mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Poškodený Mars u mužov

neznámy
neznámy | 20.4.2014 14:48
Prečo? Veď hocikto môže napísať, ja si vážim každý príspevok, ktorý je k veci... práve preto sa na niektoré témy pýtam, lebo o nich neviem toľko, koľko by som chcela. A som vďačná, keď sa niekto podelí.
Mňa len dráždi, keď sa niečo pýtam a je tu spam a neviem sa dopátrať k tomu, o čom vlastne bola téma /nie len moja, ale hociktorá/.
neznámy
neznámy | 20.4.2014 15:19
prepáč, hodím ti tu jeden spam.. toto čo si napísala inak dobre vysvetľuje tvoje postavenie merkúra a 3. domu. teba to síce dráždi, ale druhých asi vôbec. myslím, že tvoje reakcie by so ti vedel zrozumiteľne vysvetliť, ale tu na to nie je téma...
neznámy
neznámy | 20.4.2014 15:41
dneska ma dráždi všetko aj na to je vysvetlenie?:D-ROLL-
dodo41
dodo41 | 20.4.2014 16:02
vsetko? mna vselico :)
neznámy
neznámy » dodo41 | 20.4.2014 16:17
dnesko vsetko dnes je den na ring-WALL-
neznámy
neznámy | 20.4.2014 18:02
Má napadlo keď tu píšeš mars pluto chirurg zachranar, neviem či to je práve u mňa týmto kvadratom mars z 12 domu ale v určitých situáciách si viem zachovať absolútnu chladnost a reagujem veľmi rýchlo práve v takých situaciach a jednoducho ako keby som nepociťovala strach.skúsim ju opísať tu situáciu nasťahovali sa vedľa dve baby podľa mňa čistý privát... Minulú nedeľu extempore počujem krik nadávky a histericky plač ženy tak som vybehla že čo sa deje nejaký chlap ťahal tu babu z bytu za vlasy pritom ju sacal a podobne samé vulgárne nadávky rýchle som si zaradovala toho chlapa asi aké pomery či môže mať zbraň a samozrejme som do toho vstúpila jednoducho nekonam b takýchto situáciách ako žena nebojím sa takých situácii chytila som ho zozadu za bundu tá baba zdrhla susede do bytu a ja som tam zostala zoči voči nasilnemu chlapovi Vyzeral jak rozzureny býk chvala bohu pmjeckari boli naozaj rýchli... Idem do takýchto situácii aj keď viem že sa to nemusí skončiť bez ujmy.môže to byť tým aspektom?
neznámy
neznámy | 20.4.2014 19:54
Možno je to nezmysel, čo napíšem, ale tých pár prípadov, čo som kedy pozorovala tieto silové aspekty medzi Marsom a Plutom, prípadne Saturnom, boli vždy u ľudí, ktorí majú Slnko v ohnivom, alebo zemskom znamení.
Možno je to čistá náhoda, ale akoby tam bola spojitosť.
neznámy
neznámy | 20.4.2014 22:37
určite. a povedal by som že aj tým domom. Zuzka to má v 8. ty píšeš že v 12. v tomto dome človek typicky koná nutkavo, nepozná skutočnú príčinu svojich potrieb, pretože tá je hlboko v podvedomí a stopy môžu siahať do útleho detstva alebo až do minulých životov. a keďže je to ten neptunský dom, racionalita tu nehrá žiadnu rolu.
neznámy
neznámy | 21.4.2014 00:15
Môj Merkúr a jeho postavenie myslím že chápem a nie som si istá,či potrebujem niekoho vysvetlenie. Ale ak si myslíš, že máš čo ponúknuť, kľudne založ o tom tému, pretože táto téma je o niečom inom.
neznámy
neznámy | 21.4.2014 20:16
děti musely být poslušné a rovněž vychovávané "sparťansky" - jakákoliv nemoc, slabost, bolístka nesměla být moc dávána najevo, nesmělo se "fňukat" a pokud děti zlobily, následoval - zejména v raném dětství - i fyzický trest.

Perfektný príklad, ďakujem. To je práve tá skrytá krutosť, ktorú som si na nich všimla aj ja. Ešte by bolo dobré vedieť, kde má dotyčný postavené planéty, ak by si bola ochotná...


Já bych byla ochotná, ale bohužel to nevím. Tento člověk je Blíženec, narodil se před válkou v cizině (asi doma) a neznáme jeho hodinu narození a už asi nikdy nedohledáme. Takže neznám ani ascendent ani domy, ve kterých má jednotlivé planety.

A ještě bych chtěla dodat, že zbabělost jsem u něj NIKDY nepozorovala, naopak, z vyprávění vím, že se v mládí postavil člověku se střelnou zbraní. Spíše bych souhlasila se Sokratem, že tento člověk v sobě potlačoval agresivitu - ale znovu dodám : tím, že velmi tvrdě dřel, tak si ji vybíjel v práci a doma v rodině už byl "umírněný".
Také byl ( a dodnes mu z toho něco zůstalo) atlet, vypracovaný svalnatý muž. A velmi tvrdý otec. Až ke stáru si začal hledat vztah a lepší postoj ke svým dětem, tedy i ke mně. Tím už jsem asi řekla vše.
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...