mesiac
Sobota, 11.5.2024
Meniny má Blažena

Astrológia a horoskopy - 

tranzit Jupitera na Saturn

neznámy
neznámy | 9.7.2016 08:22
Mám Jupiter trigón Saturn, Saturn mám v 10.dome v native, Jupiter mi ide teraz druhým domom. Akú máte skúsenosť s týmto tranzitom? Ja tam mám na Saturn aj Merkúr a Lilith v Škorpiónovi je na IC, v opozícii na MC. V poslednej dobe si pripadám, že idem v práci dopredu ako s pluhom a vykonávam hlbokú orbu, po pár metroch sa musím otočiť, preorať znovu a zase pokračovať. Ešte ma to stojí peniaze navyše. Úplne že nečakané prekážky, čo riešim, až také srandovné. Napr. na pošte mi nezobrali firemné letáky na roznos, lebo ma nenašli v zozname, kde som isto, lebo letáky nosím pravidelne, a nešla som ani nahodiť do programu ako nový zákazník. Na druhej pošte to pani nejako inak vyriešila, obišla to, tiež jej to nešlo, program fungoval. Mohlo by to prestať týmto aspektom? Už som z toho unavená.
neznámy
neznámy | 10.7.2016 00:08
no mne to pripadalo,,že som dostala úžasný nápad a ked som ho išla zrealizovať dostala som,,sprchu v podobe prekážok,čo ma na mieste schladilo,,,,,takže hurá ide sa na vec podskočíš si a zrazu bum nejaká facka,,ale našla som tu aj toto::::http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/jupiter-trigon-saturn-objasnenie-aspektu/
neznámy
neznámy | 10.7.2016 07:13
Ďakujem Ti. Asi tak nejako, ako píšeš. Rudi tam píše "Jupiter v trigone na Saturn je o opatrnom a pomalom vyvoji a raste, o vydretom stasti, ci o rozpinani sa skrze Satunske principy (cas, spolocnoska hierarchia, autority, kazen, poriadok, zrelost/skusenost).
Ono mi to sedí aj s tou mojou "orbou". Takže oriem ďalej :-).
Plutonie
Plutonie | 11.7.2016 12:20
Saturn v 10. domě je hodně o těžké práci a vytrvalosti. Nemáte nic zadarmo. Ale zase na tom můžete stavět. Jupiter do toho vnáší trochu optimismu. Můžete se dostat tam, kam chcete. Zkuste pustit trochu ty pracovní klepeta a dělat i to, co Vás baví. Třeba se tím můžete i živit. Tenhle tranzit je velmi dobrý. Hodně štěstí.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...