mesiac
Štvrtok, 9.5.2024
Meniny má Roland

Láska a vzťahy - 

Sklony k nevěře

neznámy
neznámy | 20.7.2014 23:06
Tak určite je taka Venuša veľmi príťažlivá, aj sexualne...avšak v Škorpiónovi je v páde,takže klasická podobá lásky tu ma uplne iný rozmer, ale to ty určite vieš aký. ;) Nevera je vsak v základnom rozpore s takouto Venušou,v podstate sa vylučuje.
Mimochodom mas tam toho dosť v okolí Venuše,určite veľa zohráva u teba len si daj pozor na idealizovanie partnera a tiez prepojenie s Chironom je dosť tazky aspekt, tiez ho mam, no tam je potencial liečenia.
neznámy
neznámy | 20.7.2014 23:22
No právě, že asi u mě ty aspekty znamenají, že si idealizuji splynutí 2 duší. Právě, že ten Cheirón je asi spíše cesta k duchovnu a oproštění se od lidských pudů, tedy té sexuality jako jediné priority ve vztahu. Ještě ho mám v Rybách 9. dům.:)
neznámy
neznámy | 20.7.2014 23:54
Mam Venusi ve Stiru a je pravda ze mam u kazdeho vztahu tendence k mikroskopickemu strezeni ,prozivani na hluboke urovni,bolestne vnimani a paradoxne nekdy az touhu po problemech v tomhle smeru,coz nasledne boli.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 08:29
Hmm, no aj keď je Venuša v Škorpiónovi spojená so silnou emocionalitou a tiež sexualitou, nemyslím si, že je to jej hlavná priorita vo vzťahu. Len proste tá Venuša k sebe skrz svoje silne vyžarovanie priťahuje všetko súvisiace so sexom, no to je len domienka (al. pasca?) akú robí navonok... Tu ide o niečo iné, ide o hĺbku, intenzitu a takú silnú anganžovanosť vo vzťahu, že málokto kto nemá takúto Venušu to vie pochopiť. Takáto Venuša sa trápi pocitom, že nikdy sa nebude cítiť úplne naplnená, stále má pocit, že milovať sa dá ešte viac, jej úlohou je zmieriť sa s týmto pocitom, lebo pre ňu skutočne nebude nikdy toľko lásky v akom ponímaní to vidí ona.
Chiron v spojení s Venušou je karmickou záležitosťou, súvisí s pocitou nenaplnenia a tiež so zakoreneným pocitom, že "láska bolí". Keďže ho máš v sextilu s Venušou, je tu potenciál na vyliečenie starých rán s z minulosti. Ryby sú dosť o sebaobetovaní samy o sebe, skús si pozrieť ešte Lilith, kde ju máš a ako ju máš prepojenú. ;)

Ospravldlňujem sa Barakovi, že moje príspevky nie sú celkom k téme... :)
neznámy
neznámy | 21.7.2014 08:45
Lilith mám v 11. domě Blíženci, trigon Luna, trigon Merkur, kvadratura Mars, sextil MC, trigon J. uzel.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 21.7.2014 08:46
Lilith mám v 11. domě Blíženci, trigon Luna, trigon Merkur, kvadratura Mars, sextil MC, trigon J. uzel. 11. dům Býk -FLOWER-
neznámy
neznámy | 21.7.2014 09:00
Můžu mluvit jen za sebe. Venuši mám ve Střelci. V pátém domě Blížence. Pluto ve Štíru v 8. domku v konj s Marsem ve Vahách. DSC ve Lvu.

Abych to shrnula, řekla bych té živočišnosti je ve mne hojně. Horká krev, napříč tomu, že Slunce stojí v Kozorohu ve 12. domku. Ve vztahu potřebuju, aby sex fungoval. Ačkoli jsem tolerantní a vyjdu víceméně s jakoukoli povahou, snesu víceméně jakékoli podmínky, můžu mít ráda, milovat sebevíc, ale jak se ze vztahu vytratí ta spontánní sexuální pudovost, tak mám problém. Prostě tu usedlost nesnesu.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 09:10
Venuse ve Stiru neni nutne o zaprisahle vernosti,znam plno lidi s timhle postavenim, majici velice kladny vztah k nevere,spis jde o specificke vnimani Stira,Stir je extremista,když si vyhlidne obet,nejake vazby jdou stranou a uzije si,ale jak rikam,vnima to jako zarez do kuze,silne,emotivne a bud svou obet nemilosrdne a chladnokrevne tzv pohrbi,nebo si ji ponecha jako svou myš,kterou má chut ovladat a to bez ohledu,kolik takovych mysi ma a to i presto že ho doma ceka milovana manzelka.Stir sam o sobe je zarlivy a neveru tezce nese,ale sam nema zabran ,pokud se mu zachce,Stir neni zadny prototip moralni vernosti.Stiri jsou poradni zvrhlici,kdyz prijde na vec,nedelaji si tezkou hlavu z nevery,jen ji chapou po svem.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 09:22
No zasa az taky nemilosrdni a chladnokrvni Skorpioni nie sú, to sú bajky o Skorpionoch, kedze väcsina ludi povazuje Skorpionov za "zle" znamenie a vyhybaju sa mu, to preto asi, ze ma taku silnu moc v sebe sustredenu.... Okrem toho je rozdiel medzi takto postavenou Venusou a Plutom a ludi, co maju Slnko v Skorpionovi.

Ja som písala o Plute v 7. dome a Venusi v Skorpionovi. Ja neveru neznesiem s tymto postavenim planet ani u svojho partnera, no ani u seba ju neakceptujem. Ako to maju ini s touto Venusou to nemôzem vediet za vsetkych, vzdy tam zohravaju rolu aj ine planety a aspekty na ne. NO podla mna si to vsak trochu dost prehnal s tym opisom. Ide o to, kto vie ako zvladnut takuto Venusu a ako pozna sam seba a svoje temne stranky. -PUH-
neznámy
neznámy | 21.7.2014 10:28
Ja se jim nevyhybam,naopak ,mam Stiry rad,nemam je za spatne,ale za specificke.Pochopitelne nelze soudit dle jednoho či dvou aspektu,to zabarveni kazdeho jednotlivce je individualni,a clovek se zdanlive totoznym horoskopem muze mit zcela jiny pohled na vec.Vnimani veci ovlivnuje xxx faktoru.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 11:52
NO jo, asi tak -YES-...
neznámy
neznámy | 21.7.2014 12:46
výstižné, tiež mám s tou venušou také skúsenosti, poznám jedno dievča s takou venušou. Je to zaujímavé postavenie, aspoň pre mňa. Moja račia venuša to chápe, aspoň myslím. Tak si to vysvetľujem. Ale napríklad sestra má venušu v rybách a tá je tiež zaujímavá. Obidve sú také oddané, čo je myslím k tejto téme, tak som sa až tak od nej nevzdialil :-D.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:13
Přesně tak, Pluto je největší síla, vydrží všechno a stejně jako Štír má schopnost se samo zničit a poté regenerovat.... je to faktor znovuzrození.
Stereotyp nesnáší spíše Uran, ten je ničitel, bořitel všech zaběhnutých věcí:D-WALL-
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:22
Ano, ano, ano...-YES-
Nechci Tishe brát její iluze, ale např. seriový vrah a pedofil Marc Dutroux byl Štír. Někde mám i jeho přesné datum narození, ale nechce se mi to v tom vedru hledat.
A je známo, že spousta nacistických pohlavárů byla ve Štíru, nebo měla v horoskopu Štíra zvýrazněného.
Takže jak píšeš "....nemilosrdně a chladnokrevně...."
Není třeba Štíry hanět, ale ani je glorifikovat.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:28
Tak sestře vyřiď moji upřímnou soustrast-LOL-, vím, o čem mluvíš, jsem na tom podobně. Ještě mám v paměti, jak moje učitelka astrologie říkala:"no ona je sice ta Venuše v Rybách v povýšení, ale já nevím, mně se zdá, že to není nijak dobré postavení, žádná výhra,...ona je ta Venuše vlastně taková, docela blbá.":D:D
Tož tak.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:32
V každom znamení by sa dali nájsť smutne preslávení ľudia (aj chladnokrvnosťou), ktorých história nemusí, Hitler-baran, Stalin-tuším strelec, spomínaný vrah - škorpión. Ja napríklad nemusím Busha a ten je vraj rak :-D. Poznám zopár veľmi milých škorpiónov ale aj veľmi zlých, ale to isté by som vedel povedať aj o ostatných znameniach. :-)
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:38
Ano, s tím souhlasím, záleží na mnoha dalších aspektech. Já to jen dávala jako příklad, jeden z mých učitelů astrologie je velký milovník historie (Rak)
a pořád se hrabe v datech různých osobností a říkal,jak ho to samotného překvapilo u těch nacistů .Těch význačných (jejichž jména známe), že je jich tam tolik.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:46
Tak aby som to napravila na spravnu mieru, ja nemam iluzie o Škorpiónoch, ani ich neobhajujem, ale treba zohľadniť viaceré aspekty v horoskope, nie len o Škorpión a Pluto je o chladnokrvnosti a nemilosrdnosti... aj taká Ryba sa môže javiť pokojne a pritom môže človeka nemilo prekvapiť.
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:49
To si pekne napísal, tiež si myslím, že každé znamenie má svoje temné stránky a vrahovia a tirani sa môžu vyskytnúť v hocijakom znamení, neviem prečo toho Škorpióna veľa ľudí považuje za takého "krutého a zlého", však on chudák za to ani nemôže, že má takú nálepku -NOOO-...
neznámy
neznámy | 21.7.2014 13:58
Jasně,že ne.Vlastně jsme taková milá a pšítulná zvížátka-HEART--KISS-;)
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...