zazrak ani nic ,ine za tym nehladam. a on asi tiez nie.

jana.
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...