mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

prosím o vysvětlení.

neznámy
neznámy | 28.10.2012 22:51
v astrologiji se neorientuji, jsem šaman ,takže trohu jinde. Kouknete prosím na spojení a ascendence měsíce. Dnes na mně působí nějak zvláštně. Děkuji. Nejsem na něj citlivá.
neznámy
neznámy | 29.10.2012 10:59
nerozumiem moc tvojej otazke...ak myslis spojenie tvojho ascendentu a momentalnej mesacnej fazy, tak to este len bude o par dni...a to ze sa citis zvlasne, tak za to moze x-konstelacii a faktorov, ktore to mozu mat na svedomi...;)
neznámy
neznámy | 29.10.2012 11:57
Ahoj Jani..-HEART- ja som citlivá dost, aj na mesiac, aj na počasie, ale to ako čudne som sa cítila už od soboty od rána, bolo trochu príliš ...Včera večer to vyvrcholilo, dnešný spln zatial ok, som sa ukludnila ako malé decko ..:) Pôsobí to v takých nárazových vlnách a vždy ma to zaskočí, hoci nezažívam nič nové..
Až taká stará nie som, že by starecké maniere v prechode :D tak ako na to - neviem ..pa.A.
neznámy
neznámy | 29.10.2012 14:38
tiež nie som v astrologii zvlášť zorientovaná....
no tento spln si naozaj mohla pociťovať intenzívnejšie ako obvykle....
spln je vlastne presná opozícia Luny a Slnka, a tak si mala počas včerajšieho splnu dve veľmi presné napäťové konštelácie na dôležitý bod horoskopu (teda ascendent) naraz

v čase splnu (o trištvrte na štyri) bol mesiac v presnej konjukcii s tvojim ascendentom a zároveň bolo Slnko v rovnako presnej opozícii na ascendent

keď sa spoja dve a viac napäťových aspektov na nejaký bod v horoskope, tak to obvykle pocítime omnoho intenzívnejšie
neznámy
neznámy | 29.10.2012 15:34
tak som z toho asi jelen...pokial viem, tak bimbulka ma podla tu dostupnych udajov ascendent v blizencoch...takze ako mohol byt pocas splnu mesiac v konjunkcii na jej ascendent, ked vtedy sa pohyboval len zaciatkom znameni byka? alebo jej cas narodenia je tu zadany chybne?
neznámy
neznámy | 29.10.2012 15:53
nie nie, chyba nie je vo vašom príjmači :D
bimbulke som len napísala budúcnosť a to sa nemá -BLUSH-

priateľ včera vysával počítač, a tak sa nejak stalo, že po zapojení sa môj počítač tvári že dnes je 29.november 2012 a aj starfisher sa tvári že je 29.november a tak aj ja sa tvárim že je 29.november :D

ďakujem za upozornenie
neznámy
neznámy | 29.10.2012 16:24
tak toto je ozaj zvláštna zhoda okolností, lebo ako rudi správne vraví, Luna je ďaleko od tvojho ascendentu a tvoja otázka naozaj akoby prišla z budúcnosti :D

tak moja predchádzajúca odpoveď opisuje situáciu, ktorá nastane pri budúcom splne, no celkom určite nevysvetľuje tvoje zvláštne pocity zo včera -FLOWER-
neznámy
neznámy | 29.10.2012 16:28
Tiež som z toho jelen..Prečo aj ty píšeš o splne v minulom čase a ako "mohol" byť mesiac v konjunkcii a ako sa vtedy "pohyboval", ked spln je podla všetkého dnes o 20.50..??
neznámy
neznámy | 29.10.2012 16:32
-ROFL-

ale mne sa uľavilo, že spln je dnes, lebo ozaj som si už nadávala že som včera nedala na okno kamienky :D
neznámy
neznámy | 29.10.2012 16:57
:D Normálne tu dopletiete ľudí -LOL-
A včera na okno kamienky ?? Dávaš na okno kamienky aj ked je zamračené, prší, leje, sneží a mesiac vôbec nevidno? je to jedno, či svieti priamo alebo nesvieti? Môže sa tu niekto vyjadriť?
Ja som bola doteraz v tom, že by Mesiac mal priamo na kamienky svietiť..
neznámy
neznámy | 29.10.2012 18:07
veď určite to nie je jedno, ale ja tak dúfam že v noci, keď spím, tak občas ten mesiac spoza mračien vykukne a tie moje kamienky aspoň jemne lúčmi pohladí :)
a určite tomu krištálu nezaškodí keď sa opláchne a vyčistí, lebo už tu toho za tie týždne naťahal asi dosť, a tých pár nočných pohľadení spoza mraku je lepších ako nič :)

ale ja inak ničomu moc nerozumiem, ani kamienkom, ani astrologii....
tak budem rada ak nám to tu niekto cez kamienky kompetentný ozrejmí
neznámy
neznámy | 29.10.2012 19:03
Toto som už od veľa ľudí počula,že si počas splnu dobíja kamene..
Ale práve počas splnu tvorí luna spolu so slnkom neharmonický aspekt,pretože stoja oproti sebe,luna je v tom čase pod tieňom zeme,do ktorého počas splnu vstupuje..
a má veľmi negatívne vyžarovanie..
Vzniká psychické napätie,depresie,najviac zločinov sa stáva hlavne počas splnu,ľudia sú vtedy najviac podráždený..

A neviem,dobíjať si v tom čase kamene??a ďalšia vec,nie každému kameňu robí dobre jinová záporná energia..Tie ktoré sa priraďujú k mužským čakrám,ako je rubín,tigrie oko,tak tie sa dobíjajú pod slnečnou energiou,mesačná ich vybíja..
neznámy
neznámy | 29.10.2012 19:22
Je ale spousta kamínků, které přímé sluneční světlo nesnáší...

Měsíční kámen, růženín (který na slunci bledne), ametyst, malachit, rodochrozit, lapis lazuli...

a určitě jich je ještě víc,...
neznámy
neznámy | 29.10.2012 19:36
Kamínky, které nelze nabíjet na slunci, se doporučuje nabíjet noc před úplňkem, při novoluní, nebo dorůstajícím měsíci.
neznámy
neznámy | 29.10.2012 19:47
ja astrologii nerozumiem vôbec, kamienkom len máličko..ale pokial viem, ako som písala, nabíjajú sa za splnu, z mesačného svitu...
Pod pojmom svit rozumiem že naozaj priamo sa opalujú a vyhrievajú ako ja na slnku
Inak by im bolo jedno, keby za splnu boli v izbe pod stolom, v skrini, vonku pod stromom alebo na parapete..
Ja som taká dôsledná, že večer ich dávam nalavo, a ked mesiac prejde, po polnoci ich prekladám na pravú stranu domu, na podstavec, aby neboli v tieni ..ked už, tak už -LOL- Ale výsledky nejak neriešim, to len viem, že sa to má vykladať, na mesačný svit :)
neznámy
neznámy | 29.10.2012 19:54
Skutočne ako píšeš, v každej príručke o liečivých kameňoch sa píše, že sa umývajú pod tečúcou vodou, dobíjajú za splnu..Niektoré totiž neznášajú slnko vôbec, niektoré trochu, niektoré sa vo vode lámu a tak..Za splnu sa zbierajú bylinky a nabíjajú kamene, ja to tak viem od X ludí čo s tým zaoberajú. Silu byliniek sme skúšali, robili sme čaj z byliniek a použili sme rovnaký pomer vody a zmesi, rozdiel bol len v čase zberu.
Čaj z byliniek zbieraných za splnu bol SKUTOČNE INÝ, silnejší, chutnejší, výraznejší, proste bol to očividný rozdiel. Nikdy som tomu neverila ale tak nejako ma presvedčili..Údajne keď Mesiac pôsobí na oveľa viac iných a zložitejších vecí a javov na svete - ako je ľudská psychika, oceány, telesné orgány a iné :) tak prečo by nemohol pôsobiť na zvýšenie "sily" liečivých látok v rastline
neznámy
neznámy | 29.10.2012 20:05
no hej,kamene s jemnohmotnejšou štruktúrou,sa dobíjajú lunárnou energiou..
Ja tak intuitívne cítim,že by som kamene nenabíjala počas splnu..
neznámy
neznámy | 29.10.2012 20:39
No to je fakt,aj magia lásky sa robí počas splnu:)

Ja to berem skôr tak z energetického hľadiska,mám tak že kamene využívam podľa potreby,podľa toho, ktorý cítim že práve vtedy potrebujem..aj si ich kupujem podľa toho,ktorý mi je energeticky prijémný..
A podľa mňa dobíjaním počas splnu naseje neharmonickú napätovú energiu,ktorá mne osobne prijémná nieje..
ale každému človeku je prijémné niečo iné..
neznámy
neznámy | 29.10.2012 22:53
Jestlize ma mesic vliv (a jakoze ma, o tom se nepru) na mnohem slozitejsi veci jako je pohyb oceanskych vod a to ostatni co zminujes,... Logicky - neni zbytecne se zabyvat tim, jestli tyto sily pusobi, kdyz je schovany za mrakem? Vody se hybou i kdyz je zatazeno ;-)
neznámy
neznámy | 29.10.2012 23:14
No veď to..Tiež som si tak myslela, ale dostupné zdroje píšu každý inak..ako všetko
http://eprakone.wordpress.com/2006/12/17/starame-sa-o-liecive-kamene/
:)
Tie názory, postupy a metódy sú tak rôznorodé, že ja v tom mám totálny zmatek. Ktoré sa môžu a ktoré nemôžu nabíjať, namáčať, ktoré na slnku a ktoré nie, vidíš aj tu - pri splne údajne velmi negatívne ..druhí vykladajú na parapet ako ja :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...