mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Cesty tela i ducha - 

Nemravnosť a skazenosť – jednoducho móda!

neznámy
neznámy | 7.7.2010 11:15
nj iba reci nestacie a debata na nete je slaby podnet aby sa to zmenilo -SHAME-
neznámy
neznámy | 7.7.2010 11:57
Všetci sme nedokonalí a plní chýb a sme pod jedným slnkom, na jednej zemi, bez rozdielu. Riešme radšej to, čo dokážeme ovplyvniť a na čo máme dosah. A hlavne, to, čo je naozaj dôležité. Výstrihy to istotne nie sú.:D
neznámy
neznámy | 7.7.2010 17:20
...súhlasím s Tebou..debaty na nete to nezmenia..aspoň nie radikálne a nie hneď...ale vďaka netu máme informácie,aké nám neponúknu masmédiá,lebo ich vlastníci masírujú mozgy ľudí len jedným smerom..smerom k vyvolávaniu strachu,beznádeje a ku komercii,z ktorej majú obrovské zisky....všetci včetne Vatikánu...najbohatšieho štátu sveta....moja generácia tiež často opakuje,aký je svet skazený,nemravný,nemorálny...ja tvrdím opak:máme viac mladých ,odvážnych a múdrych ľudí ,ktorí už nie sú ochotní robiť len to ,čo im "mocní"natárajú,ale chcú vedieť a vidieť ďalej a stále viac.Je úžasné čítať príspevky mladých ľudí,ktorí odmietajú slepú poslušnosť ,kým nevedia "o čo tu ide".A práve to dráždi cirkevných hodnostárov....mladí sa prestávajú báť Boha ,začínajú si s ním rozumieť,uvedomujú si zákony Vesmíru,odmietajú byť pokusnými krysami farmaceutov,ktorí financujú vojny, približujú sa k prírode a teda späť k Bohu...no a potom už nemusia počúvať iných a začínajú počúvať Boha ,cez samého seba..... ale nevedomosť podľa zákona Univerza ustupuje a z toho má kŕče nielen Vatikán.......Vďaka BOHU..a sláva netu...-FLOWER-
neznámy
neznámy | 8.7.2010 02:26
To som mal v hlave cerstvy film Kick-Ass. 3x som pukol smiechom :) ale stalo to za to.
neznámy
neznámy | 10.7.2010 12:36
Ale aj ten film mal šťastný koniec - Kick Ass si našiel najkrajšiu ženskú v okolí a prestal konečne konať "spravodlivosť". Myslíš, že by si smilan mal brať príklad? -SHINY-
smilan
smilan | 12.7.2010 10:06
Väčšina obyvateľov tejto planéty nikdy nežila a doteraz nežije podľa Božej Vôle, čiže podľa Zákonov stvorenia. Väčšina žije iba podľa svojej vlastnej vôle, čoho dôsledkom je všetka negativita a zlo, ktoré doteraz celá naša civilizácia prežívala a aj v súčasnosti prežíva.

Už pred 2000 rokmi bolo zo Svetla videné, že ak to takto pôjde ďalej, nevyhnutne to musí skončiť jednou veľkou celosvetovou katastrofou.

Takáto je skutočná pravda o našej civilizácii, ktorá smeruje k záhube i keď väčšina to vôbec takto nevníma a nie je si toho vedomá.

Naopak, ľudia žijú v ilúzii, že tak, ako to ide dnes, to pôjde snáď do nekonečna. No a ak sa v tejto situácii naskytne niekto, kto im povie pravdu o prázdnote, úbohosti a nesprávnom smerovaní ich povrchného života, namiesto toho, aby sa nad tým zamysleli, ihneď vrhajú pomyselné kamene voči dotyčnému človeku.

Jednoducho nechcú byť znepokojovaní a vyrušovaní zo stereotypu, ktorý žijú, pretože podvedome sa predsa len boja toho, že by to snáď mohla byť pravda.

Moje články sú teda iba pre tých, ktorí sú ešte schopní hlbšie sa zamýšľať nad vlastným životom. V každom jednotlivom článku hovorím vždy o tom nesprávnom, čo je okolo nás a čo väčšina ľudí vo svojej povrchnosti považuje za správne. V závere každého článku sa však vždy snažím ukázať správny spôsob riešenia načrtnutého problému a to na základe môjho osobného poznania Zákonov stvorenia.

Svoje články píšem preto, lebo mám ľudí rád. Preto, aby sa im otvorili oči, aby pochopili pokrivenosť dnešnej doby a našli správnu cestu von z týchto zmätkov. Svoje články píšem preto, aby ľudia zanechali svoj doterajší nesprávny spôsob myslenia a jednania a to tak, že svoje myslenie a jednanie prispôsobia Vôli Najvyššieho. Jedine to im totiž môže pomôcť v dobe, ktorá prichádza.
neznámy
neznámy » smilan | 13.7.2010 00:58
teba beriem ako take konzervativne kridlo (aj takych treba-YES-), aj ked ja som skor pravy opak, tak kazdy nazor si cenim....nepochybne vacsia cast spolocnosti zije povrchne a konzumne, s tym suhlasim....lenze problem je v tom, ze ako su tie clanky pisane....pises, ze mas rad ludi, ale v tych clankoch to vyzera uplne inak...nehnevaj sa, ale pripadaju mi to ako posolstva od Al-kaidy:) proste mentorsky, bohorovne ukazujes na to, co je spravne a co skazene (musim ti vsak povedat, ze ja na jedinu pravdu proste neverim)...mozno, keby si to podal inym stylom, tak oslovis viac ludi a nedostavalo by sa ti tolko posmeskov...a k tym minisukniam...ver mi, ze ten co sa vazne zaobera "duchovnom", tak take drobnosti ho nemozu vobec rozhodit...a ak ano, tak nieco nie je v jeho ceste poriadku...a ked uz spominas zenske pokolenie, tak preco nespomenies aj muzske...vsak aj zeny maju zmysly...muzi mozu nosit kratke nohavice a tielka? ci to je vynimka? :D
neznámy
neznámy | 13.7.2010 07:50
Stotožňujem sa s Tvojim názorom i ja. ja by som ešte pridala, že na mňa tie články pôsobia úplne opačne. tí, ktorý by ich mali čítať na tieto stránky a ani na iné duchovné nechodia. no a ako sa vraví "ryba smrdí od hlavy", smilan by mal robiť osvetu inde a ako vravíš inak. je to ako v stredoveku, bu, bu, bu všetcia zhoríte v pekle. :)
neznámy
neznámy | 13.7.2010 07:55
Smila, nedá mi priložiť z jednych Int. stránok odkaz, ktorý sa mi dnes ráno ukázal -
My jsme svět
Balíček karet: Osho-Zen Tarot
Sada karet: Duha

Když tisíce a tisíce lidí na celé zemi oslavuje, tančí, zpívá, jsou v extázi, opilí božským, neexistuje možnost žádné globální sebevraždy. Může snad být v takovém veselí a s takovým množstvím smíchu, s takovým psychickým i fyzickým zdravím, s takovou přirozeností a spontánností, válka...?
Dostali jsme život k tomu, abychom tvořili, radovali se a oslavovali. Když pláčete a naříkáte, když jste zoufalí, jste sami. Když oslavujete, podílí se na tom celá existence.
Pouze v oslavování může dojít k setkání s nejvyšším, s věčným. Pouze oslavováním můžeme přesáhnout kruh zrození a smrti.

Osho I Celebrate Myself, Kapitola 4
-FLOWER-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...