mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Alkoholizmus a agresivita

neznámy
neznámy | 7.1.2012 21:33
minule sa tu spominalo, ze clovek, ktoremu urcity zivel chyba, tak ten ho nevie VEDOME ovladat...mna v poslednom case zaujalo, ze dvaja ludia z blizkeho okolia, ktory maju najslabsi zivel OHEN a su v triezvom stave ako barankovia, tak ak sa potuzia alkoholom, tak su dost agresivny...ake mate skusenosti s ludmi, ktori su v triezvom stave "normalni" ale ak si privonaju k alkoholu, tak sa nevedia ovladat...ake maju konstelacie? ako su na tom s ohnivym zivlom?
neznámy
neznámy | 7.1.2012 22:16
:) ...tiez poznam jedneho takeho vo svojom okoli, ked si uhne, aby sa mu vsetci z cesty pratali...prchky, vztahovacny a vulgarny ...za triezva mily usmievavy sympatak...a schvalne som sa kukla na tie jeho zivly...sranda, ako pises, malo zastupeny ohen....no dalsich dvoch poznam, co su pravy opak...precitliveli, maju vtedy sklon vela rozpravat o pocitoch, doslova si vylievat srdce a hl. sa lutovat....prevaha vodneho zivlu u oboch :)
neznámy
neznámy | 7.1.2012 22:17
No tak napr. moja nemenovaná priateľka, keď si voľakedy vypila, tak bola totálna divožienka...Napríklad tancovala tak, že všetkých okolo zrážala ako hrušky, alebo bozkávala tak, že hrýzla (aj priateľsky). Tak neviem, či aj to sa ráta. A tiež raz len tak zahasila jednému chlapovi, len tak-bez zjavnej príčiny - cigaretu na ruke. Sedela oproti nemu a iba natiahla ruku a zahasila. Dodnes neviem prečo a ani ona nie.
Alebo raz poviazala svojho priateľa šnúrou od telefónu, lebo chcela nejakú zábavu. A to ona je sama zem...slnko v kozorohu a ascendent v panne :) Inak ale žiadna sranda nebola, lebo on bol taký konvenčák - právnik (viem iba, že mal slnko v panne) a urazil sa za to.
A ešte je toho dosť, čo povyvádzala, tu som len vypichla niektoré skraty.
neznámy
neznámy | 7.1.2012 22:19
Tak teraz som kukla, tiež má málo zastúpený oheň...Iba 1 raz:)
neznámy
neznámy | 7.1.2012 22:31
:D :D mam dost...normalne by som ju chcela spoznat, zhasinat prstami cigarety :D...to uz hej
neznámy
neznámy | 7.1.2012 23:36
no tak to dufam, ze si na tom stretnuti prilis nepovypijate, to budu tie ohne potom sycat z okien, alebo by sa zislo najprv pozistovat, kolko ludi ma tesne aspekty a absenciu ohna-LOL-
neznámy
neznámy | 7.1.2012 23:38
Neboj, ona tam nepôjde, ale keby šla, zaručene by sa nikto nenudil:)
neznámy
neznámy | 7.1.2012 23:39
no ano, ona nie, ale pojdu tam ini ludia, co nemaju ohen a hadam aj nejake tesne aspekty-ROFL-
neznámy
neznámy | 7.1.2012 23:41
Žeby Ajka? Radšej som ticho...ale panáčika dám-ROFL-
neznámy
neznámy | 7.1.2012 23:44
no ja tiez nemam ohen, ale nepamatam si, ze by po alkohole to bolo nejake burlive so mnou. Ani ostatni nehovorili nieco podobne a ani som nemala vypadok pamate. Andrejke len vsetko naj, ta by po alkohole bola hadam aj milejsia, ale silne pochybujem o tom-YES-
neznámy
neznámy | 8.1.2012 00:22
Poznam 2 osoby, ktore maju s tymto neduhom problem a co maju spolocne je, ze maju niektore osobne planety v Skorpionovi v kvadrature na tranzitujuci Neptun vo Vodnarovi a obe tranzit. Neptun v kvadrature na nat. Saturn.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 09:35
Ja nemám oheň a na stretnutie idem. Takže bacha na mňa. :D
Nie, vážne, so mnou je to to isté ako s Vandou.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 11:25
tak to aby clovek ani snuru od telefonu pri sebe nenosil:D
neznámy
neznámy | 8.1.2012 11:27
a ked neprebiehal tento tranzit, tak nevyvadzali???? alebo to mam chapat tak, ze maju stelium planet v skorpionovi v kvadrate na Saturna?
neznámy
neznámy | 8.1.2012 12:11
Maju stelium planet v Skorpionovi (domy nepoznam), jedna tam (v nativnom) ma v konj. aj Saturn a druha ma Saturn v opozicii na to stelium, takze dlhsiu dobu (ako asi tranzituje Neptun?) maju s nim kvadratury, inak, jeden clovek ma ohnivy zivel zastupeny len 2 planetami a druhy 4 planetami.
neznámy
neznámy | 8.1.2012 12:17
inak to by mi celkom sedelo, lebo prave Skorpik s Plutonskou pecatou ma casto sklony zahrabavat svoje tiene pod koberec...a alkohol im asi tie tiene s podvedomia vytiahne na svetlo sveta...
inak poznam vela ludi co si lubi lognut, ale specialne u bez ohnivcov alebo druhy extrem, ohnivci (v urcitom smere tam patri aj skorpik, kedze podla tradicie mu vladla planeta Mars), tak tam som si vsimol tento problem....lenze ohnivci su dost "zivy" aj bez alkoholu:)
neznámy
neznámy | 8.1.2012 12:24
Ohnivy zivel som brala ako zastupenie planet v ohnivych znameniach (Baran, Lev, Strelec), hm, mozno prave ten Skorpion (ked mu vladne Mars) sposobuje "alkoholicke rypanie" ?
neznámy
neznámy | 8.1.2012 12:33
tak zas nemozeme to brat ako nevyvratitelny fakt, ze kazdy skorpik ci clovek bez ohna, bude po alkohole agresivny...to je blbost...len skor sa podla mna da podla horoskopu zistit pricina tohto chovania...napriklad pri silnom Plute, ci Skorpionovi, ze clovek svoju agresivnu zlozku potlacuju do podvedomia za normalnych okolnosti, ale az alkohol mu tu zlozku pripomenie...
poznam napriklad ludi, co mali Mars v Skorpikovi alebo spojenie Mars/Pluto a museli prestat chlastat, lebo sami si boli vedomi, ze su vtedy ako odtrhnuti z retaze....
neznámy
neznámy | 8.1.2012 12:44
Takze ja nemam ani ohen a navyse mam Mars v Skorpionovi a u mna to neplati.:)
neznámy
neznámy | 8.1.2012 12:49
no lenze treba vsak posudzovat cely horoskop, teda ako vzdy :)
jeden dotycny ma Mars opozicia Pluto a stelium v Baranovi a druhy Mars v Skorpikovi v opozicii na Lunu....
a podla mna u zien to nie je casty jav ako u muzov...predsa zeny su z Venuse a muzi z Marsu:D
a mozno ty si ziarivy priklad toho ako sa da zvladat prazdny ohnivy zivel a mars v skorpikovi v extremnych podmienkach;)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...