mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Alkoholizmus a agresivita

neznámy
neznámy | 8.1.2012 13:05
Ale to bolo uňho doma. To by si si musel aj internet odpojiť..;)
No ona býva vôbec impulzívna, ale jej vzplanutia si človek obľúbi, aspoň ten, čo sa nerád nudí...No pozrela som presne, takže Neptun má v 4. dome v Strelcovi. Je to zvláštne, lebo má ho v sextile s Plutom (tesný, aplikačný aspekt 0, 38) a v kvadrature na čiernu lunu, čo je tiež aplikačný, tesný aspekt a to asi nebude naznačovať tú divokosť.
Inak nič zvláštne, iba to, že hryzie a je impulzívna väčšinou k ľuďom, ktorých má rada:) A že dnes sa to už ustálilo trocha, lebo inak je to veľmi rozvážna osobnosť, takže táto prchkosť a excesy sú skôr nevedomou záležitosťou.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 13:48
myslim, ze s tou ciernou lunou a sextilom Neptuna a Pluta to nema suvis...ak to je ta tvoja kamoska, ktoru mam na mysli, tak je to sposobene mundannymi paranom medzi Marsom a Uranom, cize Uran na ascendent a Mars v Medium Coeli, co znamena, ze aj ked tieto dve planety nie su v ziadnom aspekte, tak v skutocnosti posobia ako keby boli v kvadrate (1. a 10.dom je analogiou zaciatku Barana a zaciatku Kozorozca)...
ballin
ballin | 8.1.2012 18:47
OK to aby som nepil ani :D mam 0 ohňov a niekedy mi staci len hodina v niakej spolocnosti a som ako opity aj bez alkoholu;)
neznámy
neznámy | 8.1.2012 21:08
ale Zuzana u nas je platne ale ine pravidlo, u nas Saturnik skodca, skodi uplne opacne a to tak, ze prekaza alkoholizmu a agresivite, aby sa prejavovali, t.j. ocenujem tieto jeho skodne kvality-LOL-
neznámy
neznámy | 8.1.2012 21:21
Hej, súhlasím. Mňa môj Saturník mnohému naučil, bez neho by som bola iba voda vyliata bezbrehá.
Taký prísny učiteľ s rákoskou má čosi do seba,že? ;)
neznámy
neznámy | 9.1.2012 07:32
neviem, co vsetko saturn predstavuje, ale brzda je to ako vysita, hodi sa mi k nemu rozum a ak si poklepeme po lebeni a nepocujeme dunivy zvuk, tak by mal hadam mat kazdy dopriate vydatnych liecivych vyzivujucich ucinkov zdraveho sedliackeho rozumu:)
neznámy
neznámy | 9.1.2012 17:51
Toto som skopírovala s Astrolexikónu.
kľúčové slovo: KONTRAKCIA, ZRELOSŤ
symbolický obraz: starec s kosou, ochranca tradícií, strážca prahu, zákonodarca, čiže archetyp koncentrácie, mantinelov a istoty.
význam v horoskope: vydobytá autorita (na rozdiel od slnečnej vrodenej autority), disciplína, zodpovednosť, forma, štruktúra, hranice a poriadok.

Tak aj ja si myslím, že ak sú v horoskope zvýraznené tieto vlastnosti, ani alkoholické opojenie nevedie do "divočiny".
Možno takto sa dajú tie hranice udržať ľahšie za akýchkoľvek okolností. :)
neznámy
neznámy | 9.1.2012 18:00
tak to by sme si mohli aj pripit k tymto blahodarnym archetypalnym ucinkom aj ked trochu opozdene novorocnym pripitkom aspon takto virtualne-COFFEE-( toto je kava, konkretne s niecim ostrejsim:))
neznámy
neznámy | 9.1.2012 18:16
Tak nazdravie -COFFEE- :)
neznámy
neznámy | 12.2.2013 13:45
poškozený mars x)
slunce pluto, luna pluto...zejména pokud je ta luna v ohnivém znamení...
nebo třeba luna uran ve štíru...
vodní živel tomu může dodat punc potlačených křivd..."já jsem ta oběť a teď se ukáže"...nedůvěra vůči sobě i vůči druhým, taková agresivní sebeobrana proti neviditelným nepřátelům...
kombinace...
koukla jsem a zdá se že společným jmenovatelem by měl být právě nějaký extrovertní prvek (oheň, aspekt na mars) pokud jde o agresivitu směřovanou na ostatní...nebo právě pluto, jako iniciátor boje o moc...
ale ta agresivita může být taky směřována dovnitř, tedy třeba někdo s plutonskou pečetí může mít třeba po požití alkoholu ataky deprese, tím že se na něj vylije ten obsah potlačeného...a projevovat se agresivně vůči sobě x)
neznámy
neznámy | 12.2.2013 13:58
ahoj moj prvy muz na toho to sedi ako rit na serbel. je v znameni ryb a asc ma v rakovi a mc tiez v rybach ohniveho zivlu 4 a vodneho 11 je to pocitane v inom ako star fisher lebo ten mi pada ale aj tento program je dobry. takze jasna prevaha vody a malo ohna. pil cely zivot a ked sa napil tak v urcitom stadiu ked este nebol uplne spity tak ma bil bol velmi agresivny.teraz ma 52 ostal pred 2 rokmi psychicky chorý a musi uzivat lieky takze alkohol nesmie. a ked vraj prides za nim na navstevu tak len beduje ze on uz v zivote nebude moct pit a mat sex.
takze niezeby lamentoval nad tym ze ma schizu ale nad alkoholom.parvaroma.
neznámy
neznámy | 12.2.2013 16:14
Ja som opacny pripad, ale cim to v horoskope je, to neviem, nerozmyslala som nad tym.:) Alkohol mi nikdy nechutil koli tej chuti alkoholu.:D A co je zaujimave, nikdy nemal na mna nijaky vplyv. Ani nalada, ani agresivita, nic, iba som citila, ze keby ho pijem viac, tak ma boli hlava, abo zaludok. A otupoval mi vnimanie, co sa mi nepaci, lebo ja rada vnimam.:) A celkovo k zavislostiam som nejaka rezistentna.-LOL-
neznámy
neznámy | 12.2.2013 19:24
tak mě napadlo, že nikdo tu nehledí na potaz stálic, které mají též důležitý vliv.
lak
lak | 12.2.2013 22:18
:D ak tomu spravne rozumiem, clovek, ktory ma slabo zastupenu ZEM by mal byt po poziti alkoholu racionalnejsi ... resp. vystiznejsie by bolo asi "prízemnejší"? :D :) naozaj by ma to zaujimalo, kedze ja mam nedostatok zeme... :)
lak
lak | 12.2.2013 22:21
mozno je to slabym vodnym zivlom - jeho prevaha totiz sposobuje sklon omamovat sa alkoholom, drogami... :)
Ona
Ona » lak | 13.2.2013 21:25
No ja neviem ci som vynimka, ale ja mam prevahu vodneho zivla a v ohnivom zivle mam iba Pluto a nic ine - a v zivote som nedrogovala, ani som nikdy nebola fajciarkou a iba ked je to spolocenska udalost tak vypijem jeden pohar nejakeho alkoholu, pricom ten druhy pohar mi je uz odporny a v zivote som ani nebola opita - tak ako to vysvetlite?

Okrem toho ja som si vsimla, ze prave ludia s ohnivymi a vzdusnymi zivlami - najma Slnko a ascendent v ohnivom a vzdusnom znameni - radi holduju alkoholu :)
lak
lak » Ona | 13.2.2013 23:20
asi na to treba viac konstelacii, aby mal niekto ten sklon :)
lak
lak » Ona | 13.2.2013 23:21
s tym ascendentom vo vzduchu suhlasim, ale neviem, ci nejde o "zhodu nahod" :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...