mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

11 dom

neznámy
neznámy | 23.9.2016 08:41
To je pravda.

Ale ak už je človek v takom štádiu, že sa cíti sám medzi ľuďmi, a koníčky, priatelia, ani najlepšia rodina neprekryjú jeho vnútorný pocit samoty, znamená to, že stratil svoju severku, svoj osobný a nanajvýš intímny vzťah k niečomu, čo ho presahuje.
Tam ide totiž už o niečo oveľa dôležitejšie, zrovnať si hodnoty a hľadať hlbší zmysel. Málokedy si to uvedomujeme, ale my, ľudské bytosti potrebujeme pestovať aj ten vertikálny vzťah, nielen horizontálny (medziľudský). :)
neznámy
neznámy | 23.9.2016 08:55
Ako sa to dá napraviť ? Bez toho aby človek niečo stratil alebo ho zasiahlo niečo zlé ?
neznámy
neznámy | 23.9.2016 09:07
Môj recept je vždy o tom, aby sa človek vrátil sám k sebe. Je to hrozné klišé!! :)

Ale dá sa to, ibaže nesmieme očakávať okamžité výsledky. Tak ako trvá dlhú dobu, kým človek upadne do takého stavu odcudzenia, tak treba mať aj trpezlivosť na jeho odstránenie.

Jednou z ciest je spolupráca so svojím vnútrom cez sny. V priebehu niekoľkých mesiacov, aspoň pol roka si treba zapisovať (zakreslovať) sny, myslieť na ne cez deň, vracať sa k nim. Nepozerať do tradičných snárov, skôr do slovníkov a lexikonov symbolov, alebo sa zaujímať o jungiánsky výklad snov. Mimochodom, aj tu na zverokruhu je celkom dobrý snár (chcelo by ho rozšíriť). Na to, aby sa ti nesnívali blbosti, som odsledovala u seba jednu dôležitú vec. Všimla som si, že keď som večer pri TV alebo PC, sny, ktoré sa mi v tú noc snívajú, sú irelevantné. Ale keď si večer zacvičím jogu, dám relax a pranajamu, prípadne niečo nenáročné čítam v posteli, môžem sa tešiť na hodnotnejšie sny.

Dôležitosť snov zistíš podľa ich intenzity. Sen, ktorý ti má niečo povedať, si určite zapamätáš. Nesnaž sa ho za každú cenu vykladať. Až keď bude snov viac a budeš sa k nim vracať, si všimneš ich posolstvo. Obyčajne ti v istom životnom období hovoria o tom istom, ale v rôznom šate.

Ďalšou z ciest je modlitba, mystika.
neznámy
neznámy | 23.9.2016 15:44
Môj recept je vždy o tom, aby sa človek vrátil sám k sebe.


Kdepak klišé. Velké moudro!
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 24.9.2016 16:19
Od zacatku roku se mi opakovane tj. asi 10x zdalo, ze letim v letadle a ze nouzove pristaneme. Nikdy se nikomu nic nestalo, ale jednou na poli, jednou v lese, jednou na silnici mezi autama a jednou taky pristani pozadu. Tech snu bylo posledni dobou s pristanim hodne!
Pak se mi zdavaji sny ,ktere se ve skutecnosti stanou, nekdy druhy den, nekdy treba za 1/2 roku...
Ke snum mam velky vztah.
Rocka
Rocka | 2.10.2016 19:17
Mám podobnú skúsenost, ked sa mi zdajú sny, ktoré sa do polroka stanú.
Najhoršie sú také, ktoré sa týkajú blízkych...Potom mám chrobáka v hlave pekne dlho. No ale už si na ne zvykám.
Ona
Ona | 2.10.2016 19:41
Ja chapem 11. dom z hladiska verejného, ako dom politiky.
Ak sa v nom nachadza Slnko, znamena to, ze dotycny clovek sa k uspechu dostane pomocou priatelov a protekcie :D.
neznámy
neznámy | 4.10.2016 08:16
Nevies nahodou, v akom znameni mas hrot 11. domu?
neznámy
neznámy | 4.10.2016 09:46
Nechcem vyzerať ako hlupaňa :) lebo ja tomu nerozumiem ale podľa mňa mám tam aj váhu aj škorpióna : váha-Slnko,Mesiac, Merkúr a škorpión Urán ...
neznámy
neznámy | 4.10.2016 20:25
Planety ve Váhách a Škorpionu máte v XI.domě. Ale dotaz byl, v jakém znamení je samotný XI.dům? Kdo je vládce (která planeta) XI.domu? U Vás připadají v úvahu Váhy nebo Panna.
Slunce ve XII.domu a Panna v XI.domě nabízí pocit odcizení, i potřebu samoty...
neznámy
neznámy | 5.10.2016 08:18
Presne :) pocit samoty pociťujem od malička ako keby mi nikto nerozumel a bola som pre ľudí nezaujímavá :)
neznámy
neznámy | 30.1.2017 15:25
Prosím vás, ked mám v 11. dom v Blížencoch, čo je aj moje slnečné znamienie, dalej ta mám plnety Mesiac (sextil Mars, a opozícia Jupiter), Venušu a MC. Tak čo si mám z toho vysvetliť, ked sa nevyznám sama v sebe.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...